Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #79756 üzenetére
Megoldodott.
A cekaszhoz folyhatott be viz, ami zarlatot okozhatott.
A foldelesi vezeteket levettem, es ugy szarazon felhevitettem a kavefozot.
Elsore nem , de masodik felmelegites utan mar hibatlanul mukodott akkor is, ha a foldelesi vezeteket csatlakoztattam.
Egyszeruen kiszaradhatott a viz vagy vizpara a futoszal kornyekerol a felmelegites utan. -
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
HUTCHDB #79489 üzenetére
Lehet a gumis megbízható, de neki sincs röntgen szeme, nem lát bele a gumi szerkezetébe...
Én inkább veszek új gumit, minthogy az én és a családom vagy egyéb közlekedők életén spóroljak pár ezret.
A másik dolog amin érdemes lehet elgondolkodni, hogy aki a gumin spórol, az egy autónál mi mindenen spórol még?!
Mert kb ennyi erőből akkor fékből is vegyünk használtat... Elmegy az még jelmondattal. -
ViragL
tag
válasz
HUTCHDB #79203 üzenetére
Vicc ez a cikk, hiteles forrásnak semmiképp nem nevezném. Mindenki téved csak a dehír tudja az igazat
De ha figyelmesen elolvasod, már az elején van egy rész "új cikkünk a témában" és azt átfutod, ez szerepel benne:„A Debrecen környéki példa ugye az M35-ös gyorsforgalmi útra vonatkozik, amelynek a Kishegyesi úti csomópont, a 33-as számú út és a 354-es számú utat érintő gyűjtő-elosztó pályája tehát díjmentesen használható” – mondta el Kibédi-Varga Lajos szóvivő.
Itt meg van jelölve forrásként a Nemzeti Údíjfizetési Szolgáltató Zrt. Nem azt mondom, hogy a NÚSZ nem hibázhat, de azért nagyon meglepett volna, ha hibás térkép lenne fent az oldalukon hónapok óta.
-
vlevi
nagyúr
válasz
HUTCHDB #79192 üzenetére
Már rég kibeszéltük, de mindig felmegy bennem a pumpa, ha rágondolom. Az elkerülőnek az lenne a feladata, hogy az atmenőforgalom kikerülje a belvárost. Pl. NyiregyhazarolSzolnokra tavaly még jó volt az elkerulo, de idén már megint be kellett mennem deb-be. Direkt figyeltem, a hajduhadhaz nal levo elagazasnal, Bocskaikert felol folyamatosan jottek szembe a 4-esen debrecen felol, de a januar ota fizetos elkerulon senki nem volt.
Amugy nekem most a gugli terkep ugy tervez debrecenen keresztul, hogy csak felig megy be az alkerulore, ha a fizetos szakaszokat letiltom.
Év elején meg tenyleg ugy volt, hogy teljesen fizetosy de aztan valaikor korrigaltak, es ujra igyneesse tettek par rovid szakaszt
-
-
HUTCHDB
nagyúr
-
lizakattila
senior tag
válasz
HUTCHDB #78618 üzenetére
Hát nem lesz egyszerű...
Félreértés ne essék, nem a google térképre hagyatkoztam. Laktam 1 évig Pesten, ez alapján mondom a javasolt útvonalat. -
mghltm
addikt
válasz
HUTCHDB #78090 üzenetére
nalunk mar 2 helyen van digi ~3-4 ev ota, elotte upc volt mindenhol. az egyik a belvaroshoz kozeli ( honved utca ) utp kabeles ( net / tv / tel ), a masik helyen csaladi haz + optikai kabel modemmel. evente 1-2 alkalommal van problema: net hasit, telefon jo, teven annyi ado van, elfaradok mire atfutom oket es mindezt joval olcsobban a hasonlo teljesitmenyu upc csomaghoz kepest. nekunk bejott a valtas, jok a tapasztalatok, nalatok pont forditva van. egy a lenyeg: a nehezen megkeresett penzedert megkapd azt a szolgaltatast, amit elvarsz erte, akkor nyert ugyed van.
digirol regeltek meg kre, hogy amikor elfogyott az switch-ben a szabad port es epp uj elofizetot kotottek be, veletelenszeruen kikotottek egy regebbit...
-
werszomjas
addikt
válasz
HUTCHDB #77709 üzenetére
Igen tudom, én a fizetésem felét kb elkajálom, ami nem jó dolog, és tudom, hogy ezen sokat tudnék spórolni, de nem megy, nem tudom megenni az ételt, ha nem tudom felismerni, hogy milyen húsból van, vagy épp mosogatólé íze van a levesnek/köretnek
Lehet, hogy találsz menüt mondjuk 700-ért, ami ehető, de ott meg az adag lesz kicsi.
A kaján=egészségen nem jó spórolni. De ez persze csak az én véleményem
-
werszomjas
addikt
válasz
HUTCHDB #77706 üzenetére
Ne haragudj meg, de szerintem nem ezen kéne spórolni, én pl elvből nem eszek olyan helyen, ahol egy menü ára 1000ft alatt van. Gondolj csak bele, ha mondjuk adja 6-700ft-ért, és fenntartja a helyet, fizeti a dolgozókat, és még meg is él belőle, akkor honnan veszi el a hasznot?? Igen, az összetevők minőségéből....szarból nem lehet várat építeni.
750ft alatt ehet egy menüt valamelyik kínaiban, ismeretlen eredetű hússal.
A suliban amúgy nincs kajálda? Menza? Az olcsó, mondjuk olyan is.
-
mezis
félisten
-
xuldar
addikt
-
sto1911
veterán
válasz
HUTCHDB #76295 üzenetére
Egy windows parancs, megmutatja, h a szerverig melyik router milyen pinggel valaszol es milyen utvonalon megy a csomag. Windowson tracert a parancs ha jol tudom.
Lehet az utvalasztassal van gond, es akkor lehet masik szervert keresni - vagy varni mig megjavul, ha egyaltalan.
-
-
xuldar
addikt
válasz
HUTCHDB #75876 üzenetére
Preferences, Playback menüpont, Replay Gain fül. Itt van egy Replay Gain Preamp csúszka, amivel egy winamp alap hangerőt lehet beállítani, talán itt van levéve.
Esetleg a Plug-ins/Output menüben nézd meg az aktuális output illesztő paramétereit a Configure gombbal, de én inkább az elsőre gyanakszom.
-
sto1911
veterán
válasz
HUTCHDB #74318 üzenetére
Szet kell hozza szedni a kutyut es RS232-vel racsatlakozni es onnan ujra lehet flashelni, ha nem sutott ki benne valamit az aramszunet. Pl. Azt nem tudom konkret tipusnal egyaltalan lehet-e ilyet, meg azt is ketlem, hogy megoldana.
Ha aramszunet volt, biztositonal be kell jelenteni es kifizetik.
-
mezis
félisten
-
zolikaDB
veterán
válasz
HUTCHDB #72807 üzenetére
Tul vastagon ne almodj rola, vagy gyorsan szerezd be, mert befejeztek a gyartasat, itt az Mi4i.
Igazabol inkabb a MiNote Pro van pariban az i6-al, az ellen szantak.
MIUI-val egyebkent nem veszel eszre kulonbseget a ket keszulek kozt, foleg, h a Mi4 kameraszoftvere van a Mi3-ban is, de nagyreszt ugyanaz a ket telefon. Ja, mas a proci, Snapdragon 800 es 801. Nehany megahertz, ennyi.
Gyere a Mi3 topikba, ott megtudod, egesz pontosan mi ujsag. -
ati012
őstag
válasz
HUTCHDB #71835 üzenetére
Szerintem ez egy teljesen korrekt ajánlat.
90-120ezret megér a szék, egy régebbi lapos TV -t ennél olcsóbban is lehet kapni.
A helyesírás, az más. De az ajánlat az korrekt.
Ha már itt tartunk: elektromos mopedet keresek! Cserébe zoknit vagy Ferrari F355 replika body kitet tudok felajánlani.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
HUTCHDB #71617 üzenetére
A daniellában szoktam venni a saját márkás 11w-os E27(1000lm) deluxot de van GU10-es is 6-7w (400-500lm) körüli, elég jó minőség megfizethető áron és helyi garanciával, valamelyik mát 2 éve megy. Az idén vettem dimmelhető Osram 11w-osakat is (ezek drágábbak) A nappaliban nagyobb fényerő kellett ezért rendeltem kínából ilyen GU10-es átalakítót és még csillárt sem kellett cserélnem.
-
atike
nagyúr
válasz
HUTCHDB #67497 üzenetére
....milyen oprendszer van a gépen?
Ha jól értem, akkor a router reset után sem éred el azt gépről? Az mindenképp érdekes.
A gép a router lan portjába van dugva, ugye? A net meg a wan-ba.... Patch kábel csere volt már...? A gépet a router másik portjába dugni...? Azt a gép érzékeli, hogy be van dugva a kábel és hogy van rajta valamilyen hálózat...? Ha a géped full autón van (DHCP-n), akkor ipconfigra mit ír ki....? Kapsz-e valamilyen IP-t és mi a gateway....?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest