- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Gorneck #46050 üzenetére
[link]
a kis manókat simán túlélték a szolgák, az opressorokat már nem bírták túl sokáig, azután diavetítés következett és kiléptem (természetesen mindkettőből champion packról beszélek)
amúgy poison dartból lehet a manatöltős jobb lenne, annyira nem tesztelgettem, mert inkább DH-val fejlődök.ja és Rakanothnál, meg a kutyák elég sokáig bírták, de azért cd előtt meghaltak, a nagy zombi meg majdnem végig bírta, és csak 1-szer kellett újrakasztolni (és miattuk nem is tolta a teleportálós támadást)
a rúnák a chance to freeze miatt ezek, csak elfelejtettem cserélni az övemet, 1.1%-al a fegyverből meg nem sokat érnek, szóval mindjárt ki is cserélem valami értelmesebbre. -
JSaN
addikt
válasz
Gorneck #45929 üzenetére
Ep most nyomtam le act 1et butcherel egyutt, siman jok a petek. Egesz act 1 alatt 2x fekudtek a kutyak, de akkor sem mind a 3. De ezek is csak huzos dupla eliteknel volt. Butchernel pedig konkreten 1 kutya se fekudt ki, a garagantuan meg sem erezte. Es gyorsabban is lement a butcher run petekkel. Reszemrol nagyon jo lett, hasznalom is ezentul. Most jon majd act 2 kivancsi vagyok mi lesz ott, de act 1 alapjan nem lesz baj.
A graspot is vissza raktam, nekem mukodik. Most nem jut eszmbe melyik runaval is van.
Ezekhez poison dart es fire swarmot hasznalok elsodlegesnek. -
Thrawn
félisten
válasz
Gorneck #44522 üzenetére
Közben elolvastam. Hát igen, ez a mana regen problémás lehet, de talán nem lesz annyira vészes. Azért írtak szerintem jó dolgokat is, nem hiszem hogy kukáznod kellene a crites WD-det
DH-nál alapból 125 Hatreded van, ez emelhető passzívval 140-150(?)-re. Az egyik népszerű skill a Cluster Bomb ami 50 Hatred, ami ugyan nagyot üt, de emiatt nem lehet folyamatosan tolni. Az Elemental Arrow csak 10 ezért tovább tart valamennyivel, de ez sem 'végtelenített'. Cuccokból lehet még egyébként valamennyi Hatred regent begyűjteni, úgy ahogy WD-nél is mana regent.
sunnymarcell:
-
Gyuri27
félisten
válasz
Gorneck #44468 üzenetére
Miért kéne robbantani? Rányomod a loh rúnát és csók.
Ha meg nem az alap armor (hanem a csaj által buffolt armort) veszi alapul vagy barbi/monk buffjából számolja akkor 2 emberes multik is jók tudnak lenne (illetve egyedül is erős lesz a kutya).
Az is érdekes, hogy mit fognak még buffolni "Növelik a skillek sebzését, például: Acid Cloud, Firebats, Firebomb, és Spirit Barrage. (Nem csak ezek fognak növekedni.)" és mennyivel.persil: hasonlóan jártam actII katakombába. Azok meg még gyorsak is voltak. 3x próbáltam és utána hagytam.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Gorneck #44378 üzenetére
Neked semmi előnyöd nem lesz papir tigris.
60k hp-nál már majd 40k élettel szaladoznak a kutyulik.
Ha meg jó lesz a mana reg akkor a spirit attun-t ki lehet venni (vagy marad és a végtelenségig spammalni a macikat) helyette Zombie Handler. Ami 4 kutyust ad és + 20% lifét (az peig nem kevés ha az előző értékekből dolgozunk). -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Gorneck #44387 üzenetére
ja, kéne dátum. bent van AHban egy plan, abból elég pénz kijönne egy jóféle fegyverre DHnak vagy egy nat set, de előbbit nem akarok venni mert patch után várhatóan le fognak menni az árak (62es fegyverek már így is bőven használhatóak XBowból, reálisan árazott milliós kategóriában is van bővenl), utóbbival kapcsolatban meg elvileg új, erősebb setek is lesznek, ami miatt a nat mark szerintem ki fog esni az ultra end tierből, szóval talán az ára is csökkenni fog.
sunnymarcell: planek elvileg a3tól esnek jól. a1ben pont annyira jó a drop, hogy kb egy-két hét alatt össze lehessen farmolni az a2re valót, aztán az ember egyrészt teljesen ráunjon, másrészt meg menjen tovább A2re.
FehérHolló: köszi!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Gorneck #44378 üzenetére
Meddig toltáok még tegnap Deckwood-al? Hamar befáradtam viszonylag, de sikerült 100k gp-t összefarmolnom ilyen rövid idő alatt is.
Am ez a kukacos barlang mi volt? Ott még sosem jártam. Korretk volt ott a drop, dobott is egy legendary-t (igaz nagyon trét de akkor is, életem 2. leg. cucca volt).
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Gorneck #44356 üzenetére
petekről annyi, hogy 10k+35% életük lesz, és a maximum sebzés, amit 1 ütésből bekaphatnak, az 10k, és ezt még csökkenti az armor és resist is. plusz elite modok ellen bónusz védelmet kapnak.
dmg-et meg gyakorlatilag splinter és macin kívül mindenre adnak, de nem írták, hogy mennyit.ja meg amit már írtam, hogy vision quest kb totál hasznavehetetlen lesz, és az alap manaregent megnövelik.
ja igen, meg egy pár kasztolási animációt átdolgoznak, hogy ne tűnjenek lassúnak egyes skillek.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Gorneck #44205 üzenetére
hát, ha mindhárom akna elkapja a reflectest, akkor nekem is jön le annyi, nekem is 50k fölötti dpsem van sharpS nélkül.
nether tentaclest próbáltad exploding arrowval? azzal 80-120k között critelek, és az életem azért annyira nem megy le critre sem. általában egy poti és egy prep+battlescars elég, esetleg extra healtheseknél vadászni kell life gömböket is, de általában megoldható..
vhunor: a katapultos sebezhetetlen madár bugot meg ki kéne már irtani, mert kegyetlen idegesítő. engem pl 1shotol.
más, rakanoth: fele életéig lenyomtam. hangra már nem lehet megállapítani mit csinál, de előtte a lába alatt van egy fehér effekt mielőtt teleportál. teleportot nyomja távolságfüggetlenül. namost, taktikailag smokescreen tele előtt segít, de a 14 discipline drága, hogy az egész meccset le lehessen vele tolni.
értem én, hogy dps check, nem is azzal van a baj, hanem hogy kb 10 instahitet kéne túlélni, meg mellette a többi szintén 1hites támadását, meg a fejenként 20kt ütő szörnyecskéit.
-
mikromanus
veterán
válasz
Gorneck #44185 üzenetére
Act 3 katapultos résznél volt nálad is? Az nagyon tuti
Egy teleport a városba és visszatérés megoldotta nálam az eltűnéseit. Ez persze azután volt, hog ynegyed órát hajkurásztam és beírtam ide, hog ymilyen ultramobot találtam.
Azért a beragadt tűzsebzés se volt rossz. Folyamatosan sebződött a karakter. Már 5 perce a városban voltam, de még mindig jöttek a minuszok fél másodpercenként.
A nagyméretű gyors elitek se rosszak. körbevesznek és annyit sumákolnak a takarásban, hogy nem is látom (időben) mit pakolnak a lábam alá. Meg az a jó kis charge/nyakrateleportálós képességük se rossz (opressorok és néha a tremorok is). Rakanothok kicsiben. Miattuk váltottam tegnap tank buildre. Azt püfölhetik napestig, fújhatnak rá és teleportálgathatnak. Letépi a karjukat és azzal veri őket agyon. Keveset sebez, de sokat ír
Rakanoth killre meg ki kell ismerni a támadásait. Vagy élőben vagy youtube vidin visszakövethető. Amikor nagyon készülődik akkor azt hiszem közelebb kell hozzá menni és akkor inkább hajigál minden szemetet vagy megidézi a csicskáit és nem chargol. Meg az oszlopok mögött lehet ügyeskedni. Barbárral ezt közelharcban nyomatták páran (oszlop túloldaláról gyengék a támadásai és nem találnak el a lövései Az Ollókezűnek). Wizard meg dupla-tripla teleportot használt azt hiszem. Ha elég messze vagy akkor nem lát meg és nem jön közel. Az is elég ügyeskedős volt, de tuti módszernek tűnt. Biztos volt benne még valami turpisság, de majd ha nagy leszek és ott tartok akkor kipróbálom
-
Thrawn
félisten
válasz
Gorneck #43890 üzenetére
Én csak addig tudom "megoldani" amíg van discipline, utána a jóisten se ment meg.
Tegnap kifogtunk egy szívatósabb elit pakkot act3-ban rögtön a híd után, aztán a nagy kavarodásban sikerült odahúzni még egyet. Ezután az első pakk egy idő után enragelt, már attól meghaltam ha valamelyikük megjelent a képernyő sarkában
Azért csak meglett mind a kettő. (A javítási költséget nem részletezném)
A felállások közül szerintem legjobb a 2+2.
-
mpierre
veterán
válasz
Gorneck #43888 üzenetére
Szarkazmus... rulez...
De van benne valami.
Minap vettem egy pajzsot, így megvan az 1k rezisztem wc-vel, meg a 40+k hp-m is. Esetleg gatya, meg páncél csere és majdnem god mod, 1,1 - 1,2 k reziszttel. A fegyvert jó sokáig nem fogom tudni lecserélni, mert nincs 20 gurigám elfekvőben.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Gorneck #43854 üzenetére
Jah, Mpierre folyton szórja rám az áldást. Most így farmolásra ok, olyan 800-900-as resim van mindenből. Azt act 2-re bőven elég, főleg, hogy hátulról jövős taktiválal nyomom.
SLYM: Co-cop-ban farmolunk, úgy azért sok aranyat össze lehet szedni. Napi pár óra játékkal is heti 1 milla simán megvan. És akkor még nem is AH-ztad el a jobb talált cuccokat...
mod:
lényeg, hogy sokan (4-en) kell menni és akkor jóval több aranyat dob.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Gorneck #43845 üzenetére
Elég ha tolom fel a fire-t.
mod: Mert az a legmagasabb, attól nem vok előrébb, hogy a 18-as poisonhoz hozzádob még 50-et, mikor a fire 400-as.
Tudoma fire-höz is hozzácsap az all resis, de vhol kompromisszumot kell kötni, ennyiért nincs ilyen dex+vit növelő ami all. resit-es is. Act 1-2-re meg elég ez is farmolni.
Bár az Oázisban azért megtudnak **opatni a elitek. -
mpierre
veterán
válasz
Gorneck #43336 üzenetére
Azt nem értem, hogy miért lagol ennyire... Nálad miről megy a játék? Hdd, vagy ssd?
radi8tor1: 8861. helyezés... Az nem rossz. Ennyire kevés dps-sel.
#43455: Majd ránézek, de a legrosszabb az, amikor játék közben közli a kliens, hogy nincs kapcsolat. Coop közben, party leaderként elég kellemetlen, hogy én röppenek ki a játékból. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Gorneck #43308 üzenetére
Nem, én leírtam, hogy mi kell hozzá, te meg azt mondtad, hogy meg volt hozzá a geared, de neked az nem jött be, pedig kb úgy volt meg hozzá a geared, mint dt barb 0 chc-vel.
normál gear magas resistekkel nem egyenlő tank gearrel.@Gyuri27: Soloban te vagy a jobb, de act3 q2-t nem tudsz úgy továbbjutni, hogy megölöd az eliteket? érdekes, nekem nem kellett 10M++-t elköltenem ahhoz, hogy act2 kezdetétől elvigyem act3 q3-ig, te meg itt szenvedsz, hogy nem tudsz semmit sem haladni, mert megaláznak az elitek. tudom nehéz beismerni, ha valaki hibázik, de azért lassan 3 hónap után beláthatnád, hogy a wd nem neked való.
@Sirandrish: nálam is általában a fehérek fele ilvl63
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Gorneck #43293 üzenetére
[link]->[link]->[link]
magyarul olyan buildre írtad, hogy nem jön be, amit nem is próbáltál, csak annak a gyenge klónját.
egyébként meg dps wd-nek sem rossz skill az acit rain.@X Factor: először teljes felszerelésben próbáld, én csak annyit akartam ezzel mutatni, hogy hogyan érdemes nekilátni, hogyha 1 ütésből halott vagy.
saját klónod ellen meg jól időzített smokescreen és elfutsz, aztán távolról kiszeded, de közben figyelsz a majdnem észrevehetetlen nyilakra. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Gorneck #43252 üzenetére
nem a múltkor kérdezted, hogy minek a manaregen? mert ha igen, akkor te valami más buildet toltál.
ennek a buildnek pont az a lényege, hogy a 24 yard sugarú aoe középen 280%-os loh-et ad (széle felé közeledve egyre kevesebb), és ehhez nem árt a +300% manaregen mellé ~50 alap manaregen -
Gyuri27
félisten
válasz
Gorneck #43256 üzenetére
A többi se turis cucc.
Láttam játszani. Nagyon ott kell lenni fejben, mert ez a gear (hp) 2 hitet nem bír ki.
Ha tehát kicsit magasabb vitet szeretne a gearre az még drágább.
Sehogy se jön össze a bálás gear.Fiamnak segitettem a monkal. Ő sem játszik/játszott túl sokat (meg nem túrta az ah-t napi 10 órát).
De ott nem volt nagyobb probléma. Elakadt, átnéztük és 15 perc alatt megvolt a gear olcsóért.
Persze ott all rest építeni nem nehéz. 1800 loh-t összekaparni se volt nehéz.
Máris müködött a dolog.
Még se op-tam soha a monkot. Még se oktattam másokat, hogyan kell monkkal játszani 0 tapasztalattal. -
Paarthurnax
senior tag
válasz
Gorneck #43245 üzenetére
A WD egészen hell végéig érdekes volt, többek között a zombi kutyákkal, az óriással és egyéb érdekességekkel. Infernót először egy tank build-el kezdtem, de azzal baromi unalmas játszani. Most egy kiting build-el tolom, ezzel most megint érdekes a játék, de szerintem act 4-hez kevés leszek. A LoH felszereléseket ki kellene cserélnem regen-re.
-
-
d4nl
tag
-
KicsiPaszuj
tag
válasz
Gorneck #41611 üzenetére
Hát a refi ellen nemigen tudsz tenni. Én 65k DPS nél 900LoHal is szívtam a fa... fogam, pedig DH papíron többet profitál LoHból. Life regen meg deffensive skill(mondom ezt ugy, h foggalmam nincs mit tud a WD). Vagy ugye parti. Esetleg balanszolt bild.(nem tudom ez mennyire opció WDvel)
Life regen az mindíg zsír, és olcsó.
Szerk: Ugye, hogy semmi újat nem mondtam?
-
Sirandrish
legenda
-
F-ECT$
titán
válasz
Gorneck #41069 üzenetére
Én is elakadtam, mert innen 5-10m lenne 1-1 item upgrade, és azért kicsit fáj ennyit kiadni mondjuk 20 all resért meg 500 dps-ért...
Szóval most van olyan 10-15m goldom, ezt már félreteszem a barbárnak. Ennyiből milyen barbárt lehet építeni? Nekem valamilyen nehezen ölhető tetszene sok armorral, védelemmel és loh-hal, természetesen ekkor kicsit gagyi lesz a dps-em, de az most nem számít.
-
Kicsimix
őstag
válasz
Gorneck #40853 üzenetére
Hát kiváncsian lefotóznám volna csak a path to oasis után meg nem láttam...
De az alcarnus felé lévő úton találkozni fogtok vele még szerintem..
És ez :
Lekapcsolták a világítást : )
Szerk
Baaz elöbb a Carrier és a Heroes fül mellett volt egy fej ikonos menüpont is ami most nincs ott a profilokban... Nem tudtam áttanulmányozni mert épp játékba voltam....
-
dobolan
senior tag
válasz
Gorneck #40818 üzenetére
Aham, a 4-es partit mondjuk act3tól, de majd max hétvégén tudok összefüggően sok időt játszani.
Mindig sokat variálok a build-emen, és inkább féltank, mert a teleport életbevágó act3-tól pláne, szóval vegyes, nem garantálhatok biztonságot más rangednek mellettem, mert ha kell menekülök. -
-
dobolan
senior tag
válasz
Gorneck #40778 üzenetére
"Mondjuk a tegnapi 80k javítási ktg után meg se néztem egy csomó sárgát"
Miből vannak neked a cuccaid, aranyból?
Nekem egyszer volt 40k jav költség piros ikonnal, de az is azért volt, mert sokadszorra sem hittem el, hogy nem birok beleállni a firechain-be akármilyen builddal próbálkozom, és akkor már pucéron állt a karim, szóval tényleg le volt törve a cumó rendesen.
-
Paarthurnax
senior tag
válasz
Gorneck #40709 üzenetére
Ja, az all res tényleg alacsony. Jó lenne minimum 750.
Próbáltam nem tank buildet is, de a folyosókon állandóan körbe falaztak és akkor meg a tank kell. WD nagyon könnyen hullik. Pont ezért hagytam fel a mojo-val és váltottam pajzsra.
Egészen az infernóig nagyon OP volt ez a karakter, de act 2 óta szívok vele.
-
Mumee
őstag
válasz
Gorneck #40593 üzenetére
Kezdhetném videoival, amiből kiderül, hogy mint játékos máris lámának tartom.
Olyan helyzetekről(összehúzott paklik)/bossokról csinált videot, amiről már ezrek csináltak és a legkönnyebbek barbárral/ezzel a buildel, és még csak nem is kiemelkedő inkább szánalmas. (Kiemelni 30 sec ghom killt azzal a bizonyos barbár buildel... még ha 3 sec lenne azt mondom ok...)
Üzletember nem népszerűsíti magát fórumokon, mivel tudja hogy ugyan hosszú távon jól jön, de a beleölt idő főleg az elején, ahol a legfontosabb nem kifizetődő.
Üzletember nem lutri 250-300k goldért öl bossokat másoknak, mivel főleg az elején 10 perc alatt lehetett többszáz milliót is keresni.
Üzletember... ha (állítása alapján) többszáz millió goldos kezdőtőke nem volt elég, mint forgótőke, akkor máris megkérdőjelezhető a dolog, mert :
at1 többszázmilliót fektett be "brutál fegyverekbe", amit ha üzletember (magyarán van esze) nem RMAH-n ad el hanem ebayen (vagy máshol), tehát nem "lutri" pénzeket keres vele, igen ebben az esetben 8e $ haszon lutri.
at2 nem "üzletember" hanem ostoba, mert RMAH-n adta el"Kb ezer Dollárt fektetett be a RMAH-ba és júniusban kb 16 ezer Dollár forgalma volt, aminek kb a fele volt a profit."
Ez a mondat teljesen értelmetlen, akkor most kb a felét fektette be vagy ezer dollárt?
Ha ezer dollárt, akkor 15ezer haszna volt, ha a felét akkor nem ezer dollárt fektetett be, vagy nem 16ezer haszna volt.Na mind1 rengeteg olyan aspektus kiderül a hozzászólásból, ami nem egy okos "üzletember" ismérve, a videókból meg kiderül, hogy nem egy okos játékos, ezért írtam hogy csak mosolyogni tudok.
-
-
F-ECT$
titán
válasz
Gorneck #40548 üzenetére
Többször volt már olyan, hogy egy cucc több kasztnak is jó lett volna, mert volt rajta all res + vit és mellette kb ugyanannyi int és str vagy str és dex. Minden esetben rászűrve az AH-ban az str-es cucc volt a legolcsóbb.
Több DH-t is láttam már, és még úgy is sokba kerül nekik 1-1 A3-4 képes cucc, hogy nincs is rajtuk all res. Max közeli statok kellenek a cuccaikra, hogy jó legyen a dps-ük, és ezért kerül sokba minden.
-
Bronco80
aktív tag
válasz
Gorneck #40365 üzenetére
Nálam is ez a helyzet, Act1 után jobb leszokni a macikról; csak kicsit repülne kiszámíthatóbban az a rohadt tűzes denevér.
Nekem a WD a kedvenc karakterem de sajnos jelenleg annyi használhatalan skill/rúna van nálunk, hogy szörnyű.
Néhány példa:
Haunt: 575% dam 12 sec alatt 98 manáért? wtf
Spirit Barrage : 190% dam 108! mana (mikor spammelhetek 180%-os splintereket)
Locust Swarm: 196 mana, no comment
Corpse Spiders: kedvencem lenne, de a CHD nem működik, mindig 50%
Toad of Hugeness: röhögést elő tudok idézni vele, de ennyi; ha eliteket is lenyelne rendben volna.
Zombie Dogs: no comment, inkább papírkutyák.
Soul Harvest: nagyon jó skill de közel kell menned és Act3-tól ez már halál, a Spirit walk-ot pedig inkább másra tartogatnám.
Confuse: megint csak jó skill, de kiszámíthatatlan
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- R_volution médialejátszók
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest