- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Van Tyrael's Might ismét.
-
-
MegalodonS
őstag
Igazabol van meg egy erdekes poszt,nem tudom volt e mar?
Was anyone in the internal test team able to beat D3 Inferno difficulty?
No (Source)PFFFF
gondolom mar nem eloszor jatszottak vele,de ilyet???kb egy mobot,nehezebb lessz megolni mint a SK-t es akkor vegyuk azt ,hogy negyen lesznek,vagy tobben!!! Latom elore,olyan mintha 4db SK utne folyamatosan.Mi van akkor a vegen,ki gyozi le az utolso Boss-t??????
Na ezert jo lessz a DH!!Lessz itt meg tolatas
-
Valójában az RMAHs 10es limit miatt jó ötlet lehet, ha a limit felett is tele vagy jobbnál jobb cuccokkal (bár gondolom a sima AHban nem lesz limit). De!
Egy fórum nem igazán erre való, nem lenne átlátható szvsz. Inkább valami hasonlót kéne összehozni, mint ez: [link] csak jóval kisebben.
-
Ilsyde
őstag
Ugy persze. Csak arra vonatkoztatva irtam hogy nincs ertelme pl. ket barbarnak mert nem lesz koztuk kulonbseg (kiveve ha valaki csak 60-as szinten tudja eldonteni hogy female vagy male kell-e neki).
Az idealis eset tenyleg a 5 standard es 5 hardcore karakter, bar kotve hiszem hogy a legtobb embernek lesz ehhez gyomra vagy ideje. -
Ilsyde
őstag
Az ugye megvan, hogy a hivatalos AH FAQ megtalalhato itt? http://eu.battle.net/d3/en/services/auction-house/info
Regiokrol viszont nincs info, majd csak idovel lesz ahogy kozeledik a megjelenes.
-
Hanok
senior tag
Csak azért kérdeztem mert a monitorom a full hd-hoz(TV) képest elég látványosan kis látotérrel rendelkezik, és hogy vajon azt a pár sort használható információval tölti ki vagy sem, közben láttam már a bizonyítékokat (linkeket).
(#6352) persil: Nyilván szubijektív hogy kinek mit ér, 10 éve vettem ezt a monitort, most újabb 10 évre tervezek, tehát nem ezen fogok vacilálni ha van értelme a 16:10-nek. Kategória ugyan az: Dell U2312HM vs. U2412M
(#6364) Jazz:: Nem véletlen kérdeztem..."Az a 20ezer bőven megéri (szerintem) azt a 120 sor vertikális pixlet. Így is aránytalan a majd kétszer olyan széles mint magas kijelző. Legalább egy kicsit javít rajta." ezen már Én is eltöprengtem, de lehet élőben kellene látni..
(#6368) WayneGace :
(#6372) atok666: Köszönöm nektek a linkeket, nem gondoltam volna hogy videó is van..De a képek és a videó alapján is az a meglátás hogy a 16:9 ebben az esetben jobb döntés...
Köszi mindenkinek..
-
kovsol
titán
köszi, mondjuk játékban én nem találtam a skill leírásnál leírást a weapon dmg re vonatkozólag így rákérdeztem.
Monkkal most reggel kitoltam a bétát. Nekem jobban teszik mint a Witch Doki, bár mindig vonzódtam a közelharci karakterekhez az ilyen játékokban. A játék meg szerintem pont elég darkos ott ahol annak is kell lennie. Gondolok ez alatt a nem szabadban játszódó részek többségére.Játéknak betoltam hogy 60fps legyen max, ezt hozza fixen és legalább a vga kártya és a proci se izzad tök fölöslegesen.
-
bolha23
aktív tag
-
Bazzzs
senior tag
Nálam sem elérhető, pont ma akartam megnézni ezt a részét is. Próbáltam valami hírt keresni róla a hivatalos oldalon, de nem találtam róla említést. Valamit biztos babrálnak vele
Szerk.:
Az általam is felhozott kezdeti belassulásról viszont írták, hogy nem lag, hanem bug. Egészen pontosan olyan tárgyakat akar betölteni a játék ismételten, amit már megtett.
-
-
emre33
addikt
Én VGA kártyámtól félek.
Baj az, hogy mindig MAX grafikán szeretnék játszani. 1980x1080 felbontás mellett.
És erős sejtésem van, hogy ha sok szörny elkezd varázsolni, akkor nagy akadás lesz a vége.
Pedig a 22nn intel CPU meg akartam várni VGA vásárlással.
Az pedig nyár elejeCPU: Q9550
RAM: 8GB RAM
Nvidia Geforce 9800GTX -
Kal-El
senior tag
Az a baj, hogy ez jó is, meg nem is. Annak jó, akinek tetszik ez a darkosabb kinézet, mint pl nekem is. Viszont a színek ebben módban eléggé torzultak, nincsenek kiegyensúlyozva. Ezért eléggé nagy kompromisszum elé állítja az embert. Szerintem nem éri meg felrakni. Ezt a blizznek kellett volna megoldania, hogy legyen a játékban egy ilyen mód is, mivel nagyon sokan panaszkodtak a csili-vili színekre, de nagy ívben szarnak rá. Ez van.
-
Djuree
félisten
a diablo könyveknek sajna közük nincs a játékhoz. nekem megvan mind3 könyv, de teljesen más történet. van pár utalás meg ilyesmi a játék történetére, szereplőire de alapvetően más. ettől függetlenül jók.
wikings2: nekem a 3 magyar nyelvű van meg, ez nem követi. de ha van angolul más könyv, az lehet követi.
-
-
Ptech
addikt
Én csak azt remélem, hogy lesz elég gold sink, és nem fog semmivé inflálódni az arany.
Valahol mondták, hogy a pont neked való gear forrása az AH lesz, egyrészt mert pont olyan statokkal rendelkező itemet, mint ami neked kell, nem valószínű, hogy találsz, másrészt meg Blizznek érdeke, hogy pörögjenek az aukciók.
A BS craftolt cuccokon is szinte minden lesz random stat, szóval az sem olyan, hogy csinálsz egyet belőle, és az tökéletes lesz neked.
-
mongoose123
aktív tag
aoe - area of effect olyan skill amit leraksz vagy több szörnyet is sebez egyszerre egy helyen.
buff - erősítés amit magadra raksz pl diablo 2be mondhatjuk mondjuk holy shieldre is akár, de ez inkább wowban használatos a +stamina amit a priest tud adni stb.
cc-t nem ismerem -
rt06
veterán
bizoynos szankciok vannak (pl wow meghivos jutalmazos moka nem mukodik), de semmi lenyeges (a fent emlitettebe is sok ev utan futottam bele csak eloszor, s tudok elni nelkule)
erdemes amugy is pontosan megadni mindent, arra az esetre, ha kizarnad magad (egy szemelyirol keszitett keppel visszaengednek)
amire erdemes figyelni (csak sokan elrontjak), hogy firstname-keresztnev, lastname-vezeteknev
illetve emlekezz a titkos kerdes/valasz parosra is, esetleges kizaras eseten az is kellhet (nekem multkor gyanus muveletek miatt lock-oltak az acc-om, a titkos kerdes/valasz paros megadasa utan tudtam jelszot cserelni -
-
nofi
addikt
Én úgy tudom, hogy mostantól saját magadnak esnek a cuccok, nincs mit osztozkodni. Más talán nem is látja mi potyog neked, így nincs lopásveszély, meg heves klikkelés a killek után.
Ez mindenkinek teljesen a “magánügye” mert az a loot ami neked esik, az másnak egyáltalán nem látszik. Továbbá az összes módosító, ami érinti a drop rated - az csak Rád vonatkozik.
-
Integra
titán
nem szeretem az élősködőket, akik nem veszik ki a részüket a munkából.. ott szenvedsz, meg csapkosz és akkor hátul meg közben a sündörgő meg jobb cuccokat kap... ez nem tetszik. szerintem pont azt kéne "dijazni" aki nem aktív.. mérje a program ki mennyit küzd és annak arányában dobálgassa a dolgokat
Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- Motoros topic
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- PRÉMIUM switchek - billentyűzet kapcsolók - TÖBBFÉLE (linear, tactile, silent, clicky)
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- LG OLED evo C2 65 4K TV Media Markt Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest