- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
execute93
őstag
sc2-vel van tapasztalatom, olyan 1 éve játszom már. Igazából számomra csak a channelek jönnek be. Bárki létrehozhat channelt. Beírsz 1 nevet pl.: Hun-1 és bedob a hun-1 szobába.. Community számomra haszntalan a játékban
fel lehet venni havert simán profilja alapján is, jobb sarokban " Add Friend ". Real ID-vel én meg csak ismerőst veszek fel..elvégre mindent lát.
-
Blizz
őstag
-
nofi
addikt
Ahogy Te sem vagy köteles átvenni a terméket, ők is azt csinálnak és úgy ahogy jól esik. Egy felkapott boltnál nem mernék megcsinálni, hogy nagyon eltérjenek a meghirdetett ártól. Én sokszor belefutottam abba, hogy nem tudták tartani, de mindig kárpótoltak (DLC, póló, poszter, stb.).
-
WayneGace
őstag
Az árváltozás jogát fenntartják, de az nem az előrendelésre vonatkozik vagyis, ha már egyszer megrendelted, akkor elvileg neked azon az áron kell adniuk, amin rendelted. CDGalaxis ezt úgy játssza ki, hogy ott nem előrendelsz, hanem előjegyzed a játékot, tehát ők törvény szerint is szabadon változtathatnak. Az előjegyzést pedig később változtatod, véglegesíted rendeléssé.
-
bolha23
aktív tag
Én ott vettem meg, már itt hergelem magam a telepítővel a gépen.
Sokáig a CE- t akartam de végül letettem róla, de nem anyagi okok miatt.
Nekem a vásárlásnak ez a módja megfelel, öreg vagyok én már a dobozok gyűjtögetéséhez, itthon nem győzöm pakolászni, porolgatni őket.
Ráadásul így tutira az első pillanattól belecsapok a lecsóba, bármikor is legyen az. -
Cadal
őstag
Azért 228% megnövelt fegyver sebzéssel, nem hinném hogy gyenge lesz. Csak egy jó fegyó kell hozzá.. vagy kettő.
Pláne egy Fire Support rúnával...
-
Djuree
félisten
laptop minek? teljesen felesleges. melóban is van gépem, otthon is van, vezetés közben meg nagyon jól jön a laptop ugye? utazáshoz amúgy sem jó, az akksi nem sokat bír ki.
ha azt a +100k-t el tudod költeni akkor vegyél 100k-ért asztalit, mint 300k-ért ugyanolyan erős notit
aki notin akar komolyan D3-azni az egyszerűen hülye sztem, magának csinál problémát...itt sírnak sokan hogy nem megy laptopon a játék full-giga-hiper-szuper részletességben...pfff...még jó
tessék tudomásul venni hogy a laptop nem játékra való, ennyi....aki meg esetleg nem bírja ki játék nélkül még haza nem ér, arról is megvan a véleményem.
-
Hanok
senior tag
Egyszerű a magyarázat: minnél rövidebb idő alatt lesznek magaszintű de inkább jól gearelt (mf botok által) játékosok ezzel egyenesen arányosan elértéktelenednek az item-ek amiből Te hasznot húzol csalás segítségével. A "valódi játékosok" cuccai pedig pont emiatt nem érnek semmit. Vagy mire odajut hogy loot-ol egy sojt már um-ot sem ér pont a botok miatt...Megöli a játékot, felborítja az egyensújt és a normális kereskedést is amit a játék diktálna. Gyakorlatilag értelmetlenné teszitek a játékot és annak élményét a tisztességes userek számára..."felhúzok egy karit lvl90-re" ezzel semmi gond, a játék megengedi a húzást, a botokat nem..Részemről a téma lezárva..
-
bolha23
aktív tag
Valami ilyesmit szívesen vennék ATI kártyákon is.
-
Az egész botolás, cheatelés, etc. nemcsak erkölcsileg áll gyenge lábakon, de szabálytalan is.
Az, hogy én mire vagyok hajlandó, mégis honnan szeded? Netán, ismernénk egymást? Kétlem, mert akkor mondjuk tudnád, hogy a pvp gyakorlatilag hidegen hagy...
De, hogy még neked áll feljebb... hát,
Szerintem zárjuk ezt rövidre azzal, hogy megtartod magadnak a hatalmas üzleti sikereidet, amit elérsz a D2-ben, avagy akármilyen másik játékban, a szabályok áthágásával. -
-
Emlékszem, amikor először mentem fel b.net-re a LoD-al, csorgott a nyálam, h mennyi set item pereg és mindent gondosan elpakolgattam (Inventory-Tetris! wáhh mennyit vacakoltam azzal
). Előtte, nagyon sokáig toltam single-ben, lévén akkor még net hírbe se volt.. ott meg csk hébe-hóba esett zöld cucc. Aztán lassacskán rájöttem, h kalap lepkekakit nem érnek a set -ek, legalábbis 90%-uk, kiváltképp hellen. Aztán álltam rá a rúna-, meg a gem- vadászatra. Külön rune-, meg gem-holder kari.
Tonnaszám a chipped gemek.. A nagyobb rúnákat is szépen összerakosgattam a megfelelő hozzávalókkal.
A perf. gemekkel meg elég jól lehetett kereskedni, aztán amikor már volt alaptőke (vagon Ist), akkor már én is vételeztem a gemeket és rakosgattam össze a crafted cuccokat.
Meg milyen értéke volt egy 5-6 socket-es cuccnak. Az már csak hab volt a torgyán, ha meg is tudtad csinálni a rúnaszót.. meg evett a penész, ha valami vacak stattal dobta ki. -
Fuh.. D2 MF runok..
Nálam alap volt, h Cow- v. Baal-runok pályáira léptem be - sok player nehezebb ellenfelek, jobb drop.
Kezdésnek Act. 5. első waypoint, előre és vissza is volt egy-egy elit monszta.
Utána Act. 3. Travincial.
Majd Mepfi.
Ha, volt idő akkor a Pusztítás ill. a Terror Urait is megcsapkodtam.
Jah, meg persze Black Marsh-ban -a rune-drop-os q helyszíne-, a torony a Countess-el. De, ez csk ritkán, mert sok eljutni hozzá és többnyire csk vackokat dobált.. egyszer esett tán egy Ist-rune... -
Wolverine
félisten
Nem a szívem csücske a Diablo, általában utálok grindelni. Pláne nem multiztam vele.
szerk: a lootos megjegyzés amúgy arra vonatkozott, hogy a D3-ban nem lesz megfelelője pl. a Baal-runnak, mert a bossoknak sem lesz Inferno nehézségen fix loottáblája a fejlesztők szerint.
-
-conrad-
addikt
Nagyjából, hogy ne fussunk a warezbe:
Leszeded a beta-t, a hozzá tartozó emulatort (google)
Elindítod, ami egy fake szerverre irányítja a beta-t, így tudsz vele jatszani.
Semmire nem jó, csak lehet vele mobokat spawnoltatni, meg megnézni a skilleket.
Nekem is kb. egy órát volt fenn, hogy megnézzem hogyan fog menni a gépemen. -
Jazz
veterán
Nekem a D2-vel sem volt semmi bajom. Tökéletes volt, max. az alacsony felbontás hagyott némi kívánni valót maga után, de hát Istenem. Engem oly'annyira nem érdekel a grafika.
Szép volt a Crysis - emlékszik valaki még a játékmenetre?
No és a Half-Life 1-re?Úgy vagyok vele, ha már ennyit tökölnek a D3-al, most már nem érdekel, tököljenek még, de akkor aztán legyen über tökéletes, meg olyan hangulatos összetett és kihívásokkal teli hogy megharapd a tarkód kínodban/örömödben.
-
rt06
veterán
-
for3l
senior tag
-
Cyberbeni
addikt
eddig az volt a baj, hogy OP, mostmeg hogy UP. de a számok alapján a játék végén sokkal többet fog sebezni a wizard, mint ami eddig volt, csak a játék elején már nem annyira erős (vagy lehet, hogy nem változik a sebzése az elején az előzőhöz képest, csak mondjuk 5-10 szinten, ha nem cserélsz fegyvert)
de ezek szerint akkor minél lassabb fegyvert kell keresni wizard-nak, meg egyéb karinak, akinek csak a cast speed számít? (mármint ha hasonló a dps) vagy pedig az attack speed is beleszámít?
egyébként ahogy láttam, fegyveren nem lesz mf (legalábbis ah-ban csak armornak lehet olyan feltételt megadni, h mf), ami kompenzálja azt, hogy rendes spell dmg-hez nagy sebzésű fegyó kell. (magyarán a mf leech wizardok is rendesen tudnak majd sebezni, nem 5-10 dmg dagger of +1500mf fegyójuk lesz) -
Wolverine
félisten
Accountvédelem lopás ellen. Olyan, mint a bankok által adott kütyü, amivel biztonságosan netbankolhatsz. Mivel a Battle.net-accountokat viszonylag gyakran lopják (a WoW miatt), ezért nem hátrány, ha van egy ilyen. (mobilos verziója is van, ami iOS-re és Androidra ingyenes)
-
rt06
veterán
bind on pickup: amikor felveszel egy targyat (a foldrol, vendor-tol, akarhonnan), az a karakteredhez* lancolodik, nem tudod mas jatekosnak odaadni, eladni, nem tudod aukcios hazba tenni
bind on equip: ugyanaz, mint az elozo, de csak akkor, mikor a karakteredre aggatod az adott targyat
*: tobbnyire karakterhez, de lehet pl account-hoz is lancolni, ilyenkor a sajat karaktereid kozt tudod pakolni a targyat
-
CooLM@$TeR
tag
Vagy egy blue postban volt, vagy Jay Wilson valamelyik gamer site interjújában, de 100%-osan emlékszem rá mivel minden infót elolvasok (most ne haragudj de ennyi infó között nem állok neki keresgetni). Az indok is nagyon egyszerű volt, nem akarják tovább erőszakolni a loret, mivel mindig kinyirjuk Diablot de muszáj visszahozni, hiszen a "főszereplő" nélkül nincs igazi buli. Igy is kezd már kicsit rókabőr effektus lenni, igy hack&slash -ből ez lesz az utolsó rész az eddig hivatalos álláspontjuk szerint.
Persze ezt az univerzumot nem tervezik magára hagyni, más tipusú játékok jöhetnek még a későbbiekben Sanctuary világára, de amúgy is szeretne a Blizzard kilépni a Diablo - StarCraft - WarCraft szentháromságból és új világokat alkotni. Erre példa az új MMO, amit egyelőre Titan munkacimen lehet ismerni.
-
wikings2
őstag
Szerintem ez így van rendben. Szegény Heroes sorozat is addig torzult hogy a 3do elmehetett kb nyugdíjba. A képek hangulatosak a 2005 ös verzióból és talán akkor ez lenne most a Diablo 4. de én nem igazán nézek ki egy diablo 2 kaliberű játékostábort abból a 8-9 képből.
Túl sok szar h&s és rpg-t játszottam már azzal a szín és "képek alapján" hangulatvilággal.
2004-05 ben megjelent rpgk-re kell csak gondolni. Egyik sem lett valami über-sorozat.Lehet hülyeséget kérdezek, de mintha ma lenne az Eu Closed béta indulása. Ha véletlen kapnék levelet hogy béta tesztelő lehetek, azt hol tudnám elérni? vagy egyáltalán megtudni?.
-
DeckardCain
senior tag
Egy újabb jó kis videó.Diablo 3 Beta Den of the Fallen
-
Ptech
addikt
Gondolom a droprate-től függ majd, meg lvl 2-es item, és ha jól emlékszem valahol azt olvastam, hogy az AH-t csak lvl10 után használhatja az ember (vagy az a pénzes AH volt
) szóval valószínűleg ilyet csak az altjának vesz az ember.
Elvileg olyan itemek is lesznek, amik pont a NC-hez adnak egy 'crit' %-ot, amivel jobb dolgok is eshetnek a szétszedett itemből, lehet, hogy egy olyan szetet is érdemes összerakni, aztán a nem valami jól sikerült craftolt itemeket bezúzni vele
-
Ptech
addikt
És az csak a vendor ára
Más: Gondolom nem lesz HUF alapú AH, szóval ha tegyük fel az EUR alapút használja az ember, akkor EUR-ban érkezik meg az összeg. Devizaszámlát gondolom emiatt nincs értelme nyitni, de van valami módja, hogy ne kelljen a Paypal árváltási árfolyama miatt is szívni?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest