- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Aktív témák
-
ChromeX
addikt
az az igazság, hogy akik annyira várják legalább mint mi azok úgyis megveszik majd, nem is ezzel van a baj hanem, hogy utána kéthavont ki tudják majd fizetni a kva drága havidíjat. legalább annyian fognak vele játszani mint a wowwal tehát a blizzard semmiképpen sem bukhat az mmon. sőőőt...
na mind1 -
frame>24
addikt
:
szerintem majd az lesz, h a world stone 1 korruptdarabja előkerül, amiben ott lakik a sátán
, és ezért megen lerendelik az angyalokat és a hős földi halandókat, h tegyenek már rendet.
and so the circle closes, és mehet a hentelés, +és-, jó és rossz, az örök harc menthetetlen öröme: when worlds collide....
[Szerkesztve] -
Integra
titán
grafika:
én mindenképpen szeretnék 3d-t de rajzoltat, ugyanezt a mesés fajtát amilyen a dio2
én ezt a lapokból összetákolt -szerintem- ronda wow féle grafikát nem pártolom és rohadtul hazavágná a dio3-at ha ilyen motort kapna..
szóval a vizuális stílust egyértelműen megkell tartani, de nagy zoomolhatósággal. körül kéne nézniük szerintem a supreme commander kezelése táján, hátha lehetne csenni onnan egyet s mást
fogalmam sincsen hogy lehetne grafikailag megoldani, de amikor unreal3 endzsin van, nehogy már gond legyen
játékmenet? ugyanilyen, de a terület 100x nagyobb legyen, még több részlet, még több küldetés etc.
amúgy én azt sem bánnám ha mondjuk online része fizetős lenne mint a wow-nak. ez az egy nem zavarna. de a közösségi részt sokkal részletesebbre és jobbra kéne megcsinálni. példa asszem van a házuk táján erre
ahogy a fejlődési rendszerre is -
Integra
titán
detto
pedig a régi warcraft2 nekem is figyelt sokáig, jópofa zenével, meg wörkwörkwörközéssel
starfcaft.. pfffffffffffffffffff egyedül a level hármas géppityus marine csaták voltak jók
uninstall.
de ha lekéne írnom milyennek szeretném a diablo 3-mat gondban lennék.
bár talán lennének ötleteim. -
Zenty
őstag
Nem az idő számit hanem a jaték hangulata.
Azt meg valamilyen formában semmi se übereli a csé 1.6-tot!
Szerintem maga az 2-3 fejlesztő mikor anno csináltál ők se tudták ,hogy jött igy össze ,csak véletlen
A sourcet meg elcseszték ,hogy minden alap jatékelemi részt el állitgatak benne.. Közbe meg egyszerüen csak 1.6 kellet volna átültetni jobb grafikával
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Pont az a probléma ,hogy nagyon nem
Az új kieg 1 nap allatt 2 milla az nagyon durva... ,és állandoan top lista élén van az alap is ,meg a kieg is.
A wow még 5 év mulva is simán elmegy vagy amedig adják kih hozzá a kiegeket..
Ezért kell egy egészen más stilus mellé.
A csé meg rossz példa ,mert most is több aktiv cs 1.6 os van mint sources ( agyon patchelik ,de nemtudják még mindig 3 év allat se elérni 1.6 szintjét,de ez a valve)
-
scu
tag
SLYM, te nem változol
A pala leggyengébb és leghaszontalanabb skill-ét használod, ez rohadtúl lelombozó
És ftc-nek pedig abban teljességgel igaza van, hogy a belső félelem már valamennyire hiányzott a második részből, az 1.-ben odaszegezett a hangulat és ami a legfontosabb, a ZENE, amilyet még azóta sem hallottam. A Dió 1 tökéletes volt, a 2. meg csak szimplán fantasztikus
-
TommyGun
őstag
Warcraft elöbb volt mint a diablo már én kérek elnézést....másrészt meg a warcraftból köbyebb volt MMORPG-t csinálni mivel itt alapból megvan a két szembenálló oldal, míg a Diablóban egyik oldalon a pala druida mage meg miegymás a másikon meg ki áll ?
Mellesleg ha megnézitek a WoWba totálisan átmentettek nagyon sok karaktert és ötletet a Diablóból...én már lassan 1 éve tolom és bizton állítom hogy csumára a két gém keveréke...
Egyrészt megvan a két egymás ellen harcoló oldal ami az alap feszkót adja és a történetet de ha sima PVEre gondolok ahol tüzes sárkányokat meg ördögöket meg élő halottakat kell gyakni akkor máris a Diabló ugrik be....
Szal nagyon sok rész és hely kifejezetten Diablósra sikerült a WoWban... -
Viktor77
titán
''a WoW grafikája meg akkor is gyenge.''
Ja, én kérek elnézést. Ha te ezt így kijelented, akkor az biztos így is van.
Halkan hozzátenném, hogy a Diablo 1-2-vel sem a grafikája miatt játszottak (játszanak) annyian.
Kétségtelen, nem ezek a legszebb játékok. De tegyétek a szívetekre a kezeteket, melyiket szeretnétek jobban? Doom3 grafikájú D3, ugyanolyan siralmas játékélménnyel mint az, vagy WoW grafikájú D3 D2 szintű játékélménnyel.
Na, ettől nagy a Blizzard. Játékélményre megy. -
MCGaiwer
addikt
ha jól tom, nem ujra öszeálltak, mert eddig is megvoltak, ha jól tom, Blizzard North néven... ugyanis a Blizzardnak 3! csapata van. van ez a blizzard north, ami a diablo cuccokat meg még vmit, de azt elfelejtettem csinálják, van a másik ami a starcraft + warcraft dolgot (jah lehet, ha a north csinálja a starcraft ghost-ot?? )
meg a van a harmadik, ami Blizzard Cinamatich néven fut, ők csinálják minden játékhoz a lélegzetelállító videókat...
anyi lehet a hostodban, h a northból több (asszem 3) alapító, és több fejlesztó lépet ki, és most csinálják a Hellgate:londont...
Aktív témák
Hirdetés
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest