Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz killerjohn #42398 üzenetére

    Ez nem teljesen világos. Tehát ha be lenne vezetve a gold átadás szigorítása (tfh 5 millió / hó pl) és egy arányszám, ami egyértelműsíti, hogy egy acc-ról mennyi érték megy ki, és mennyi jön be, akkor mindegy lenne, hogy megveszik a legjobb cuccokat, átadni nem adhatja át senkinek, mert akkor felborulna az aránya, és mondjuk AH ban-t kapna (Tárgyaknak is lehetne érték-indexe... ha egy AH bot meg tudja becsülni, a Blizz rendszere is) Tehát RMAH-n kell értékesítenie...
    Azt pedig csak személyivel, komoly ellenőrzés után tehetné meg. (De szinte biztos vagyok benne, ha az online pókerhez hasonló ellenőrzési szint lenne, akkor jóval kevesebb visszaélés lenne)

    Persze mindenre van válaszlépés, a csalók mindenre reagálnak, kiskapu is mindig van. Az a szomorú, hogy a megelőzésre NULLA erőforrást fordítottak, a banhullámokon kívül pedig semmit nem tesznek a botozás visszaszorítására. Egyszerűen nyíltan kimondhatjuk, hogy lehet és eltűrt botozni, amíg az embernek van pénze új acc-ra. Amíg ebben nem lesz valami változás, addig pusztul csak a játék.

Aktív témák