- Motorola G86 - majdnem Edge
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
7Sony7 #121010 üzenetére
Ha Xbox One lesz a befutó, azzal számolj, hogy HDMI csatlakozóval lehet összekötni a TV-vel / monitorral. Ha a házban csak a "nagy" TV-n van ilyen csatlakozó, kb. szilveszterig csak motorhang és lövöldözés fog kihallatszani a nappaliból
ON: Félkonfig eladó:
- Core 2 Duo E8400 processzor + gyári intel hűtő,
- Acer Q45T-AM alaplap (S775 / 4 x DDR3 / PCI-e 16x, Sata és int vga, 7.1 hang)
- 2 x 2 GB DDR3 Kingston HyperX blue ramok (1066-on hajtva)= 11.000 Ft, gari 1 hét próba
+ Hátlap meg van a laphoz, az összes quadot megeszi, max 4 x 2 GB DDR3 építhető be. -
válasz
7Sony7 #121010 üzenetére
Mekkora a kölök? Kicsiknek szoktam ajánlani az Xbox 360-at Kinect-tel, eleve már csak használtan tudsz hozzájutni. Nekünk is van, és imádják. Addig sem a kontrollerrel a kezükben bámulják a tv-t, és mégis játszanak. A nem-kinectes játékok is simán elmennek ma is, persze új címekre már nem kell számítani. Bár asszem a FIFA 19 még arra is kijött.
Az Xbox One-hoz nem tudok hozzászólni, nem ismerem. -
Zola007
veterán
válasz
7Sony7 #120896 üzenetére
Erre: [link]
Nekem 6-7mm átlapolás van a keret és az üveg között
Én is arra gondoltam, hogy két rétegben végigragasztom celluxxal, csak kérdés, hogy ennyi felületen megtartja-e vagy majd lerúgja magát a celluxNem tudtok valami nagyon vékony műanyagprofil vagy élvédő fóliát?
-
Zola007
veterán
válasz
7Sony7 #120829 üzenetére
Kivitelezése igényes, jó anyagokból van, illesztések jók, tiszta, higiénikus csomagolásban, kartondobozba rakva érkezik, kb. 1 óra alatt feltöltött, wireless töltős.
3 fejet adnak hozzá, ahogy nézem egyforma.Elég erős mindegyik fokozat, én egyelőre a soft-ot használom.
A sörték egész jók. Viszonyítási alapom a
- Curaprox 5460
- Signal Soft és a
- Colgate "mindig1+1akcióban" fogkefeA Curaproxnál durvább, a Signalnal nem sokkal, a Colgatenél puhább jóval.
Nem volt még rendes elektromos fogkefém csak egy 2ezer forintos gagyi, így sok viszonyítási alap nincs.
Jól tisztít, technikát még gyakorolni kell, hogy ne csapja szét a számból a fogkrémhabot
2 perc időtartam nekem kicsit kevés ,többet szoktam mosni, de max bekapcsolom még egy kicsit.
Eddig még csak pár mosás volt, nem merült még le, de sima 18650 van benne, ha tönkremegy az akku, cserélhető.
Most Gearbesten 18 dollár, rendeltem is még egyet tesómnak.
Szerintem az Alfawise s100 is 95%-ban ilyen, de van most PH-n és googleben magyar írás mindkettőről. -
válasz
7Sony7 #120663 üzenetére
Kétféle szivacs van, én sokszor voltam ott vágatni ilyen-olyan célból, de legutóbb már elég régen, úgyhogy árat sajnos nem tudok mondani. De kétféle szivacs van náluk, keményebb és puhább, én a keményebbet vettem, szerintem az is puhább lesz neki a kókusznál, viszont tartósabb. Ha a kókusz nincs tönkremenve (vagy ki is nőtte?), hagyd meg azt, és vegyél a tetejére egy vékony szivacsot (max 10cm vastagot), tartása is lesz a kókusz miatt és a komfortérzet is meglesz.
-
válasz
7Sony7 #120464 üzenetére
Egy pici csésze van rajta, benne valami krémmel! Használat előtt le kell róla venni a védőkupakot, hogy kijöjjön a szaga, de mondom, annyira szeretik, hogy volt, hogy rajtahagytam a kupakot és még úgy is belementek.
Egy idő után vagy elpárolgott az az anyag, vagy kiették, de utána hiába tettem bele akármit, már nem mentek úgy bele, szóval az a csali nagyon tud valamit.Valaki esetleg tudja, mi az?
-
válasz
7Sony7 #120461 üzenetére
A szivárványban/parasztboltban szoktam régebben venni szürke műanyag egérfogót, gyárilag van rajta csalétek, két darab van egy csomagban. Na azért bolondulnak a kis dögök, egyszerűen imádják, és a műanyag miatt nem rendez vérfürdőt, elég humánus (a ragasztónál mindenesetre biztosan humánusabb...). Olyan is volt, hogy élve fogta meg, mert belemászott, úgy csukódott rá a csapda.
De a kocsit nem az egerek szokták megrágni, hanem a nyestek. -
Irmscher 353
aktív tag
válasz
7Sony7 #120457 üzenetére
Aldiban, Lidliben lehet/ett kapni ultrahangos rágcsáló riasztót.
Egy próbát megérhet.
Amúgy meg a szomszéd macskáját, ahonnan az egér jön érdemes lenne nem megetetni, hátha éhesen elkezdene egerészni...
(Amúgy meg szerezni kell egy kotorékebet, nem túl etetni.
Az intézné az egeret meg ezt az elfuserált szomszéd macskát is...) -
válasz
7Sony7 #120344 üzenetére
Használtan vettem egy 2008-2009 körül épített AMD-s konfigot kb. 5 éve, bagóért. A videókártya elromlott ugyan benne, de vettem egy erősebbet, szintén elég régi Sapphire Radeon HD5850 xtreme 1Gb 256bit DDR5-öt. Simán futnak rajta full hd-ban elég magas gépigényű, nem túl régi játékok, pl. Disney Infinity, LEGO Marvel super heroes. Esetleg ha kevesebb pénz áll rendelkezésre, érdemes régebbi, de erős használt konfigokat nézni, mint újat, de kompromisszumokkal.
-
vlevi
nagyúr
válasz
7Sony7 #120344 üzenetére
Nagyon erősen játék függő.
F1 2013 pl. nagyon kis igényű, jól optimalizált játék,én pl. Intel i5, Nvidia 1060 párossal, 4k felbontásban simán tudok vele játszani (ahogy az F1 2017-el, és még jópár játékkal is),
de a GTA, Metro, satöbbi, a legbikább Intel I7-Nvidia 1080 párost is meg tudják izzasztani. -
-
mezis
félisten
válasz
7Sony7 #119285 üzenetére
+1
Én is sajnálom, hogy megszünt az Osram márka bolt. Nem volt egy olcsó bolt, de jó minőségű volt amit árult és garanciával. Ha még az élettartamot is hozzászámolom, akkor meg olcsóbb, környezetkímélőbb volt a sok "ócónál". És nem esett nehezére egyetlen darabot rendelni, ellentétben a város egy másik "sram"-os márka boltjával, amelyik csak kamionban volt képes gondolkodni.... -
válasz
7Sony7 #119205 üzenetére
Kollégád nagy butaságot csinált, nem igazán ajánlott kis fordulatnál felfelé váltani, pláne nem hideg motornál és diesel autóknál nyilván nem kell 3000+ rpm-ig se felhúzni, de kollégád az alatt a 6000 km alatt simán bele tett 100 ezret a motor blokkjába.
-
Zola007
veterán
-
mghltm
addikt
válasz
7Sony7 #119193 üzenetére
"Ezeknek már az is baj, ha kis fordulaton jársz vele." - 2013-as passat 2.0 crtdi 6 dsg-vel - allandoan 1200-1300 korul tartja a motor fordulatszamat idojarastol fuggetlenul ( teli -20 vagy nyari 35 celsius fok ) + start / stop az elso amit ki kell kapcsolni benne beszallas utan, mert soha nem melegedne be a hutofolyadek + motorolaj
-
zsolti1debre
tag
-
Drughi
addikt
válasz
7Sony7 #118957 üzenetére
Most is lóg rajtam egy MI Band 2, én szeretem, a maga hiányosságaival.
Napfényben, szinte láthatatlan..Amit szeretek benne, hogy tényleg elég 2-3 hetente tölteni, mondjuk én legtöbbször csak éjszaka viselem, mert reggel a rezgésére ébredek, így nem keltem fel a családot.
Csak emiatt nem cserélem le a 3-as szériára, de egy komolyabbat se vennék.
Ár értékbe verhetetlen szerintem a mai napig.
-
lappy
őstag
-
Dan-szan
senior tag
válasz
7Sony7 #116671 üzenetére
Csak telenoros lehet? Én ezt használom netezésre,ha 2 kártyás a telód ez is egy lehetőség : Maraton csomag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest