- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
perfect square: 30k + 3x Tome of Secrets
radiant square: 50k + 6x Tome of Secrets
star: 80k + 9x Tome of Secrets
flawless star: 100k + 12x Tome of Secrets
perfect star: 200k + 15x Tome of Secrets
radiant star: 400k + 20x Tome of SecretsEzek most az aktuális craft árak a patch óta? f.square felett? Mert eléggé össze vissza írnak erről oldalak, megnézni meg nem tudom a játékban.
Megköszönném, ha tudnátok linkelni egy aktuális ártáblázatot.Szerk: Amúgy eléggé megy fel a gemek ára... Ruby Star-t akartam venni, tegnap még 580 körül volt, most meg 640K
-
persil
nagyúr
Mumee és D1rect
Én ezzel tisztában vagyok, nem azért írtam le, mert nem értem
Csak pont azt akartam írni, hogy én hiába adok meg többet az aktuálisnál, a current csak ugrik egy licitlépcsőt.De legpontosabban most BorkL írta le.
És ezek alapján az lehetett a helyzet Nordic eseténél, hogy az 5milliós licit azért nem nyert, mert a végén ment rá a 7mill.
-
Amur
addikt
117 strenght
109 dex
+20 all res.
LOH +72
+91armor
meg a meele damage 19% reduction
Most néztem rá még nincs rajta licit,délelőtt raktam ki 15 euroért.Ja látom már! Most kerestem rá szükítés nélkül(én beírtam a strenght meg dex értékeket,és azzal dobott ki 1 találatot 50euroért),amin kisebb értékek vannak azok 20 oldalon vannak fenn,de feleenyi van mindenből a legtöbbön..akkor aluláraztam!
Akkor akinek kell az üsse le gyorsan! Legalább PH-s vigye ha már olcsón raktam fel!
-
Qru
MODERÁTOR
-
Nordic
Közösségépítő
-
-
Lézerparaszt
őstag
Tudom, de a daggered értékesebbnek tűnt, ezért arra kerestem rá először, és ennyi meg is haladta azt a 10 millát
Közben meg rájöttem, hogy nincs több upgrade a gearemhez, legalábbis ami tényegesen nagyon jó lenne, az már 20 milla darabja, vagy több is. Egyre jobban úgy fest, hogy nem nekem találták ki ezt az AH köré épített kis h&s -t.
-
Lézerparaszt
őstag
Jól kifogtad, utánanéztem, de csak a daggerre keresésnél adott egy gyengébb alternatívát 80 milláért.
Végre sikerült eladnom egy vállast 3 milláért erre nem jön a pénz már fél órája. WTF van most a szerverekkel? Atomlagg, AH -ból nem jön a pénz, ezen a hétvégén elég játszhatatlan lett.
-
Nordic
Közösségépítő
Már akinek... Azért mert téged nem érdekel, másnak ugyanúgy lehet fontos.
Ha láttad a videómat, semmi gyógyító skill nincs betöltve, csak a loh...Se revenge, se charge dreadnought rúnával, a frenzyt is sidearm rúnával használom. LoH nélkül nem is működne az egész, 3 ütést nem bírnék ki. A régi buildemmel 2-3perc is volt 1-1 elit, és ugyanúgy képesek voltak megfektetni. Itt is képesek megfektetni(főleg ha Invurnelabytis boss-t kapom), de itt max 1 perc a boss csapat.
Azok tartanak tovább, akikhez nem éri meg odamenni, mert túl erősek. Ellenük meg megy a forgószeles sprintes fogócska
.
-
SSJPeter
őstag
Bocs de ezt nem igen hiszem el,én a kiadás utáni 2. héten keztem el játszani, 2000Ft volt 1 millió vakerán...és alig-alig vettek belőle...nem hinném,hogy sokan lettek volna akik 100k-ért 1500Ft-ot fizettek.
Lehet,hogy voltak de szerintem egy kezeden meg tudod számolni... -
mikromanus
veterán
Kb én is ilyesmit csináltam, csak viszonylag kisebb értékben (AS% gyűrűkön, amukon). Gyorsabban mozgott, szinte garantált árat és árrést lehetett elérni rajtuk, cserébe gyorsnak kellett lenni a vásárlásnál és nem gyarapodott olyan látványosan a kasszám. A barbár karim újracuccolására azért mindig futotta. Később már összetettebb szűrési feltételekkel dolgoztam és magasabb áron adott cuccokkal. Lehet kisebb volt arányaiban a haszon rajtuk, de meg lehetett venni. A bagóért kínáltakat elvitték a villámkezűek (ahogy írod neked is volt rutinod ilyesmiben
) . Most már eléggé telített a piac, így a jó statos nagyon ritka cuccok hiénázására képzem épp át magam. Eddig nem rossz. Elég drágák néha (pl ha felüllicitálom véletlen önmagamat), de ami eddig elment belőlük az 500k hasznot minimum termelt. Inkább többet. Fegyvereken kívül még mindig nem nagyon érzem mire lenne 5-10 vagy több millás áron kereslet. Maradnak az 1-2 (3-5) millás csecsebecsék
Ha nem is százmillák, de 20-50 millám lenne ha nem játszom el. Csak minden szemetet vettem mikor tele volt a kassza. Terveket, craft alapanyagot, sok-sok craftolt armort amik nagyja még mindig egyik kariban porosodik... stb. Most próbálom bóvlimentesíteni a ládámat, de nagyon kapaszkodnak a "jónak tűnő" semmit se érő rare itemek -
maross
nagyúr
"A 10 aukciós limit miatt, ami olcsóbb mint 500k gold az kb élből megy a vendornak." <- ez mondjuk sziven utott. Ezert megerte volna tartani egy masik accountot, vagy kiadni bermunkaba, "add el es felezunk" cimen. En legalabbis igy csinalom, csak egy 0-val kevesebb nalam ez a hatar
.
-
mikromanus
veterán
oks. Akkor visszaolvasok 24 órát a nevedre keresve. Imádom a vad történeteket. Mondjuk én is zavarosban halásztam/halászok, de úgy látom volt aki nem aprópénzzel és közepes cuccal tette ugyanezt. köcc.
Épp a legfrissebbek közt lap tetején van valami hasonló. Akkor beálltál folyásirányba patch közelében? Én is helyezkedtem, bár én a készlet kiárusítással voltam elfoglalva. Egy rakat AS cumóm volt amit úgy véltem patch után dobhatok is ki mert kirakni se érdemes már. Be is jött az áresés. Hál' istennek nem ragadt bent nagy készlet bóvlim
-
Wolverine
félisten
Ha jól emlékszem, Cyrano szerelmét hívták így...
Bird, hiába hangzik valami hihetetlennek, ha egyszer megvalósítható. Ismerem annyira Mumee kartársat, hogy tudjam: van olyan kocka, profi és üzletember, hogy összerakjon egy ilyen geart és haladjon is vele. Sőt, a farmtippjeit külön figyelem, bár nem szokott sokat elárulni a nyavalyás
(szerk: igen, Mumee amúgy jelentendő goldseller, fújfúj utáljuk és reported... de ezt már elég sokszor hallotta és mégsem tűnt el a bizniszből, szóval...
)
-
mikromanus
veterán
EZ nem válasz. Nem a hol a kérdés, hanem a mit adsz/veszel? Ha nem árulsz el vele nagy üzleti titkot, akkro megosztanád velünk, hogy van-e főbb profilod és mi az? Specializálódtál egy-egy armor/weapon típusra, vagy amolyan mindenbe belenyúlósan mész? És van olyan balek aki többet ad bármiért is mint 2-3 milla gold? Tudsz mondani egy példát? (lehetőleg ne 32 blokkos stormshieldet, mert az evidens és olcsón nem is szerzed be, hogy jó legyen az árrésed).
#33174) Neptunfű: sok volt a csacsogás- Az életben nem találom meg. Írj valami támpontot, hogy kb hányas hozzéászólásszámnál írt ilyet! Köszi Áh, megvan. Biztos védelmi pénzt szedett az ossztálytársaitól (vagy munkatársaitól és a környék lakóitól), befektette RMAH-ban és tisztára mosottan visszaszedte
-
mikromanus
veterán
Ja. Persze. Nem pénz. Melyik bolgóról jöttél? Mindegy. Ilyet szerintem legközelebb szürkíts ki, mert sérül az érzékenyebb hjátékosok piciny lelke és joggal. Mégis honnan szedsz össze ennyit, hogy ez csak "apró" neked? Kiraboltál egy nagyobb goldfarmoló bot karit?
Mégis mivel kereskedsz te? Rabszolgákkal, vagy atombombával?Néha komolyan azt érzem, hogy csak írsz valami vadat amúgy meg húzol vissza ha vanegy kis időd a Starcrafthoz. Komolyan írod amiket bedobsz csalinak, vagy csak trollkodsz?
-
mikromanus
veterán
A pajzs már benne van a kalkulációban.
Amu és ring se tudja hozni az átlagot. Ha nem esett melléjük egyedi res, akkor még esélytelenebb. Nosztalgiázz picit, dobd össze a karit újra, aztán bökj ide egy szép összesítöt ingame no photoshop verziós printscreen formájában !Amúgy te nem monkkal, WD-vel vagy nekroval nyomulsz?
-
Huma
addikt
Engem nem az ütések szoktak kifektetni hanem molten, desecrator, poison, arcane stb képességek. Ezek ellen meg pont jó a superstition. Folyamatos védelmet biztosít, ellentétben a relentless-el.
Persze a kérdés az, hogy milyen gear-ed van/volt.
Nekem, mivel elég alacsony a resistem nem igazán létezik jobb alternatíva a superstition-nál. Magas resisttel és pajzzsal lehet hogy már jobb a relentless. -
Djuree
félisten
ez a baj h nekem nincs alaptőkém, pedig én is tudom mit kéne venni, de ugye a pénz is ahhoz megy akinek pénze van. én meg nem fogok farmolni, farmoljon akinek 2 anyja van, jobb dolgom is van. főleg hogy inf is simán megy mostmár, hála a blizznek hogy ennyire lenerfelte, eddig volt kihívás, most nincs
Ren Hoek: ezzel egyetértek. keresek annyit hogy nem lenne gond akárhány goldot vennem, de nálam ez elv, ilyenre nem költök inkább.
-
Djuree
félisten
ez evidens, én is vettem volna belőlük ha lett volna pénzem, mivel az ias már szart sem ér, csak a +dmg%-osra cserélni mindenki. de egy ilyen fegyó van vagy 1 milla, nekem meg 500k-nál több sosincs, de ebből is van olyan karim ami más 10 milliókból összerakott kariját übereli statokban, mivel qrta sokat számolgattam hogy a legjobb
-
Djuree
félisten
"Semmit sem kellett nézni csak egy jó filter és sasolni a 2d (2napos tehát frissen betett) aukciókat és azonnal megvenni anélkül, hogy megnéznéd mit ad (lévén ha megnézted, már meg is vette más)."
ez azért érdekes, nem hinném hogy úgy meg lehet venni hogy nem nézed meg mit ad. direkt azért van csak 3 filter hogy ilyet ne lehessen csinálnifőleg hogy az elején nem lehetett még tudni hogy mi lesz jó, és annak mennyinek kell lennie...vagy csak marha nagy mákod volt és pont jókat vettél, mert tudatosan ez blőd 5let de nagyon...
-
JSaN
addikt
-
Rankerz
senior tag
Én tudom hogy 5 ször ennyit is ki tudnék hozni de inkább védelemre mentem ha olyan itemről van szó. 400-500 resistekkel meg 4k armorral mennek az igazi dps srácok ami mellé van legalább 50% crit chance meg tonna damage. Én inkább lentebb adtam a dpst és fentebb a védelmet, olyan fél úton sokkal jobban lenni számomra és bőven elég mindenhova ennyi dps is a gyors haladáshoz miközben tankolni is elég jól tudsz.
-
LucifeI2
őstag
Dahlgur Oasis után a csatornába csak egyenesen kell menni, azokban is összesen kb 5-6 szokott lenni. Zoltun előtti 3 instában is garandáltan van 3-3 mind a háromba, szóval az a rész kb. olyan mint a Halls of Agony. Belilat-t meg ki kell hagyni, mert szinte nem éri meg elmenni addig.
Konkrétan szerintem semmibe sem különbözik a két Act, de Act2-ben sokkal nagyobb esély van rá, hogy magasabb ilvl item esik, ezért ott éri meg farmolni.
-
F-ECT$
titán
Elitvadászattal "közepes" gearben:
Act1 30-40perc 50-60 rare 2% eséllyel 63-as
Act2 1óra-1óra10perc 30-40 rare 4% eséllyel 63-as
Act3 1óra-1óra20perc 25-30 rare 8% eséllyel 63-as
Act4 1óra-1óra20perc 15-20 rare 8% eséllyel 63-asEzek az idők mit takarnak, vagy mit értesz elitvadászat alatt? Vannak tipikus útvonalak, ahol érdemes eliteket keresni, és ezzel az útvonallal végzel 30-40 perc alatt Act1-ben?
-
LucifeI2
őstag
Nem tudom ezt honnan vetted, hogy Act1-ben kétszer annyi elite van, valamit nagyon rosszul csinálsz akkor Act2-ben. Sokkal több level 60-as kék is esik amiből inferno essence lesz, arról nem is beszélve, hogy a level 60-61-62-es itemek is nagyobb %-ban esnek. Nem csak az ilvl 63asokat kell nézni.
Persze ha valakinek nincs gearje Act2-höz akkor tényleg érdemesebb Act1-ben maradni.
-
tatabánya
senior tag
lehet hogy ők élvezik a JÁTÉKOT ameddig eljutnak eljutnak kipróbálnak minden látott dolgot... puff neki, de még mindig jobb mint kuncsorogni egy inferno builért és egyenkarikat gyártani... minek ennyi skill egyáltalán, ha mki ugyan azt használja? lehetne kapni a polcokon instant inf act 2-3-4 capable barb stb... diablo dobozt
-
Rankerz
senior tag
Jó embernek mondod én se láttam értelmét az előbb mondtam
Csak hozzátettem hogy népszerű és a többség használja. Most ez olyan hogy van aki 30%+ blockos stormshield nélkül se mer valakit tanknak nevezni, mindig van valami trend és most a LoH az. Bár a legtöbb ember meglát valakit streamen ezzel azzal menni és próbálja leutánozni végig se gondolja mit miért cserébe áldoz fel..
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest