- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
sunnymarcell #44440 üzenetére
DHnak 35k? mennyi res, mennyi dps?
DHnak kell kb 30-35k life, 250-300 res és 40+ dps sharpshooter nélkül, aztán mindjárt egyszerűbb A2. DHt nem szabad tanknak építeni, mert úgy csak halni fog.
-
mephi666
nagyúr
válasz
sunnymarcell #44440 üzenetére
az nem az én stílusom... elvagyok, játszok, szerettem az előző részeket is és ezzel is elégedett vagyok mindent összevetve... az meg kis mellékes, hogy 2hónap alatt összejött belőle kb 25ezer "fizetéskiegészítésnek"
-
mikromanus
veterán
válasz
sunnymarcell #44422 üzenetére
Inkább játsz bekötött szemmel mint Athene az egyik youtube videón! Abban lesz kihívás. Normon sose-nem-lesz
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
nightmare mindennel faceroll. egyébként viszont egy karival amivel végig lehet tolni A3mat A1 már faceroll lesz.
DH relatíve olcsó, amíg csak dex, esetleg vit cuccokra keres az ember. egyik barátom DHja magatalálós, kb az íja a legdrágább és az is nagyon max párszázezer, és A2őt farmoljuk vele úgy, hogy nekem is dps DHm van. ja és a vicc az, hogy ott a jóval fullosabb wizardja, amivel átjön A2re és szétszedik.
kezdő íj van fillérekért: 1050 dpses íjat life steallel pl a segítőmnek adtam oda, mert AHba már nem volt értelme berakni... mondjuk crit chance + socket (+ life steal/LoH) XBowok őrületes árakon mennek, legalábbis ha az ember akar legalább 900dpst meg mondjuk legalább 125% crit damot max egy star emeralddal. 100dex 100vit cuccok szintén eléggé olcsók, A1be meg nem kell resist. chc jó, de a1ben lehet sharpshooterezni, vagy pl 100dex 6crit fejvédő is még van 100k körül. az 3 javítás kb.
keress vissza a nevemre, 1-2 napja írtam egy listát hogy kb hogyan lehet max 6-8mből (de gyakorlatban akár jóval 4m alatt) kihozni egy DHt, amivel már A2nek neki lehet menni.
de ha nem fekszik a kari, tényleg ki kell próbálni vagy másik skilleket, vagy másik kasztot. ez ilyen.
-
Gyuri27
félisten
válasz
sunnymarcell #44433 üzenetére
Lássuk. Valóban az 18550 ehhez 10000 az 28550 + 20% az 35,5.
Kicsit elvesztem a számokban valóban.
Ettől az a 35,5k nem kevés. -
mephi666
nagyúr
válasz
sunnymarcell #44428 üzenetére
miért? mondjuk az ilyen és ehhez hasonló örömteli üzenetekért:
Item name Reckless Rosary
Time of transaction 14 Aug 2012 04:42 PM BST
Sale price EUR6.50
Transaction fee EUR1.00
Transfer fee EUR0.83
Applicable taxes EUR0.00
Your proceeds EUR4.67 -
Gyuri27
félisten
válasz
Nofene. Alap 10k hp a kutyáknak + az én hp-m 35%-a.
A hp-m most 53k (mehetek feljebb is amúgy), annak a 35%-a 39k. 34,4k+10 az 44,4.
Ez eleve több mint az általad emlitett 31. Ehhez veszünk egy jó passziv skillt máris 53k a kutyusok hp-ja. Hol a probléma? -
mephi666
nagyúr
válasz
azért nem mondanám, hogy sz@r a dh
az enyém kimondottan szívesen látott csapatban (csak én nem szoktam csapatban menni, hanem inkább szólózok) és nem sok helyen kellett segíteni (csak instantölő bossoknál: belial/rakanoth), legszívesebben a1ben farmoltam mf-ben, de megy a2-3 is vele... (és egyik cuccom sem többtízmilliós tétel csak a quiver-em versenyezhet messziről athene-ével) ...most vásároltam pár cuccot ah-ból 3-4milla összértékből és adok le vit+allrest dmg-ért, hogy könnyebben menjen a3-4 is... otthon tesztelem majd
#44425: igazából pedig soha nincs vége
akkor lenne esetleg "vége", ha minden karaktered fel lenne öltöztetve a legjobb cuccokba (amiken az összes tulajdonság max értékekkel szerepel) ...mert onnantól tényleg nem tudnál tovább fejleszteni a karaktereden.. de ez sem igaz, mert a játéktapasztalattal folyamatosan fejlődik a játék is és a buildek is millió lehetőséget nyújtanak
ui: kis lag nálam is van, próbálok is vele kalkulálni... vault-ot meg nem használok: a smoke screen vált be
-
persil
nagyúr
válasz
Nightmare faceroll az összes karakterrel, bármilyen cuccban.
A "végigvittem" nálam azt jelenti, hogy belöksz ide egy screenshotot, amikor inferno diablo magzatpózban remeg a lábad előtt.
Ebből említettél 4-et."kétszer normalon, egyszer nightmaren, és egyszer hellen vittem végig. = négyszer"
Ezek szerint kijelenthetjük, nem négyszer, hanem egyszer sem vitted végig a játékot.Egyébként meg azért nem láttál még plan-t, mert inferno-nak a közelében sem jársz, tervek pedig csak infernon esnek(vagy hell legvége, de ott nagyon kicsi az esélye)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
sunnymarcell #44407 üzenetére
végigvivés alatt mit értesz?
nekem eddig 5 plan esett, ebből 4 ugyanaz a sisakplan ami kb 1000goldot ér, illetve egy exalted sovereign vampbraces, ami épp 31mért van kint AHban.
uniqueből esett 3, ebből egyet elvitt a reroll de egyébként is használhatatlan volt (41körüli kézkezes nulla dpssel), kettő meg 14es kariknak jó (magefist, meg egy bracers). meg esett egy set armour, avagy tal rasha vért ami most kb 400k. hopp, esett egy gladiators is uniqueből, amit anno 60kért adtam el, amikor 40 volt a fiery brimstone.
ja és lassan egy hete farmolom inferno A2-A3mat, illetve próbálkozunk A4el is.
ooooobi: egyik barátommal együtt szoktunk menni mostanában, ő is WD. három napja használt először macit, Cydeánál és Azmodannál infernon elég sokat segített, egyébként anélkül végigmentünk inferno A3mon. ja meg azóta kiütötte Rakanothot is.
ok, nem éppen olcsó kari, de megjelenés óta játszik és 300+ órája van a kariban. megy az medvék nélkül is.
-
persil
nagyúr
válasz
sunnymarcell #44407 üzenetére
Te még nem tetted "szégyenpolcra" a játékot... ?
Itt rinyáltál, hogy mennyire meg vagy akadva és, hogy sok-sok millió kell a haladáshoz. Eleve nem értem miért játszol ilyen szarral akkor...
Meg persze egy screenshot-ot szerintem sokan szívesen megnéznének, amikor épp megölöd szólóban diablo-t.
-
Thrawn
félisten
válasz
sunnymarcell #44297 üzenetére
Hm, buffolták a Cluster Arrowt? Sosem használtam, lehet ki kéne próbálni.
szerk: kár, hogy a Ball of Lightning rúnánál nem adtak plusz critet... -
proci985
MODERÁTOR
válasz
sunnymarcell #44300 üzenetére
aknákkal 160-210es critjeim vannak. és hármat rak le egyszerre.
2playerben még simán látszik, hogy mikor áll rá egy unique/boss mindhárom aknára egyszerre, akkorát üt.
egyébként érdekes sírnak a smoke screen + prep miatt, még full nat vértben is. patch után mondjuk lehet beszerzek egy natot olcsón.
-
RockHaRD
addikt
válasz
azért a szavaidat megválogathatnád...
(ez nem az sg)
-
Helmoras
őstag
válasz
Énis azt használom imádom a 250-300ks criteket
-
törölt tag
válasz
sunnymarcell #44257 üzenetére
Most jöttem ár Act II-re már nem megyek vissza megnézni, de a résvésznél jártam, és tényleg nem láttam ... persze ettől még biztos ott volt
-
Kobe
veterán
válasz
sunnymarcell #44226 üzenetére
Nekem is ez volt az elso kerdesem mert tudatosan minden hszben ahtnak irja. Vagy lehet ez csak ilyen fhlancia beutes ?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
sunnymarcell #44226 üzenetére
act-ra gondolt
-
mikromanus
veterán
válasz
sunnymarcell #44174 üzenetére
Mire van telepítve nálad/nálatok a diablo? HDD vagy SSD? A map betöltéseknél nagyon látszik a különbség. Lehet játék közben is aktívan olvasgatna/írna a vinyóra és attól akadozik?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
sunnymarcell #43969 üzenetére
Na ne mond.Pont te mondod
Én a Monkomhoz hasonlítom a Barbit.Azzal röhögve megyek.Lehet h túl hozzászoktam a Monkhoz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
sunnymarcell #43961 üzenetére
Csak győzd kivárni...
-
Cyberbeni
addikt
válasz
sunnymarcell #43815 üzenetére
random jönnek, nekem pl a legutóbbi 2 act1 runom alatt 3 legendary esett.
Más is észrevette, hogy letörölték azt a "remek" cikket a botolásról a diablohungary.hu-ról? Milyen kár érte.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
sunnymarcell #43761 üzenetére
SC-ben én sem szívesen játszok WD-vel, de HC-ban nagyon jól jön az életbiztosítása.
De ha első barbárodat HC-ban indítod, akkor lehet el fog menni egy pár, mire belejössz -
Cyberbeni
addikt
válasz
sunnymarcell #43757 üzenetére
HC-ban minden cuccot, ami jobb, mint a mostani, azt értékelni kell.
10%ms, 33int, 30 vit, 11xp azért eléggé jobb, mint a régi cipőm.
Nekem van egy lvl7-es barbárom és egy 15-ös, szóval ha beérted a barbáromat, akkor szólj (ha barbárral jössz, akkor lvl15-ön átváltok monkra)@tatabánya: én lvl60 alatt eddig csak egy -lvl req fegyót vettem az 5. karakteremre
úgy nem élvezet játszani, ha az AH miatt 1 ütés minden ellenfél, te meg halhatatlan vagy. -
tatabánya
senior tag
válasz
sunnymarcell #43757 üzenetére
pár százezer???
lv60-ig a buyout nálam max 10000 gold
csodállak titeket hogy még van erőtök új karaterhez, már pár hete lvl 5-ös a WD-m ma is belép séta köpköd kicsit azt ennyi volt köszönöm, ment a farm a nagy droppra várva inf act 1-ben DH-al tovább
-
Cyberbeni
addikt
válasz
sunnymarcell #43754 üzenetére
nekem nem jutna eszembe 14-es -lvl req alatt fegyvert venni, és szerintem sokan így vannak, hogy 10+ alatt nem vesznek
a "nem dobnak szart sem az ellenfelek" hiedelmet cáfoló kép: [link]
norm dia dobtaegyébként meg DH -lvl reg bow nélkül is OP hellen
-
Mumee
őstag
válasz
sunnymarcell #43717 üzenetére
Kezdj barbárt ,se gold se party nem kell hozzá és az egész game vicc.
-
vhunor
őstag
válasz
sunnymarcell #43707 üzenetére
dupla véletlenül, törölhető
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
sunnymarcell #43714 üzenetére
Én PHs csapatról beszélek.Mindig vannak jelentkezők egy kis játékra.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
sunnymarcell #43690 üzenetére
"itt kezdődik, hogy aki normálisan keretek között akar játszani, annak is botolnia kell (hacsak nem akar folyamatosan MF runokat tolni, ez is lehetőség)"
Ez úgy ahogy van nettó hazugság és oltári nagy butaság!!!
Te komolyan gyenge játékos vagy, már ne is haragudj...a fenti idézeted tökéletesen elárulja!
Vhunor ahogy mondja, 4es csapatban full act3-4et végigvittük.Azóta én többször is...a rekord act4ben kb 4 halál.
Megkérlek szépen ne látogasd többet ezt a fórumot.Pontosabban ne írjál ide.Aki a botolást támogatja (még elméletben is) az egy mocskos csaló! -
vhunor
őstag
válasz
sunnymarcell #43694 üzenetére
Egyrészt, az infernó nem az ecceri janinak van kitalálva. Másrészt, ha már feladtad, miért sírsz még itt mindig? Harmadrészt, miért érdekeljen engem, hogy százezrek képtelenek végigvinni a játék legnehezebb, direkt szopatósra megalkotott fokozatát?
Nem lehet ide bejönni valami értelmes tartalmat is olvasni, mert ez ömlik az ember arcába. Húzzatok a búsba.
-
sith7
félisten
válasz
itt kezdődik, hogy aki normálisan keretek között akar játszani, annak is botolnia kell
Nem !!! Nem kell !!!
A szarf@szú kis nyúlgerincek azok botolnak , csalnak, és erre élveznek minden nap
Értsd már meg, ha botolsz, megölöd a játékélményt, mert mindent megvehetsz, így nincs értelme a kraftolásnak, a lot - nak, az egész játéknak
Ez olyan , mint egy cheat, ha nem tud senki lelőni egy FPS - ben, onnantól elmúlt az érdekessége, a játék izgalma.
vhunor
+1Szerk:
Részemről téma lezárva. -
vhunor
őstag
válasz
Szarfos cuccokban végigvertük csapatban teljes act 3-at, act 4-et négyfős csapattal úgy egy hónapja (lehet több), kétszer vagy háromszor haltam összesen, Diablót is elsőre levertük. Játszani kell megtanulni, nem sírni, mindjárt könnyebb lesz.
-
sith7
félisten
válasz
sunnymarcell #43677 üzenetére
Ez hülyeség, tele van a youtube olyan videókkal, amin mutatják, hogy 5 - 10 millás gear - ben is végig lehet vinni a gamet, most akkor minek 250 milliós item, minek farmolni ?
Nem a játék miatt botoznak, hanem azért , mert pénzt csinálnak belőle ... [ket k@rvára nem érdekli a játék, csak a pénz, amit ki tud belőle venni, aki pedig játszik , az nem a pénz miatt teszi.
Gondolj bele, ha holnap lenne 800 millió goldod, 1 hét alatt meglenne mind az 5 karakterrel az inferno diablo kill, és akkor ??? utánna ??? ennyi volt ???
Rankerz
munkahelyen nem tudok játszani
-
akela91
addikt
válasz
Najó, lehet elhúzni innen azt hiszem egyeseknek. Hova süllyed ez a topic...
-
vhunor
őstag
válasz
nem jössz rá, hogy aki nem botol az kb. nem életképes a diablo 3-ban? adok neki másfél évet, és az lesz a normális ha valaki botol.
Neked elmentek otthonról.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
sunnymarcell #43625 üzenetére
Nem értem az összefüggést.
A kiesett fegyverek statjai nem fognak változni, csak az újonnan esett fegyvereké/cuccoké. -
vhunor
őstag
válasz
sunnymarcell #43613 üzenetére
Inferno act 2-ig így mentem, de 1.03 előtt act 2 már szenvedés volt, mert 1 heti farm alatt sem esett olyan fegyver amivel act 2-t viszonylag normálisan lehetett volna tolni.
Szerintem 1.03 óta végigtolható így is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
sunnymarcell #43613 üzenetére
magatalálós karaktert?
FehérHolló: Kösz a segítséget. Magamtól nem jöttem volna rá mit jelent.
-
Sirandrish
legenda
válasz
sunnymarcell #43459 üzenetére
Tökmindegy mennyi a CHC-je...az SS akkor is sokat dob rajta...persze ha 80% akkor nem de neki nincs annyi
A shrine-t nem tudom.. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
sunnymarcell #43445 üzenetére
Írják az oldalon, hogy hamarosan megoldják, hogy csak unbuffed statok látszódjanak.
Én a 6500. helyen kullogok DPS szerint a Barbár listában. -
Sirandrish
legenda
válasz
sunnymarcell #43445 üzenetére
Mert szerinted Athene-nek nincs ott a 100% CHC az SS miatt mit gondolsz?
Mumee Megesik
Diablo18 Visszaigazoltalak
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
sunnymarcell #43297 üzenetére
Nem azt mondtad h a szégyenpolcra rakod a játékot?
Ahhoz képes még mindig itt vagyMindkettő jó.Ha a Monk mellett van egy Barbár aki nyomja a War Cry-t, akkor a Monk erősebb.
(#43298) Cyberbeni
Még annyit h szólóban talán jobb a Monk, mert tudja saját magát gyógyítani.Na meg a 4 másodpercig sebezhetetlen vagyok skill az nagyon nagy életmentő.
Persze ha "ventilátoros" Barbit csinálsz, akkor az jobb szólóban. -
Cyberbeni
addikt
válasz
sunnymarcell #43297 üzenetére
szerintem a barbár (mindkettővel van inf dia killem)
ProEvoFannak is igaza van, én solora gondoltam
-
mcsabee
senior tag
válasz
sunnymarcell #43259 üzenetére
Welcome to the Diablo. Ilyen volt az eddigi két rész is, és ez is ilyen.
-
Paarthurnax
senior tag
válasz
sunnymarcell #43267 üzenetére
Az arcane-nál megakadtam...
...inkább megyek, lefekszem, itt már lassan éjfél van
-
Paarthurnax
senior tag
válasz
sunnymarcell #43263 üzenetére
A lag hamarabb fog kinyírni, mint az arcane.
Majd egyszer lehet újra indulok HC-ben, de még nem hevertem ki a monkom...
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
sunnymarcell #43259 üzenetére
Szerinted ha 5 év alatt idáig jutottak, akkor 3 hónap alatt mit javítanak rajta? Nincs erősen béta állapotban a játék, a Blizzard ennyit akart. RMAH és kész. A "lesz majd PvP" az egyelőre kamu, mivel semmi nem utal ilyesmire azon kívül hogy egy majdnem kész állapotot már bemutattak több mint fél éve. Azóta annyit variálnak rajta? Be van ütemezve az egész, hogy mit mikor kell kiadniuk. Lehet hogy már a kiegek is megvannak hozzá.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
sunnymarcell #43199 üzenetére
Már megint itt vagy?Rohadtul unalmas a gyerekes sírásod.
Minden második hozzászólásodban csak a sírás megy.
Tedd oda a szégyenpolcra, legalább elhúzol innen a szánalmas hozzáállásaiddal együtt...Meg egy nagy vicc ez a "nem esik semmi a játékban fröcsögés".A Monkommal mire elértem a 100-130 óra játékidőt, addigra annyi Barbár cucc esett, hogy muszáj volt indítanom egy Barbit.A talált cuccokhoz vettem egy sisakot (500k), pajzsot (500k) és egy jobb csizmát (20k) és már is act2 kompatibilis a Barbim.De kihangsúlyozom h ha nem veszek hozzá semmit, akkor is act1 könnyedén, act2 kicsit nehezebben teljesíthető lett volna.
Nem sírni kell, hanem játszani!!!!
...na meg AH-t figyelni és kifogni az ilyen jó fegyvereketLicites volt, ára 1.8 millió.A régi spearomat (838dps, 300Loh) cseréltem le, amii még anno act3ban esett.
Tegnap is kitakarítottuk act4et, fejenként kb 4-5 halállal.Konkrétan ez szerintem jó eredmény, főleg úgy, hogy szinte majdnem mindent bejártunk.Diablo kill persze megint elsőre megvolt.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
sunnymarcell #43121 üzenetére
Te csak sírni jársz ebbe a topikba.Nagyon unalmas már.Menj bulizni, csajozni vagy mit tudom én, csak ne sírjál már ennyit az amúgy remek játékról...
Csalókról meg annyit, h megkérdeztem egy moderátort a kitiltással kapcsolatban, de sajnos nem lehetséges.Ezt meg is értem, mert ez nem a PH háborúja. -
Lajtorja
aktív tag
válasz
sunnymarcell #43121 üzenetére
Nekem tetszik így ahogy van! Bár változtathatnak rajta végül is, ha attól másnak jobb lesz. Hosszú távra tervezek és annyit játszok, amennyi jólesik. Nincs havidíj, nincs para
Szóval részemről -a szó ideális értelmében- nem tették tönkre...
-
Paarthurnax
senior tag
válasz
sunnymarcell #43109 üzenetére
"amit azért csináltak, hogy szórakozz"
Azért csinálták, hogy pénzt keressenek, amíg te szórakozol. Tudták nagyon jól, hogy lesznek majd botok és mégsem csináltak semmit. Miért? Mert még több pénzt akarnak keresni.
Ez egy rohadt kapitalista világ.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
sunnymarcell #43090 üzenetére
Ha kivennék RMAH-t, mit érnénk vele? Ugyanúgy menne az eladás, csak feketén... Talán sokkal több embert vernének át, a leejtős trükkel, meg identify buggal..stb...
Ez az egész bot ügy olyan mint Ozora. Eddig is mindenki tudta, hogy évek óta drogtanya az egész, táblákon hirdették az LSD-t stb.. mégsem tett senki semmit. Most meg hirtelen óriási rendőri nyomozás után lecsaptak a géppisztolyos rendőrök, micsoda eredmény!...
Kb pont ilyen a Blizzard banhulláma is...üres szavak, üres tettek, amíg tovább lehet botozni nyíltan kb. A rendszer szinte sugallja, hogy botozz, AH botozz, hiénázz, spekulálj, goldsellerkedj és stb. Valljuk be, egyik sem arról szól, hogy a casual játékosoknak jobb legyen.
Szerk: Most eszembe jutott, milyen jó lett volna kiadni úgy online, egy másik verzióban is, hogy nincs AH, RMAH viszont magatalálós droprate van. Aki akar így is játszhatott volna...Csak hát ez teljesen szembemegy sajnos a Blizz üzletpolitikájával...
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
sunnymarcell #43029 üzenetére
A következő peccsben leveszik az enrage -et és a hp regent az elit pakkokról, szóval a kérdés lassan tárgytalan lesz.
A legjobb dolog az lesz, hogy a MF már nem fog coopban átlagolódni, hanem mindenkinek megmarad a sajátja. Ismét lesz értelme úgy játszani
-
DjDanee87
addikt
válasz
sunnymarcell #43029 üzenetére
Elit packoknál általában 5 perc, bossoknál általában 3 perc. Ezután bedurvulnak. Elitek feje fölött megjelenik egy koponya, meg a te fejed fölött is és folyamat sebez egyre erősebben - majd megöl. Bossoknál meg különbözőek. Pl Belial folyamatosan a földbe dugja a karmait és jönnek a meteorok megállás nélkül, ha nem ölöd elég gyorsan le.
-
Mumee
őstag
válasz
sunnymarcell #42949 üzenetére
Ez:
@sunnymarcell: nem egy ember meg tudta csinálni olyan cuccokkal, amit ma már 10k-ért sem lehetne eladni, szóval annyira mégsem volt lehetetlen.
mondjuk úgy, hogy aki igazán meg akarta csinálni, annak sikerült 1.0.3 előtt -
WayneGace
őstag
válasz
sunnymarcell #42904 üzenetére
Ezt nem értem. Küldhetek neki pénzt, ami ő továbbküld jótékonysági szervezetnek? Akkor miért nem egyből odaküldöm? Miért jó, hogy kétszer vonják le a tranzakciós költséget?
-
Mumee
őstag
válasz
sunnymarcell #42944 üzenetére
Nem volt esélytelen csak nehéz.
-
Rizzo
aktív tag
válasz
sunnymarcell #42912 üzenetére
Scripttel próbált belépni a sok error miatt, de bizonyos error után nem a jelszómezőbe dobott vissza, hanem az email címhez, és a script oda írta be a jelszavát. Pár percen belül több százan próbáltak belépni az accountjára a világ minden részéről, és ilyenkor a Blizz automatikusan lock-olja az accountot. Később persze eljátszották, hogy kipakolták, és "adakozzanak" neki, de igazából csak kamu volt az egész, mármint a kirablós duma, a jelszóbeírás tényleges balf*szság volt.
-
törölt tag
válasz
sunnymarcell #42906 üzenetére
Pár perc és 5 Audi áll meg a házad előtt
Mielőtt elvisznek azért küldhetnél pár cuccot amit már úgyse használsz -
Sirandrish
legenda
válasz
sunnymarcell #42906 üzenetére
Hát vicces is de tényleg szomorú is
-
Sirandrish
legenda
válasz
sunnymarcell #42904 üzenetére
no offense de ennyi?
Lehet neki pénzt küldeni amit NEM LOP EL? -
killerjohn
addikt
válasz
sunnymarcell #42892 üzenetére
És sajnálod tőle? Akármennyire is ellenszenves a forma, többet tett azokért a gyerekekért mint mi itt a PH!-n mindannyian együttvéve...
-
Cyberbeni
addikt
válasz
sunnymarcell #42887 üzenetére
miért ne a saját erejéből szerezte volna a cuccokat? Az is saját erő, hogy egész nap játszik és gyűjti a hírnevet, ezért ingyen adnak neki goldot/cuccot az emberek.
Bár a sisakjára ráférne egy upgrade: [link] -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Így van, valamit Athene pénzt gyűjtött a rászoruló gyerekeknek.
Minden cucca felajánlásokból van. -
Rankerz
senior tag
válasz
Köszönöm hogy felvilágosítottál erre tényleg nem is gondoltam volna magamtól
-
válasz
sunnymarcell #42634 üzenetére
Bárcsak tényleg wow klón lenne, tizedannyi endgame-mel.
A Gold Farmeres rész meg vicces. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
sunnymarcell #42576 üzenetére
-
törölt tag
válasz
sunnymarcell #42510 üzenetére
Mivan? Ha RMAH-ban elköltöttél volna a egy zsák pénzt akkor Te örülnél egy ilyen hülyeségnek?
Diablo first kill? Van itt ilyen akit ez érdekel egyáltalán? És mindenki egyenlő eséllyel indult kezdéskor, a játék egy pénzes ah köré lett építve, ez lett a nagy Diablo 3.
Én nem úgy akarok értelmes dolgokat látni AH-ban, hogy a rendes játékosokat szívatják meg egy ilyen húzással, örülnék ha csak idővel a botokat kiszórnák.
Mondjuk nekem mindegy mert csak GW2-ig terveztem Diablo3-al és már csak kb. 2 hét. Ott is hasonló dolgok lesznek (mint minden mmo-ban) a Gem dolgokkal de legalább nem az egész játékot ölik meg vele -
Wolverine
félisten
válasz
sunnymarcell #42469 üzenetére
Szerinted a D3-ban van ladder? (súgok: nincsen.)
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
sunnymarcell #42469 üzenetére
Egyenesítenék is ki a kaszát azok, akik pénzért vettek cuccot/goldot ha itt is lenne reset
D2-ben is komolytalan volt már 1.10 után minden reset. 3 nap és újra teli volt minden botokkal, aztán mindenki ott állt full gearben. Itt legalább nem esik sok igazán jó cucc. -ami szerintem előny-
Majd ha tényleg eladhatatlanok lesznek a jó dolgok, mint a fentebb linkelt mace, na akkor jöhet egy kieg meg némi új kontent. Addig meg kihúzzuk majd pvp-vel, vagy a béta előtti ötletekkel, feltéve hogy beteszik őket.
-
Wolverine
félisten
válasz
sunnymarcell #42458 üzenetére
Milyen ladder? És mi értelme gear reset nélkül, amihez viszont új content is kéne? (ha a PvP-re utalnál... van egy meglepetésem: a játékosok egy részét nem érdekli a PvP - és ez vélhetően a 30-60% közti zónában van valahol)
#42463: a topicbeli tapasztalatok alapján amit te szarnak látsz, annak a 10-20%-a eladható lenne, akár RMAH-ban is
szerk: mellesleg mindenki elfelejt valamit: az inferno nem arra van kitalálva, hogy ráérő idődben bedaráld. Az arra van kitalálva, hogy gyakorold a mazochizmust, hacsak nem vagy kiváló skillekkel rendelkező játékos - és az esetek 90%-ában nem vagy az.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
sunnymarcell #42383 üzenetére
most hirtelen végigolvastam mit beszéltetek erről, azért írok új hsz-t mert lejárt az 5 perc
azt nem értem, hogy ameddig van kereslet RMAH-ban, addig miért bannolnák a farmbotokat? a blizzard ebből zsíros pénzt keres.
-
FehérHolló
veterán
válasz
sunnymarcell #42383 üzenetére
Meg nem árt, ha a Blizzard acc-oddal is összekötöd a paypalt, de kb ennyi.
Figyelj, hogy jól add meg a vezeték és keresztneved a paypalnál, mert rendkívül fontos. -
persil
nagyúr
válasz
sunnymarcell #42104 üzenetére
Konkrét szám nincs, mivel a main stat %-osan növeli az alapsebzésedet.
Persze azt is figyelembe kell venni, hogy a main stat mit ad még a puszta sebzésen felül.(monknak a dex például megfelelő passzívval armor és dodge is.)
-
Myth
aktív tag
válasz
-
maross
nagyúr
válasz
Ki kell szamolni.
900as fegyverrel ha van 36k damaged, akkor 1000-es fegyverrel 11%-kal lesz nagyobb (1000/900), kb 40k lenne belole.
100 dex pedig a fegyver sebzeset adja hozza, tehat +900 lesz, ha 900 a fegyvered. -
persil
nagyúr
válasz
sunnymarcell #42101 üzenetére
1pont=1% sebzés
Le van írva a karakterlapon.De, hogy ez konkrétan dps-ben mennyit számít az teljesen karakter és cucc függő, vagy próbálgatsz, vagy keresel egy dps kalkulátort.(itt már linkeltek párat, nekem nincs elmentve sajna)
-
DjDanee87
addikt
válasz
sunnymarcell #41970 üzenetére
A két gyűrűd és a bracered elég gyengusnak tűnik. A kesztyű is, bár ott rendesen megkérik a jobb darabok árát. Mindenesetre lehet kesztyűn attack speed, crit chance, crit damage mindegyik elég szépet dobnak a karakter DPSén. Bracert is azért írtam, mert ott is lehet crit chance, sőt sisakon is.
Ha kevés a pénzed lehet azt tenném a helyedben, hogy rákeresnék a meglévő cuccokra egyesével AHban, hogy mennyiért tudnál ugyan olyat venni most. És amelyikek a legkevesebbet érik, azokat lecserélnék - azokat nyilván olcsóbban tudnád cserélni.
Tom5: Nem 4 statos receptek 90%a kuka. Nekem pont tegnap esett 4 statos vállas. Néztem AHban 220 goldért tudtam volna betenni. Vendor fizetett érte 223 goldot.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
sunnymarcell #41968 üzenetére
url elején.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
sunnymarcell #41966 üzenetére
épp ma néztem vissza az AH adás-vételeket: [link]
kövek nélkül 11M, azzal együtt 12M
át kell írni elöl az US-t EU-ra -
Cyberbeni
addikt
válasz
sunnymarcell #41941 üzenetére
[link]
@mikromanus: szerintem egy kis crit nem ártott volna a source-ra -
KicsiPaszuj
tag
válasz
sunnymarcell #41933 üzenetére
Igen minden találat(hit) hoz life-t, ezért "life on hit" a neve.
Viszont a különböző skillek különböző %ban produkálnak, így nem tudsz visszaélni vele.. Szal pl. DH Hungering arrowja 50% LoH ot biztosít a legtöbb rúnával. (puncturing+sprayoT+shattering kicsit kevesebbet mert többször hitel, devouring majd 60% mert kevesebbet és jobban üt) Az elemental arrow - ball lightning-al alig 30%, mert soooookszor tudsz vele hitelni.
Tövábbá a sebzésed is befolyásolja, mennyire közeli a maxhoz vagy a minhez. Szal ha a sebzésed 30-60 terjed, és 60at sebzel az 100%LoH, minusz a skill szorzója. ha a 30at sebzel az 50%, minusz skill.
Ha crittelsz, az is hasonló képp felszorozza.
Amit nem értek, hogy mért van a skilleknek saját szorzójuk. mért nem jó a dmg% amivel dolgoznak? Az eleve balanszolt érték, simán hozzáköthetnék a LoH szorzóját.
Szerk:
És hogy közelibb példát kapj, frenzy 80%LoH ot kap, cleave asszem 50-60%ot.
Side arm frenzyn szintén picit csökkent(65-70% talán? foggalmam sincs) asszem, mer ügye a fejszék miatt többször proccol. -
Diablo18
senior tag
válasz
sunnymarcell #41931 üzenetére
A diablo mindig is az a game volt ahol tesco volt de szenvedős volt
a magic find
meg nagyon sok kell meg sok szerencse
amiben én sosem bővelkedtem de azért kitartó voltam még d2 őben de 3 ban nem kezdem el újbólmár kinőttem valahogy nem dobott ez nekem annyit a latba hogy megint be kockuljak 3 évre
-
DjDanee87
addikt
válasz
sunnymarcell #41899 üzenetére
Úgyhogy csak Ghomnál vagyunk? Mi köze neki bármihez is?
Act1ben is esik ilevel63 item, ami max közeli statokkal érhet akár 10-11 millát, vagy akár többet is. Mellesleg én Act2-t szoktam farmolni. Haladós = sok sárga rövid idő alatt és nem halok meg.
Act3ban sem halok tankként, de az sok esetben lassabb. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
sunnymarcell #41904 üzenetére
Én nem farmolok, mert nincs értelme többszáz órákat ott kattogtatni a játék előtt. Van nekem életem is Diablo 3-on kívül.
Szerencsére van AH, ahol szerencsével vagy pénzzel megszerezheted azt, amiért fél évet kéne farmolni. -
Edge
veterán
válasz
act1-2 inf farm pl.
Más,
felnyomtam full dps-re skillekkel a wizzem(buff nélkül ~52k):
ma kipróbálom mennyire működik ez inf act3-onvégülis a lényeg hogy hozzám már ne jussanak el élve a mobok.
-
mikromanus
veterán
válasz
Öt kasztból 4 van lvl 60-on infernon, de csak a barbárral vittem végig az összes questet. A többinél ez a végigjátszás rész erősen opcionális...
Suska meg AH-ból, drop+ AH eladásból és némi pénzfelszedegtésből jön. Meg craft+AH eladás is volt bár z a rész erősen nulla környéki egyenleges.(#41890) proci985
jelnlegit, vagy majd Ghomután ha véletlen sikerül? Ha a mostani érdekel, akkro ma reggel linkelve volt... -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
AH, szerencse, üzleti érzék.
-
mikromanus
veterán
válasz
sunnymarcell #41702 üzenetére
hm-hm. VAlaki itt azt mondta tegnap 10 millából nem teljesíthető infernio, így az a keret
A talált fegyverrel is jól aprított, csak lassabban (100dps-sel kevesebb van rajta ). Így mivel csak az életképességet tesztelem elhagyom a lassabb fegyvert. Így is értékelhető az eredmény. Amúgy mi lenne a fapados fegyver bármin is szerinted? 200 dps és 250 int kétkezes?
edit: soka szóismétlés. A koffeinéhség rákúszott a kezeimre. Megyek is kávézni...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sunnymarcell #41699 üzenetére
Jah, azt Én is megmosolyogtam.
Amúgy Nekem maga a story bejött, eléggé.. Mondhatni "tipikus blizzard".
-
persil
nagyúr
válasz
sunnymarcell #41695 üzenetére
"az összes összeszedett goldom a profilom szerint 2millió"
Az csak a földről felszedegetett aranyat írja, semmi mást nem tartalmaz.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Az a gold amit a profilod ír, az nem számolja az AHt. Tehát eddig 2 millió goldot szedtél össze a földről magyarul. Az nem tűnik soknak (mármint túl sok játékban töltött időnek), így nem értem mi a probléma. Inferno nem arra lett tervezve, hogy mindenki kivigye pár óra alatt és vége a játéknak.
-
Mumee
őstag
válasz
Sajnos ez egész játék az AH köré lett építve, tehát aki haladni akar az szinte elkerülhetetlen hogy ne AH-zon.
-
persil
nagyúr
válasz
sunnymarcell #41679 üzenetére
"nekem mindegy, én leálltam ezzel a szarral, várok valami életképes patchre. kész vicc ez a játék."
Milyen patch-et szeretnél? 50% drop rate emelés? 30x gold drop?
Elakadtál, nem megy az inferno. Ennyi. Tedd le kicsit(vagy végleg), játssz mást, menj ki, de ne a játékot/játékosokat okold.Dropról meg ne beszéljünk, a hsz-eid alapján, ha neked olyan dropjaid lennének, mint nekem, már felkötötted volna magad. Egyszer sikerült valamit eladnom 1mill felett, egyetlen alkalommal. De ha olyan kurva jó dropjaim lennének, akkor valszeg nem tartott volna 3 hónapig összeszedni 10milliót...
Biztos éjt nappallá téve farmolok, nyílván akkor ennyi pénzem lenne
Nem a játék a kész vicc, hidd el nekem...
-
Mumee
őstag
válasz
sunnymarcell #41685 üzenetére
Nem az ideiglenes átmeneti állapotból kell kiindulni.
Mikromanus: Igen ez AH-tól is függ tapasztalattól stb, de írtam is hogy ha az ember kicsit utánanéz, akkor teljesen reális. Pár napja felléptem egy órácskára és kerestem 8 millt egy veszek-eladom mókával. Az viszont tény, hogy tőke nélkül nem egyszerű semmi sem. Viszont aki nem bír 1-3 mill gold tőkét összeszedni az nyugodjon békében a sarokban.
-
mikromanus
veterán
válasz
sunnymarcell #41685 üzenetére
el tudsz már adni. Legalábbis technikai akadálya nincs. Felszabadították a beragadt szemetet az AH-RMAH-ban valahogy...
(#41680) Mumee
egyszerűbb AH-zni de amit írsz általánosságban szerintem nem igaz. Max akkor "könnyű" ha van rutinod már benne és kis kezdőtőkéd, hogy elvidd a tutit amit a botok és szemfüles keresgélők nem találnak meg. Különben is szerintem ez az "aranykor" már elmúlt. Elég hullámzóak a vásárlási szokások. Van hogy ugyanolyan jó cuccokat nem visznek két napig, van hogy elviszik a nagyját egy óra alatt pedig nem a minőség tér el bennük csak hogfy mikor van kint10 millához mázli is kell rövid távon
-
Mumee
őstag
válasz
sunnymarcell #41679 üzenetére
Egyszerűbb AH-zni, mint farmolni.
1 nap alatt simán összeszedsz 10-20 millt, még akkoris ha butácska vagy az AHzáshoz, de körbenézel mit érdemes mennyiért. -
persil
nagyúr
válasz
sunnymarcell #41628 üzenetére
Mar kivittem, te tenyleg nem tudsz olvasni?
Be is linkeltem a hszt, amikor ide beirtam.Egyedul csinaltam es a legtobb penzem egyszerre 10.5 mill volt, amibol jelenleg is van 7.5 mill. Act 3-ban jatszottam csak egyutt massal kb az utolso ket questet, de azt sem azert, mert "agyontapolt" lenne, hanem mert igy volt fun. Amuhy az illeto csak act2-ben tartott akkor hivatalosan, szoval nem eppen mondhato, hogy hatul kullogtam.
De komolyan ennyire hihetetlen, hogy sok tizezer jatekosnak sikerul, ami neked nem?Ez annyira jellemzo mentalitas, hogy, ha neked nem megy, akkor a masik biztosan csal.
-
persil
nagyúr
válasz
sunnymarcell #41592 üzenetére
Soha nem vennék semmit rmah-ban :S
Csak úgy órákat meg nem szoktam farmolni, pláne nem a barátnőm, a kislányunk, a munkám és a haverjaim mellett.
Ja és dh-val 14 másodpercet játszottam.(Nem elírás, elbattyogtam az első zombiig, majd eldöntöttem, hogy nem akarok ranged karival játszani. Ez azóta megváltozott, de dh-m továbbra sincs.)
"erősen esélytelen vagy"
3 sorral feljebb írtam, hogy infernó pipa.
Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest