Aktív témák
-
mar_tin
tag
-
kokov
tag
válasz
persil #41095 üzenetére
Visszagondolva úgy megnézném már egy vidin ahogy egy wiz ilyen 20k DPS-el (amivel végig lehet tolni az egész infernot szerinted) kinyírja mondjuk csak a pajzsos békákat akt1 multiban egyedül akiket hárman nem tudtunk kinyirni (3 wiz) és mindhármunknak több DPS-e volt 20k-nál már akkor is. Úgy kinyírtak minket, mint a szart. Esélyünk nem volt. Az act1 multi az meg kb act2 solo szint. A pajzsost meg minek ütöd? Ütheted. Alig tudtuk megsebezni a pajzs nélkülit. Körbeugráltak aztán szevasz volt, meg olyan gyors, hogy el se lehet találni távolról, csak bénáztunk. DS-el tankolva amíg tart a DS addig esetleg, aztán halál. Ha hátrafutsz velük 20k DPS-el a teleportkőig akkor vége, többet elkezdeni se tudod.
Lehet párszáz allres kéne még, mert tény hogy az életem fogy túl gyorsan nem a sebzés a kevés, de orror pénz a vit+allres+DPS-t együtt tápoló item, ne mondja senki hogy pár millából kijön hát napok óta kockulok az AH-n és bazira semmi nincs olcsón. Drágán van olyan (értsd 1-2-3 milla) amivel ilyen icipicikkel erősödöm úgy, hogy a többiből nem veszítek. Ennyi. -
WayneGace
őstag
-
mikromanus
veterán
válasz
persil #41027 üzenetére
A molten se rossz rajtuk. Főként melee kariknak. Többet futnak mint támadnak mégis veszett sokat sebeznek ha le akarod csapni. Mindegyik csalogat ha ilyen képessége van. Mondjuk lehet ez standard viselkedés és ha nincs "tűznyom" akkor is ezt nyomják, de nagyon idegesítő. Vagy amikor alulgearezve vagy csapatban már majdnem lenyomod az ilyet és felvonja a kalózzászlót és ha támadnád akkor persze elfut te meg folyamatosan sebződsz. Bezzeg ha te futnál akkor követ. Idegesítő alakok. A Shamanok ilyenek még meg némelyik "elit" fallen
-
killerjohn
addikt
válasz
persil #40916 üzenetére
igaz, hogy vitával szebb lenne, de én pl a melee wizardomat úgy csináltam, hogy több helyen direkt vita vagy egy második res (az allres mellé) helyett dexes geart vettem, hogy beálljon 400ra, ami elég szép dodge, és játék közben érződik is (nem kicsit). ha meg öcsém jön olyan monkos mitigation aurával, akkor nagyon nem pite a látvány ahogy pörögnek a dodged feliratok...
btw ha erre rákeresel:
int 141, loh 146, crit 4
akkor 12 találat van, abból 2 rare, a többi skull grasp, a legolcsóbb cucc fix 14.5M, de az egyik rare 5M biddel van fennt. Van még egy fix 17M-ért, és egy fix 27.5M-rt, a többi bides és 12M-ről indulnak. A fix 14.5M-es skull grasp-on picit több a stat. Azért megpróbálom feltenni ezt 8-ért -
proci985
MODERÁTOR
válasz
persil #40230 üzenetére
köszi, kipróbálom! második eléggé életképesnek néz ki.
ez jól hangzik, igazából kulléhez wizzarddal kb 400k/slotos felszerelés kellett...
OnSeT: köszi Neked is, ezt is megnézem, szintén jónak tűnik.
Cyberbeni: na és akkor a wizard lánykámat képzeld el azzal a napórával..
volt kétkezes bunkóm, kézkezes pallosom és napórám is, legtöbbet napórával röhögtek rajtam
.
-
Peat;)
veterán
válasz
persil #40238 üzenetére
Én még mindig nem erről beszélek. Arról beszélek hogy az ACT 2-őn a 2x% lecsökkent az én estemben 1x %-ra. Az MF meg igen is meghatározza:
Te
"A magic find annak az esélyét növeli, hogy milyen miőség esik. Fehér-->kék-->sárga etc"Én:
"ha a sárga kacatok meghatározó része nem a csodás lvl55-58-as körből kerülne ki"Na most ha az MF meghatározza és segít abban hogy nagyobb számú sárga cucc essen, akkor arra is hatással van hogy nem 5 hanem 10 sárga esik egységnyi idő alatt, amit ha megszorzol a beállított (egyesek szerint random
) százalékos lvl60 értékkel akkor elég más eredményt kapsz. Srácok lehet meleg van, nem kötekedni akarok, meg annyira nem is hal bele senki ezekbe a dolgokba úgyhogy én itt be is fejeztem. Túlélem hogy egyértelműen megváltozott a játék képe, másokat ez most annyira nem hatott meg/nem érint, ez van.
Aki mégis ACT2-őn faromolós napot szervezne mára az szerintem nézze az olimpiát/forma1-et.
-
Sirandrish
legenda
válasz
persil #40145 üzenetére
Az a gáz hogy ez annyira nem vicces mert konkrétan azért vette meg a játékot hogy tudjuk nyomtani...a gond ott kezdődik ha vele játszok akkor le kell mondanom a drop legalább feléről...
És nem cikiztem nyanyákat az utcán, sőt mindig veszek a bolt előtt fakanalat egy mamókától...pedig már van vagy 30darab -
Lézerparaszt
őstag
válasz
persil #40130 üzenetére
Nekem tovább tartott a Path of Exile varázs mint a Diablóé... sajnos. Pedig úgy terveztem, hogy a Diablo 3 is el fog nekem tartani vagy 1-2 évig. Most már csak a fórumot bújom, hátha valakinek hirtelen kedve támad egy kis farmra
Hackeeeee:Ez a Path of Exile -ra vonatkozott, nem a diablo 2-re.
-
Cadal
őstag
válasz
persil #40014 üzenetére
Milyen 1 milliot? Nekem 100000 aranyat ír az infernó staff receptre. Vagy az az 1 misi amíg a kovács legyártja?
Act 4-nél keményebb??akkor marad a hell szintű bot asszem egyelőre.
szerk, jah bocsi, pedig márt többször le lett írva.. Thx.
-
Gorneck
legenda
válasz
persil #39920 üzenetére
Ezt én se értem...semmi értelem ebben a videóban...még szórakoztatónak se mondanám...sokkal egyszerűbb tank build is van...nem kell egyszerre mindent nyomkodni. Fele ennyi manaregennel is fenntartható...
Mondjuk alapba nem értem miért mentek el sokan ilyen irányba...
DH-ból is van már tank build?
-
Gorneck
legenda
válasz
persil #39916 üzenetére
Azért kell, hogy folyamat 4cd-je legyen, mert, ha az nincs, akkor elfogy a manája és meghal...mass-os vacak nem menti meg...
Nem értem az ilyen embereket...akkor már csinálná ezt békaesővel...ugyan nem hat ekkora területre, de simán tartható...nem kell semmit se nyomkodni a baromjának...vagy legalább az egyik használta volna a +30% rúnát azzal...
-
priti
addikt
válasz
persil #39696 üzenetére
ja hogy 900-ig kell? én azt hallottam 600 már elmegy, addig nyomtam csak fel, de szinte észre sem lehet venni, kár a pénzért. Allres nélkül kellett volna act2-őt, úgy filléres lett volna minden cucc. Ezzel a 600-al kb. ott vagyok mintha semmi sem lenne, legalábbis sokszor olyan érzés.
Az a baj hogy ha tovább nyomom az allrest az int-be fog fájni amit jó lenne tartani. Most feltoltam úgy, hogy egy 1070-es kék fejszével van ez a 42k DPS-em. Gondoltam valahogy öszehozok egy 1200-as wand-ot és akkor majd megugrik faszául a sebzés, addig meg spórolás van meg act2 farm, de akkor ez így felejtő. Mondjuk ha csapatban megyek és van egy faja barbár tank, akkor így is jó már, de nem gyakori act2-őn az olyan ember aki mindenkit fel tud tartani. Tegnap este mondjuk fasza volt.(#39701) vhunor
áll rá a franc, beteszi alám. Először gondoltam csak pech, de basszus ahogy átváltozom és elkezdem sebezni azonnal kapom a talpam alá és a nagy kavarodásban benyalom sokszor. Ha észreveszem billentyűzettel még ki tudok futni többnyire. Az a része oké, de ugye mozogni nem tudok, mert mozgás közben nemtom lőni, csak úgy blikkre futni meg... archon gyorsan fogy és mivel állok így bedobja alám...
-
-
Ren Hoek
veterán
válasz
persil #38985 üzenetére
Elején nekem is ez volt, csak gyakorolni kell kicsit
Meg a Bash+Fury tényleg jobb mint a Frenzy. Igazából 30%-os crittel már nem esek ki a WotB-ből, akár 1-2 elitnél sem.
Már csak azt nem tudom egyértelműen, hogy a whirwhind-re milyen rúna a jó:
-Hurrikán generálós
-Mov speedes
-1% life restore
-1% fury restoreInkább utóbbi kettő jött be, kísérletezni meg nem nagyon van lehetőség az NV miatt.
Más: Tegnap tesztelgettem a Nerves of steel-t (+100% vita ->armor) vs Tough as nails-t (+25% armor +50% thorns) és rájöttem, hogy az utóbbi ugyan annyi plusz armort ad, mint az előbbi, mert én nem tank barbár vagyok. Tehát kevesebb vit-nél érdemesebb a Tough as nails passzívot választani, mert +50% thorns-t is ad, ugyanannyi armor mellett.
Amúgy a thorns damage az elvileg ez ugye: "Melee attackers take XXX damage per hit."
Ez mit is jelent amúgy? Közelharcban ennyivel többet sebződnek ütésenként, vagy ha ők ütnek, ennyi reflektálódik rájuk? -
golance
csendes tag
válasz
persil #38992 üzenetére
Ahogy fentebb is írták, kis létszámúnál csak sprint, illetve minimális fury overpowerből is összejöhet. Lényeges még, hogy be legyen állítva egy gombra, pl space-re sima move, így tudsz mozogni ww nélkül is.
[Ilyen statokkal] act 3 végén járok már. A lifeom ami nagyon kevés, azt visszatornázom majd 40k fölé a következő pár napban. 2 napja egy DH haverhoz csatlakoztam Azmodan megöléséhez, aztán haladtunk tovább act IV-ben, és ott is életképes voltam. bár akkor 38k volt az életem, de a sebzésem és armorom kevesebb.Szerk: skilleket ne nézd, én is úgy tudtam jobban haladni ha bal egérgombra rakom be a basht. Ha nem egyedül játszok, akkor viszont jobb ha overpower van bent, mert így a plagued, molten, fire chains elitek gyakorlatilag töltik az életedet.
-
Rizzo
aktív tag
válasz
persil #38985 üzenetére
Nekem a bal egérgombo a bash van+fury runával, így pár ütés és van egy csomó fury. Kevés ellenfélnél meg csak rohangálj körbe sprintelve és ne pörögj, a pörgés igazából arra kell a buildbe (a +damage mellett persze) hogy keresztül tudj menni mobokon. A tornádok adják a sok damaget +critet így termelik a furyt, a pörgés csak viszi.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
persil #38877 üzenetére
priti írta, hogy nem tudta eladni a 953dps-ű 1h xbow-ját, erre te írtad, hogy 950dps-es egykezes fegyver akkor is eladható, ha nincs rajta semmi más, erre én írtam, hogy 1h xbow viszont csak sok loh-el adható el (mert tank dh-n kívül nem nagyon használja senki)
nem látom, hogy ebben hol lenne a szőrszálhasogatás a részemről.
-
MrCsiT
addikt
válasz
persil #38875 üzenetére
"Én akkor is egykezes fegyvert írtam és nem crossbow-t... Méghozzá szándékosan Oo" - de akkor, ha priti pedig bow -ról beszélt, akkor Te - kvázi direkt - mellébeszéltél, mert a "fegyver" -ben közte kellene legyen a bow is, amire pedig priti tapasztalata, hogy nem megy el könnyen.
( Fegyver = meg bírod ölni vele a mansztákat.)
-
polgi803
őstag
válasz
persil #38700 üzenetére
Te valami király vagy itt? Nem vagyok annyira jártas ezekben a nagy szlengekben,meg mindenféle Diablo-s tudományban...ha nem tudsz normális "hangon" írni,akkor inkább mellőzd. Nem vagyok kiváncsi erre.. vagy ide csak ilyen nagy tudósok merészelhetik betenni a lábukat és a ki meg nem annyira van benne ezekben,azt így kell oltani? Családos ember vagyok,nem nagyon van időm belelovagolni magam az állandó utána járásba,meg mindennek az elolvasásába,pláne,hogy nem vagyok egy angol tanár...értve? ha csak így lehet itt kérdezni,akkor nem is irok,aztán irogass olyanokkal akik olyan magasröptűen irnak a témával kapcsolatban mint te....hálás vagyok a segítségekért,de erre nem vagyok kiváncsi.
-
-
WayneGace
őstag
válasz
persil #37858 üzenetére
269 dex azért nem kevés különbség, mivel minél nagyobb a dex, annál nagyobb plusz százalékot ad a sebzésbe. És egy idő után már a damage növelő cuccok több sebzést adnak, mint a plusz dex. Szóval mace-en van ugye +98, az amuletten van 27-53-ig és az egyik gyűrűn is van plusz minimum sebzés. Gondolom így jön össze a különbség.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
persil #37702 üzenetére
valor nélkül szerintem nem sokan szoktak ölni, szóval vehetjük úgy, hogy 175% mf kell a dupla esélyhez.
egyébként meg ha "mf nélkül" 190% mf-e van, akkor 190% mf kell a dupla esélyhez (plusz ugye a followeren már meglévő plusz a valor)
egyébként meg kétszer annyi mf több, mint dupla esély (ha a fix rare-t a valorból nem számoljuk bele) -
Cyberbeni
addikt
válasz
persil #37323 üzenetére
61-62 ékszer ilyen 200-450k körül van, ilvl63 armorok 150-250k, fegyver meg változó, hogy mi mennyi
ja közben rájöttem, hogy kicsit elszámoltam magam, és tegnap legalább 1,65M-ért adtam el unidokat, ma sajnos főleg csak legendary-k, meg gf/mf cuccok estek (15gf gyűrű és 38gf amu) -
DjDanee87
addikt
válasz
persil #37054 üzenetére
Rövid keresgélés során nem találtam róla semmi hivatalosat.
Amúgy még béta fázis alatt hozták ezt be, mert túl könnyen haltak infernon a melee karakterek ezért kapott a monk és a barbár egy 30% damage reduction dolgot, dehogy ez látszik-e valahol a játékban, azt nemtudom.
vhunor: Az is csak ilyen játékban lévő, de sehol le nem írt dolog szerintem. Szar az olyan, mert aki nem olvas utána azt hiszi úgy működik, ahogyan az a tárgyon van (3% life on hit pl), megveszi aztán alig tölt valamit.
-
válasz
persil #36585 üzenetére
"De akkor azt magyarázd meg, hogy ha teszel (mondjuk) 1millát egy tárgyra, ami épp 10 ezren áll, akkor az aukcióidnál miért azt írja, hogy a te licited, amivel nyerő vagy 1mill, de a current csak 11 ezer?"
Mert a te licited 1m.(de ezt csak te látod)
Mindenki más 11K-t lát, ami az aktuális licit. Ezzel vagy nyerő, nem az 1m-val. -
Kicsimix
őstag
válasz
persil #36571 üzenetére
A current bid azoktól az emberektől növekszik csak, akik nem a max értéket írják be amit rászánnának hanem amivel a rendszer egy lépcsővel megnöveli az értéket?
Így kezdem nemérteni...
Vagy,
Mert ha automatikusan rálicitál a rendszer a másik ember szintén automatikus licitjére akkor pikk pakk ott vagyunk, hogy a második helyezett licitje fölé kerül a current bid?
Tehát másodpercek alatt felmegy több millióval is akár az ár..Ez utóbbi valószínűbb mert mindig visszakapom a pénzt ha kevesebbet tettem fel mint kellett volna ...
-
BorkL
tag
válasz
persil #36571 üzenetére
Ha Nordic 5 milliót licitál, de más már beállított egy 7 milliós licitet, akkor a jelenlegi licit azonnal felugrik 5millió + x értékre, Nordic pedig visszakapja a pénzét.
Két dolog lehetséges szerintem, amiért ez nem történt meg azonnal:
1. Le volt terhelve az AH szerver, így lassabb volt minden tranzakció.
2. Senki nem adott meg előre nagyobb licitet mint Nordic, viszont másvalaki is ott ült stopperrel a kezében a gép előttés 2 másodperccel Nordic után licitált a tárgyra.
-
F-ECT$
titán
-
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest