Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz sulu1701 #6802 üzenetére

    Látom, ugyanolyan procid van, mint amit én kértem a V1400-ba (a T7500 +200MHz-e és +2MB cache-e nekem nem ért meg +35 bruttót...).
    Milyennek érzed a proci sebességét pl. alkalmazás indításkor? Gondolok itt valami komplexebb progira, pl. grafikaira (Paint Shop Pro jellegűre), vagy mondjuk a Google Earthre.
    Másik kérdés épp a Duna Elektronikához kapcsolódik, mert épp megrendelés alatt van a gépem (már visszaigazolták 4-én a rendelést, tehát jön). Mikor rendelted, amikor 4 hét volt? Nekem 2-3-at írtak. Ill. személyesen vetted át, vagy futár vitte? Pixelhiba?

    fwgoze: a Duna Elektronikánál sincs ott az XPS. Kérj tőlük is és a HumanSofttól is árajánlatot!

    Soulskater: gyártói garancia alatt mit értesz? Op' rendszer nélküli dolgok: bebootoltatják a gépet LAN-ról, o'szt tesztelik. Ha ez ott probléma, akkor már nem is olyan jó a véleményem. Dobozos op' rendszer mellé pedig nem fogok kérni a géphez is egyet.
    Géphez hozzányúlás: szerinted a gyárban nem járatják és babrálják? :) Többen megbirizgálják, mire a dobozba kerül, mintsem gondolnád. A bolti hozzányúlás nem oszt, nem szoroz. Értelmetlen rajta agyalni.

    Üdv!

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák