Aktív témák
-
válasz
Mr.Csizmás #49864 üzenetére
Nem tudok már olyan cuccot venni (ami nem 150millió), amivel érdemben növelni tudnám.
-
Bird
addikt
válasz
Mr.Csizmás #49843 üzenetére
Tehát ha jól értelmezem: Arcvonalban ha szétütik a fejem, miközben 1000x körbevesznek.... Ebből van 10%-om, a szótár szerint a melee tömeget jelent.
Köszi!Agro: Köszönöm a gugli-t eddig nem ismertem!
-
Kephamos
addikt
válasz
Mr.Csizmás #49696 üzenetére
Mentem, mendegéltem és egyszer csak ott volt a földön.
-
Agro
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #49688 üzenetére
RLY?
szerk: ja nekem azért nem tünt ez eddig fel, mert ALT helyett SPACE-t nyomok ha támadni akarok LeftMouse-al. Még a legelején átállítottam, jobban kézre esik ugyanúgy mint pl a "Q" helyet "5" ön van a Poti
-
Bird
addikt
válasz
Mr.Csizmás #49688 üzenetére
Ő akkor azonosítja a sok lvl63-as meg leg itemet így nincs idő skippelni, ellentétben Veled Frici!
-
szallasi007
őstag
válasz
Mr.Csizmás #49635 üzenetére
Ő volt az:Armor
De most hogy nézem (nem értek a barbikhoz), szerintem a vevő valamit nagyon benézett rajta
-
mikromanus
veterán
válasz
Mr.Csizmás #49537 üzenetére
Csak a "színre" hat. A fehér-kék-sárga (és persze legendary és set) itemek arányát befolyásolja a teljes dropban. Alacsonyabb MF mellett több a fehér és a kék. Magasabbnál egyre többa sárga.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Mr.Csizmás #49450 üzenetére
Azok, ismerős eladott már egy csomó fegyvert RMAHban amiket goldos AHban vett szinte semmiért (egyet én is megpróbáltam, elkelt az is), RMAHn meg viszik mint a cukrot dupla áron - mármint a gold értékét nézve duplájáért! Ezért szeretjük a tájékozatlanokat, lehet nem is hallottak még a goldos AHról és csak az RMAH-t nézik.
szerk: hopp fel sem tűnt hogy már oldal váltás volt időközben
-
Gyuri27
félisten
válasz
Mr.Csizmás #49466 üzenetére
Normálisan irnék angolul a kinti nagy fórumon csinálnék topikot. Had lássa a blizz mit sikerült alkotni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Mr.Csizmás #49459 üzenetére
Te te te.
Silver2 inf, valour 5 (all mf122). Ráadásul egy elit pack leverésénél lootoltam ezt a csodát. Azt hiszem feljutottam a csúcsra. Mások párjával találják a stromokat. -
Sirandrish
legenda
válasz
Mr.Csizmás #49450 üzenetére
Én sem értem de valahogy nem bánom hogy így alakult
-
Sirandrish
legenda
válasz
Mr.Csizmás #49444 üzenetére
Viccelsz?
Manapság ölnek a +vmi-ért -
válasz
Mr.Csizmás #48957 üzenetére
Cicamica!
Muter nemsokara behozza a gepem melohelyre. Nyomunk egy partyt? -
Sirandrish
legenda
válasz
Mr.Csizmás #48954 üzenetére
De egyébként szegény embernek annyi ideje nincs hogy paragon LV 100 alatt kinyissa a legend itemeket?
Micsoda életcél ez kéremJSaN pedig a ládájába van legalább 4-5 gladiator kesztyű..annál szarabb legendaryt meg nehéz találni
-
JSaN
addikt
válasz
Mr.Csizmás #48954 üzenetére
Most neztem fel sem veszi mar a legenedarykat sem, legalabbis amire azonositatlanul is latszik hogy gagyi. De a taroloja mind 3 oldala tele van azonositatlan legendekel, biztos van 1-2 uber darab neki.
-
Helmoras
őstag
válasz
Mr.Csizmás #48929 üzenetére
Ezzel az erővel nem számol semmivel mert 375 öt ir de nem ad meg semmit..., ha kiirja a 399-et akkor meg is adja, tovább nekem sem megy a 300-on a paragon + cucc mf, viszont a follower külön van.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Mr.Csizmás #48912 üzenetére
a 60+osak annyit érnek amennyi a brimstone a 60alattiak meg 5-7K..
Szóval kívánom minden irigykedő embernek ezeket a felejthetetlen dropokat... -
Balesz1899
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #48891 üzenetére
Ó
Pedig ennyit simán adtam volna érte én is, na most má mindegy
Úgyhogy akinek van eladó Dext+vita+poison+allres chestje sockettel, az sikítson. Kéne az upgrade, mert Act2 elég lassan haladós eddig
-
Kicsimix
őstag
válasz
Mr.Csizmás #48891 üzenetére
A demi leech az 1,5 -2m lehet. A 232 intes amu az szerintem 4-6m.Utolsó az eladhatatlan valószínűleg....Vagy olcsóėrt...
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #48830 üzenetére
Ha esetleg nem vinnék el, akkor érdekelne, poisonos monk vagyok pont. Minden plusz res jól jön act2- höz :-)
-
warcat
veterán
válasz
Friss 60-as poisonos Monknak elmegy épp a cucc,de ezt ilyen 100-250k-s cuccnak érzem.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Szerintem 1 Milla max.
De ne adj a szavamra, én sosem tudom beárazni a cuccokat (mind rajtam rohad).Szerk: Akkor reggelre felmegy 100 Milláig és hátradőlhetsz
-
thesound
addikt
válasz
Mr.Csizmás #48793 üzenetére
nem használná senki szvsz
-
prokxy
veterán
válasz
Mr.Csizmás #48702 üzenetére
BF3-azok mellette, tudom!
Az a DH tank nagyon komoly. Ilyen kevés élettel és sebzéssel megölni így? Respect
Az LoH dobja fel így az életét + a shadow power gloom skillje? Sebzi diablo, de lemegy neki az élete és már fent is van fullon! Vagy hogy? -
Thrawn
félisten
válasz
Mr.Csizmás #48695 üzenetére
Lehet rambózni Demon Hunterrel is
-
prokxy
veterán
válasz
Mr.Csizmás #48685 üzenetére
Köszönöm az infókat, szólok havernak, h jöjjön velem a Barbijával!
Ill. átrakom a skilleket, próbálkozom.
Első diablom, első karakterem, de úgy érzem, h nem a legkönnyebbet választottam. -
válasz
Mr.Csizmás #48577 üzenetére
Nyomhatjuk!
-
thesound
addikt
válasz
Mr.Csizmás #48573 üzenetére
Én a fogkrémen olvastam majdnem with caldeum-ot :-D
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
Mr.Csizmás #48527 üzenetére
Elfelejtettem eltávolítani sajna; de aztán rájöttem h. kell. Kellett válaszolni a secret question-re, meg arra, h. legutóbb mivel és mikor játszottál, és engedte kiszedni.
-
danilla
őstag
válasz
Mr.Csizmás #48558 üzenetére
Csak azért kérdem, mert DH-val nem tudok ütni
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #48552 üzenetére
Mondom, hogy adok neked ingyen egyet.
Mikor leszel onlány? -
F-ECT$
titán
válasz
Mr.Csizmás #48520 üzenetére
Olyan helyen kell farmolni, ahol az egy táskányi cucc megvan 1 halállal.
-
mikromanus
veterán
válasz
Mr.Csizmás #48533 üzenetére
Nálam korábbi masszív függős időszakban hétvégén volt ilyesmi. Némi elvonási tünetek miatt elkezdtem érezni a "fronthatást" (idegesítő enyhe fejfájás). Benyomtam egy kávét, frankón ellazultam és simán tudtam utána szunyálni
-
sto1911
veterán
válasz
Mr.Csizmás #48520 üzenetére
Akkor de.
-
mpierre
veterán
válasz
Mr.Csizmás #48518 üzenetére
Ha sűrűn hullasz - mint a trash mobok - akkor nem...
-
F-ECT$
titán
válasz
Mr.Csizmás #48446 üzenetére
Most is meg lehet még nézni, hogy mit rejt id előtt?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #48452 üzenetére
Nem speckó. Már van kettő is belőle. Szívesen adok egyet.
-
mikromanus
veterán
válasz
Mr.Csizmás #48407 üzenetére
Star felett már mindenen lehet valamennyi kis haszon. Ingame gold-kavics transzfernél még inkább megérheti. Csak az AH gáz picit. Szerintem a RMAh közvetlen kavics eladás se jobb mint a gold eladás. Ha jobb lenne, akkor már átváltanák a goldosak kavicsra a szajrét és azt adnák el ojróért. De ebben nincs tapasztalatom.
-
Muton
addikt
válasz
Mr.Csizmás #48399 üzenetére
gondolom itt az épített kövekre gondol. pl 30k egy építés, és 35k-ért megy el. de ha pottyantott köröl van szó, akkor azért van haszon rajta.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #47991 üzenetére
még mindig olcsóbb mint mikor 100000 volt az alap, nem 1 millió
valószínűleg most lesz az aranynak egy fix ára.(#48036) Sirandrish: azért lett nerfelve, mert infernó az új diablo 2 hell. egy alap cuccossal simán vinnie kéne minden karakternek soloban act 3-at, vagy legalább az elejét.
azt hogy az inferno az mekkora egy imba szarnak kell lennie, hogy rohadt nehéz legyen: nem. ha ezt akarták volna, hellre is csináltak volna egy normális drop minőséget. láttál már embert farmolni hellen? maximum befosós HC demon huntereket.
már csak egy kevés buff kell a wiznek és a DHnak, hogy képesek legyenek fél óra kite nélkül akármit csinálni, és ne legyenek 2 hit egy elit mobnak, mert a melee kasztok per pillanat iszonyatosan imbák.
persze hogy inferno teljesíthető hogy másfél évig farmolsz act 1-en, de nem ez a játék lényege.
-
mikromanus
veterán
válasz
Mr.Csizmás #48009 üzenetére
Az ütközőár amennyivel bírnod kell a vásárláshoz már 10k. Alakul ez
-
mikromanus
veterán
válasz
Mr.Csizmás #47998 üzenetére
Tegnap és ma reggel is volt amikor 1,39-1,42 volt. Ez most kb stabil úgy tűnik.
(#47999) Neró
Engem neg az idegesít, hogy a machine of war quest után nyomulsz bitchbreaker fele sok kilóméteren át. Visszateleportálsz közben eladni a szajrét. Amikor visszaérsz nyomulsz tovább. Ha meghalsz akkro a városban éledsz újjá. A legközelebbi wp a machine of waros ahonnan öt percnyi caplatás a halálod helyéig minimum. Bár lehet nem így lehet ezt összehozni, csak tök random hol kelsz fel a padlófogás után... -
mpierre
veterán
válasz
Mr.Csizmás #47998 üzenetére
AH be fog halni...
-
maross
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #47991 üzenetére
Nem ertem miert nem tudnak eleget termeln ia botok...vagy miert nem allitanak uzembe ujabb 100.000 darabot ha igy dol a zse...
-
mpierre
veterán
válasz
Mr.Csizmás #47863 üzenetére
Abból indulj ki, hogy menekülős eliteknél 1 tankkal dolgozni enyhén szólva is copás. Nem lehet feltartani ezeket, csak szűk lépcsőn, átjáróban. Na ez, ritka jelenség.
Ezeken túl nagyjából elég 1 tank, de a dps-knek kell azért valami teherbírás. Egy trash mob ne 1 hitelje őket, ha átbújik netán a tank hóna alatt. (A savage beast mondjuk nem ér.Bár a barb mellkassal veszi le azt a mobot... is.)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #47863 üzenetére
Ha kellően tápos (magas resi, armor és hp) akkor elég egy barbi is.
-
RockHaRD
addikt
válasz
Mr.Csizmás #47815 üzenetére
mi az a festwood?
(#47822) Djuree mi van ott, ami jobban adja az xp-t?
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
Mr.Csizmás #47724 üzenetére
Az MF csak annyit befolyásol, hogy az adott item normal/rare/legendary v. set lesz. Az adott tárgy tulajdonságait nem.
Köszi szépen a többieknek is, megnyugtattatok, h. nem rajtam van az átok.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Mr.Csizmás #47667 üzenetére
Kösz, ez így még pöpecebb!
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
ez sokkal jobban átfogja (rajta van ilvl), és szerintem áttekinthetőbb is.
nyisd meg külön lapon, és nagyobb lesz -
Alg
veterán
válasz
main stat összesítésnél szerintem fel van cserélve a two-handed és a doal wield érték (a DW-nek kellene magasabbnak lennie)
-
Sirandrish
legenda
válasz
Mr.Csizmás #47652 üzenetére
Írtam már..ringre.
-
akela91
addikt
válasz
Mr.Csizmás #47637 üzenetére
-
shouryuken
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #47554 üzenetére
így van!
-
mephi666
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #47542 üzenetére
409óra
...teljesen jó kaszt és annyira nem új, mert d1ben ott volt a rogue, d2ben pedig az amazon és ez is ugyanúgy íjra épít (én meg a d2ben is annyira szeretett multishotot használom főként)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #47499 üzenetére
Jah, ezért nem látom értelmét MF gearnek.
Paragon sem az MF, GF miatt érdekes (nekem), hanem hogy ad új stat pontokat.
Totál random ez a drop. Csak annyit érsz el a magasabb MF-el, hogy esetleg előrébb kerülsz a sorban. -
kopaszqtya
tag
válasz
Mr.Csizmás #47417 üzenetére
ha beférek jöhetek
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #47325 üzenetére
MF már nem átlagolódik az új peccs óta. Mindenkinek a saját MF, GF-je érvényes a partyban. Szóval, aki eddig azért nem akart partyban nyomulni, mert lehúzzák a MF, GF értékét, annak nyitott lett a helyzet.
-
nightmare13
őstag
válasz
Mr.Csizmás #47372 üzenetére
Nem tudom, ezt a hotfixes bizbaszt is csak olvastam valahol, vagy megint beképzeltem, már nem tudom melyik
Azért van még kalapálnivaló a játékon
-
mpierre
veterán
válasz
Mr.Csizmás #47372 üzenetére
Beállították a Ph!-s drop-t nullára.
-
kopaszqtya
tag
válasz
Mr.Csizmás #47307 üzenetére
ha beférek lehet jönnék majd én is.
-
mpierre
veterán
válasz
Mr.Csizmás #47307 üzenetére
Ok, leszek.
Edge: A neve alatt olvashatod...
(Amúgy meg kína egész évi termése a rendelkezésére áll.
)
-
sto1911
veterán
válasz
Mr.Csizmás #47294 üzenetére
Kiraly
, viszont be kellene csikozni, mert sokszor nehez kovetni.
@(#47301) Mr.Csizmás:csak a weben neztem, nem toltottem le, ott nem latszik (nalam).Letoltve mukodik!A2-t hol erdemes farmolni?
-
DjDanee87
addikt
válasz
Mr.Csizmás #47279 üzenetére
Van benne pár dolog, ami ahhoz képest hogy tegnapi iromány, 1.0.4 óta már nincs a játékban.
"Players can also get quality items in 1.0.4 at these two spots:Inferno Act 2 Treasure Goblin Kills (Recommended) There’s another wp not on the video that has a 30% goblin spawn rate in the area. The WP is The Road to Alcarnus."
Ezt a goblin spawnt kivették 1.0.4benA caster kígyók sem tolják végtelenségig már azt a kör lightning akármit, 8 secig tart aztán ütnek, használják a kapott affixukat és utána tolják újra. Szintén 1.0.4 változás. Szóval nem teljesen tájékozott aki ezt írta.
De egyetértek vele, hogy Act4 foscsi és Act3at éri meg legjobban ha az ember dropra megy. Paragon levelre talán inkább Act1. -
kopaszqtya
tag
válasz
Mr.Csizmás #47274 üzenetére
Te vettél este fel ?
-
mpierre
veterán
válasz
Mr.Csizmás #47279 üzenetére
Eddig is act3 volt a tuti...
A Shakirás kígyó hasonlat korrekt.
-
RockHaRD
addikt
válasz
Mr.Csizmás #47144 üzenetére
póni pálya planhez nem kell diablo kill
simán act4 végéről visszateleportálsz, és ott van az árusnál
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #47137 üzenetére
Nem éri meg act4-et farmolni. Annyival nem jobb a drop, amennyivel többe kerül végigmenni rajta (javítás).
-
maross
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #47137 üzenetére
Nekunk pont meglepoen konnyu volt. Amikor beindult az act3 henger, utana mar act4 se tunt nehezebbnek.
-
pulcsi
tag
válasz
Mr.Csizmás #47118 üzenetére
Anyamek gepeben noti nvidia 8400 gm 1.4 en futo c2d 2 giga ram de 800*600 relativ jol megy, asztali gepem nagyon low e4400 ati 4670 4 giga ram 1680 ban minden maxon es gyonyoruen fut kivetel ha 4 en vagyunk.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #47106 üzenetére
MMben most nagy laptop akció van.Vannan jó laptopok 160K környékén amiben nem int vga van.
-
shouryuken
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #47074 üzenetére
Köszi, van saját proxy-m, de a bnet valamilyen xml parsing hiba miatt nem műxik
Sirandrish: Régen használtam frost arrowot, de az elitekre jobb a cluster arrow a nagy burst dmg miatt, a sima mobokra meg ott a vault
-
shouryuken
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #47066 üzenetére
Melóhelyen vagyok, bnet tiltva van, fejből meg a battletagomat sem tudom
De emlékezetből leírom:-vault - trail of cinders
-bat companion - cluster arrowhoz nekem kell a hatred regen
-shadow power - gloom, ez szinte 3mp halhatatlanság, vagy infinite potion, sokkal jobb, mint a smokescreen, enélkül esélyem sem lenne
-preparation - backup plan - még több vault és shadow power-hungering arrow - devouring arrow
-cluster arrow - loaded for bear - elitek ellen kivállóA passzívak:
archery, ss, tactical advantage -
X Factor
addikt
válasz
Mr.Csizmás #47046 üzenetére
crit chance, crit dmg, mondjuk te azon ritka dh-k közé tartozol aki túl is él
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mr.Csizmás #46313 üzenetére
Tipikus magyar piac.
(#46334) Lézerparaszt: Én kb. egy bő 30 percet toltam HELL-en a patch után ACT I-ben, a 3-ból kettő végig bírta. Tudom nem nagy viszonyítási alap, de most hirtelen ennyivel tudok szolgálni.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Mr.Csizmás #46310 üzenetére
Az lehet de ez a középkategóriás cuccok(eladható itemek 99%a)on nem segít
-
whabaky
tag
válasz
Mr.Csizmás #46276 üzenetére
szerkeszteni már nem tudom az előző hsz-em...
Köszönöm neked is a válaszod, ennek ennyire nem néztem utána és köszi az infóért is, mondjuk persze nem erre hivatkoznék alapból is.
Csak általánosságban majd rákérdezek, aztán, ha kapok érdemleges választ, akkor megosztom itt is. -
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #46179 üzenetére
nem nagyon
szerk: na jó, haverokkal, barátokkal szoktam, családot inkább hanyagolnám
szerk2: Van valakinek eladó aranya direct PP payment-tel?
-
mpierre
veterán
válasz
Mr.Csizmás #46129 üzenetére
Sajna nincs ilyen skill. Esetleg attack speedes kesztyű, meg gyűrű. Abból összekaparni kb +20%-t... Esetleg.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Mr.Csizmás #46129 üzenetére
"izé, barbinál van attack speed növelő akármi?"
A weapons master passzív skill ad +10% attack speed-et spear és polearm használata során.
(#46133) Sirandrish:
"A legend itemek meg fel lettek boostolva? K*rva jó..kár hogy annyi esik belőle hogy 3 nap múlva bármilyen OP is esik ki lósz*rt nem fog érni ugyan úgy mint eddig."
Ez csalóka szerintem, nem esik mindenkinek, én is azok közé tartozom akik még nem láttak új legendet és vannak még így egy páran.
Csak azért tűnik jobbnak a legend drop mert most midenki berakja a fórumba...(#46135) radi8tor1:
Tegnap act 3 at nyomtuk pár órán keresztül, senkinek nem esett legendary.
-
mpierre
veterán
válasz
Mr.Csizmás #46093 üzenetére
Nagyon brutkó fegyó.
Odab@szol egyet - ez elég lassan történik - onnan vége a sima moboknak. Csak lepörög a szemük előtt az életük.
Ámde, a lassúsága miatt kell mögé egy rendes öltözet, bődület armorral és allressel. Ha ez megvan, akkor godmod. -
prokxy
veterán
válasz
Mr.Csizmás #46119 üzenetére
Az AH-t csak a játékból tudom elérni?
Annyira bosszantó, h akkor jár le a licitált cucc, amikor dolgozom!
Rengetegszer lemaradok róla, mert úgyis rám licitálnak, mire hazaérek meg csak azt látom, h Outbid.mephi666: nagyon köszönöm, este (20-21h) felveszlek! De ha jársz addig D3 közelében: Battletag: Pr0kxY#2203
"#46121: az a titka, hogy akkorát kell bidelni, amit max megér neked a cucc... és automatikusan licitálgat helyetted a gép 10%-onként
különbözetet meg visszakapod"
Ezt nem tudtam, na ez tetszik! -
MrCsiT
addikt
válasz
Mr.Csizmás #46093 üzenetére
No, nekem nem lett olyan szép cuccom
Ahogy kilépett deck, barb nélkül az act3 már nem volt olyan mókás
De ez tényleg állat cucc
-
X Factor
addikt
válasz
Mr.Csizmás #46086 üzenetére
ott voltam, durva.
-
thomeef
őstag
válasz
Mr.Csizmás #46086 üzenetére
Nah ez már egy olyan 2H amiért már érdemes a dual wieldet kukába dobni
-
Malachi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #45845 üzenetére
Neked is köszönöm, fel is veszlek, de most sajnos nem lesz időm ezzel foglalkozni - délelőtt toltam egy kicsit és felk*rta az agyam, hogy csak szaladgálok a bokrok körül és dobálom a frost novákat, hogy ne kapjon el az elite, ha éppen belefutok egybe, vagy többe, mert ha közel jönnek és rosszul időzítettem, máris végem - amúgy meg hiába ütöm, nehezen hal.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Mr.Csizmás #45695 üzenetére
Ritka az ilyen hogy az első hsz-e a forumon ennyire tartalmas
-
Rankerz
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #45620 üzenetére
Halvány lila gőzöm sincs ki ez és nem is nézem, csak azért linkeltem hogy valós amit talált bizonyítéknak
Amúgy belinkelném az új kedvenc cipőmet HC re
Socket ,na most már csak ettől magam alá megyek
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Mr.Csizmás #45617 üzenetére
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Mr.Csizmás #45608 üzenetére
de mi az az értékálló forma? :'(
Rankerz: Mintha a holdraszállást néznénk élőben kb
olyan fíling :d
-
Rankerz
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #45613 üzenetére
-
Rankerz
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #45608 üzenetére
Szerintem a HC gold az értéktartó hálisten'
Én előre felkészültem hogy a legedary szűrőt fogom napokig használni csak és rendezni time left szerint.
-
mikromanus
veterán
válasz
Mr.Csizmás #45487 üzenetére
Barbi és a haverok megtartották a búcsúbulit. A többit tanuk nélkül. Majd hagyom még párszor jól elverni. A Seismic band bemutatja:
Patch 1.0.3 goodbye party -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás #45476 üzenetére
103-as búcsúbuli senki?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mr.Csizmás #45454 üzenetére
Nincs mit.
Kíváncsian várom már, hogy vajon milyen lesz a játék ez után...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mr.Csizmás #45447 üzenetére
Ez volt az, amiben eddig magyarul egész szépen össze volt szedve.
-
mpierre
veterán
válasz
Mr.Csizmás #43788 üzenetére
Pontosítanom kell: .....amiért bannolhatnának (csak nem foglalkoznak vele).
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #43788 üzenetére
Miből gondolod, hogy az megengedett?
Más téma, hogy nem tudják kiszűrni...Ok, morgok én is.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Mr.Csizmás #42058 üzenetére
-
FehérHolló
veterán
válasz
Mr.Csizmás #41963 üzenetére
Én holnap 21-22 körül jönnék. Festeringben amúgyis van még egy event, ami hiányzik coop-ból.
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest