Aktív témák
-
Ptech
addikt
válasz
Ghoosty #2594 üzenetére
A rúnákkal kapcsolatban:
In addition to the five types, Runestones also occur in seven levels of quality, with increasingly potent effects. A Runestone of one level always has a more dramatic effect than a Runestone of a lower level, usually in the sense that it affects a given skill in the same way, but to a greater extent. It is not generally known whether or not it will be possible to combine Runestones of one quality level to generate higher-level Runestones, however all seven quality levels are dropped by monsters.
(forrás)Tehát nem csak különböző színű rúnák lesznek, hanem különböző szintűek is, tehát lesz mit farmolni azért.
-
-
Cicero
őstag
válasz
Ghoosty #2588 üzenetére
Ez érdekes mert ha megnézed a friss béta videókat láthatod hogy 6 skill + 3 passive. Az egyik wizz videón láttam egy "Glass cannon" passive skillt is, ami anno a traitek közé került.
A rúnagyűjtősdi részét nem is értem. Oké hogy összegyűjtesz legalább 6 maxos rúnát a 6 skillednek + 1-2 darab (pl hydrára immunok ellen) de az csak egy karakter. Nem beszélve arról, hogy ezek szerint az egész új skill rendszernek az lenne a lényege hogy ne mindig ugyanazokat a skilleket használjuk. Másik ,hogy olyan gyorsan majd nem lehet a rúnkákat ide-oda swappolgatni a skillek között
"(ejjh amikor Frozen Orb-os Sorcival végigfutottam nightmaren
)."
jah hellen meg kb sehol senkit
"Elsődleges szempontnak így az tűnik, hogy rá kell állni a magic findra aztán kraftolni."
ennek a gondolkozásnak köszönhetően lesz a startnál a karik 80%-a wizzard. inb4 tele szarra se jó
-
cszn
őstag
válasz
Ghoosty #2588 üzenetére
"Egy dologban 100%-ig biztos vagyok. Nem ronthatsz el egy karaktert, hogy ezmiatt újra kelljen kezdened, mint a D2-ben."
Igen.Ez azért egy nagyon jelentős változás. Kicsit furcsállom is tőlük. Most már nem remegő kézzel fogunk skilleket nyomni...
A 2-3 kimaxolt skilles karakterek is megszűnnek (ejjh amikor Frozen Orb-os Sorcival végigfutottam nightmaren
).
Elsődleges szempontnak így az tűnik, hogy rá kell állni a magic findra aztán kraftolni.
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest