- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
a Te max licitedet nem látni,(titkos), pont ez a lényege....csak akkor látszódik,ha vki rálicitál,mert ha megy felfelé a licit,akkor előfordulhat,hogy a te max licitedet meghaladja....
Ez arra jó,hogy ha nagyon kell a cuccc,kivársz az utolsó pillanatokba...licitálsz egyet és a max licitet meg még feljebb állítod be..mert ha ezt az uccsó pillanatokba teszed,más esetleg már nem tud reagálni.... -
Ant@
senior tag
Életszerűen:
Induló ár: 10.000
Max licitnek beírsz 100.000-t
Jön valaki beír max licitnek 50.000-t
A tied magasabb ezért az történik, hogy az ő 50.000-re a rendszer automatikusan rádob 5%-ot (ez a minimum licit lépcső) és így 52.500-n fog állni a licit és ez kerül megjelenésre mindkét oldalon.
-
Mr.Csizmás
titán
fux, eddig rosszul fogalmaztam
szóval a bid-nél a plafont adhatod meg, és a gép ebből adagolja mindig az aktuális licitnek megfelelően a lépcsővel, amíg vagy el nem viszed, vagy felül nem licitálnak.
és igen, a 2.5M példa stimmel. amíg el nem érik, addig automatikusan abból csepegtet.
-
Jazz
veterán
Egyszerűen fogalmazva: Ha titkosak a bid-ek, hogy hogy látod a curent bid-et? Úgy, hogy 1 napja nem is licitáltam. 100k-val indultam, most meg 1.7M-nél tart.
Akkor az auction ablakban miért látom a current bid-et?
És az a másik valaki, az vajon látja-e, azt az 1 millát amit én megajánlok? (tipp: nem látja mert az plafon-licit)
Akkor Current Bid = A csak a kötelező minimum-os licit lépcsőkkel feltornászott aktuális licit legmagasabb értéke? Mindenki más aki nem a minimumos licit lépcsőkkel licitál, az láthatatlan marad? Ergo: Ha a fenti 1.7M-re én rányomok egy 2.5M-et, senki nem fogja látni hogy az 2.5, amíg a licitlépcsőkkel el nem érik azt az összeget, vagy amíg valaki 3M-et rá nem nyom kapásból?
-
mikromanus
veterán
Vagy a saját licited látod vagy az aktuálisat ha az magasabb. Gondolom... Ha lenyomták a max beálíltottadat, akkor már nem licitál automatikusan. Ez ilyen
Ha meg a versenytársad alapból fölédigér, akkor az ép aktuális licit emelésnyit látod és megy vissza a többi visszaküldött item közé a pénzed. Buktad a küldetést. Az élet kegyetlen+ kérés: HA valaki fel akar venni innen F listára diablóban, akkor kérem jelezze üzenetben is! Parázok az idegenektől. Még jól körberöhögnek és lenyúlják a jelszavamat. Nem ám. Az atombiztos... biztosan...
-
Mr.Csizmás
titán
sorban lefele:
van egy X kezdőérték, amin kirakja az eladó, licitlépcső 10
Jazz licitál rá 10-et = X+10 az értéke, és a számládon is X+10-et befoglal.
Józsi jön, beír X+50-et, azaz 40-el több, mint amit te licitálsz, de ebből csak azt látod, hogy nem a tied a legmagasabb.
Jazz bepöccen, beír X+100at, ebből X+50+10 licitlépcső (előző licit+lépcső) lesz a tét, a többi foglalóba lesz.
megnyered, akkor X+60-at fizetsz, 40 pénz visszajön a számládra.
szerk: nevezzük licit-plafonnak inkább. a max bid az aktuális mindig.
-
Mr.Csizmás
titán
- max értéket a biddel adsz meg, mert automatikusan licitál mindig.
- nem írja ki a többiekét, mert így az aukció lényege veszne el, ha tudod hogy józsika 50 pénzért licitál max, akkor ráraksz helyből 60 pénzt, és win.
szóval ne filléreskedj, hanem mindig azt írd be, amennyit megér neked.
egy +400 minden statos cucc 1 pénzért meghirdetve valszeg nem 50-100 pénzes liciteket fog kapni, hanem pár nullával többet.
-
Cyberbeni
addikt
-
AtHoS
nagyúr
Ha meglátsz egy cuccot keresőben 30k-ért és a példa kedvéért nem buyout-os. Te adnál érte 200k-t is, szóval a bid ablakban beírod a 200k-t. Ekkor csak a keresőben látott 30k-t fogja licitálni a gép, de van tartalékban még 170k-d (a 200k-ból ugye). Ha valaki licitál mondjuk 35k-t ugyanerre a cuccra, akkor a gép helyetted licitálja túl. Teszi ezt a megadott 200k erejéig, amit Te megadtál max licit összegnek.
Ennyiről szól az autolicit. BID-nél nem azt az árat írod be, amit azonnal adnál érte, hanem, hogy mennyi az a max. összeg amíg hajlandó vagy elmenni a licittel.
Ha kinn állsz a karakterrel a főképernyőn, akkor ha túllicitálnak kapsz egy üzenetet. Ezt sajnos játékban nem kapod meg. Legalábbis én még ilyen üzet játék közben nem kaptam. Néha jól jönne pedig.
Az aktuális licit összegének kijelzéséhez nem tudok mit mondani. Talán annyit, hogy vannak még javítandó problémák
Szerk.
Na úgy látom közben megélénkült a topik. Inkább megyek nézem a meccset. -
persil
nagyúr
Azt az összeget add meg, amit maximum hajlandó vagy a tárgyért kiadni.
Mondjuk van egy cucc 100k kezdőáron. Neked ez 700 ezret ér meg maximum, így azt az összeget üsd be.
Ha valaki tesz rá 110-et, akkor helyetted a gép automatikusan tesz 120-at. Ha megint jön licit, akkor a gép helyetted megint felüllicitálja, egészen addig, amíg más el nem éri a 700-at.
Amikor más ráteszi a 690-et, a gép helyetted a 700-at, és más nem licitál, akkor 700ért megnyerted, de ha erre tesznek 710-et(mert mondjuk más valaki az elején 1 millát adott meg max licitnek) akkor ő nyeri."írok magasabb összeget. A bid--es ablakom, ahol a bid-jeim vannak, nem frissül. Volt hogy beírtam az uccsó 10sec-ben +200k-val nagyobbat. Felülírták, majd utána már megint nem láttam hogy mi volt az"
Azért, mert más valszeg eleve jóval nagyobb összeget adott meg, ami a +200ezrednél is több.Ha innen nézed, akkor mindegy is, hogy frissül-e vagy sem. Annyit tegyél meg, amennyit maximum szánsz a tárgyra. Ha az elég, akkor megnyered, ha nem, akkor nem.
-
scott_free
senior tag
így értettem:
felül licitálnak - leadod a saját bided (mondjuk 1 perccel a licit lejárta előtt), egy ideig te vagy a nyertes, de aztán az utolsó másodpercekben még valaki rálicitál.minden egyéb eset arról szól, hogy valójában már van magasabb licit a tiedénél, ezért egy pillanatig sem nyersz.
itt egy példa: felteszek egy tárgyat 100k-ért. az első licitáló tesz rá egy 1 millás ajánlatot (ez az ő maximális licite). a keresési listában azonban továbbra is 100k lesz az aktuális bid (a lehető legkisebb, amivel még nyerni lehet).
te jössz, látod, hogy 100k-ért milyen tuti cucc van, megvárod a licit végét, örülsz, hogy 101k-ért elviheted, licitálsz ennyivel, aztán csodálkozol, hogy nem a tiéd a cucc, mert az első licitáló maximális licitéig (1 milla) automatikusan felül fog licitálni, most épp 102k-val (nem ő, hanem a rendszer)!
ezután próbálkozol 103k-val, mire ő 104k-t ad.érted? itt valójában 1 milláig sosem nyersz, legfeljebb a nyertes licit árát tudod feljebb vinni.
ha kiszállsz 104k-nál, akkor az első licitáló ennyiért fogja elvinni a cuccot (és visszakap 896k-t az 1 millás licitéből). ha elmész 500k-ig, akkor meg annyiért fogja megnyerni a cuccot.ha tényleg kell a cucc és jó áron van, akkor fölösleges az utolsó percig várni a saját licittel, mert nagy eséllyel van már egy nagyobb licit. tedd meg rá azt az összeget, amiért max. elvinnéd, aztán vagy elég lesz, vagy nem.
(persze nyertem már én is az utolsó másodpercekben tett licittel, de többször jártam úgy, ahogy te is)
-
AtHoS
nagyúr
-
persil
nagyúr
"accidentally showed his account password on the livestream for 8.000 viewers..."
És ez az értelmi fogyatékos számít "pro" játékosnak... Nem tudom, hogy miért kell "hackelés" miatt csodálkozni, ha valaki ekkora idióta. Meg is érdemli.
Ha ez valóban így történt, akkor eleve nincs semmiféle hackelés, hanem barom volt és valaki élt a lehetőséggel. -
persil
nagyúr
Azt olvastam, hogy visszamenőleg is csökkenni fog minden, ha ezt választják.
Tehát belépsz és szimplán - hasraütök - 2.14 helyett 2.1 lesz az atk speed-ed, mert X tárgyon csökkentették.
Szerintem ez még mindig jobb, mintha lenne egy "csöndes" nerf, mert azzal nem tudsz számolni.
Tehát pl fent van egy 15%-os, ha mellé felveszel egy másik 15-öset, akkor nem 30 lesz, hanem mondjuk 27, de ezt ugye te előre nem látod, nehéz lenne vele kalkulálni, ezért jobb lenne a másik megoldás, ahol egyszerűen csökkentik a tárgyakon az ias-t. Az tisztább.A láthatatlan nerfet meg senki nem szereti.
-
persil
nagyúr
1500x le lett már írva.
Két ötletük van. Vagy betesznek egy "láthatatlan" módosítót, hogy minél több ias-od van különböző tárgyakon annál kevesebbet érjen, vagy egyszerűen az összes tárgyon csökkentik egy picit a meglévő ias-t.
Szinte biztos, hogy az utóbbi lesz a nyerő.
De gondolom nem arra kell gondolni, hogy a 15%-ból csinálnak 2%-ot, szóval én annyira nem félek az egésztől.
Amúgy is szinte akaratod ellenére is össze lehet szedni a 2es attack speed-et, ami már elég komoly, szóval nem lesz ez nagy gáz.De ez is csak az 1.0.3ban van beígérve sok más változtatással együtt.
-
persil
nagyúr
"ha azt egy kicsit még pofozták volna, összetettebbé tették volna, a puskaporos rakétás törpök ötletét meg elvetik "
Tehát kb a játék 90%-a más lenne, akkor...Félreértés ne essék, egyik kedvenc játékom volt, de köze nincs a D2-höz.
Annyiszor hallottuk már ezt a "hú most jön majd az X és rongyosra veri Y-t" dumát, aztán sosem lett belőle semmi.
Itt volt path of exile is, amit bejelentettek, hogy hú totál 100x jobb, mint a D3, jézus mekkora játék lesz, aztán akkora fail az egész, hogy el kéne titkolni a fejlesztők helyében.
Ez a lineage eternal is egy csak egy húszezredik koreai baromság, már most látszik. Biztos jó lesz meg minden, de 1 év múlva a címét is elfelejted, a D3-ban meg akkor is az inferno cumót farmolod majd a 10. 60as karakterednek, mint anno a második részben.De nem csak játékokra, hanem elektronikai eszközökre is 100%-osan jellemző ez.
-
-conrad-
addikt
De critel az, olvassátok el amit belinkeltem wizard guide-t
Az van, hogy nagyobb fehér számokat ír ki, mert az is "channeled-szerűen" írja ki a damage-t, tehát ha 4x10-et tickelne és kettesével írja ki, akkor ezt látod: 20-20 de ha így critel, hogy 10-90-10-10 akkor így írja ki: 50-20.írtam délelelőtt, hogy összerakok egy screenshotot a karakteremről, íme!
Semmi extra, szegény vagyok.
Az előbb bántam meg nagyon, hogy nem megy a fraps. Farmolom inferno act1-et, belőttem egy folyosóra+szobába (körbesöprés ftw) erre behúztam egyszerre annyi elite-et.... kiteoltam meg lőttem őket és mire meghalt mindegyik 4!!! nephalem valor buff volt rajtam.
Egyszer sem haltam meg, olyan faszán sikerült a kite, hogy 1x ütött meg amibe nem haltam bele, még potion sem kellett. -
killerjohn
addikt
tök komolyan mondom, nem lehetne addig leállítani a flamewarst amíg kijön az 1.0.3? számtalanszor ki lett tárgyalva hogy tudnak a nehézséggel kapcsolatos problémákról és rengeteg balance javítás érkezik. van aki azért cryol hogy hamar vége, de ő évekig akar vele játszani, miközben a megjelenés után 3 héttel megy a folyamatos sírás hogy a legdúrvább fokozaton elakad xyz helyen. nos, lehet máshol goldot farmolni, és ahzni, vagy lehet várni addig amíg kijavítják az act1/2 közötti nehézségbeli ugrást. de addig ne szóljon már a topic arról hogy 10-ből 9hszben azért sírtok mert nehéz, a maradékban meg arról hogy könnyű...
-
Andie
őstag
Dehogy! Bocsi, ezt nem irtam le mégeccer, és félrevezető.
Egy HP compaq 8510p-vel nyomulok, Cour2duo 2,2Ghz, 4 giga ram, ati hd 2600.
Az fps+ lehet, hogy a win7-nek, vagy a default drivernek köszönhető. Bár mondom, nálam folyamatosan töltögetett, akadozott a játék korábban.
Szerintem mindenképpen dobna a játékélményen az ssd, én mostmár csak ajánlani tudom mindenkinek! -
frame>24
addikt
szerintem "illusionist" passive skillel már használható a fracture rúnás teleport...
-
Nordic
Közösségépítő
Te el is hiszed azokat amiket leírsz?
Komolyan, ha olyan olcsó és könnyű a barbárral játszani, légy oly szíves, csinálj már egy barbárt inferno a2-re, még a patch előtt és mutasd meg nekem, hogyan könnyű vele játszani, valamint milyen is a halhatatlan barbár, mert eszeveszettül kíváncsi vagyok rá
.
-
mikromanus
veterán
A rangedek azt látják, hogy a melee karit néha nem egyhitelik, a melee, meg, azt látja, hogy a ranged kari tud könnyedén (látszólag) elitet ölni és nem is fajul odáig a harc, hogy megüssék. Lehet ez már itt képességfüggő is picit hogy megy Inferno Act 2-től... Ma este kipróbálok erősebb tank módot, Szerintem ezzel már 3 alap ranged tűzlasztit is kibírok a mezei fehér gyíkoktól
-
-
mikromanus
veterán
Azért lett mf mert az volt olcsó amikor szereztem. CSak érzékeltetve: max 2-300k ment el rá és most se nagyon avn jobb. Most szereztem kettő jobbat. Az áruk 500k és egymilla arany. Érzed az árnyalatnyi különbséget. MF ugyanannyi lenne, csak vita-allres-armor-str kombóra alig lehet balek ajánlatot találni. Biztos mindenki arra hiénázik
Armor pedig van szépen a legtöbb itemen.
-
LucifeI2
őstag
Ilyet se hallottam még hallod....wizát akar kezdeni, mert a barbár túl nehéz vagy drága....atya ég....olyan barbárokat látok szánalmas gear-ekben, hogy azzal tankolnka és mi több, darálnak Act3-on és dps-ük is van....Szegény srácot valami vagy valaki nagyon félrevezette.
Ez a mondatod eléggé azt sugalja, hogy szerinted a barbárok farmolják infernot nulla gearbe.
-
mikromanus
veterán
Szerintem neked barbárral kellene haladnod, ha ilyen jó is az. Az a gikszer, hogy a ranged karik akkor is tudnak ölni, ha nem érintkeznek az ellennel, így könnyebben elkerülhetik a csapásokat. A melee karik távolsági képességei nem olyan erősek (bár 6-8 seismic elég látványos és meggyőző néha), vagy ha versenyképesek is, akkor meg az energiautánpótlás lassú vagy veszélyes. Ha hígf*s valaki akkor minden kari nehéz lesz. Vegyél példát rólam: egész király cuccokkal is simán elhullok. Haverom elég fapados/olcsónak számító wizard cumóval simán act 3-on runol és elitet is tud ölni. Én max megsebzem és elhullok. Lehet egyszerűen ő csak skillesebb nálam. Ha neked a barbár tűnik könnyebbnek, akkor lehet neked olyan skilled van, mint nekem és szívsz a választott kasztoddal
Edit: armor és str van. Sokat nem lehet tuningolni rajta. Vita meg azért nincs mert drága. Vagyis az az a +1 tulajdonság amivel már lenne rajta 3-4 a cuccokon és már csillagászati az ára.. Mf csak esett mellékesben mindig. Így sem olcsóbbak a cuccok, csak szerencsésebben klikkeltem.
-
-conrad-
addikt
A DoT az a damage overtime, olyan pl. mint a rend a barbárnál, hogy 1x megütöd, és akkor tickel.
A venom hydra csak akkor sebez, ha a mob éppen átmegy a pool-on, nem marad rajta a méreg és nem sebzi tovább ha kiment belőle.A magic weapon poison meg olyan, hogy eltalálod pl. signature spellel a targetet, és azon még 3 secig tickelni fog a sebzés, ez a dot. Azt írja viszont, hogy ha a hydra találja el a mobot, akkor ez a dot nem fog felkerülni a mobra, csak akkor kerül fel, ha te lövöd meg.
Magyarul a hydra nem lesz erősebb tőle. A 15%-tól fog erősebb lenni, mert az az alapbuffot emeli meg.
Más: befolyásolja szerintetek a karakter típusa a mobok random képességeit?
Szinte mindig ezeket a képességeket adja be ranged dps karakterrel, elöl amiből 90%-ban van az eliteken, hátrébb ami nem annyiszor: reflect damage > mortar > fast > jailer > invulnerable minions > shield > frost > teleport
A leggyakoribb a reflect damage+shield+mortar+fast, de reflect damage szinte minden packon van. Ezt kapom infernon DH-val meg Wizarddal.
Monkkal megyek, akkor meg jönnek ezek: fire chains > plagued > frozen > shield...Arra gondoltam, hogy esetleg figyeli ezt is a game, mert ugye ha bekapok ilyen fire chain stb. nyalánkságot akkor a 75k dps-el végigállom és leszedem a packot úgy, hogy nem is ütnek meg.
-
-conrad-
addikt
Erre gondoltam:
Right now, it seems that magic weapon for wizards is increasing the damage by twice what the tooltip says. Regardless of intellect, critical chance, attack speed, critical damage, and weapon dps, the stock bonus is a 21% increase
while the runed to 15% increase is giving 32% bonus damage. I will keep looking for a reasonable explanation (no, it is not applying the bonus to main weapon and off-hand) and try to keep this updated .
...
Figured it out! Magic weapon is currently applying a 15% increase to weapon damage AND a 15% increase to passive bonuses. This is causing it, when applied solo, to add a (passive)(weapon modifier), or (1 + .15)(1 + .15) = 1.322 modifier. When applied in conjunction with glass cannon, a passive modifier, the damage is calculated as (1 + (.15 + .15))(1 + .15) = 1.49487 modifier -
Nordic
Közösségépítő
Life hit alap, de csak 1000 körül vagy a fölött(10M körül van egy ilyen). Én a 487 LoH-t észre sem veszem. Persze kell all res is egyértelműen, lehetőleg minden cuccon 50 minimum. Az armor persze fontos, de nem fontosabb mint az allres, valamint a vit. A vit azért jó, mert van olyan passzív skillje, ami a vit értékét hozzáadja az armorodhoz, amellett, hogy a magas vit jó dolog a hp-d miatt. A +150 vit/str jó dolog, de mivel tudja mindenki, hogy ezek kellenek a barbároknak, kurva drágán adják az ilyeneket.
A LoH 2db 1h fegyóval lehet hogy jó, de sajnos a jó fegyverek 10M körül járnak, ami rendes LoH értékkel bír. Egyszerűbb 1H+shield kombóval menni. A pajzs ugyanúgy adhat +allresit, meg mellé vit,str, bármit. Nem beszélve a block-ról, ugyanis ha a harc közben dodge jön be akkor nem proccol a revenge de block esetében mindig, és a revenge alap skill a barbárnál. A másik, hogy frenzy-vel simán kiküszöbölöd a 2. fegyver hiányát. Ias-ról nem is beszélek, ennyit lehetetlen összehozni, hacsak nem veszel pénzért aranyat...
A barbárnak egy rendes gear-t ugyanúgy drágán lehet összehozni. 6-8M/darab alsóhangon. Persze kilehet fogni jó olcsó darabokat is, de nagyon ritka.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Persze, azóta lvl 60 a monkom. Ez a játék egy vicc.
Szánalmas gearben Act2 eleje simán megy, elitestől mindenestől.Csinálj barbárt vagy monkot!
Bosskill:
Balklikk
Press 1
Press 2
Press 3
goto BalklikkÖsszehasonlíthatatlanul könnyű egy ranged karihoz képest.
Ütnek huszan? Semmi gond, iszol egy potit.MOD: Ja igen, a lényeg: 500+ ping mellett játszható...
gyk.: 500+ ping wiza instadeath -
szőröscica
addikt
Ó, még csak az első végén. De tény, hogy eddig kedvezett a játék, mert minden kék, ill. sárga packot meg tudtam ölni. Egyszer visszakergettek Tristram közepéig, de kinyírtam a mocskokat, és össz-vissz 1 halálom volt eddig, az is azért, mert lemerült a billentyűzetem.
És annyira nincs jó gearem, nincs sok pénzem, szóval nem nagyon tudtam bevásárolni. Wizarddal 19 ezres DPS, 44k élet, 200-250 körüli resistek.
-
Helmoras
őstag
Figyelj már látom imádsz fórumozni ez klassz dolog, de a hozzászólásokat ha lehet kérni szerkeszd ha 5 percen belül vagy :S
Továbbá nem tudom figyelmen kívül hagyni hogy majdnem minden hozzászólásodban elégedetlenkedsz, ne hajtogasd már hogy a karaktered így kevés úgy kevés... másoknak sikerült megoldani, játssz többet, kezdj új karakter, keress társakat stb.
Közölte a blizzard hogy nem lehet csakúgy végigszörfölni infernon, nyilván szükség van még valamelyest balancera is, de ezt türelemmel ki kell várni.
Nem offenzív hozzászólásnak szánom csak észrevételnek.
-
Dani82
senior tag
"Ha béna vagy, visszamész pár questet, hogy szintet lépj, és szerzel jobb cuccot (és ezt a Blizz közölte). Nem az a megoldás hogy bejön infernoról táp barátunk és 1 hiteli diablot. Ha valami, ez a cheat! Így aztán sok értelme van a játéknak."
Hát én pont ezért hagytam abba ezt a szart.Nem tudtam megölni Belialt hellen, hiába ahtam ki 12k dpst. Átlagos béna casual vagyok. Nem ment le napokig, aztán azt vettem észre, hogy 1 hete nem logoltam be. És nem is fogok, mert meguntam. Csalódtam ebben a játékban.
-
WhiteWalker
nagyúr
pedig leírtam
nem tetszik az AH pedig én is használom...mi lett volna ha kiveszik az aranyat és csak RMAH lenne? szinte csak a talált tárgyak osztályáról lehetne válogatni...mert hogy én egy árva petákot sem fizetnék egy játékban az tuti...
inferno? nem hat meg hogy ott szenvedve, találjak egy rare cuccot...ha találok akkor mi van?lehet vele dicsekedni...
ugyan már...
-
Wolverine
félisten
Ha nem hiszed el, hogy mit mondanak az acc-feltörésekről és a biztonságról - mert erre utaltak feljebb -, akkor csak az lehet a biztonságos lépés, ha nem játszol.
Egébként megsúgok valamit: a chatben levő linkek úgy keletkeznek, hogy a nálad levő cuccra Shift+klikkelsz, amikor épp írsz a chatbe. Ez nem fog elküldeni semmit annak, aki elolvassa; nem ad neki lehetőséget, hogy behatoljon az accountodba; és nem indítja el a Diablón kívül az enmostfeltoromazaccod.exe vírust sem.
-
WhiteWalker
nagyúr
ha nem haladok előre,akkor veszek jobb cuccot...effektíve csak időhúzás az első két fokozat...nem az hogy megdolgozom érte,visszamenjek kis szinten farmolni,hogy legyen jó cuccom a következő fokozatra....tudom pénzért. vehető, de ez csak úgy hullik az ellenből...ha ez nem lenne kíváncsi lennék hol tartana sok játékos....e nélkül már érdekesebb lenne a játék...lenne értelme a coopnak,egymást segítve....mert így a legsutább user is tud haladni...kb olyan mint a bf3-ban pénzért meglehet venni az összes unlockolható cuccost...én is vettem AH-n cuccost,de ennek ellenére én ellene vagyok és sajnálom hogy van ilyen opció...persze az RMAH pénzt hoz a Blizz konyhájára,nekik csak ez a fontos...kicsit elkurvult e felé a játékok világa...
-
almafa42
aktív tag
Ezt hivjak nem kozgazos, hanem mmo-s szakszoval "money sink"-nek. Egy jatekban minel tobb ilyen van, annal kisebb a penz inflalodasa. Letezik fix, valamint skalazodo money sink is. A potionok ara a merchantoknal fix. A jewelernel elkoltendo penz is fix, bar az skalazodik a gem szintjevel. Az AH fee pedig tisztan skalazodik.
Jelen pillanatban d3-ban elegge keves a money sinkek hatasa, ezert no ilyen tempoban a jatekban forgo penz mennyisege. En a repair costokat mindenkepp megnovelnem kezdetnek.Amugy nem ertek egyet azzal, hogy nem fogja felhajtani az arakat. Lesz inflacio, ebben semmi ketseg.
-
-conrad-
addikt
Hát ez hülyeség. Ha így lenne nem lenne az, hogy hotfixelik az act átlépéseket multiplayerben, nem lenne szintkövetelménye az erősségeknek, stb.
Azért mehet be hozzád nagyobb karakter, mert így legalább tovább tudsz jutni ha elakadsz és béna vagy, nem kell abbahagyni a játékot, hanem bejön megölni valaki hell belialt neked és akkor mehetsz tovább. Azért van a quest is így, hogy messziről megkapd, mert vicces lenne publicban, hogy amíg én eladok a városban addig valami vérpisti megöli a questbosst aztán én meg ott állok halott bossal quest nélkül, logolhatok ki és kezdhetem újra egyedül, mert a party halad tovább. Amúgy ha messze vagy a killtől lootot sem kapsz, xp-t sem a mobok után csak a questre van kivétel.Szóval szerintem le kellene állni a fikázással mert a blizz nagyon sok téren felhasználóbarátra csinálta meg a játékot, akinek nem tetszik az meg hagyja abba. Így is beleölt 120 órát, egy másik játék meg 20-30 óra alatt végigvihető, ennyi volt a game, fel kell tenni a polcra és keresni kell másikat.
-
mcsabee
senior tag
Igen, public games-ben, de ott az első hsz, tele battletagekkel, biztos találsz magadnak játszótársat, vagy ott a D2JSP, vagy a Diablo3.hu, vagy akármelyik oldal, ahol egész biztosan nem csak 5k dps-es, 10k life-os wizardokkal találkozol, akik inferno diát akarják megölni ^^.
-
Soni84
tag
Nos Blizzard még az elején közölte, hogy inferno solózható lesz. Csak azt nem mondta, hogy kihullik tőle a hajad.
Mellesleg én kizárólag coop-ba megyek, van mikor DH-val, van mikor DH+Monkkal. Mondjuk csapatjátékon még van mit tanulni, de mikor 5mp-en belül leüt minket egy elit pack, hogy fingani nincs időnk ott már gáz van.
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Autós kamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Parfüm topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest