Aktív témák
-
akela91
addikt
lehet, hogy valaki próbálkozott más gépről belépni, akkor szokta ezt csinálni. Autentichator-nál nincs ilyen probléma, 3-4 helyről játszok, viszont haverom megért egyszer, hogy lépjek be hozzá megnézni a dropját, és egyből lockolta a blizz az accountot. Szóval ilyesmi lehet a háttrében sajnos. Csinálj valami olyan jelszót ahol máshol nem használsz, illetve legyen benne kis-nagybetű-szám és speciális karakter.
-
mikromanus
veterán
Ha nem is az első 10k, de az első 20-40 tuti bot. Van 300k elite kill, full gf set és hell fölé nem ment. Na persze...
Én így állok (vannak a PH fórum tagok közt hatékonyabbak is):
Elite Kills: 12877
world: 18052
Europe: 5810Lifetime Kills: 293190
world: 9944
Europe: 3380
Európában benne vagyok a felső tízezerben. Össz killben világszínvonalú a teljesítményemHm... Nem túl friss az infó. Bnet szerint aktív voltam az utóbbi napokban
327336
Lifetime Kills
14269
Elite Kills -
Cyberbeni
addikt
act1-ben 1 ütés kb minden mob (ha critelek, 30,5% crit+sharpshooter), act3-ban kb 1,5-1,75-ször ennyi xp-t adnak a mobok, tehát oda csak akkor érdemes menni, ha közel olyan gyorsan haladsz, mint act1-ben. (magyarul ha dt barb vagy)
nekem 25% kő és 27,6 xp/kill a templartól.
átlagban 6,9M xp/óra (kb 8 órányi játékból számolva), ami kb 1500 órányi gyilkolászást jelent lvl100-ig
eközben 476 elitet öltem meg (legalábbis most annyival mutat többet a számláló) -
F-ECT$
titán
Ok, próbálkozok, de ez ilyen tesco-s barbár. a legtöbb cucca 1m alatt volt. Majd megnézem a patch után, de most még eléggé szenvedős. Csak kíváncsi voltam, hogy én vagyok kevés A3-hoz, vagy a cuccom
Loh is csak 8-900 körül van. Leginkább egy fegyver kellene, amivel meglenne az 1200 körüli loh, meg a 20k dps, és akkor wotb alatt le tudna menni az elite pack. (Vagy legalábbis nagyon kevés hp-jük maradna.)
-
mikromanus
veterán
Resist nem kell azért 1k+, de persze hasznos a minnél magasabb. Armor karcsú 10k? Nem tudom. Nekem sose volt act3-on ilyen karcsú amióta azt runolom és nem questre megyek. Mondhatnám, hogy karcsú, de nincs tapasztalatom rá. Olyan 12k hasznos lehet azért (15k tuti elég
). A sebzés tényleg kevéske. Ezzel eltökölhetsz jó darabig minden ellenfélnél. Ha jó a LoH akkor és ügyes vagy akkor lehet nem gond, de szerintem ennyivel soloban mindenképp sado-mazo lehet...
-
Cyberbeni
addikt
először jó cuccokat akarok venni minden slotba. eddig a nadrág van meg, meg csizmába is jó lesz egy ideig ez a talált cucc. (plusz tegzet sem fogok egyhamar cserélni - ami most rajtam van azaz mf-es, van egy másik is)
ha megvan mindenhova a jó cucc, akkor jöhet majd a kőfejlesztés, de addig csak hátráltat a pénzgyűjtésben. olyan sokat meg nem számít a farmolásnál az a 20 dex.lejjebb megy rmah-ban a minimum gold ár (a feketepiaci ár alá) (eddig is gondoltam, hogy így értették a patch notes-ban, de ezzel megerősítették)
plusz:
""Attack Speed" is now a searchable affix for quivers" - más offhandekről szerintem nem írnak
"Items with the "Level Requirement Reduced" affix will now properly appear in search results when specifying the level range" -
DjDanee87
addikt
19M volt. Nézegettem már korábban is (1-2 hete) socketes Helm of Commandokat, mert az előzőm jó statos volt, csak socket nélküli és ugye socketbe egy Life% nem keveset dob a HPn. Viszont akkor (pár hete) végül nem vettem socketes HoC sisakot, mert drágállottam az akkor is hasonló árát. Most viszont úgy voltam vele beruházok, hátha tényleg még feljebb megy az ára a patchhez közeledve.
-
mikromanus
veterán
Azért érzitek az összefüggést? Mumee kinyiratta magát HC-ban és itthagyta a Diablot, erre egy órára rá benyomják ezt a paragon rendszert. Ez olyan változtatás amivel jól lehet ügyeskedni meg keresni. Biztos akkora az elismertsége Mumeenak, hogy vártak a bejelentéssel míg abbahagyja. Nehogy miatta omoljon össze a gazdaság
-
DjDanee87
addikt
Esni fog szerintem is, de ez a célja az egésszel a Blizznek:
"We wanted to find a solution ... that would ultimately help us slowly and gently move Magic Find off of items in the future." ebből másoltam ki
Maga a 300%-os cap megléte is csökkenti, és rájön még a paragon level. Sajnos a tonnaszámra eső kék MF-es, GF-es cuccok eladsásának hamarosan vége. Pedig jó kis biztos pénzforrás volt
(#45155) Lézerparaszt : A level100 nem is, de ha már lépsz 1-2 szintet akkor bőven nem fog kelleni max értékű MF minden itemre, főleg úgy hogy jelenleg túl lehetett lépni a patch után bejövő 300% korlátot is, tehát már a patch pillanatában lesznek akiken fölöslegesen lesz túl sok MF és akár el is adhatják 1-2 cuccokat, mert túlzás. Jönnek a szintek szépen sorba és még kevesébé kell majd, tehát csökkeni fog mindenképpen - legalábbis szerintem. A kérdés mennyire.
-
mephi666
nagyúr
ja, 2mainstat meg 1 a többire... szintenként
végülis nem olyan übernagy táp, miután valaki már belelök ebbe +100szintet (azt írják, hogy időben kb annyi kell lvl100-hoz, mint d2ben lvl99-hez) ...aki összeszed ennyit, az megérdemli
ez viszont pozitív, hogy maradhat az ember dps-cuccban, ha már eléri a maxot
#45122: a lényeg tömören
ha eléred a lvl60-at, akkor ilyen "paragon szinteket" léphetsz 1-100-ig... első szinthez kb annyi xp kell, mint lvl59-60közt és növekedni fog (kb annyi idő lesz a maxot elérni, mint d2ben a 99et)
szintenként kapsz statpontokat ugyanúgy, mint rendes szintlépésnél és +3%mf/gf-et... ehhez pedig limitálják 300%-ra mindkettőnél a max értéket, tehát minél magasabb a paragon szinted, annál kevesebb mf/gf cuccot kell viselned, hogy a legjobb értékkel működjön
ezzel megszüntetik azt, hogy mf gear-t kelljen ölésenként cserélni és minden egyes játéknál látsz legalább valami "fejlődést" a karaktereden
durván ennyi: a valor +5x15% buffja ugyanúgy marad, nem nyúlnak hozzá (meg rizsálnak még arról, hogy ezt a paragon szintet a profiloknál hol látod, de ez csak dizájn)
-
-
sunnymarcell
aktív tag
haverral kipróbáltuk kb. másfél hete, én 220 goldfind, ő 0 goldfind, ugyan azt a helyt mentük, és kb. 15%-al több gold esett nekem mint neki...
lehet hogy nálunk is csak havernak volt szerencséje, de szerintem ezt nem csak mi próbáltuk ki.
kiemelném, hogy külön gameben voltunk.
-
tatabánya
senior tag
DH-ról van szó még ki kell találnia mit is akar vele kezdeni...
nagyon erősen gondolkodok én is egy farmbot indításán.. kritikán aluli az AH már máshogy nem lehet boldogulni, hogy én azt figyeljem és flippelgessek azt a főállásom nem engedi és a napi 1-1 óra farm meg nudli, gép meg elmenne itt magában...
-
Arhquis
aktív tag
Volt hogy egy elit pack elől a dungeon másik végébe kellett szaladnom (fast elitek
), és mikor kiértem, teleport, nagy levegő, szívgyógyszer, doboz cigi
Az ilyen pillanatokért érdemes élni!A public game-eket valóban felejtsd el. Bár megvan a maga "romantikája", mikor egy random karakter melletted hal meg Azmodanon, mert nem állt ki a meteorból.
És érdemes haverokkal menni. Nekem elejétől kezdve egy Wizard társam van, és a blizzard lassítása nem egyszer mentette meg a hátsónk!
Btw, értelmes HC-s emberkékkel ismerkednénk.
Szerk.:
Az mondjuk fájt, mikor 53-on meghalt az első barbárom, de ilyen az élet -
Arhquis
aktív tag
A tough as nail passzívot hajítsd a kukába! Helyette Ruthless, vagy Berserker rage. A második jobb, de csak ha nem használsz fury-t.
És hell vége/inferno elejéig a superstition is kuka.
Legyen elég loh-od és life regened.Szerk: én egészen hell elejéig nem tapasztaltam problémát a Barbárral. Aztán hell act 1-ben egy hosszú hazafutás során meghaltam, azóta tolom a life regent is szépen. Minden diablo killem idáig olyan volt, hogy egy helyben álltam, és nem fogyott a hp-m
És mindezt filléres cuccokból. Egyszer költöttem rá egy millát, 60-on, most act1 farmolok vele, de butcher már lent
Az AH meg zseniális, hogy a legtrágyább kéket is elviszik kemény ezrekért.
Meg is lehet magad szerdni seperc alatt.
-
Arhquis
aktív tag
Ha az elitek meg a trash lemegy minden gond nélkül, akkor diabló is le fog menni.
Ki kell állni/el kell kerülni a dolgokat, és minden rendben lesz.
Pontos értékekre nem emlékszem, de én mindig veszegettem néhány szintenként cuccokat AH-ban, olyan 3-5K/darab értékben, és csak a shiftet nyomtam, meg a bal gombot, minden rendben volt.
Ha biztosra akarsz menni, ignore pain és warcry. Stomp nem kell, ki lehet kerülni a börtönöket. Esetleg még battle rage a + dps miatt.
HC-ban ugyanolyan könnyű a normal és a nightmare is, mint sc-ben. Szimplán ki kell állni a trutyikból, és nem a pack közepébe fejest ugrani -
ooooobi
senior tag
[diablo3marketwatch] mondjuk ez US de gondolom hasonlóak az árak
-
Gothmog
senior tag
Nekem egyszer volt egy kb. 7-8 másodperces lagom (ha azt még annak lehet nevezni egyáltalán...). Ez alatt csak a saját karakteremmel tudtam mozogni, minden más állni látszott, s skilleket sem tudtam használni (legalábbis a támadás animációi stb. nem jelentek meg.)
Majd kb. 8 másodperc elteltével az ellenfelek hirtelen más helyre "teleportálódtak", a karakterem pedig holtan feküdt.
Igaz, hogy ez csak egyszer fordult elő, s ezen kívül csak ilyen apróbb visszadobálások (karaktert "hátrébb teleportálja" a gép másfél-két emberhossznyival) jöttek elő időről-időre, de HC karaktert nem fogok indítani, az biztos, mert nem sok kedvem lenne 50+ órát beletenni egy karakterbe úgy, hogy valami szerver oldali nyavalya kinyírja azután... -
-
persil
nagyúr
Betrayer of the horadrim questttől egészen kulle-ig szoktam menni.
Az első 5 percben fent van az ötös valor és onnantól van egy kazalnyi elit a végééig.Gyuri27
"a random nem annyira random"
Fogj egy követ és dobd fel izomból. Mennyi az esélye, hogy pont a fejedre esik? Nem sok. Ha meg betöri a fejed, akkor csodálkozol.
Ugyanígy, ha egy tárgyra van 0.05% esélyed, akkor lehet, hogy tényleg meg kell ölnöd ezer ellenfelet mire az utolsó kidobja, de az is lehet, hogy a köv. szörnyből kettő esik.
Nem kell mindenáron konspirációs elméletekre gondolni, leszarja a blizzard, hogy neked mi esik, elhihetitek. -
DjDanee87
addikt
Sokmindent lehetne javítani még ezen a gearen. Főleg hogy a legtöbb gyengébb mint lehetne, mert MF meg GF miatt választottad azokat gondolom.
Én a gyűrűket nézném a helyedben talán azok nagyon gyengének tűnnek. LoH pl lehet amuleten gyűrűn is, nem csak fegyveren.
Esetleg Helm of Command is jó lenne, ha találsz olcsón jó statokkal rendelkezőt. Az ad block%ot még ami nagyon hasznos tud lenni. -
Amur
addikt
-
Ren Hoek
veterán
Jah én is Templarról váltottam, mert eleinte kicsit idegesítőnek véltem a csajszit
Aztán megszerettem azóta... Csak mosolygok azon, hogy Templar rámoccant, és nem vette észre..
Amúgy azt szűrtem le a barbárommal való beszélgetésekből, hogy szerintem titkon vágyik arra, hogy valami félhomályos barlangban jól szétkapja a barbár harcizommal -
persil
nagyúr
" mennyiért lehet most eladni darabját?"
Ezt szerinted mennyi idő lenne neked megnézni a játékban... ?Egyébként sokat csökkent, volt valami 2k is, de az nagyjából megállja a helyét, hogy 1000 fölött van mindig. Most olyan 1300 talán.
Én 1100-1200 alatt zúzom be a cuccokat, kedvemtől függ. -
-
DjDanee87
addikt
Az ég világon nem ér semmit. Melee 1kezes fegyverek kb 700as DPStől érnek valamit, viszont Demonhunternél a 2H+quiver jobb választás, mint az egy 1H+q így ezek kevésbé keresett tárgyak, pont ahogy a melee 2H fegyverek.
Talán ami eladható lenne Hand Crossbowból az a 800 de még inkább 900 DPS fölött, azalattiakat így látatlanba szerintem kapni 3-4ezer goldért is.priti: Honnan játszol? Szombathelyi srácnak is van hasonló gondja a netével, igaz neki UPC van. Elég sokszor 15-30 percenként lelassul/beakad neki. Szerencsére ritkán dobálja ki emiatt őt a D3, de BF3ban szinte kivétel nélkül kidobja a server egy ilyen akadásnál.
-
mikromanus
veterán
Act 1-en elmehet ennyi, de kissé lassú. Ami gondot okozhat, vagy később az lesz (vagyis mi az ami fejleszthető/átépíthető):
- a resistek alacsonyak. Ezt mindenképp illene megduplázni. Warcry resist rúnával azért egy 600 hasznos. monjuk nekem 900-110 van, de én fura alak vagyok sok jó cuccal
- életerő nem rossz, de lehet belőle áldozni, ha jobb resist-armor-dps kijön belőle.
- all resist és sebzés erősen javalott fejlesztésre.
- A fegyver DPS iszonyat kevés infernora. Csapatban tankolni, vagy lekötni az ellent jó, soloban elég haszontalan a sok LoH ennyi DPS-re. Nem játszhatatlan, csak lassú. Még egy 8-900 DPS mezei kék fegyverrel is jobban járnál szerintem. Ha LoH mindenképp kell és pénzed kevés, akkor amuból 500 kijöhet 100k-ért is, de alap DPS-t nem szerzel nagyon másból.
- blokkot szerezhetsz Helm of Command sisakból. Nem olcsó, de hasznos. Erő-vita-allres -socket kombóra nem lehet számítani. vagy allres, vagy socketes verzió talán van kedvező árban is. Ha mégsem, akkor maradnak a rare cuccok . -
mephi666
nagyúr
én inkább annak örülnék, ha a követő is felszedegetné az aranyat, ha már átfut rajta... pl ne gyűjtse olyan célirányosan, mint a dh menyétei, de ha már úgyis ott jár, akkor gyűjtsön
esetleg megkaphatná a főkari pickup range-ének is egy részét (vagy őt lehessen ráöltöztetni
)
-
persil
nagyúr
Nem tudom mit kell ezen pörögni, így kell hagyni, ahogy van és meg van oldva.
Aki gold/magic find-olni akar, az vegye fel a find-os gúnyáját és hajrá.
Aki meg nem akar a cserlgetéssel szerencsétlenkedni, annak ott a 75%-os nephalem valor, meg amit a rendes gear-ből összegyűjtött.Olyan szinten túl van ez az egész lihegve, hogy nem igaz.
Inkább az aukciós házzal kezdenének valamit ilyen baromságok helyett.Most komolyan ennyire piszlicsáré, szar, lényegtelen dolgokon kell agyalniuk, a helyett, hogy a normális, fontos problémákkal foglalkoznának... ?:S
Komolyan, kit érdekel, hogy más milyen ruhában viszi be az utolsó ütést, ha ez neki kényelmes?!
-
persil
nagyúr
Szép munka grat!
"Elég sokmindent írtam a táblázatba,egyenlőre saját karijaim által gyüjtött adatok!"
Egyelőre, nem pedig egyenlőre."ez alapján az eddig felmért területek közül a halls of agony level 2 még a pónis pályát is veri!"
Én már elég régóta úgy megyek(ha pénz kell), hogy act 1 imprisoned angel quest, az elejétől. Mire a második szintre érek már meg szokott lenni a 3-as valor, de leérve a wardenhez 100%-ra meg van az 5 és onnan még van egy egész szint a dungeon-ből, plusz a végén butcher. -
mikromanus
veterán
Resist és armor függő hogy és mit tudsz velük kezdeni. Elsődlegesen a legfontosabb, hogy minnél kevesebbet érintkezz a lánccal. Ez kicsit macera, mert vagy megkisérelnek körbevenni, vagy "csalogatnak" (akit ütsz az hátrébbhúzódik). Mindig a szélsőt kell zúzni, ne kövesd ha felveszi a nyúlcipőt, hanem válts célpontot. Ha körbevesznek, akkor használj menekülőskillt (charge, leap, vagy ami épp van)! Ha jó az ellenállásod és armorod, akkor kicsit duhajkodhatsz köztük. Ha van ignore pain és leach, vagy LoH akkor egy darabig ellehetsz köztük, de amikor már nem bírod visszatermelni a life-ot, akkor marad a nyúlcipő mindenképp. Ki lehet taktikázni. Ha meg golyófogó fehérek is vannak, akkor lehet kezelni esetleg revenge spameléssel is. Azonnali life maxolás és sebzés egyben. Csak az apróvad elfogy elég hamar...
Aktív témák
Hirdetés
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest