Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz gazpityu #31107 üzenetére

Tisztelt gazpityu!

Mivel sokan jelezték már, hogy itt a topicban a hátam mögött (mert nekem nem írt egy privátot sem) inkorrekt módon nevemet ugyan nem említve, de nagyon célzatosan írogat eléggé üzletrontóan!
    Álláspontom a következő: utolsó e-mailembe jeleztem, hogy hívja fel a kollégámat, egyezzen meg vele. Ezt nem tette!!! Nem értem a miértjét. Szeretném nagyon rövidre zárni a dolgot, mert a problémája nagyon nem idevaló, nem méltó a topichoz és fórum társaimhoz sem.
    Amennyiben abban a karcmentes, makulátlan állapotban, ugyanazzal a felszereltséggel, mint ahogyan megvette a gépet, és a Dell-től a szervizes munkalapokat elküldi nekem, tartozékokkal, számlával együtt, abban az esetben a teljes vételárat visszafizetem 3hónap után!(Ha gondolja, még futárt is küldök a csomagért.) Mindezt csak azért, mert arról vagyok híres, hogy átverem az embereket ön szerint. Ez lenne a legjobb megoldás mindkettőnknek, nem gondolom, hogy nekünk valaha is üzletet kellene kötnünk. Ha élni kíván a lehetőséggel, akkor kérem azt e-mailben vagy itt privátban jelezze felém és ne a hátam mögött!

• bambi33

csendes tag

válasz gazpityu #31107 üzenetére

"Ja. Csak a Tesco nem árul gyári garisként (!!!) olyan terméket, ami az átalakítások miatt NEM BIZTOS, hogy gyári garis. Ráadásul nem árul általa berakott SSD-re általa feltelepített driverekkel és szoftverekkel úgy, hogy a végeredmény működésképtelen, és ő még az eszközkezelőt sem nézi meg eladás előtt.
    Úgyhogy én meg nem értem meg."
    Csak egy példa: Tescos vásárlás: Pacard Bell, gyári gar 2év, +1GB bővítés(tesco által!!!)
    előretelepített op.rendszer! A rendszer feltelepítése után nem találtam a drivereket, wifi sem volt rajta.
    LAN kábelem volt, így pacard bell honlap, driverek feltelepítése, majd a wifi sehogy sem akart életre kelni. Rengeteg drivert megpróbáltam, sehogy sem sikerült! 3óra szarakodás után szétcsavartam a gépet, és láss csodát, nem is olyan wifikártya volt benne, mint amit a GYÁRI konfig írt!!!-na akkor ez most hogy is van?-mit árul a tesco??? képzeld, nem mentem reklamálni, hanem feltelepítettem a fizikálisan is benne lévő wifi driver-ét! ezzel vállalva, hogyha netán gyári garos lesz, akkor az isten se fogja lemosni rólam, hogy esetleg nem-e én cseréltem benne már wifi kártyát!

"Miért is van benne a pakliban??? Ha gyári NBD garanciával árulta?"
    -...és a leírtak szerint gyári garis, hiszen folyamatosan cserélgetik neked az alkatrészeket! ÚGYHOGY GYÁRI GARIS!
    "Nem egészen. Ugyanis a kereskedő nagy betűkkel NBD garisként árulta a gépet. Ez pedig ugye azt jelenti, hogy VITATHATATLANUL garis. Szerinted nem?"
    - az előbb írtam,hogy gyári garis! Ezt Te bonyolítod túl, bolhából elefántot csinálsz!!!

"Márpedig utána ő maga írta, hogy a belenyúlás a gyári garanciát veszélyezteti, ezért nem tesznek ők ilyet. EZEK UTÁN kiderül, hogy valaki (vagy ő, vagy előtte más, de neki tudnia kellett róla, amikor eladta) teljesen átépítette..."
    -mit szerettél volna vele csináltatni, hogy erre ezt a választ kaptad??????????? mert ezt még sehol sem írtad le.

"Ráadásul a honlapján azt írja: "Minden termékünkre vállalunk Garanciát ami használt gépek esetében 1-6 hónapig terjed!" Vagyis azt sehol nem írja, hogy a gyári garis gépre semmilyen garanciát ő maga nem vállal."
    Gyári garanciás gép esetében nem tudom, hogy miért kellene +6hó garit vállalnia?-mivel lennél előrébb????? Gondolkozz már egy kicsit!!! Számomra egyértelmű, hogy a gyári garos gépekre gyári garancia van!-neked nem?
    "És a te agyadban nem fordulna meg a "milyen eredetű alkatrészek" kérdés, ha az ÚJ!!!-nak hirdetett gépéről is azt látod, hogy teljesen átalakított konfig?
    Ez mi, ha nem a vevő megtévesztése?"

Az ÚJ szó fogalma nálad mit jelent? Mert nekem az új szó azt jelenti, hogy még senki sem használta, ha a kereskedő úgy forgalmazza, hogy "feltuningolja" esetleg extrákkal, csak örülök neki! Lásd:Tesco!

Hidd el, ha cserélik a gépedet, ennyit kell tenned, a plusz dolgokat kiveszed és ennyi. Mivel használtan vetted, így természetes, hogy nincs doboz stb...

"A kereskedőt csak most, a számomra érthetetlen felháborodása ás támadó stílusa után , és kifejezetten amiatt kezdtem fikázni. És végig név nélkül. Kissé furcsállom is, hogy szerinted felismerhető - miközben a Hardveraprón van legalább 4-5 ennyi hirdetéssel fentlévő, ugyanilyen kereskedő. Én nem ismernék rá... Ti ugyan miről??? Csak nem arról, hogy más(oka)t is tévesztett már meg ugyanígy? Vagy tán érintett vagy az ő oldaláról?"

Egy ember hirdet így, úgyhogy nem volt nehéz kitalálni!!! - és az értékelése nem véletlen! Úgyhogy szerintem fejezd be a mocskolódásodat!

Amit még nem értek: Számlát kaptál róla, akkor magánszemély nem lehet, tudomásom szerint egyéni vállalkozó, hogy nem KFT, az ki nem @@@ja le?-tökmindegy, nem?
    Utolsó mondataidra már előzőleg válaszoltam, az ÚJ szó fogalma nálam ezek szerint mást jelent.

Amúgy meg végezetül: szerintem ha a dell cserélni akarja a laptopodat és a gyári, eredeti állapotot kérik vissza állítani, a hardveraprós eladó ismereteim szerint biztosan segíteni fog ebben. Nem gondolom, hogy ez problémát jelenthet, a megoldás a fontos. Ha őt is ugyanúgy zaklattad, mint ahogyan itt leírtad, akkor nem csodálom, hogy elfogyott a türelme. Nem elfogultság, de nagyon zavaró a stílusod meg amit itt eddig műveltél.
    Megjegyzem, két dolgot még nem próbáltál ki!-ami megoldhatja a problémádat!
    Én itt befejeztem, mert ez már nem ide való!

• huszi.gyb

senior tag

válasz gazpityu #31107 üzenetére

Már nem ezért vagy azért... De feljebb nem arról volt szó, hogy már több dolgot cseréltek benne GARANCIÁBAN? Akkor miért ne lenne rá garancia? Ezt nem igazán értem...

Új hozzászólás Aktív témák