Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    Sziasztok,
    tavaly óta nem találtam normális embert, aki pasztázná a gépem. :((( Én pedig nem szeretném akármennyire is egyszerűnek tűnik...
    Most a vidéki mentalitással van gond (egész Szombathely, Vas megye), vagy itt a fórumokon túl igényesek az emberek? Beszéltem több szerelővel és rendesen hülyének néznek, ha megemlítek pl egy MX4-es pasztát. Mindenki noname szarokkal dolgozik. Köztudott, hogy egy ilyen kis gépnél (6230) egy noname paszta nem sokat segítene, amikor a full terheléses Aida64 teszten 100°C fölé megy és throttlingol. Másoknál meg 80 körüli értékek a maximum ua a gép. Alapon pedig 45-50-nek kellene lennie, nálam pedig 54-ről indul és folyamatosan megy a ventilátor. Első perctől ilyen a sima Dell szervizes pasztától.
    Persze vehetnék külön pasztát és vigyem el nekik, de ezek után hogy bízzak bennük? Most is megbeszéltem egy szerelővel és olyanokat mond, hogy sima noname fehér paszta bőven jó. Szerinte a gépem melegedését konstrukciós hiba okozza. Ne várjak sokat. :\ Közben pedig pár napja mért egy srác full stress test max 82-83-mat. Kinek lehet hinni?
    Már sokszor azon a ponton vagyok, hogy másik gépet kellene vennem.
    Akkor most tényleg ennyire számít a paszta márkája, vagy nem?

Új hozzászólás Aktív témák