- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
mikromanus
veterán
Köszi. Volt olyan kombó amit azér vetettem el, mert nem állt kézre. Így ez orvosolható, de már úgy hozzászoktam a jelenlegi leosztáshoz hogy azt hiszem max apróbb módosítások lesznek. Mondjuk a jelenlegi elég fixnek tűnik, de lehet inferno egyes részein kell némi módosítás és valamelyik ág kimarad majd...
-
-
Ilsyde
őstag
Ugyanaz a forras. Blizzard forum. Nyilvan nem hiszi el az ember eloszor de egyre tobben vannak akik odairjak hogy authenticatoruk is van.
Ezt a szerveres dolgot sem tartom kizartnak. Mindenesetre idonkent nyomok egy prnt scrnt hogy legyen mivel bizonyitani ha megbolydul az en karim is. Bar van rollback. -
mikromanus
veterán
Inferno az mindenképp olyan learatós (mármint mindnképp bezúznak ha nem vagy fürge). Feltételezem a Hit-and-run módszer a megfelelő oda. Ahhoz meg nagy fegyver kell, hogy megérezzék. Majd meglátom melyik fekszik jobban barbárom kérges tenyerében
Bár az egykezes+pajzs kombó miatt lehet elkényelmesedtem és maradok annál. Majd elválik. Indulok is haza. Várnak a véres harcok... -
mikromanus
veterán
Azt hiszem ha hazaérek (és megy), akkor megsasolom az AH-ban a komoyabb fegyvereket. Ha találok jó és költséghatékony példányt, akkor bszerzek egyet mindenképp tesztelésre. Lehet sokat fog növekedni a "fajsúlyosabb" műalkotások értéke a szememben. Mondjuk nem csak sebzés miatt egykezeskedtem, de kiváncsi vagyok azzal hogy lehet aratni
-
mikromanus
veterán
Ja. Időközben leesett azért hogy fegyvertípusokról írt én meg a "kész" rare/magoc/legendary fegyver DPS-éről. A bónusz % akkor ha jól értlmezem az "alapra" megy. A pontértékes Dam módosítók gondolom bleszámítanak a fegyver alapjába, a %-osak nem. Az elemiek sem? mondjuk ha % sebzéstírakro gyanus...
-
freemanone
addikt
most, hogy van egy kis szabad délutánom megnéztem a linkelt progit.
érdekes dolgokat művel a játék.
futás közben: 4-7%
pályatöltéskor: 12,4% szinte fixen arra pár másodpercre
esc-et megnyomva játék menu-ben 12% szintén
viszont ha nincs menuben hanem game közben van akkor 2-3%még nem olvastam el h pontosan miket lehet figyelni ezzel a progival, de elmondásod alapján jogos az egy mag teória. arra lennék kíváncsi, hogy akkor a win task manager-ben mit látok, ami használja a többi magot, még olyankor is ha nem fut más a vga és audio kezelőkön kívül.
-
rznk1986
tag
Én meg azt gondolom, hogy aki azon trükközik, hogyan lépjen ki gyorsan, hogy ne haljon meg, annak nem való a HC. No offense, tényleg, de pont ezzel veszíti el az értelmét.
Fyi: Én már normálon megdöglöttem pároszor pl a rámrobbanó zöld dagadékoktól, nekem biztosan nem való. Szerintem a játék indulása óta én már halál rekordot döntöttem + javításra költött gold rekordot
-
FehérHolló
veterán
A kérdés nem volt haszontalan, csak ezek szerint nem volt pontos.
Szóval az 1H fegyverekhez képest ugye szerinted is több (illetve erősebb) statokkal rendelkeznek a kétkezesek ugyanazon szinten és ritkaságban?Az, hogy te az említett módon használod a fegyvert és a skilleket, lehet csupán annak a kivetülése, hogy keresed a kétkezesek értelmét. Hatásosnak hatásos és kétkezesben még talán optimális is az összeállításod. Ettől függetlenül lehet jobb (nem über, hanem ötlet nélkül, összeállításban jobb) egykezes variáció. Ezért kérdezek.
A múltkorira visszatérve: Volt olyan netes hely, ahol nem merevlemezre tárolták a bankkártyád számát? (Például a Steam merevre tárolja, ha mented.)
-
FehérHolló
veterán
Azt ugye érzed, hogy ez nem válasz a kérdésemre?
Azt én is észre vettem, hogy rosszabbak rajtuk a statok, de a cooldown-os képességeknél talán megéri őket használni. Mondjuk a default bal gomb - jobb gomb kombinációknál semmiképp, mert ezeknél kiegyenlíti egymást a gyorsabb pool töltés és a nagyobb sebzés pool ürítésnél.
-
akela91
addikt
Pont erre gondolok igen.
Gondolom semmi info mikor jön...
Egy webes felületű AH-nak is örülnék. A munkába/suliba/rossz laptopon is lehetne AH-zni amikor épp nem tudsz játszani.Most nem vagyok otthon de ahogy látom nem élnek az európai szerverek jópár órája. Esetleg lesz valami patch most, vagy csak karbantartás? Milyen balance várható a közeljövőben, (a mantrásat olvastam)?
-
CoyoteStarrk
csendes tag
Ez a leghasznosabb az összes közül amiket a casual gamerek felé nyitás miatt tettek be., miszerint bármikor változtathatod a karaktered, nem kell szopni egy fire sorcival a fire immunok ellen és nem lesz egy a végére useless hybrid karid sem. Ezt a váloztatást szeretem a stat pontok oszthatóságát viszont nem annyira.
-
Soni84
tag
rt06: persze nincs sárga, ezzel inkább azt akarom mondani, hogy a magic findot az első körben a játék felhúzza. Én mindegyik normal bossnál kivétel nélkül min. 1 sárgát kaptam, míg 2. nekifutásra csak kékeket.
D4v3: nightmare-ről és hellről beszélek. Ott tudtommal nincs Nephalem valor
-
megint én
őstag
"na kerlek, ez azert van, mert kerul minden kavics teszemazt 2k-ba, majd valaki feltesz egy darabot 1k-ert
ha te pont akkor frissitesz, amikor ez az 1k-s van legelol (s utana jonnek a 2k-sok, s szerintem batran feltetelezhetjuk, hogy ekkor masnak is az 1k-s van legelol), de mire a vasarlasra nyomsz, mas mar lecsapott ra, akkor jon a hibauzenet, hogy nincs 1k-s kavics"Én ezt tökéletesen értem, de attól még nem tudom megvenni, vagy mert nagy a lat, vagy mittom én miért(pedig azonnal rányomok refresh után a vásárlásra), de ha eladok követ 0,2 sec, és elkelt, és gondolom kb ennyi idő amíg elviszik azon az áron, de akkor hogy a f.szomba vegyek kavicsokat? A múltkor pl csak úgy sikerült, hogy egyszerre5öt vettem jóval drágábban/DB mert ott gondolom nem volt ilyen pörgés, hogy amígre tányomsz a buy gombra addigra tizen vették már meg.
-
Soni84
tag
Lehet én vagyok értetlen, de még mindig nem jött át amit próbálok mondani.
Nightmare és Hell fokozaton ha először ölöd meg Diablot vagy Butchert vagy a többi főbosst akkor is kéket dobnak igaz? Itt a hangsúly az "először"-ön van.
Ha igen, akkor a kérdésem: miért?
Hisz normal-on az első killért jó loottal jutalmazzák a játékost, a második, harmadik killnél már persze retek a loot. Ez miért nincs így NM-en vagy hellen is? Miért kell az első killnek is retek lootot dobnia?
Vagy sárgákat dob és én tudom rosszul?(ott még nem járok) -
Nordic
Közösségépítő
Nem siklottam át felette
, de nálam nem ez a helyzet, mellesleg :
1. Attól, hogy egy valaki ezt meg tudta csinálni, attól nem biztos, hogy mindenki meg tudja.
2. Ez rohadtul valószínű, hogy nem tudja akárkivel megcsinálni. Hogy miért hiszem ezt? Mert mindhárom boss-pack ezekből a dagikból áll, ami ugye halálkor felrobban, elég szép sebzést osztva maga köré, akár szörnyet is sebezve. Elég volt a srácnak összecsalni őket, aztán 2-3 dögöt halálra sebezni, az Earthquake-el, és azok szépen felrobbantották a többit egy láncreakcióban. Nem mondom ügyes volt, de egy esetből kijelenteni, hogy a barbár ugyanolyan életképes, mint mondjuk a többi az kicsit erős. -
Ilsyde
őstag
Alighanem Hell Act 3-ban hagyom abba a barbart. Ahogy olvastam, lehetetlen Infernon haladni vele hiaba van 60k eleterod, 12k sebzesed es elementalis vedelmed. Sajnos jelenleg ez a leggyengebb kaszt
Eleg siralmas olvasni a hivatalos forum barbar reszleget.
Tavolsagi karikkal (foleg wizard) viszont kulonosebb problema nelkul vegigviheto, solozhato es farmolhato az Inferno.
-
Andie
őstag
A nagy számok törvénye alapján sajna továbbra is félek a jóslatom beteljesülésétől. Ugyanis ha engedik, hogy egy átlag user X óra alatt megtalálja azt a szuper tárgyat (mert ha nem engednék, akkor mi értelme játszani?) - azaz a drop esélye D%, akkor ( 25 millió kóreai + 50 millió kinai ) x 24 óra = soksoksok D%
-
mephi666
nagyúr
...mert lényegében a blizznek az a lényeg, hogy minél több tranzakció legyen, de ehhez az is kell, hogy nekünk jó legyen és oda-vissza menjenek a cuccok
) könnyen lehet, hogy ezért nyit később a rmah, mert most is figyelik, hogy mi zajlik az ah-ban és állítgatnak mindenfélét, amiről kívülálló semmit nem tud
#19408: én azt figyeltem meg, hogy látszólag képes "beakadni" a telepítő, de közben csak 4gigás fájlt rámol át mondjuk a temp könyvtárból a d3installer mappába és, ha közben megszakítja az ember, akkor ott marad a .part és tuti nem fog feltelepedni... este indítottam 14én a telepítőt és aludtam: reggelre probléma nélkül felment a szűz win7 64bit-re
-
Andie
őstag
A mai napig jön a spam valami diablo2-s illegal bolttól, HR rúnák 1200 ft, full settek 500-5000 ft, stb
Épp pénteken kaptam az utolsó ilyet. Mondjuk nemtom igy D3 mellett mennyire van még létjogosultsága.
Sose vettem real money-ért cuccot, szerintem ezután sem fogok, mint ahogy nem játszok pénzben kártyát és egyebet sem. Ez az RMAH valóban egy jó lehetőség pénzkeresésre, akinek sok ideje és türelme van játszani - főleg az elején. Aztán pár hét/hónapon belül azthiszem a sok távolkeleti zombi el fogja árasztani a netet 1 eurós lvl99-es cuccokkal, és itt lesz a vége, fuss el véle. Ugye közg-ből tudjuk, hogy az árat a kereslet/kínálat szabja, ha valamiből kevés van -> drága, ha sok -> olcsó. Na, hát nemtom mi a legdúrvább tárgy most a D3-ban, de abból is lesz 142ezer db fent, pár euróért, lefogadom egy lesser potionban!A képhez: úgy tudtam, a cd meg a dvd darabokra törik, ha meghajlitják - cd-vel próbáltam is. Hogy maradt ez igy?
-
Cybertrone
veterán
Nyilvan, de latod sok ember meg a kasztokkal sincs tisztaban... Nagyon kevesen vagyunk akik tudjak mi micsoda, es hat tipikus mentalitas fikazni azt amirol halvany goze nincs az embernek... A game nagyon jo, aki a normal utan kijeleni hogy kitolta az egy vicc, a game nightmaren indul, es hell vegeig tart! Elitek ellen megsutheti a normalon edzodott karijat mindenki... Meg en is az enyemet!
-
Lengyi
aktív tag
Pontosan. D2-zni személy szerint évek után is visszanéztem csak a piacért, talán még durvább szinteken működött mint itt, megvolt a maga kis varázsa. Most, hogy ezt ésszerű, biztonságos keretek közt teheti meg az ember csak örülni kéne. Ha maradt volna a régi rendszer nem egy ember pityeregne, hogy kicsalták az öreg rókák tőle a cuccot
-
-
-
Junkie
aktív tag
Amit írtam az armor cserénél volt, nem fegyver
szóval 99,9%-ban biztos vagyok, hogy úgy van ahogy írtam meg diablowikin írnak egy ilyet a demon hunter és monk sebzés mellett hogy mit befolyásol a dex:
Dexterity governed a character's chance to critically hit a target, chance to dodge an attack, and chance of being interrupted by getting hit.
1 point of Dexterity gave: (based on Class)
+x% Critical Strike Chance
+x% Dodge Chance
Lowered chance of being interrupted by getting hit.Persze gondolom a hangsúly a based on class-on van, hogy ki mennyit profitál belőlük.
Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest