Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • asadasad22

    őstag

    hali. nagyjából egy hónap múlva ismerős megy ki az usa-ba, esedékes egy új laptop vásárlása. nézegettem is az usa dell oldalát, hogy keressek magamnak valamit, és egyszercsak megakad a szemem ezen: Studio XPS 16 (talán fut 1640 néven is)
    16 col, nagyon rendben van minden paramétere, és 1200 dolcsi (alapból talán 1500 lenne azt írja, csak van most valami akció?), (250-el több lenne fullhd kijelzővel, de sztem erre nem lesz szükségem), ez bizony forintba átszámolva is elég barátságos ár (250k-nál alig több, ha kicsit jobb aksit kérek mondjuk bele, meg 1-2 plusz dolgot, még úgy is bőven 300k alatt van) egy ilyen cuccért. egyszerűen bikaerős, alapból minden paramétere teljesen ott van, és gyönyörű is a cucc. valahogy olyan érzésem van, hogy túl szép, hogy igaz legyen. márpedig azt írják, hogy ennyibe kerül. áfát vajon beleszámolnak ezek, meg ilyeneket? notebookreview.com-on is ránéztem, sokat nem is kellett keresgélnem, mert az 5. legnépszerűbb laptop az oldalon, igencsak jókat írnak róla: [link]
    eléggé új cucc ahogy nézem, idén jelent meg, argep-en rákeresve csak egy magyar oldalon láttam kapni, 899000 (!) ft-ért, ez a kinti ár több, mint 3szorosa. szeretjük a magyar kereskedőket, még szerencse, hogy ez esetben nem vagyok rászorulva, hogy itt kelljen beszereznem, ennek a feléért sem jöhetne szóba.
    vélemény?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák