Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz
execute93 #22877 üzenetére
nem megy
a reklamot latom (persze, azt miert is ne latnam
), de utanna csak egy kep jon be (mindig ua, egy Kungen feliratu fekete inges gyerek hatulrol, fogja a fejen a fulhallgatot, a kep szelen latok valami monitort, de azon WOW latszik
innen gondoltam, hogy valami nem stimmel
). Sebaj. Legalabb dolgozok is egy picit
-
S e t h
nagyúr
válasz
execute93 #21731 üzenetére
Használj más egykezes fegyvert, pl:macet, swordot, amelynek jobbak a statjai, én a játék eleje óta el is felejtettem a staffot, annyival hatékonyabbak más fegyverek.
Használj hidrát(nem tudom elérhető-e már nálad) és mozogj nagyon sokat, menj rá az életerő gömbökre, ha azokat nem használod, akkor neked harangoztak, de közben ki is kell kerülni a méregsebzéseit a szarházinak. -
persil
nagyúr
válasz
execute93 #17422 üzenetére
Szerzetessel és most fejeztem be a második fejezetet 25-ös szinten, 200 dps-el.
Az átvezető - megint - nagyon komoly volt, elképesztő minőségűek a videók, a hangok/zenék pedig az egész játékban A+ kategóriásak.
Tudjátok mi lenne még embertelen durva? Ezzel az új motorral, az új rendszernek megfelelően átdolgozva egy diablo 2 remake... bah... kegyetlen lenne
-
execute93
őstag
-
JSaN
addikt
válasz
execute93 #16785 üzenetére
Jo szerintem.
En Witch Doctor lvl 24 es a dps-em most lett 200-bol 264, koszonhetoen az AH-nak.
En is csak ajanlani tudom rengeteg cucc van fillerekert, en altalaban a masodik harmadik oldalrol szoktam valogatni.
Ezt vettem most:Latvanyos az elorelepes, es gem-et sem kellet rakni bele. Mind ez 2000 arany.
-
mcsabee
senior tag
válasz
execute93 #16502 üzenetére
Ha megnézed (csak olvasni kell hozzá, nem túl nehéz), a kovácsnál craftelhető cuccok 99%-ra az van írva, hogy "X Random Properties", tehát teljesen véletlenszerűen generálja az adott itemre a statokat. Ezáltal kikövetkeztetheted, hogy közel sem biztos, hogy te 2-3 craftolásból olyan cuccot kapsz, ami számodra megfelel.
Egyébként le lett már írva párszor (és ez is mehetne első hsz-be akár...), hogy jelen állás szerint kis szinten okosabb gyűjteni az aranyat, és AH-ből pár ezer aranyért megvenni a megfelelő cuccokat. A kovácsot jelenleg nem éri meg fejleszteni. Majd akkor lesz értelme, ha leállsz farmolni, és jó sokat craftelsz.
-
X Factor
addikt
válasz
execute93 #16044 üzenetére
AH-ból vásárold be mindig az adott lvl req-nek megfelelő max statos itemeket.
18as szinten vegyél olyan fegyvert aminek a lvl req18. adjon az elsődleges stat-ra meg vitality-re, később lehet socketes az még jobb, emellett érdemes még a xp/kill, hp/kill/hit dolgokra rámenni, és akkor potionnel se kell foglalkozni.
-
mephi666
nagyúr
válasz
execute93 #15904 üzenetére
mármint csak azonosítani kellene? jobbklikk?
ui: nem kimondottan neked szánom: a (magyar) kézikönyvben nincs szó az alapokról? alapvető vezérlés és hasonlók? (nem nyálaztam át, csak megnéztem és indítottam azonnal a játékot) mert az azonosítással kapcsolatban volt már vagy 20 kérdés
tele a játék amúgy "képes" segítségekkel, ha ráviszed a tárgyra a kurzort: pl boltnál jobbklikk= eladás, bolton kívül azonosítás/felvétel, stb
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
execute93 #14811 üzenetére
Szerintem Magyarországon senki nem volt felkészülve ekkora dömpingre.
Integra: Brutális a doboza. Tetszik az is, hogy kívül fehér, belül fekete.
Az viszont kacsa volt, hogy 5db guest pass van benne. 2db Diablo 3-as és 2db WoW-os van benne, az 5. lapon az USB kulcson levő Diablo 2 és exp telepítőkulcsai vannak írva. -
-
Darth_Revan
veterán
válasz
execute93 #14811 üzenetére
Ha az FS! féle lejárató cikkre gondolsz, akkor ahoz annyit hozzátennék, hogy nem biztos, hogy minden bolt megkapta péntek-szombaton, lehet ők akkor kapták meg és csak azután tudtak szólni.
Álszent egy undorító banda az az FS!, ha valaki nekik szól be, akkor rögtön kimoderálják, talán még ki is dobják az embert, ők viszont ezek szerint nem látnak semmi bajt abban, ha ők anyáznak valakit....
-
maross
nagyúr
válasz
execute93 #14694 üzenetére
Mindenkinek irtak hogy annyiert kapja amennyiert rendelte. Ezert is tartottak ki sokan naluk, utolso pillanatban mar csak elenyeszo szamu ember valt bizonytalanabb rendelesre, ok meg azota is szamoljak a casht.
szerk: kb 10napja irtak, hogy bocsi de max aron kapja mindenki
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
execute93 #14022 üzenetére
Elsőre én is postával kértem aztán módosítást kérvényeztem az üzlettől.
Szerintem ez körlevél féle szvsz te is kapsz.(vagy hülyeséget mondok és nem)..
Helmoras Igen ha kvázi ott van a példányom miért nem mehetünk érte a délután folyamán.. úgy is csak éjféltől megy a történet.
-
-
persil
nagyúr
válasz
execute93 #12703 üzenetére
A válaszodból sem épp az jön le, hogy érted, amit mondok.
Van különbség a között, hogy valaki kezdő és a között, hogy tök hülyeségeket kérdez.
Te az utóbbi vagy."Azt sem tudod, mi az a starcraft 2, én pedig több éve játszom vele."
Alig két éves a játék, de te szerencsére több éve játszol vele. Amúgy meg miért ne tudnám... ? O.o
Komolyan ennyire gyerekes vagy?"Veled ellentétben én szívesen segítek."
Én is, ha azt látom, hogy felfogják, amit mondok. De te ebben a fórumban eddig mindent 69x megkérdeztél, ráadásul sokszor olyan hülyeségeket, hogy hidd el nem csak én egyedül fogtam a fejemet. -
persil
nagyúr
válasz
execute93 #12689 üzenetére
Először kérdezted ezt:
"Kovácsról nem tudtok valami infót adni? Oldal vagy valamit? Cucc ugrp. stb érdekelne!"Majd leírtad ezt:
"Oldalon van valamilyen ember aki egy csillagot "néz". Na annak mi a neve? Azt sehol sem találom, nem tudom, hogy keressem."Most meg írsz egy ilyet:
"Én bétában fejlesztgettem valamit ott. Az mire jó?"Ennyire nincs fogalmad semmiről... ? Azért - valljuk be - ez nagyon durva. A játék introjában nincs ilyen sötétség.
Ráadásul kaptál egy linket a mesterségekről.(amit amúgy a diablo 3 hivatalos oldaláról elértél volna magadtól is két kattintással.)
Én nem akarlak megbántani, de ez már gáz. -
MegalodonS
őstag
-
freelanced
addikt
válasz
execute93 #12591 üzenetére
Figyi szerintem tök mindegy döntsd el melyik jön be jobban. Az egyik melee a másik ranged szóval két külön világ. Azt kell eldöntened melyik tetszik jobban. Melyikkel tudsz azonosulni. Mit akarsz vele ütni... Ha az alap nehézséget akkor szinte mindegy szerintem.....
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest