Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PrometheusX

aktív tag

válasz lucmók #55928 üzenetére

Sokat fog dobni rajta az SSD, főként a betöltési időben fog meglátszani a dolog. Szóval azokra a dolgokra, amire használni fogod, tökéletes lesz. Észrevehető lesz a különbség (főleg ha még nem használtál SSD-s gépet). Nézz be a "Milyen SSD-t vegyek?" topikba, biztos találsz jó ár/érték arányú ajánlott SSD-t.

A koncepció működik, ha nincs szükséged a DVD olvasóra. Kintről (AliExpress, Ebay) vagy belföldről (például Hardverapró) tudsz rendelni HDD caddy-t, amibe bele tudod rakni a winchestert. Viszonylag nem drága a dolog 800-3000 forint között mozog az ára a keretnek. Én kintről szoktam rendelni, általában 800 forintból megúszom (postázással együtt), viszont lassan ér ide (2-3-4 hét). Ha türelmetlen vagy, vagy boltból, vagy Hardverapróról ki tudsz fogni egy ajánlatot és viszonylag olcsón megúszhatod (+ egy héten belül jó esetben már a kezedben is van a keret). Azt lefelejtettem, hogy érdemes utánanézni, hogy milyen magas a DVD olvasód, és annak megfelelő méretű / magasságú keretet vásárolni bele - azt hiszem ebbe is a 12.7 mm-es magasságú keret megy, mint párom laptopjába (ami egy N5110-es).

Új hozzászólás Aktív témák