Hirdetés

 • davenport

  fanatikus tag

  Igen állítólag vannak akiknek hoszú küzdelem után sikerült az alaplapcsere, én is bepróbálkoztam vele, egyelőre reménytelenül, de végülis van még 2 év 10 hónapom rá, az igazi gond az hogy tudomásom szerint az üzleti vonalon ugyanazt az emberkét kapod a vonal másik végén,természetesen lehet hogy minőségileg egy alapanyagokból álló gépet kapsz, de a szervíz ugyanaz lesz, és ez egy félmisis gépnél már elég égés. Merthogy nekem is úgy működik a dolog hogy a szakember kijön és megbütyköli, persze csak ennek is át kell futnia az Ügyfélszolgálaton.
  Részemről majd novemberben vagy decemberben egy backup után megnézem hogy boszorkány-e azaz úszik-e a vizen itt lakom az Avon folyó mellett( gyenge Gyalog Galopp másolás :) ), vagy egy kamion elé dobom,( természetesen a szándékosság kizárása nélkül ) és megnézem hogy milyen új gépet raknak össze nekem, mert a szerződésem szerint csere, vagy upgrade lehetséges addigra felszedek némi megfelelő angol akcentust, nyugalmat és lelkierőt. :)
  Itt az összes újság nyomja a Dellt, rengeteg van belőlük, a könyvtárakban és munkahelyeken szinte mindenki ezt használja, és mindenki dícsérte, én pedig vagy 1-másfél hónapig keresgéltem notebookot a kezdeti 150 000 FT-os ajánlatról jutottam el 300 000-ig, amennyibe végülis fájt a dolog, és ha körülnézel minden gépnek van kehéje, az egyikben a dvd író használhatatlan, a másiknak az aksija gyenge, vagy egy vagyon a szervíz.
  Az első héten majdnem visszavitettem velük a gépet ( gondolom ezért a sok outletes cucc ), aztán végiggondoltam hogy 3 kilóért kapok-e ilyen tudású gépet, de végülis mit vegyek mást,
  és most kissé offtpic leszek:
  Asus- vacak a dvd író
  Ibm - jó csak egy vagyon a garanciabővítés és kevesebb a cuccos benne
  Sony - egy vagyon és ahogy olvasom nehéz magyarítani

  Sokat gondolkodom rajta hogy hogy megérte-e megvenni, mert azért 300 000 Ft az 300 000 Ft, és nem vasvillával lapátolom a 20 fontosokat. Kb. fél éve el sem tudtam volna képzelni hogy ennyi pénzt kiadjak valamiért, amit igazából videózásra, netre használok csak meg beírni mp3-ra a cd gyűjteményemet, főleg hogy van Magyarországon otthoni gépem is, de ha nagyon kiszeretek belőle, mindent kicseréltetek benne ( aksi, monitor,alaplap, vinyó ), és nagyjából az árában ki tudok szállni belőle + a jótállás átiratható.
  Egyébként néztem otthon használt Delleket a gond az hogy szinte mindenki csak a jótállás lejárta után adja el, de ha ki tudsz fogni egy párhónaposat, 3 év jótállásal azon elgondolkodnék a helyedben.
  Nade elég is ennyi szómenésből :Y
  No money, no honey.