Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• movax

őstag

válasz davenport #74709 üzenetére

Ez a "mozgatás után néha kifagy" kellemetlenül ismerős nekem is. Két és fél éves Vostro 3510-esem van, és nem tudom, milyen szer hatása alatt tervezték és választották ki az anyagait, de ha nem végeztem volna el a Dell-mérnökök helyett a munkát epoxival (zsanérok) és powertape-pel (belső csatlakozók és ház), akkor már rég atomjaira hullott volna az egész. Most egyben van, de csak az említett beavatkozásoknak köszönhetően. A házat is powertape-pel tartom egyben, mert a csavarok többsége kiszakadt a helyéről, szintén "mozgatás" hatására. Ezek mellett a billentyűzet és a tapipad csatlakozója is ultragyalázatos minőségű, éppen a mozgatás hatására nem szokott működni a két eszköz, mert a vékony műanyagból gyártott és rettentő kényes foglalatokban elmozdulnak a csatlakozók. Jelenleg az van, hogy powertape-pel erősítettem meg a csatlakozókat is, különben nem tudnám használni a gépet. A "mozgatás" nem azt jelenti, hogy a nemzetközi űrállomásról Mach3-mal belevágom a Mariana-árokba, hanem hogy beleteszem egy neoprén tokba és ezzel együtt egy jól kipárnázott laptophátizsákba, ezzel a vállamon pedig heti háromszor elmegyek az irodába, majd onnan haza.

Új hozzászólás Aktív témák