- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
flash- #37883 üzenetére
Gyenge gemeket nem nagyon érdemes gyűjtögetni, max akkor ha magatalálós módon nyomulsz mindenféle AH nélkül. Egyébként az összegyúrás költsége magasabb, vagy a kisebb kavicsokkal közel azonos, mintha AH-ban vennél nagyobbat. Emerald/smaragd esetén lehet hasznod belőle square és afelett ha magad csinálod. A többit egyszerűbb megvenni, a tome of jewelcraftingokat meg eladni (egy flawless square rubin összegyúrásának a költségéből vehetsz akár 8-10 flawless square rubintot is).
-
persil
nagyúr
válasz
flash- #36209 üzenetére
"ha a karakterem adatlapján az van hogy critical hit damage +95% akkor az mit jelent a gyakorlatban?"
Damage. Tehát sebzés. Ennyivel növeli meg a sebzésedet, ha bejön egy kritikus ütés.
Az esély a chance. Ez az esélye, hogy bejön egy kritikus találat, amikor többet sebzel a normálnál.De szerintem ez elég alap.
-
adrian360
őstag
válasz
flash- #35882 üzenetére
crital hit esetén az alapsebzés helyett megnövelt sebzést kap a célpont. a megnövelt sebzés alapból 50%-os, de ezt is meglehet növelni erre vannak a critical hit damage statok. akár 300-400 %-ot ki lehet hozni. Ezen felül a különböző classok különböző skilljei adhatnak még egyéb pluszt.
-
persil
nagyúr
válasz
flash- #35882 üzenetére
+50% sebzés(alapból, de lehet növelni tárgyakkal és skillekkel) amikor kritikus találatot viszel be.
A 3%/sec pedig azt jelenti, hogy az esélye folyamatosan nő addig, amíg egyszer csak be nem jön egy crit. Olyankor a bónusz leesik és újra az alap crit chance lesz életben, a következő másodpercig, amikor megint elkezdi másodpercenként növelni 3%-al.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
flash- #34051 üzenetére
Nekem 25 mbites nettel is dejavu-zik néha, bár ez nem a net hibája szerintem, hanem a szervereké (Visszarak néha egy kicsit a képernyőn)
Meg ha felugrik 4 mbitekre, akkor simán meg fogja enni a 2 GB-ot....Annyit nem is bír az ottani 3G ez fix, nekem még néha visszaesik edge sebességre. Hát mindegy, lehet inkább sörözni fogok+AH-zni
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
flash- #33914 üzenetére
Azért árulják, mert nekik van jobb már vagy nem az ő karakteréhez való cucc esett.
Lehet haladni vásárlás nélkül is, de sokkal lassabban.
Magasabb fokozaton előbb fogy el a pénzed az élet italokra meg a javításra, mint hogy találj valami olyan cuccot, amitől jobban haladsz. -
CocooN-z
őstag
válasz
flash- #33522 üzenetére
http://en.wikipedia.org/wiki/Environmental_audio_extensions
Egyidőben megszólaltatható hangok száma, nagyjából a fenti linkben lévők érvényesülnek. Bár h valóban eax-ot használna azt nem tudom, sztem igen.
-
Wolverine
félisten
válasz
flash- #33485 üzenetére
Pont ott van. Megtalálod a megfelelő kriptát, felveszed az összetört koronát, megölöd a kancellár szellemét, küldetés kész, jutalom: town portal spell.
#33505: ha bekapcsoltad az Advenced Tooltip mutatását a beállításokban, akkor minden spell leírásában benne lesz, mekkora a sebzése (egész pontosan a fegyversebzés hány százaléka).
-
válasz
flash- #31297 üzenetére
Itt nem igazán a kimaxolás a jó szó.
Van x db skilled, amiket viszonylag korán automatikus megkapsz, ahogy léped a szinteket. Ezekhez jönnek módosítások - rúnák -, amiket mindig későbbi szinteken kapsz meg. Lvl 60ra meglesz minden skilled és minden rúnád, a trükk a buildek építésében van, nem úgy, mint D2ben a skillpontok elosztásán. Ha játszottál a Guild Warssal akkor onnan ismerős lehet a buildek gyártása.
-
Ptech
addikt
A számokat mindig odarakja, nem csak akkor, ha már van ugyanolyan.
Nem tudsz tenni semmit ellene.
Másik accountot még csinálhatsz mondjuk.medvezsolt: futtatás adminként, töredezettségmentesítés, teljes kliens újra lehúzása. Próbáld meg ilyen sorrendben, hátha szerencséd van, és nem kell a harmadik verzió.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Star Trek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa EVO
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest