Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
Djuree #47320 üzenetére
80k DPS mellett igazi tömeggyilkos a barbár (is). Mi ebben a szenvedés? Mondjuk néha idegesítő a molten fallenekkel küzdeni. Kettőt csapok és menekülnek is. Csalogatnak a lángokba az meg ha nem ütök az sebez is szépen. Bosszantó kis fajzatok. Ha szenvedsz akkor ne játszál! Nem azért játszok, hogy szenvdedjek, vagy hogy essen legendary. Pszichopata énem élvezi a tömeges ölés látványát. Persze a para XP és a szajré is jó dolog
(#47322) Sirandrish
Act 1-4 teljes run napi 2-3? Nemsemmi -
maross
nagyúr
válasz
Djuree #46642 üzenetére
Nem tudom mennyire uj neked az uj, en 550 folott mar nem vagyok kepben, tul dragak. Nem is tudom mivel volt utoljara problemam nvidiaban..ja igen, a hangot atbarkacsolni tv-re, azt nem dijaztam, mas negativumot nem tudok mondani
.
szerk: megyek beuzemelek egy ssd-t, majd leszek
szerk2: gef6600 es 8800-bol volt egy-egy szeria, ami szivas volt (inno es asus), de gtx2xx utan mar semmi bajom nem volt. -
vendingo
veterán
válasz
Djuree #45289 üzenetére
Ja, nyomom én is.
Gorneck23: Mindig public game-re megyek, és ahányszor találkozunk egy elit pack-al, 3-4 halál után feladják a társaim és azt veszem észre, hogy egyedül maradtam a játékba.
Nekem mindig sikerül kifognom a legnagyobb gyökereket. 1 ütéstőlé halnak, minimális a sebzésük, nem győzöm élesztgetni őket, én meg a wd-el szinte soha nem halok meg. -
mephi666
nagyúr
válasz
Djuree #41233 üzenetére
d3-at fel lehetne még dobni pár dologgal: a random sem annyira random már a mapgenerálásnál, mint az első 2 részben... az elsőben talán csak 1-2 olyan hely volt, aminek fix volt a térképe: lazarus pályája pl
meg aztán a főbossok térképei a 2. részben és nagyjából ennyi... itt hatalmas blokkokból pakolgatja össze a pályákat (már amit tényleg randomra generál) és ez jobban a változatosság rovására megy... lehetnének "rejtett szobák" is pl manóval/sárga ládával, amik úgy nyílnak ki, ha megbuzerálsz valami alig észrevehető dolgot a falon (első 2 részben csomó ilyen rejtett hely volt)
csomó content beleférne még, hogy ne váljon idővel unalmassá az egész... ismerőssel beszéltük, hogy a friendlist-je folyamatosan egyre inaktívabb... ő párszáz órával többet belerakott, mint én és már unja... én több karaktert vittem 60-ra és eddig élvezem (most a wd-re álltam rá, mert nemtitkolt szándékom 1-1 karaktert felvinni mindkét nemmel minimum inferno elejéig
a wizardot untam meg leggyorsabban és ő nightmare végén pihen már jóideje)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Djuree #41044 üzenetére
a3 nekem is nehezebb, a gf-t meg haverral teszteltük... rajta csak buff volt, rajtam meg buffal kb 300%gf... a3-ban együtt is takarítottunk meg külön-külön is: kb 10-20k-val szedtem többet, mint ő... nevetséges... mintha valami korlátozás lenne rajta (próbáltam hellen is, de unalmas volt és annyival nem jött több...) szvsz mf+inf a1-2 tökéletesen jó, mert pénz is gyűlik azért meg esély van eladható cuccra
meg nem olyan monoton 1shotolás az egész, mint hellen, amikor 1 multishot letakarít mindent a pályáról
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
Djuree #41044 üzenetére
120% GF nagyon nagyon kevés. minimum 220-at össze kell szedned, hogy tudjál rendesen farmolni. ha hazaérek, csinálok egy összeállítást a GF-es gearemről. (DH-val megyek, mert multishot mindent eliminál a fél képernyőn, és ha zsákutcába érsz, vault + TA-val pikkpakk visszajutsz az útra)
act 3-ban csak futkározni kell össze vissza, viszont act2-ben sok a vékony járat (főleg egy waller-arcane sentry kombónál szoktam gondolni hogy letörlöm a játékot örökre), meg a láthatatlan kígyóknak 2hit vagyok (ha későn nyomom be a smoke screent, nekem annyi). amúgy belial-t kikapcsolt monitorral meg lehet ölni. viszont addig eljutni a kihívás.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
Djuree #41031 üzenetére
legalább 100-150% MF kell (5NV nélkül) + még a gear act 1-2 infernóhoz, hogy életképesen tudj farmolni. ha nincs erre elég pénzed, kezdj el GF-re menni. fillérekért árulnak olyan cuccokat, amiből össze tudsz szedni 230-250 GF-et (nem kell semmi, csak GF). ekkor menj nightmare heart of sin (act 3) questre. core of arreat végén fogsz kezdeni. onnan menj vissza WP-hez, onnan arreat crater lvl 1, utána lvl 2. óránként simán össze tudsz szedni 250-350k goldot (attól függ, mennyit dropolnak, mennyi treasue goblin, elite van, stb.).
nightmare act 3-hoz semmi DPS nem kell, fegyverre úgyse van GF, abból veszel valami olcsó 700-800 DPS-eset, és 2-3 hit lesz minden.
amúgy meg inferno act 2 nehezebb mint act 3.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Djuree #41031 üzenetére
Nekem is mákom volt ezzel a vállassal asszem. Nagyon keveset játszom mostanában, mégis néha iesik 1-1 jobb item. Nincs ennyi vitalityvel hasonló AHban, bár az int meg kevés rajta. Nemtudom mennyire lenne kelendő, inkább felvettem a wizardommal, elég fos vállasa volt (nyilván, mivel nem öltöztetem AHból
)
-
mikromanus
veterán
válasz
Djuree #41023 üzenetére
Az is kellemes, de nekem a repülő gyík és a dárdásgirnyó vezeti a hate-listet. Meghúzódnak a háttérben és csipkednek. A repülő dögök meg a tüzes sercintéssel veszett nagyot is sebeznek. Ha meg le akarom csapni úgy spuriznak, hogy öröm nézni. Az az esetlen repülő dög gyorsabban sprintel mint a legtöbb "őshonos" földi monstra. Az eliteket ezekből még inkább imádom
Mondjuk a tremor elitek se rosszak. Alapból sok az életük, jó a védelmük és van jó kis charge képességük vagy extragyorsak. Csak hogy meglegyen a jó közérzeted és ne vonulj el a harcok elől...
-
F-ECT$
titán
válasz
Djuree #41000 üzenetére
Nem mondod... Ezek után nem csodálkozok, hogy sokan sírnak. 2-3 napja pl esett nekem egy ilyen chest: 80 int, 160 vit, 60 all res, 1 socket. Ááá mondom ez kuka, nagyon kevés int hozható ki belőle, hiába jó a másik 2 stat, de azért rákerestem az AH-ban, és el is ment 1 nap alatt 2m-ért.
-
mikromanus
veterán
válasz
Djuree #39100 üzenetére
Kissé el vagytok tévedve, vagy nem igazán értem, hogy akkor jó, hogy van AH, vagy sem? Az AH elsődleges célja épp az, hogy meg tudd szerezni azt az itemet, ami épp neked kell. Véletlenszerűen potyognak a cuccok. Kicsi az esélye annak, hogy épp neked való, vagy a játékstílusodnak megfelelő tökéletes cucc essen. Erre van az AH. Eladod ami nem rossz, de neked haszontalan és veszel más játékosoktól olyasmit ami neked megfelelő de nekik nem kell. Az hülyeség, hogy nem esnek használható cuccok. Sok "fura" dropból mindenkinek van 1-2 jobb is. Nekem is esett aztán minden. Volt olyan is ami használható és meg is tartottam, de a többség vendor, kovács vagy AH-ba megy.
Itt is esnek használható dolgok ugyanúgy mint D2-ben, itt is ugyanúgy a ritka, vagy tökéletes közeli statos felszerelés drága és/vagy nehezen megszerezhető. Az idő szerintem megszépíti neked a dolgokat, de a D2 egy böszme nagy vadkapitalizmus volt mindenféle biizonyalan üzlettel (ist, pul, vagy gemekért cserebere, d2Jsp, scamerek, ügyeskedők). Sokkal bizonytlanabb és rosszabb volt. A hell viszonylag könnyű volt ott. Játszhatsz itt is hellen ha hiányzik a könnyű monstrairtás.
A közepes cuccok olcsóak. Egyrészt könnyen megveheted, másrészt eladni nem túl jövedelmezőek. Már közepes felszereléssel is játszható inferno. Mondjuk minnél előrébb vagy az actokban annál nehezebb ha nem megfelelő a felszerelés, de ez így van jól. HA minden könynen menne, akkro meg hamar megunnátok is menne az írogatás, hogy milyen kiábrándítóan egyszerű és miért nem nehezebb. van akiknek semmi se jó.Ha nem AH-znék akkor is eljutotatm volna hellre és infernóra csak lassabban. Nem kell speckó extra cucc hozzá. Resistek nélkül fegyver váltogatással jutottam hell végére, de nélküle is lehetett volna haladni, csak picit nehezebben (hell közepén kezdtem az első karival szintenként fegyvert vásárolgatni. Addig elég magatalálósan haladtam). Második/harmadik karikkal meg hasítok mint az istennyila. Elég gold esik, hogy vagy AHból, vagy vendortól "jó" cuccokat vegyünk és hell végére szerintem kis alap is lehet a felszerelkezésre. Alacsony neházségen nekem olyan gyakorinak tűnt a pénzpotyogás és a globe eső
-
válasz
Djuree #39100 üzenetére
Osztom a nézeted, AH nélkül Inferno lehetetlen, Hell meg kicsivel alatta. Valahol a játék elején dobott olyat, amit rögtön cseréltem is le, de amúgy AH-ból kell geart szerezni, különben kínszenvedés minden elite group. Mondjuk nekem Infernon még most is az, de az más tészta. Inferno olyan nehézségi ugrás, amit nem szolgálnak ki a drop cuccok.
-
persil
nagyúr
válasz
Djuree #39100 üzenetére
"ha nem ah-znék hell-en sem jutottam volna át..."
Hát pedig ah nélkül is bőven el lehet jutni infernóig, nekem és sok ezer(tízezer, százezer... ?) más embernek is sikerült.
Infernózos már kell ez tény.Amúgy részben egyet is értenék, de D2ben is százszor erősebb volt egy szerencsés rare, mint bármelyik set, vagy unique.
Egyszerűen "megöregedtünk" és más az ingerküszöb.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Djuree #36949 üzenetére
A Monkommal játszok, és már annyi cucc esett a Barbáromhoz, hogy nem kell vennem semmit act2ig.Act3ra már igen, kell fejlesztenem.Játszani kell, és esnek a cuccok.Szerintem a legjobb farmhely act2 "elit túra"
Még annyit, hogy a Diablo2 sem volt az elején drop király....csak egy több hónappal később érkező patch javított a dropon.Vagy a kiegészítő?Már nem is tudom pontosan.De hát az idő megszépíti az emlékeket. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Djuree #36949 üzenetére
ezzel igy vagyok én is...haverral letten farmoljuk ac1t et,de szinte semmi. használható nem hullik...pénzünk nem sok van cuccok básárlásárs AH-ból hogy haladjunk tovább a többi actra,mert ott meg kevesek vagyunk...tegnap tettünk egy kört a sivatagban,gyakorlatilag a nyomkövetős rész után olyan mob csapat jött,hogy elfújtak mint a szellőt...a játék nem szól másról mint a pénzről...ez már nem játék így,akinek nincs pénze nem tud tovább haladni,semmilyen formában...sajnálom hogy ezt tették a diablóból..
-
mephi666
nagyúr
válasz
Djuree #36952 üzenetére
miért? szerintem fun
megyek, darálok, élvezem... fogy a lendület... nem állok le lvl40en jó dropra várva, hanem ah->1-2 új cucc, aztán darálom tovább kellemesen a monstereket
én ezt így jónak és élvezetesnek találom... a farmmal meg egyelőre nincs problémám: csomó alternatíva van rá, hogy ne legyen unalmas... pl farmolom mf-gearben a1-ben a rare pakkokat, vagy a2ben a manót... esetleg dps-ben farmolom a2 rare-jeit (1000+ dps-es socketelt xbow-al megyek, mf-ben kevés lenne a dam mondjuk egy 1200+ xbow-ig) ...lehet bőven választani: de mentem próbára gf-ben hell a3 runokat is (viszont a gf bugos, mert havernak 1kör alatt jött kb 100k pusztán valorral, nekem meg 110k körül 300+ gf-el... szólóban/csapatban egyaránt)
-
válasz
Djuree #36949 üzenetére
Minden nap találok milliós tételű cuccot.
Minden nap találok valamit a karakteremre AH-ban.Üzletet kötni meg itt sokkal jobban lehet mind a cserélgetős hülyeséggel.
Csak nézd meg, hányan cápázzák itt is az AH-t!
(persze, ha nem f@szoskodsz mint én tegnap és nézegeted percekig, hogy "ez tényleg 50 millás cucc 2-ért" amíg elviszik...) -
hajsza
aktív tag
válasz
Djuree #36837 üzenetére
Nem értek egyet veled. Egyrészt ha valaki nem ismerte a kifejezést, akkor még keresés után sem fog rátalálni. Másrészt pedig ha valaki már hallotta, de még nem látta leírva, az azt hiszi, hogy ez a helyes írásmód. Ő is így kezdi írni, aminek hatására más is ezt veszi át. Azután az elsőkre, már mint "szaktekintélyekre" hivatkozva egyre többen teszik ezt. A hülyeség efféle terjedése régi keletű, csak manapság az internet ezt felgyorsította. Régebben ilyen volt a "biztos így van, mert ezt írta az újság", még régebben pedig a "Pista a kocsmában azt mondta ...".
Másik "kedvenc" példám amit egyre gyakrabban látok rosszul leírva a "túlspilázás", ami helyesen "túlspirázás", mivel latin a "spiro" igéből származik, ami azt jelenti, hogy lélegezni. A túlspirázást ezért másképpen úgy is mondhatjuk, hogy túllihegés. -
Joker94
aktív tag
válasz
Djuree #36646 üzenetére
Kicsit tanácstalan lettem hogy tovább a barbárommal.
Kard+Shield kombóval elég jól bírom,de kevéske a DPS és a Crit Dam esetleg adjam el a Crit Dam nélküli kardomat és vegyek 2 DB 100% körüli 800DPS-est?
Akkor KB 40K-ra vissza esne a HP-m és a Resistek is 7-800 körülre.
Vagy teljes gear csere és DPS-re rágyurni?
ACT II egész jólmegy de ACT III-ban egyből fekszek ahogy jön egy elit pakk.
Majd töltök fel képet is amint normális lesz a netem.
Erre ment. -
Sirandrish
legenda
-
DjDanee87
addikt
válasz
Djuree #36024 üzenetére
Így van az egyetlen "hátránya", hogy iszonyat drága a jó 1H (str, crit hit dmg, +socket)
Ha valakit érdekel, miért nem esik értelmes item, Kripparian jól elmagyarázza, hogy mekkora bolygó együttállás szükséges a tökéleteshez közeli statotkoz.
http://www.youtube.com/watch?v=GtAreSOCyDw&feature=g-u-u -
DjDanee87
addikt
válasz
Djuree #36022 üzenetére
Critical hit damage meg LOH összeadódik a két fegyveren (és más itemeken is) és bármelyik fegyvereddel ütsz azt az értéket kapod, ami a karakterlapon látható.
Tehát két 1kezessel, úgy hogy mindkettőbe teszel 20 milliós kavicsot 200% critical hit damaged lesz, akármelyik fegyverrel ütsz éppen!
-
WayneGace
őstag
válasz
Djuree #35853 üzenetére
Ez azért nem igaz. Monkkal 28k hp-val elmentem act4-ig 1200 LoH-al. Most 35k hp-m van life steal és 888 LoH. Könnyen tudok haladni bármelyik act-ban. Az tény, hogy szerintem is fölösleges túlhalmozni. Sokan túlságosan rámentek a magas hp-ra és nevetséges dps-el játszanak. Ezért sokáig kell ütniük mindent. Inkább ebben keresendő sok tank karakter gyengélkedése szrintem.
-
-
F-ECT$
titán
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Djuree #34679 üzenetére
Pedig AH nélkül csak egy helyben lehet toporogni...
Én act2ben játszok (nem farmolok), mert act3ra kellene egy nagyon jó fegyver (950+ dps) de a fegyver AH árak az egekben.Van két 60as szintű karim; Wizard és egy Monk.Wizard a legdrágább karakter; nincs pénzem rá, ezért act1ben toporgok.Monkom elég jó már, de a fent említett okokból stagnálok act2ben.Új karaktert meg minek indítsak, úgy sem tudok neki megfelelő geart venni.
500ks gearedet biztos nem RMAH után vetted... -
válasz
Djuree #33663 üzenetére
Nem igazán van jelentősége szerintem, hogy a 6 lehetőség közül melyiken van, ennyire kevés lehetőségnél mind kézre áll. Én is oda tettem anno, így csak feküdni kellett a bal gombon meg a shiften + nyomodni 1-4ig a gombokat.
Másrészt azért van olyan, hogy 10 sec alatt beburol vagy 2x, mert nem képes kiállni valamiből amiből kéne, majd summon után alapból belefut ismét.
#33665: Hát ha inferno diablo killt nézed, akkor még így is többszöröse a játékidő egy átlagos SP játékhoz képest.
-
Bird
addikt
válasz
Djuree #33225 üzenetére
Egyet értek! Szerintem ezt csak a zombik képesek nagyban csinálni! A valódi pénzről meg az a véleményem, hogy azon a pár eruron - legalábbis nekem - nem múlik semmi... Ez az egész úgy ahogy van egyes emberekben függőséget okoz. Lásd, munkahelyen AH-zik... Jó kis melóhely lehet, ha engedik.
Sokakon érződik itt a PH!-n is, hogy elvakultak lettek. Na erre nincs szükségem!
sith7: Pontosan! Az én kisfiamnak amúgy is gyengéje ha a gépnél ülök....Rögtön jön oda hozzám, hogy szeretne az ölembe ülni. Már csak ezért sem fogok hardcore karaktert indítani!
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest