- Magisk
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
mikromanus
veterán
Single-ben is potyog alkalmanként ezres feletti.
A kérdésem arra vonatkozott, hogy a fix/átlagos bevétel/perc (vagy óra) menyni lehet a különböző helyeken és nehézségen. Hellt azért említettem, mert feltünően sok sokszázas pakk volt és nagyon gyakran is potyogtak (azaz a darabszám az aranykupacoknál is egész szép volt). Már enm emlékszek, hogy mennyi volt a max, de nekem infernon se volt sokkal több "nagy" ezres pack, így érdembennem láttam a különbséget. Ha pl hellen a dobott arany csak 80% de kétszer olyan gyorsan haladsz, akkor már rég jobb a hell. Meg hellen jobban lehet gf gearre gyúrni mert kevésbé morci az ellen
-
mephi666
nagyúr
single-ben 5ös valorral meg kis véletlenül rámkerül +gf-el 1300-1400körüli pakk is pottyan már időnként, de gyakoribb az 1000+
inkább csak a haladás a neccesebb infen: nem 1shotolok (még) végig úgy, mint hellen, így hiába esnek nagyobbak, ha ritkábban jönnek
goldra amúgy act3-at küldtem le hellen csomószor: kb nyugis 2óra és 250k körüli gold meg pár eladható cucc
-
Gorneck
legenda
Hááát ideje volt 58-59es szinten nem valami 200 dmg-es szarral rohangászni...
Ezért is feküdtök állandóan...kevés hp kevés dmg.Jahhh, kétszer is haltam...:
1, nem láttam hol a kurva kurzor...ezt mondjuk megoldhatnák mert nagyon idegesítő...és most nem az effektek miatt nem láttam, hanem mert nem volt...
2, beszorultam, rossz irányba mentem sajna. Ilyen van...Nem, mert én a nyominál nem mentem közel...talán 1szer kaptam tőle minimál sebzést...
-
mpierre
veterán
Igyekszem...
Az már kiderült számomra, hogy str/hp/resist cuccokat kell szereznem. Eddig a str/hp megvolt a resist-t mérik szűkmarkúan.
Ilsyde: A Call of the Ancients - ugyan normalon - igen szépen elpáhol egy jó adagot a bossok életcsíkjából azalatt a 15mp alatt, míg élnek. Az gáz, ha ez feljebb kb sz@rt se ér....
-
mpierre
veterán
8 fps? Ott valami más gond lehet. Nem a latency ugrott fel 600-1000ms környékére és a vga-nak nem volt kiköhögnie?
6950-nel stabil 60 fps kint van 11.12 driverrel. Persze a spontán teleportálások, meg a nem tudok a pálya egy bizonyos szakaszán átmenni, ezért kerülnöm kell, az nálam is előferdül. -
mpierre
veterán
Nem is láttam, hogy kinyírt... A vége előtt 2-3 másodperccel nekem is szaladósra kellett fognom a figurát. Talán ha 10 egységnyi életem maradt.
Amúgy azok a fekete, piros szélű körök, amiket alánk vágott az milyen sebzést generál? Nagyon durva tempóval szedte lefelé az életem. Nem is tudom, hogy milyen rezisztre kellene gyúrni.
-
Nordic
Közösségépítő
Ennyire nem kell túlzásba esni, elég kemény a hell enélkül is
. Közben meglett az első elit csapat is amit ott kellett hagynom(esélyem se volt leütni). Heal-elte magát+vortex+desecrator, ráadásul ezek a szúnyogok voltak act 2-ből, amik ilyen 4 kiskis mérgező bizbaszt lőnek. Miután széttörte az összes cuccomat otthagytam, dögöljön meg magában
.
-
mpierre
veterán
Holovány lila dunsztom nincs...
De felidegelt. Azt elérte. Nincs rosszabb, mint egy felhergelt barbár.
Este szétnézek az AH-ba, lövök egy-két slukkert, meg páncélt, surranót, meg vmi könnyed vaskesztyűt. Aztán megkínálom az arcát. Meglátjuk mi sül ki belőle.(Max én sülök fel...
)
Szerk.: Az hagyján, hogy kinyírt. A gond az, hogy ránézek a bal sarokra, teli a köcsög, majd hopp, üres a piros köcsög és jön a szokásos duma.
-
-
Bencus88
nagyúr
oh köszi az elég is
) Most olvasgatom a dolgokat szeretnék a történettel is tisztában lenni nagyon izgalmasnak tűnik.Régen a kettővel nagyon sokat játszottam meg wowoztam.Azt hiszem valamikor a jövő hét fele meg is rendelem.Addig utána nézek mindennek és alaposan "kitanulom" a játékot
-
dilipok
veterán
valami bibi lesz vele, mert vsync nelkul stabilan 60 felett van (van amikor jelentosen), viszont bekapcsolva valtogatja magat 30 es 60 kozott. Erdekes. De nem annyira zavar, mert kikapcsolva a vsyncet nincs fps gond. (1680ban jatszok csak, uh nincs gond a sebessegel nalam sem)
-
dilipok
veterán
sajnos ez itt nem ervenyes teljesen. Itt ha bekapcsolom a vsyncet, akkor 30 vagy 60 fixen az FPS-em. Teljesen random modon ugyanazokon a helyeken egyszer 30, maskor 60... Megoldani nem tudtam, csak a vsync kikapcsolasaval (cserebe van neha egy kis screen tearing, de inkabb az mint a 30 fps)
-
Wolverine
félisten
-
Cadal
őstag
Szerintem egyenlőre ne költs kovácsra többet. AH-ban jó cuccok vannak olcsón.
mcsabee:Az utóbbi időkben én szoktam vele foglalkozni. Lassan kellene rajta úgyis frissíteni, ha leírod a véleményedet pár sorban szívesen beleszerkesztem az első hsz.-be.
(bár lehet hogy csak az irónián van a hangsúly...)
Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest