- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
FehérHolló #43905 üzenetére
Nekem egyértelmü, hogy mindened ami van a petnek is van.
Az megint más kérdés, hogy szerintem (mások szerint is) inf actI-ig lehet jó a pet. Utána többet döglenek mint kellene. Igaz a kutya robbantásnál amúgy is megdöglik. De az meg 2 helyet foglal a skill barból.
Én a gargant imádtam, de beláttam, hogy nem az igazi.
Majd ha buffolják megnézzük megint. -
Gyuri27
félisten
válasz
FehérHolló #43876 üzenetére
"Fierce Loyalty: minden teremtményed rendelkezni fog az élet és thorns regeneráló tárgyaid előnyeivel"
A minden szerintem elég egyértelmű.
Amúgy meg keresd meg a top wd-t itt a ph-n. Nyilván szivesen segít. -
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #43825 üzenetére
Persze volt itt sok nagyszájú, gyakorlott WD-s, de erre a kérdésre bezzeg nem kapok csipőből választ.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #43619 üzenetére
persze, ezzel tisztában vagyok, viszont ettől még nem lesz egyszerűbb a probléma. leírásokra kíváncsi leszek, ha egyszer lesznek arról, hogy hogy oldották meg.
elvileg belsősökkel csinálták, volt kint álláskeresés magas elosztott DBS tapasztalatokkal rendelkező emberek után.
mikromanus: AH probléma és emberek kezdenek bevásárolni 1.0.4 előtt.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
FehérHolló #43349 üzenetére
Erre a kérdésre mást nem nagyon lehetett írni.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
FehérHolló #42761 üzenetére
Most mi olyan vicces ezen? Már 4.2 M-ért eladtam a barbárom pár motyóját, csak még van sok. Anno mindet filléres áron vettem...
RMAH pedig még működik, mások szerint, csak lassan...(#42763) Mumee: Akkor lehet visszamegyek farmolom normált
Ott sikerült még eladnom euróért...
-
Sirandrish
legenda
válasz
FehérHolló #42740 üzenetére
Igaz..havi 2-300K-ért játszani már tök low dolog
-
Diablo18
senior tag
válasz
A másik én is játszottam kezdésnél
folyamatosanelőször is fel kellett tolni 1 karit
sok haláldrop akkor se igazán volt
és ez az hogy fektetett bele mikor nem forrta még ki magát a fekete gold stb piac
akkor az is drága volt gondolom én
-.- alapból 1 hónap volt mire úgy össze szedtem én is magam
és minden nap nem 4 órát toltam .....
barátnőm itt magyarázott hogy elhúz -.- stb nem foglalkozom veleés még sem lettem milliardos pedig nyomattam rendesen a játékot
-
Diablo18
senior tag
válasz
nah lehet
de ha kisebb a haszon is megéri játszani
mert azt inkább elhiszem hogy 1 havi pénzt össze lehet keresni minden hónapba munka nélkül játékkal
de 1-2 millát hooh -
grex4
aktív tag
válasz
FehérHolló #42733 üzenetére
hello. Demon Huntert milyen fegyverrel célszerű felszerelni? Offhandem egy quiver lesz majd lvl60-on de nem akarok majd később fegyvert cserélni.
Van egy monkom aminek a felszerelése majd jólesz a dh-mra is és szinte csak fegyver kell és nemtok dönteni. Loh gondolom fölös a dh-nak.Rengeteg crit dmg 100-150 fegyverbe vagy hatalmas dps alacsony crit dmg?
kb ezeket tudnám megfizetni. Dps lesz a lényeg.Ja amúgy ez az Increased dmg against elites és az elementel arrow dmg növelő quiverrel felugrik a dps vagy a háttérben teljesül?
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
FehérHolló #42722 üzenetére
Nem tudom még működik-e de pl Black Soulstone Q ismétléssel. 1-50 megvolt pár óra alatt. Utána setleg Belial/Vachem.
-
Mumee
őstag
válasz
FehérHolló #42722 üzenetére
Megmondom, úgy hogy eleve 12 óra a rekord a játék teljes végigvitele. Namár most csak 60-asnak kell lennie, tehát legyen mondjuk 9 óra. Azt lazán megcsinálód 12 óra alatt. Legyél fel egy nap 16 órát abból 12 ez és még kajára is van időd meg pisikélni.
-
-conrad-
addikt
válasz
FehérHolló #42718 üzenetére
Nagy ügy, felhúzta 60ra a karit valaki meg végigölte vele az endbossokat, ez még nem csalás.
-
ooooobi
senior tag
válasz
FehérHolló #42716 üzenetére
csak a DH-n nincs ruha a monkon van minden, videoban is azzal ment
szerk.: ja ok, felfogtam
-
Cyberbeni
addikt
válasz
FehérHolló #42695 üzenetére
Szerintem már egy jóideje történt, de csak most jöttek rá, úgyhogy ha még nem törtek fel, akkor nem is fognak.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
FehérHolló #42636 üzenetére
És mikromanus
(#42696) Sirandrish: ez azért kemény...
-
Sirandrish
legenda
válasz
FehérHolló #42695 üzenetére
-
vhunor
őstag
válasz
FehérHolló #42490 üzenetére
DT barbárral, 80k dps-el talán 6-10 másodpercet él egy elitpakk act 1-2-ben.
Nekem WoTB alatt 105k dps-em van, de mivel 1h+pajzs, frenzyvel egyszerre csak egy mobot ütök. Ha lerakom az Earthquake-t is, act 2-ben nincs az az elit ami többet van talpon 10 secnél. Ez talán egyenlő kb. a DT barbár 80k, területre ható, a kiírtnál jóval magasabb dps-ével (a sprint iszonyat sokat sebez, és az nincs benne a kiírt dps-ben).
Ghostface: 1300 loh inkább jó lenne, 900 valszeg kevés lesz. A crit% talán elég, de én 42% unbuffed (berserker rage-dzsel 45%) éreztem jól magam.
-
F-ECT$
titán
válasz
FehérHolló #42351 üzenetére
Easy to learn, hard to master. Ez a legtöbb blizz játék filozófiája. Tudsz játszani enélkül a tudás nélkül is, de ha igazán jó akarsz lenni, akkor kutass. Egyébként meg egy pár ilyen rejtett infó előbb-utóbb bekerül a játékba majd, legalábbis a wow esetén így volt.
-
killerjohn
addikt
válasz
FehérHolló #42402 üzenetére
az hogy valaki itt árulja, az tényleg hülyeség...
-
killerjohn
addikt
válasz
FehérHolló #42399 üzenetére
azt írtad hogy "tiltja az eszmecserét", olvasd át újra...
radi8tor1: ki akart itt eladni valamit? nem olvastam végig minden hszt de nekem nagyon úgy tűnik hogy le le oltva a srác mert arról beszélt hogy aranyat vesz. vesz. ha rosszul látom, akkor bocsi, fáradt vagyok már.
-
killerjohn
addikt
válasz
FehérHolló #42358 üzenetére
ezt most nem értem, a blizzard eula által tiltott dolgokról nem lehet beszélni a ph fórumon?
ha ez komoly, hogy ilyen van 2012-ben egy online fórumon (ráadásul a ph-n...) akkor egy világ omlott össze bennem
Ren Hoek #42359: akkor meg az lenne a helyzet, hogy a botterek megveszik a legdrágább cuccokat ah-ban, elkönyvelnek 15% veszteséget, és az ahban kb szinte minden jó cucc eladója a botok hostja lenne. ugyanott vagy. egyébként akik komolyan csinálják, azok nem az i2buynak (vagy más resellernek) adják el a goldot, hanem megveszik GAHban a cuccokat és felteszik rmahba. persze ettől még bőven jut a resellereknek is.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Ezt akkor megvárom
, pénzért venni virtuális pixélkardot... nah ez a facepalm.... csak azt nem értem,ha ennyire illegális akkor miért nem csap a blizz az ilyen árusoknak a körmükre....ez az eula így egy nagy álszentség...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #42378 üzenetére
Jahogy AH botos. Ezt nem írta a kolléga.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
FehérHolló #42360 üzenetére
Lehet így is, de nem bonyolítja meg sokkal jobban az AH-s átjátszás? Szerintem igen. Ráadásul ott van a 15% sarc. Már egy fokkal jobb gazdaság lenne, ha a botfarm gold 15%-a sinkelődött volna.
Ezzel a rendszerrel az a baj, hogy totálisan 100%-ban ellenőrizhetetlen. Mindegy milyen módszerrel, de azt kellett volna elérniük, hogy az RMAH gold eladás legyen az egyetlen fő lehetőség, az pedig acc név nélkül, automatikusan, biztonságosan zajlik. Nekünk is lenne esélyünk eladni. Ráadásul sokkal jobban ellenőrizhető. Pl csak személyivel igazolt Paypalra lehetett volna pénzt kiutalni. Számtalan módja lett volna, hogy megakadályozzák ezt a kezdődő összeomlást (vagy mostani válságot, és durva játék elhagyási arányt) ami most van. Tanulhattak a D2-ből, WoW-ból stb. Mégsem csináltak semmit. Sajnos. Most is temérdek botos van, temérdek illegális gold seller.
Elmegyek nyaralni,... visszajövök és 50%-ra estek a gemek RMAH-ban, goldot meg lehetetlen ezek miatt a rohadék gold sellerek miatt eladni 0.25 eu-s áron...
Persze tilos a fórumon, jogosan is. Csak az iróniát érzem az egészben, hogy ilyen áron van már az arany a "feketepiacon" és még mindig ugyan úgy megy minden, ahogy az elején. Meg van könnyítve inkább a dolguk...A játék szinte sugallja, hogy vegyél feketén aranyat. Ez a problémám...
(#42363) Wolverine: Benne van az EULA-ban. És? Vajon a sok millió játékosból hányan olvasták el az EULA-t végig? Közülünk hányan?... Nagy vörös felirattal ki kellett volna írni, BAN jár a gold vásárlásért, használd az RMAH-t. Néhány acc-ot kitiltani akik vettek, és jól megszellőztetni, hogy kemény bant ér... Sehol ilyet nem láttunk...
-
Ren Hoek
veterán
válasz
EULA ide vagy oda, a D3 bevezető videóban feature-ként emlegetik a legális battle.net gold átadást, csak úgy. Ezek után, hogy a valós életben mi cserél gazdát nem az ő dolguk
A Blizzard a saját hülyeségét csinálta amúgy ezzel meg. (Illetve gazdaságilag nagyot nyert, hirtelen a botter accokon) Egyrészt a goldfarm botozást 1000x-esre emelte ezzel a húzással, hiszen könnyen, precízen át lehet adni a goldot legálisan, amit a botjaid termeltek ki. Másrészt megölte az RMAH gold piacot, így a botozók zsebébe vándorolt a valós pénz, nem a játékosokéba + Blizzébe.
Már említettem egyszer, be kellett volna tiltani a gold átadást 100%-ban. Vagy nagyon durván korlátozni. Cucc cserekereskedelem és kész, ennyi, amúgy használja mindenki az RMAH-t/AH-t. Nekem ne mondja senki, hogy nem vetette volna vissza az illegális gold kereskedelmet és goldfarm botokat az, ha csak nehézkesen AH-ban lehetett volna átjátszani a goldot (botter betesz egy gagyi itemet X millióért, aztán te meg keresgéld ki, kitudja kié -15% sarc... ezt már sokkal kevesebben vállalták volna be, mint most)
Egyszerűen ez így volt az üzleti modellben. Ha igaz amit a kínai csávó mondott, és 10ezren botoltak, 100 accountokkal, szerintem simán lehetett 1 millió farm account. Cirka 50 millió euró bevétel a Blizznek...
-
Sirandrish
legenda
válasz
FehérHolló #42351 üzenetére
Igaz..ez sokkal kézenfekvőbb
radi8tor1 Mert hát nincs is az embernek jobb dolga
-
Cyberbeni
addikt
válasz
FehérHolló #42122 üzenetére
övön 300 a max str és 200 a max int, szóval nem fog menni
ah dugig van szar (0 all resist) övekkel, 10k-ból simán vehetsz jobbat, mint a mostani -
mpierre
veterán
válasz
FehérHolló #42098 üzenetére
Az egy monk...Gyorsabb voltál.
-
Sirandrish
legenda
válasz
FehérHolló #42072 üzenetére
Nekem holnapután érkezik asszonypajti
Cyberbeni jah tényleg csak én találtam ki...te jól írtad
-
F-ECT$
titán
válasz
FehérHolló #42045 üzenetére
Nem tudom, hogy a +xp on kill geart mennyire éri meg stackelni, a fejesben lévő +21-23% is sokat dob már. A barbárom 18 óra alatt érte el a lvl50-et (hell-t kezdi), ehhez a wizemnek 31 óra kellett anno. Persze nőtt a tudásom, meg a wizzel mindent felfedeztem, de szerintem kb 25 óra alatt a barbár is felér 60-ra, mindenféle +xp gear nélkül (a fejest leszámítva).
-
F-ECT$
titán
válasz
FehérHolló #42041 üzenetére
Én 2 karit húztam fel, AH-zni szinte csak fegyvert AH-ztam szintezés alatt, azt meg 5 szint után dobtam vissza, és általában el is vitték. A többi cucc megtalálós, azzal bőven el lehet vinni inf-ig. A második karimon AH-ztam egy-két cuccot, pl fejest, hogy tudjak bele +21% Exp-es kavicsot tenni. De max 20k/item szintezés alatt, és ez bőven vissza is jön.
-
davidsz
senior tag
válasz
FehérHolló #42041 üzenetére
Ez a módszer a jó. Én is kezdek rájönni erre. Ami cuccokat eladtam eldobáltam a barbárommal, az most pont jól jönne a WD-nek.
-
Sirandrish
legenda
válasz
FehérHolló #41997 üzenetére
Mivel te voltál az első jelentkező így egy 100as pakkot félreteszek neked
F-ECT$ Nekem ahol már fogyna (ACT3)ott mindegy hogy beiszom-e így nekem mindenhol csak gyűlik
-
Gorneck
legenda
válasz
FehérHolló #41997 üzenetére
1 100as pakkot én is tudok adni...ha esetleg lemaradnál róla...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
FehérHolló #41972 üzenetére
20h-tól okés a rambozás
majd zaklass meg kérlek.
-
sith7
félisten
válasz
FehérHolló #41705 üzenetére
Simán a kovácsnak adtam volna, hatalmas mákod volt vele.
-
föccer
nagyúr
válasz
FehérHolló #41715 üzenetére
Kiemelt hsz powa
Inkább az első hsz-be szerkesztem bele.
üdv, föccer
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
ez szánalom (mármint a vásárló
) ennél jobb plecsnire rá se sz*rnak 20ezerért
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
dex, vit, ias, exp, loh..
bár én max 15kt adtam volna érte, mert tényleg jó még pár szintig. egyébként 5k max lowlevel cap nálam, amúgy se használom 5 szintnél tovább jeligével.
mikromanus: archon nal az a baj, hogy nem lehet vele mozogva sebezni, A2ben meg ha egy helyben áll az ember, akkor megeszik. bár Neked már jobb a felszerelésed, mint nekem volt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Szerintem vitte beolvasztani a kovácsnak.
De egy 27-es szintű milliomosnak még jó lehet (valamire).
-
Gorneck
legenda
válasz
Csak egy beteg ember ad ezért 2 milliót...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
FehérHolló #40094 üzenetére
Jah, elírtam, bocsesz..
Ejj, kár.
-
kemalboy01
tag
válasz
FehérHolló #40087 üzenetére
Értem!
Köszönöm a gyors választ!
-
Amur
addikt
válasz
FehérHolló #39651 üzenetére
Igen arany is külön van.semmihez nem férhetsz hozzá a többi kariddal szerzett dolgokból!
És persze ha behalsz és új hardcore karit inditasz akkor megint nulláról kezded a pénz és tárgygyüjtést mert a halott karid dolgaid bukod.. -
F-ECT$
titán
válasz
FehérHolló #39571 üzenetére
Gondoltam, hogy azt növeli, de mindkettő ugyanúgy? Mondjuk ha 5 ilyet látsz, melyiket választod, mi sorrend?
1. 7-14 dmg
2. +14 max dmg
3. +7 min dmg
4. +7 min dmg, +14 max dmg
5. +14 min dmg -
Tomics
addikt
válasz
FehérHolló #39210 üzenetére
-
mikromanus
veterán
válasz
FehérHolló #39196 üzenetére
szerintem most már lehet. Reggel óta semmit se lehetett berakni kb. Valamit vagy javítottak, vagy újraindítottak, de most jó.
(#39197) dobolan
jaja. Vagy tőzsde, vagy tartalékképzés. Attól függ mennyire megy fel az ár és milyen gyorsan. Ha nem megy fel, akkor craftolásra jó, ha felmegy elsózom. Lefele már nem nagyon mozog, így vesztes állás nincs ebben az esetben -
Gorneck
legenda
válasz
FehérHolló #38977 üzenetére
Infen (act1) csak akkor használom, ha egyedül megyek...de aztán előkerülnek a kb 40 levelig használt varázslatok és megy a zúzás...
Egyébként nem semmi zúzást lehet csinálni a kutyákkal...mikor szétrobbantod őket egy elit csapat közepén...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #38512 üzenetére
1100damos bleedes LoHos kétkezes karddal azért A1 unferni elég jól ment (relatív, kari budget). persze, hülyén nézett ki, de dam volt belőle elég.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
FehérHolló #38666 üzenetére
Hááát, nálunk an(n)ál nagyobb a szopás!
-
Scholes9
nagyúr
válasz
FehérHolló #38537 üzenetére
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #38537 üzenetére
Biztos a Valor erre is hat...
-
polgi803
őstag
válasz
32 évemmel már nem nagyon mehetek oda...
ezért marad a tapasztalat...Mit tudnátok javasolni,hogy mire gyúrjak leginkább fegyver és páncél tulajdonságoknál...csak röviden,tömören...azt láttam,hogy 3 jó képességnél többet tudó cuccok egyenlőre megfizethetetlenek nekem...Egyenlőre próbáltam All res., Int., Socket-es cuccokra menni...ezekből fel is tudtam öltözni nagyjából...de ha mág több plusszal is rendelkeztek,az már túú máccs...Crit %-ra is kartam menni, de nem tudtam megoldani...örülnék némi támpontnak ezügyben...
-
warcat
veterán
válasz
Az a baj,hogy nehéz jó offhandet szerezni,és rengeteg dpst tud adni.
-
0Li
senior tag
válasz
FehérHolló #38500 üzenetére
Ne haragudj de nem tudok még egy olyan online játékot mutatni ahol maga a játék ennyi lehetőséget ad csalásra. Most nem külső programokról van szó, hanem magáról a banális hibákról amit 11év alatt nem sikerült megtalálni.
-
SSJPeter
őstag
válasz
FehérHolló #37910 üzenetére
Szerintem mindig, nekem legalább is mindig felülvizsgálták a tranzakciókat ha eladtam, ha vettem.
-
maross
nagyúr
válasz
FehérHolló #37646 üzenetére
kosz.
warcat: aha.
-
Thrawn
félisten
válasz
FehérHolló #37613 üzenetére
Vissza, addig amíg nem küldöd át a goldot stashbe. Csak küldd el chaten (shift+balegér) a goldra kattintva.
szerk: Heh, jól megelőztek...
-
F-ECT$
titán
válasz
FehérHolló #37378 üzenetére
Van arról valami kis összefoglaló, hogy a followerekre mit érdemes tenni, miből mennyit kapsz te?
-
Wolverine
félisten
válasz
FehérHolló #35544 üzenetére
Nekem meg a WoW Launcheremben világított a D3 hetekig
Ráadásul a Mists bétánál is.
-
sith7
félisten
válasz
FehérHolló #35544 üzenetére
Én ott csak a "Play" gombot látom ...
... tegyél te is így ...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
FehérHolló #34902 üzenetére
nem egészen értem mire gondolsz, elnézést
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
FehérHolló #34879 üzenetére
Ahogy belépsz a játékba, ott minden a Blizzardé, ez benne is van az EULA -ban. Ha eltűnik RMAH-ból egy cucc amit adtál volna el 250 euróért, azzal téged nem ér semmi kár. Gold AH-ról meg ne is beszéljünk, mert ha ugyanez van, akkor (mivel a gold is a Blizzardé), pláne nem ér téged kár. Legalábbis szerintem ők így fogják fel. Tegnap olvasgattam a Blizzard fórumot, ott irogatták ezt még rmah-ra is.
-
Neró
őstag
válasz
Semmi, ha nem kerül elő akkor ez van. Blizzard bácsi megmondta, hogy nem ad vissza semmit.
itt mondta meg:
Hello!
I am sorry to say that the GM team have no way to recover lost items in game as, unlike WoW, there are no persistant logs. I am afraid you will need to get another item if you need it.
Regards
Game Master Kryptarizoth -
Thrawn
félisten
válasz
Nekem 3 legendarym hiányzik onnan
Attix82: Vedd fel ez PayPalon az eurót mint valutát és állítsd be elsődlegesnek. Nálam így van és nem váltja át.
Neró: Na ne már!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #34608 üzenetére
Én már megcsináltam. Vicces volt.
Cyberbeni: haver püfölte a pókasszonyt, majd a végén levetkőztem és úgy ölte meg. Megkaptuk mindketten az achi-t.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
FehérHolló #34622 üzenetére
egyszer próbáltam úgy, de nem adta meg egyikőnknek sem
-
Cyberbeni
addikt
válasz
FehérHolló #34614 üzenetére
csak soloban működik. enchantress meg elég jól leszedi a maradék hp-t
most megöltem belialt egyedül, cuccok nélkül, de nem pipálta ki(ki felszedtem utána a lelkét, meg ki is léptem azóta, hátha nem azonnal frissíti)
@DeckardCain: ha flawless gemekkel talált cuccokban nem vagy félisten nm végén, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz.
-
Djuree
félisten
válasz
na ezért nem játszok én csak haverokkal, meg az értelmesebb ph-sokkal
-
P00By
nagyúr
válasz
-
Djuree
félisten
válasz
próbáltam. azaz amikor cydeát kell kinyírni egy szál pöcsben ugye? nem ment, vagy kinyírtam véletlen fegyverrel, vagy még annyi élete volt hogy nem tudtam leütni szabadkézzel, hamarabb kinyírtak a kis pókik. aztán meguntam
-
Cyberbeni
addikt
válasz
az kb a legkönnyebb achi a játékban, szerintem ma megcsinálom a másikat is, amikor a 4 act bossot kell megölni. (ott diablo már kicsit nehezebb lesz)
@KonzolKarter: távolsági karira nem vennék movementspeed nélküli csizmát
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló #33878 üzenetére
Nekem egy gagyi Sennheiser PC-350 van hozzá ASUS Xonar Xense hangkártya.
-
SSJPeter
őstag
válasz
FehérHolló #33774 üzenetére
Biztosan igazatok van.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
FehérHolló #33753 üzenetére
Sehogy, ilyenkor maximalizálódjon 100%-on, azaz 0 sebzést kapj be arra a 7 másodpercre. Szerintem így lett volna logikus.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
FehérHolló #33747 üzenetére
Hát ez elég hülye megoldás
-
Cyberbeni
addikt
válasz
FehérHolló #33747 üzenetére
ja, csak nem tudok 1-ből kivonni
azt a 892 meg még fel kell szorozni war cry és tough as nails bónusszal. és ~1300 armor nem olyan kevés
-
vhunor
őstag
válasz
FehérHolló #33733 üzenetére
Lehet, azt sose néztem, a normál mobok csak hullanak
.
-
vhunor
őstag
válasz
FehérHolló #33728 üzenetére
Úgy rémlik, hogy a mozgáskorlátozó effektek csak Belial 2. formájára nem hatnak.
-
JSaN
addikt
válasz
FehérHolló #32893 üzenetére
Szinte en is igy vagyok WD-vel, inf act1 solo siman megy osszes elittel es butcherel eggyut. Act2 kicsit meg szenvedos, de coop siman megy. Nem baj a ha a tank barbinak fele vagy harmad dps-e van, csak tartsa maga korul a szornyeket tobbit elintezem en. De sokszor van hogy a tanknak is csak max 10-20%al van tobb resistje vagy armorja nalam, es sokszor mogem fut, akkor nem keveset nezek furcsan. Egy ido utan ilyenkor kilepek aztan inkabb tolom soloban.
-
Helmoras
őstag
válasz
FehérHolló #32869 üzenetére
Igen így gondoltam
-
WayneGace
őstag
válasz
FehérHolló #32789 üzenetére
Nem tudom, hogy van-e pontos leírás, de vannak maximalizálva a dolgok az biztos. Múltkor mondta valaki, hogy kesztyűn max. vit csak 200 lehet. Nem tudom, hogy amuletten crit hit max mennyi lehet. Én legmagasabbra 8,5-9,5-re emlékszem, hogy láttam (8,5-es van nekem is), ezért gondolom, hogy a legmagasabb érték talán max 10 lehet.
-
Gyuri27
félisten
válasz
FehérHolló #32629 üzenetére
Valamennyit most is akad. Illetve mint irtam mikor pár seccel és pár méterrel előbbre rak vissza. 2x kell bemenni pl egy ajtón. De ezek ismert bugok.
Egyéb esetben nem szokott gond lenni. Bármekkora csata is van.
Mondjuk 4 mag és 4 giga ramnál még ez a hiba is sok. De ez a blizz sara.
Ezektől eltekintve 2 magon és 2 giga rammal is szépen megy.
A fentieket kivéve. -
Robert1987
tag
válasz
FehérHolló #32629 üzenetére
Ezt nem is tudtam!
Akkor marad az Izual run...
-
DjDanee87
addikt
válasz
FehérHolló #32609 üzenetére
De nem kell nagy csak 1 itemen legyen. Mondom én 1 napig bírtam csak úgy, hogy 0 yard volt. Minden plague-be, desecratorbe bele kellett menni a gömbért, mert tényleg addig nem vette fel amíg meg nem érintettem. Most van 6 yard ami pont arra elég, hogy ne kelljen mindenbe belelépnem ha fel akarok egyet venni.
-
Sonja
nagyúr
válasz
FehérHolló #31980 üzenetére
Akkor nálad volt a probléma.
-
Sonja
nagyúr
válasz
FehérHolló #31971 üzenetére
Azért ne írjunk butaságot. Tökéletesen fut Intel HD-n. Eleve hivatalosan támogatott is, lásd itt!
-
oxox
addikt
válasz
FehérHolló #31972 üzenetére
csak jelképes 30k-t tettem be, hogy lássák....
-
mikromanus
veterán
válasz
FehérHolló #31954 üzenetére
Szerintem szivatja a vevőket. Azt hiszem mikor bedobja a stashbe, akkor a csomagméretnek megfelelő pakkokat dobál be és nem a maxot. Vagy ez csak akkor van ha különböző forrásból veszed, de ha ugyanattól többet akkor nem? Mindenesetre vicces lehet 10 db helyre bedobni ami beleférne egybe (100 db vásárlása esetén)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
FehérHolló #27364 üzenetére
most is vannak lvl61-62.... cuccok.
az achi lényege, hogy minden rajtadlevő cucc 60/60+ legyen.
-
Sonja
nagyúr
válasz
FehérHolló #27357 üzenetére
Nálam minden ott van a stashbe továbbra is!
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #27356 üzenetére
A stash-be küldött itemeim meg elvesznek!!!
Minden, nem csak az az 1, amit "feketén" cancel-eltem. Például párszáz nyersanyag, amit újra fel akartam pakolni.
Kiírja, hogy sikeresen átküldte a stash-be, de nincs ott semmi. -
Sonja
nagyúr
válasz
FehérHolló #27354 üzenetére
Ezt nem tudom, mert nekem nem volt olyan, amire már licitáltak volna.
Próbáld ki!
-
akela91
addikt
válasz
FehérHolló #27022 üzenetére
Természetesen EU. Megjavult. Teljesen ki kellett lépnem, és újraindítanom klienst.
De jó hír fogadott, mert 2M-nál jár a DH gyűrűm. -
akela91
addikt
válasz
FehérHolló #26890 üzenetére
Hát ez remek, akkor igazán állhatna az óra... És ilyenkor ha lejárna a bid, akkor megnyerné ennyiért?
SzerK: Mert mit számít mennyiért raktam fel?
1 perc alatt 10*szerese lett.
-
Huma
addikt
válasz
FehérHolló #26887 üzenetére
HC-n én is pajzzsal nyomulok már első szinttől kezdve. Fő a biztonság.
-
Motar
tag
válasz
FehérHolló #26876 üzenetére
Az a baj, 34en senki nem vesz shieldet a kezébe
Infernóig nincs igazából szükség rá.
Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Erősítő, hangfalak
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- NIOH
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest