- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Legviccesebb az volt, amikor megszívatott egy srác egy ilyen csalót.
A saját módszerével szívatta vissza. Persze felvette videóra, hogy más is láthassa.SzlobiG: 450 dex-el jobb lett volna
-
Gorneck
legenda
Hááááát, ha nem lenne ilyen hatásos nem használnám. Így viszont nagy területre hat, nagy sebzéssel...baba kopogtató skillje illetve az összehúzom a fél térképet mellé remek kieg...de magában is brutál. Részben ezért is haladunk ilyen gyorsan, aprólékkal keveset kell foglalkozni, de mégis megmarad az esély vmi jó cuccra.
De hidd el, hogy ennél 100szor zavaróbb skillek vannak, ami miatt én pl ki is lépnék az adott partyból.(#48750) vhunor: Meg döbbenet lag...
-
Gorneck
legenda
Ennyi...
Bár résen kell lennie mindenkinek, mert telehányok mindent és nem tudni mi marad ott...
Minap már azt teszteltük, hogy biztos jól látszik e a hányásban a zöld és barna...mikromanus (#48728): Semmi trükk sincs...se generátor se semmi...szokott útvonal szokott elitmennyiséggel. Én nem egész egy hónap alatt megdupláztam minden killem és az eredménye ennek kb semmi. Ok, esett legend és set is, de kb mind kuka, a rare itemek 99%a kuka, az az 1% éppen termel némi bevételt. Legalábbis nálam ez van, bár a linkelt tárgyak alapján a többieknél is pontosan ugyanez a szitu...
Még szerencse, hogy a hangulat nagyon jó, mert már rég nem játszanék a játékkal. Bár lassan jönnek a sorozataim így nagyon meg kéne változnia vminek a játékban, hogy odaüljek 1-1 run idejére a játék elé... -
-
SSJPeter
őstag
Nem pontos összeget mondtam, mert bid-el ment el, de akörül volt.
A legjobb IK armor volt az AH-n, 400+ staokkal, max. közeli armorral.
Ha lenne annyi pénzem nekem is megérné, de ennyi pénze csak 2 fajta embernek lehet.Vagy botos volt az illető vagy sok eurót csengetett érte, mikor vett rajta aranyat.
(#46957) sith7:
Persze, hogy nem átlag user cucc, egy maximalista vagy nyerészkedő user cucca.
-
Nordic
Közösségépítő
320+ óra után már ideje volt. Amúgy pont előtte határoztam el, hogy végigtolom barbárral és takarékra teszem a játékot, mert egyrészt jövőhéttől dolgozom, így kevesebb lesz jóval az időm játszani, másrészt meg kicsit bele is fásultam, és kezd kicsit unalmassá válni. Biztos meghallotta a blizz a gondolataimat, és azért droppoltak így.
-
mikromanus
veterán
Gyilkos tempót diktálok a gyilkolós piacon.
Elite Kills: 14269
world: 13711
Europe: 4244Lifetime Kills: 327336
world: 6988
Europe: 2348A felső tízezerben még nem vagyok benne. Cyberbeni majdnem bent van, de ő már félig gép félig ember hibrid a teljesítményét nézve.... 3 para szint és benne lesz (gratula'!)
-
Ren Hoek
veterán
D2-ben sohasem farmoltam igazából. Akkor még azt se tudtam mit jelent az a szó. Játszogattam normál fokozaton 8x-ben és esten a cuccok magamnak. Volt így egy kis idő amire végigtoltam normálon is. Sokkal jobb lett volna itt is valahogy úgy megoldani, hogy én válasszak nehézségi fokot már az elejétől. Én tuti alapból hardon állok neki, és még ma is lenne kihívás meg újdonság a sztoriban, mapokon. Inkább 1x szeretném végigjátszani, nem 5 karakterrel 4x ... Gyakorlatilag, hogy berakták ezt a hiperkönnyű normál és nm fokozatot ennek semmi értelme nem volt kb, csak hogy a sztorit kihívás nélkül "ellőttük"
Más: Amúgy mi a f*** van? Most megint el kellett szúrni az arany eladást?
1 euró a minimum ár 1 millára... Ennek most mi a szar értelme volt? Megint esélytelen versenyezni a feketepiaccalSzerk: Vagy csak 1 millás tételnél van ez?
Nemvágom.De valszeg így van... 4 millát kéne betenni, hogy 0.25-ért lehessen árulni. Gondolom ez van -
Ren Hoek
veterán
Sokaknak szerintem az a bajuk, hogy nem "dolgozni" meg eu-t farmolni vették meg a játékot, hanem volt egy céljuk, elérni inf a4-et és erre összefarmolni a gear-t, ami eddig sokba került, nehéz volt haladni... Most meg hirtelen ugyan abban a gear-ben, csapatban átszaladsz halál nélkül Diablo-t megölve és hopp vége a játéknak? De nekik el kell fogadni, hogy végetért a játék, végigjátszották. Lehet menni csajozni, sörözni, GW2-őzni végre
Elérték a célt!
-
Sirandrish
legenda
Hát nézd meg a gearem..szerintem nem túl kiemelkedő..
ACT3 farmon csak azok jelentenek veszélyt akik alámgyújtanak, de ők is csak akkor ha szűk a hely és nem tudok odébb menni...
Jó..nyilván ha bezárnak a wallerek meg rámnyitnak 25arcanet akkor is összehullok de ez azért ritka...
Eddig ACT3-hoz igen jó csapat kellett...tegnap úgy is tudtuk tolni hogy 1 DPS 3 tank, ráadásul az egyik tank sajna sok mindent még nem tudott csinálni mert nagyon gyenge ACT3-hoz... -
FehérHolló
veterán
Én is jártam így tegnap. Desacrán kívül semmi ilyesmi tulajdonsága nem volt, a piros taknyot nem pakolta még alám, közelembe ért és azonnal megláttam a fényt az alagút végén. (Közben nem ütött semmi/senki, még ő sem.)
Második nekifutásra meg simán kivégeztem.Bugra, vagy lagra tippelnék.
-
Ren Hoek
veterán
Ja ez igaz... 60 előtt nem is lehetett infernora menni? Ha valakit áthúztak se?
Egy a lényeg, D2-ben is atom sok idő volt a lvl 99, szóval itt is az lesz.
Ráadásul innentől kénytelenek leszünk megölni mindent. (én csak átszaladtam elitekre vadászva kb, meg amennyi meghalt forgószél közben. Elég gyors volt)(#45543) donsimon72:
Várj még picit, ne cserélgess semmit. Sokkal jobb fegyók jönnek nemsokára. Recepteket ne add el, jók lesznek azok
-
Paarthurnax
senior tag
Akinek van ideje összefarmolni a felszerelést, annak nincsen szüksége erre, de sokan vannak, akiknek vagy nincsen ideje órákat farmolni, vagy csak lusta hozzá és tovább akar jutni. Hidd el nem probléma ezeknek az embereknek kifizetni 10-20 Dollárt felszerelésre.
(Nincsen okom takargatni senkit.)
-
ProEvoFan
nagyúr
Köszi, de nálam vannak itt jobb Monkok
WayneGace Monkja brutális.D1Rect karaktere sem éppen gyenge.Többiekét nem láttam.
Amúgy a tiédre is ránéztem ma, nagyon szépen összehoztad a geart.Már csak egy nagyobb dps fegyver kell, ami felnyomja 20k++ fölé az alap sebzésedet, és komoly lesz az a Monk -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
SS ON...nem nagy show
Gyuri27 A két kezemben lévő cuccokon kívül egyik itemem ára nincs 2-3M-nél több...a legtöbb cuccom 1M alatti.
Ahhoz hogy ezeket lecseréljem már valóban 8-10M+ kellene itemenként DE a játékot végigtoltam Infernon, ACT2-t soloba halál nélkül farmolom, partyban ACT3-4-et is simán bírom..
Szóval lehet hogy az igazán jó cuccok 10M+ de mégis mire kell neked az a cucc? -
Cyberbeni
addikt
1.0.3 előtt dh-val 25-50k dps-el(ss nélkül és ss-el) 100 alatti resistekkel simán elvittem belial-ig (bár mondjuk őt csapatban sikerült csak megölni ilyen statokkal)
public meg 90+%-ban tényleg olyan emberekből áll, akik nem tudnak sehova se jutni, ezért másokra akarnak akaszkodni. (mondjuk 1.0.3 előtt volt egy olyan gémem, hogy a barbár egy párszor ki-belogolt, hogy ráteleportáljon a hullámra és elnyomjon egy earthquaket és meghaljon
sikerült is eljutni siegebreaker utántól a következő checkpointig(mármint ami választható is, nem csak egy pályarész))
ja és 2m-ből baromi jó cuccokat lehet venni. a barbáron az amulet kivételével minden cucc 2m alatti, mégis kijátszottam vele a játékot (mondjuk diabló ellen +200k sisakra meg fegyverre meg egy talált pajzs és tank spec, de a többi ww specben)
-
WayneGace
őstag
Egyszer linkeltem egy kalkulátort, diablofans.com-on elvileg megtalálod. Létrehozhatsz ott egy karaktert és beírod szépen az adataidat, mindent. Ez több perc lesz. Viszont konkrétan megmutatja majd, hogy milyen változás, mit eredményez. És ez mindenre kiterjedő, tehát nem csak dps, hanem a defenzív képességekre is vonatkozik.
-
F-ECT$
titán
Kell dps kalkulátor. Általánosságban sajnos nem lehet megmondani, hogy a statok közül melyik mennyit dob a karaktereden, mert függ a többitől is.
A +speed benne van a kiírt értékben. Egy 2 kezes mace általában 0.9-es speedű, ha van rajta +10% ias, akkor ez felmegy 1.0-ra (vagyis 0.99-re, de az már 1.0-nak írja). Az 1.2-es speed + 8% = 1.3, tehát az 1.4-es gyorsabb.
-
SSJPeter
őstag
Ha azon a fegyveren lenne +8% attack speed akkor 1.2 * 1.08 lenne a sebessége vagyis 1.296 attacks/sec.
Tehát egy 1.4-es fegyver még mindig gyorsabb lenne.
Az +50% crit damage meg jóval több sebzést ad plusszba mint a +5% attack speed...(legalább is nekem ez a tapasztalatom)
-
persil
nagyúr
Most nem is ez a lényeg, de ilyen nincs már komolyan mondom, amióta leírtam azt a hsz-t bejártam a dungeon-t és még 3 csapat volt benne, a faszom tele van, komolyan átgondoltam, hogy letörlöm az egészet, ilyen a földön nincs. Bezzeg amikor infernón farmolok, akkor félórákat kell futkosni, hogy véletlen találjak egy elitet
amúgy melee wizard
Azt az embert viszont komolyan megölném, aki kitalálta, hogy hatszázmilliárd másodpercet kelljen várni revive előtt. Az elitek infernón úgyis 1 sec alatt maxra gyógyulnak, aki meg nem gyógyul, annak mindegy mikor megyek vissza. Akkora faszság ez, teljesen hasztalan, csak idegesítő.
-
Sirandrish
legenda
"Semmivel nem volt változatosabb, mint most ez."
Persze hogy nem, mivel ezerszer unalmasabb volt..
Kezdődött ott hogy ott a 3 nehézségi fokozaton sokkal könnyeben átverekedted magad mint itt ugye infernón! Folytatódik ott hogy itt legalább van Opciód..ACT1 MF-run, vagy csak Butcher, ACT2, ACT3 esetleg ACT4? Ide MF oda normal gear..
Ott mi volt? 25000szer Baal....tényleg...mennyivel izgibbnek hangzik..Egyébként nagyon egyszerű...aki unja az menjen nyírja ki Ballt még vagy 12500szor..mást úgy sem tud a D2ben
-
mikromanus
veterán
Goldfarmra valami bot 24/7-es üzemidővel. Vagy több bot "csak" napi 16 órában, hogy ne legyen gyanus. Időnként banolják őket, akkor megy a sírás a fórumukon, meg hogy "csak" 2-300 millát sikerült összecsalniuk. 1 milliárd elég extrém azért. Csak azt nem tudom, hogy az ilyen nonstop farm botokat miért nem banolják hamarabb. Biztos nem lenne nehéz kiszűrni, hogy 8 -24 órán keresztül folyamatosan ugyanazt a szart nyomja "valaki" megállás nélkül. Vagy logolják az 50 milla feletti goldmozgásokat aztán ha egyik fél banolva lesz akkor lockolják a többit kapcsolódó accot is (ideiglenesen vagy végleg). Mondjuk akkor lenne sírás-rívás meg hiszti
Mondjuk lehet ez megy is a háttérben, csak túl sokat sikerül kimenteniük a girnyóknak. Igaz, BoGyesz?
-
Gyuri27
félisten
Attól függ. Ezt a játék elején beszéltük. Nem mindenki alkalmas team játékra.
Másrészről a gear és a skill se mindegy. Harmadrészről a csapat se mindegy. Összetétel nagyon sokat számít. Illetve a stílus se elhanyagolható. Mert ugye vannak a szöszölösek és vannak a rohanósak.Én kimondottan szeretek egyedül játszani. Persze ha lesz egy jó team velük is élvezeteses lesz a játék. De én őket még nem találtam meg.
Szóval nem lehet kijelenteni, hogy a solo, a duo, a trio vagy a quatró a jobb.
-
Cyberbeni
addikt
beugrasz->serenity->breath of heaven->futkorászol, amíg nem tudok ezeket újra használni.
és ha csak serenity-vel tudsz közel lenni az ellenfelekhez, akkor támadásokból nem jön vissza annyi spirit, hogy ezt meg lehessen csinálni
sisakból nem tudom mennyire lehet jókat szerezni(ha egy tárgyon van, az is bőven elég), de fegyverből 800dps+socket+spirit regen-t nem tudtam eladni értelmes összegért (még egy 880-asat használok, meg van egy 850-es, ha dw-t, akarnék)@dobolan: a tornádó elég hamar reseteli a ds cd-jét a critical massal, meg amúgyis fagyasztod a körülötted lévőket.
-
dobolan
senior tag
"Are you not a gang of thieves, are you?
If you are not, give my 12.95 euros back IMMEDIATELY!"Nem akarok kötekedni, meg biztos neked van igazad, de első levélben ilyet írni egy ott dolgozó alkalmazottnak, azért elég durva. Szerintem neki semmi köze az automatikus rendszerhez, vagy annak hibájához, és tuti nem lopnak el szándékosan semmit.
-
grex4
aktív tag
igen valamit elnéztem.
Én kétkezeseznék, 1.8attack speed 1000loh és minimum 800res. Act3 végére pajzs nélkül feltornázható a res 950ig, lassan de végigvihető a játék így. Ha nagyon nem megy, publicba keress egy jobb csapatot.
u.i:most nézem. Lightning Flash rúna jobb elsődlegesnek..
-
grex4
aktív tag
-
Cyberbeni
addikt
pedig csapatban könnyebb, mert be lehet rakni olyan skilleket, amiket amúgy egyedül nem használnál.
csapatban is ugyanannyi ütést bírsz ki, csak kevesebbet ütnek meg a mobok10M-ból is lehet act3-4 kompatibilis geart venni, hogy ne legyen túl sok köze a skillnek ahhoz, hogyy hányszor halsz
-
Gorneck
legenda
Nálunk senki se ugrált 30-40m gearben...rajtam, kb 2-3 millás cucc volt ebből 1m volt a fegyver...monkon volt egyedül komolyabb szerelés 8-10m értékben. Baba+DH kb talált cuccokkal operált.
Arra viszont emléxem mikor behívtuk, akkor a többiekkel kb 2-3 percig ámuldoztunk mikben feszit...csorgott a nyálunk...Szóval csapatban sztem nem kell olyan húúú de komoly cuccc...de miért nem linkeled mit használsz mi van rajtad, hátha vki meglátja benne a hibát.
De sztem nem tartan semennyiből 1-2-3 embert összeszedni és megnézni mit tudsz csapatban...de mint írtam, beeshet olyan pakk amit kb lehetetlen leverni...mi is futottunk bele ilyenbe sajna...
-
Gorneck
legenda
Most gondolj bele, a két dps kari csak tőlem kap +30%-ot, ha ügyes vagyok és olyan az elit, akkor a tankok is...20sec sok idő...további +20%-ot a malac elitek...
Két jó támadó/tank esetén a 2 két dps kb zavartalanul tudja tolni kifele az áldást. Sőt...az elcsámborgó szarosoktól se kell nagyon tartani...
Ha nem volt extra szar a leosztás elit szinten...a dps karik nem haltak...és kb, mint kés a vajon mentünk előre...
Soloba ezt nem tudod megoldani csak nagyon nagyon sok goldból...mert ott rállsz vmire és abból élsz...ha az kifullad megálltál. De csapatba ez totál képes megváltozni...ha jól emléxem hasonló okok miatt csatlakozott hozzánk egy monk is a baba mellé...érezhetően durván kezdtünk el haladni...Szóval a hp nem minden...
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest