- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
mpierre
veterán
Még tegnapelőtt mutattad, akkor még kavicsok nélkül.
Simán. Belépünk ketten, én beállok a sarokba...
Bár valszeg nem lesz nyugodt szotyolázós este, kisfröccsel kísérve.
No félre a tréfát. Act3-ban meddig jutottál? Azmo elesett?
Gorneck23: A prefixek valóban így vannak. 4 főnél épphogy kifér egy sorban. Tehát inkább a csapatra hangolja a prefixeket a "véletlen generátor", hogy hol a legsebezhetőbb. 1 főnél meg kipécézi a leggyengébb tulajdonságodat.
Act4-ben a rekord prefix mennyiség a szárnyas, kardos, tűzköpősnek volt. Illusionist, frozen, meg arcane encsantolt volt. A tűz köpködés alap. Ott feküdtem 2×. (Megfagyaszt, aládrak 2 lézerágyút, meg lepörköli a hajad, meg szaporodik és ütlegel a kardjával. Jóóó... Mééég.) -
mpierre
veterán
Azért az 51k hp egy tanknak nem jön rosszul. És mindez ~1k dps-ért mínuszba? Azért az nem olyan rossz. Ritkábban jössz zavarba, ha elbambulsz egy-két klikket, vagy gombot.
Sirandrish: Jó a stomshield, örülj neki.
Pl találtam egy legend wandod, de monk only tulajdonsággal...
-
mpierre
veterán
-
mikromanus
veterán
Teljesen random mennyi elit van. Az Act 3 sűrűbb szerintem fehérben és elitben is. Mondjuk volt olyan hogy a Zoltunk Kulle fej keresős járatokban volt vagy 7-8 elit Act 2-n, de olyan is, hogy semmi vagy csak egy. Act 3-ban a Machine of war-nál azért szokott lenni szépen + sok ott a hófehér szörnyike is. Azok is dobálhatnak már mindent és tömegben irthatóak. A Ghom előtti 1-3 szint az viszonylag könnyű, bár a kamikázék azért lehetnek halálosak néha. Esetleg a tremor és a swiftek is üthetnek nagyok, de a swiftek kaptak nerfet. Act 3 jobb, csak ahhoz kicsit erősebb DPS kell ha szépen akarod irtani. Vagy mehet nagy ráérősen is persze...
-
Gorneck
legenda
Több res se sokat dob a dolgon...egyedül a peteknek jó ha van és akkor ők tankolnak...te kb ugyanúgy halsz...taktika, jó build kell és nincs gond...de főleg azt kell eldönteni mi fekszik az embernek...mert ha az adott bulid nem fekszik neki, akkor nyögvenyelős lesz az egész...
-
SSJPeter
őstag
Önmagában az, hogy több sárga item esik (nem vettem észre) még nem jelent jó drop-ot, mondjuk ha az item lvl változna, nőne az már igen,de én nem tapasztaltam ilyet...persze a lvl 61-es, 62-es fegyók sokkal jobbak ez kétségtelen de én mást nem vettem észre, de lehet tegnap csak pechem (pech-ünk) volt.
-
-
mpierre
veterán
Kell egy "golyófogó" is a csapatba.
(Ha én épp elszaladok sprinttel kis tronádókat hagyva magam mögött...)
Azért a 3 közelharci karcsi tegnap elég komolyan tudott pusztítani. Jól össze kéne rakni a skilleket és két barb + két monk felállásban le kéne tolni a játékot. Act 1 simán, esetleg 2 is menne, de a 3.-tól alakulhatnának érdekes helyzetek. Lényeg, ki kéne próbálni.
-
mpierre
veterán
-
persil
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem csak én, más is volt már, valamint a moderátor is nyilatkozott róla.
Bár ott ban miatt lettek megkeresve asszem. -
LÁZ
addikt
sajnos nem úgy néz ki, mintha bárki is foglalkozna vele. A gem-ek elég durva áron mennek, végre fel birnék öltözködni infernora belőlük, de igy
-
mpierre
veterán
Későn jöttem, mert most nagy otthon a rakás.
Gorneck23: A skilleket variálom. És mivel új, néha benézem, olyankor van futás. Aztán meg visszarakom a régit és akkor bénázok... Whirlwind-s sort kéne felraknom act 3-ra, mert van ellen dögivel, de oda meg kevés az armorom, meg a hp-m
-
mpierre
veterán
Ha ép van arra felé egy eső-kelő barbi... akinek kiáltozni támad kedve.
mikromanus: 900-1000 res környékén én se fecölnék forrást további resibe. Most 850-870 között meglepnek néha az oázisban a halmozott pakkok. Szeretem mikor egyszerre 4-t sikerül összekapirgálni. Ebben már profi vagyok.
-
mikromanus
veterán
Fura. Én nem esek kelek. Mondjuk ha körbeáll némi fire chain, molten, jailer arcane elit pakk és benyomja a jailt, akkor lehet gond van. Főként ha becsatlakozik egy másik pakk plague, Electrified-Desecrator-froozen kombós csomag is. Egyszer már belefutottam.
azon 30-40 allres se segítene.
Talán 500-nál számít minden "egyéb még létező" karakternél, de nekem most azt hiszem 900-1000 van warcry után. -
mpierre
veterán
Alakul... Egy lábszárnyival alacsonyabb lettem, de készen vagyok.
Na az tuti, legalább javul a drop. Használni, vagy eladni lesz jó?
Ám, tegnap este vettem egy két kezes kardot 1200+ dps-sel. Kemény 2167 goldért pakolta ki a csóka. Pont annyiért, amit a vendor is adott volna érte, na ennek mi értelme volt, sebaj, nekem jó vétel volt. A hp leesett vagy 32k-ra, de a dps 19+k lett hirtelen. Ráadásul arcane dimidzses a kard, így rózsaszínben kelleti magát. Nagyon brutális.
-
Cyberbeni
addikt
barb+monk a legjobb tanknak. második barbár nem ad pluszt az elsőhöz képest. esetleg 2 monk két külön mantrával, de war cry-hoz képest nem olyan jók a mantrák.
900-as resistet nem olyan nehéz összehozni monkkal, abból meg 1350 lesz war cry után.
vagy ha jó cuccai vannak, akkor elég egy monk/barbár a távolságiak mellé. -
sith7
félisten
omg ...
Az nagyon kevés ...
... én mikor act2 - be értem, akkor volt 350, és én sem tudtam haladni ... de akkor így már érthető, hogy te miért nem tudsz
Én akkor azt csináltam, hogy "kázárbarikádtól - bácserig" toltam pár run - t, összeszedtem 300k - t, és akkor vettem talán 3-4 dolgot, amin volt all res, meg cold res, és abból lett így 690
-
Thrawn
félisten
Szegény barbár cimbim is kénytelen menekülni időnként, de már elkezdett resistekre gyúrni meg végigpróbált egy csomó skillt, hogy találjon egy vállalható összeállítást. Én messziről nézem mit csinál és mindig elgondolkodok azon, hogy kellene még egy tank és még egy távolsági karakter a csapatba.
-
Thrawn
félisten
Én úgy-ahogy most tudok haladni Act2-ben DH-val, igaz a javítások miatt nullás vagy mínuszos mérleggel jövök ki belőle. Olyan cuccot még nem találtam ott ami az árával ellensúlyozni tudta volna a veszteségeket, így Act1-ben eszetlenkedek legtöbbet.
D1Rect: Remélem a gondolatot hamarosan tett is követi.
-
FehérHolló
veterán
Én WD-vel egyéniben simán megoldom az elit csoportokat Act 1-ben.
Multiban kínszenvedés. Rengetegszer van, hogy 15k élete sincs a kedves delikvensnek, aki mellesleg barbárral játszik és tankolnia kellene. Játékonként átlag 2 elitet tudunk ölni... Infernon ezek után számomra vagy baráti/ismerősi társasággal multi, vagy solo. -
mpierre
veterán
Jaaa! Jut eszembe! Megvilágosodtam!!!
(Kösz radi!
)
Van valami monk skill, amivel szétrakod az ellent, ha egy kupacban vannak. Na azzal mennyit coptam tegnap.Nem értettem miért nem megy a szokásos.
Merthogy ugye, beugrok leap-pel a közepébe, akkor összerántom a mobokat egy kupacba és mehet a wihrlwind, magmás rúnával a talpuk alá.Te meg jössz és tömeg oszlatsz, mint egy jobb sün. Na, ezt még ki kell találnunk.
maross: Kell lennie valamilyen megoldásnak. A barb nem távolsági karcsi. Ez így több, mint bosszantó.
-
mpierre
veterán
Pedig meg kell valahogy oldanom. Szebb az amikor fejjel és mellkassal védi a barb az esetlegesen beeső ütéseket, mert olyan difensze van... Majd variálom a skilleket. Este szerintem hell act 1 és act 4 -ezek egy keveset. Kell a gold, meg tesztelni kell a skilleket is.
A pajzsot, meg használd sokáig. AH-ban lehet sokat ért volna, de attól nem haladunk jobban. Így meg igen.
Sajnos a lag nálam is előjön. (HD6950) Főként, ha csatlakozom valakihez, akkor az első eksön végéig simán beakad változó időtartamokra. Most a hídnál nem volt lag, ott szimplán csak az arcane orb b@szott agyon.
Nem véletlen hdd-ről megy a játék? Nálam igen.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest