- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
ngabor2 #6388 üzenetére
i3 2100 OEM - 19.990 Ft - (1év)
KINGSTON HyperX 4GB [2x2GB] 1600MHz DDR3 KIT - 5.990Ft
ASROCK H61M-HVS - 11kvagy rááldoz még 12 ezret, és kap egy i5-2320-at...
-
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
-
_seth_
veterán
válasz
ngabor2 #5813 üzenetére
Pár éve pedig még én is itt vettem
A légpuska kereskedelme is a lőfegyverhez hasonlatos ma már? Pont ma vettem vadászboltban lövedéket hozzá. Azért nem golyót írok mert a boltos nő golyó alatt szó szerint golyóra gondolt így jelezte, hogy nincs... én meg mutattam,h ogy de van ott 5,5-ös 22.cal nem is egy dobozzal
-
Kryczek
aktív tag
válasz
ngabor2 #5676 üzenetére
igen! érdekesnek találtam, hogy közel járt az SGS3-hoz, ami 4 magos ez meg csak 2. Ez miért trollkodás? Hisz nem azt mondtam, hogy jobb... Sőt, az S3 jobb. Csak azt hittem nagyobb a különbség... nem kell kiforgatni a szavakat... nem szidtam egyiket sem...
De ha nem mobilról lenne szó, hanem egy laptopról akkor biztos nem vádoltál volna meg...és nem vagyok elvakult... szívesen kipróbálnék egy s3-at vagy egy HTC-t...
-
törölt tag
válasz
ngabor2 #5257 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy lítium elem (nem Li-Ion, az tölthető). Ettől függetlenül tölthető, a lapok is töltik. Ez már abból is kiderül, hogy a sokáig állt, lemerült elemű, minden beállítást elfelejtő lapok 3-4 nap készenlét után már megjegyzik a beállításokat.
De mindegy, akkor nem foglalkozok a témával.
-
mezis
félisten
válasz
ngabor2 #5257 üzenetére
Valamennyire regenerálhatók az elemek is. (1-2 hónapra szól egy ilyen "feltöltés" és meg sem közelíti az eredeti kapacitást.) A cink hengeresek aztán kilyukadnak és kifolyik a maró anyag... Az acél burkolatúakkal valamivel jobb a helyzet de akár fel is robbanhatnak töltögetés közben !
-
GIJoe
addikt
válasz
ngabor2 #4387 üzenetére
legutoljára a munkaruházati boltban vettem (hatvan utca) 15K volt, egy bőr csukáért nem sok... (érdemes benézni sokszor) sok esetben nekem sem annyira, de most inkább legyen bőrben a lábam, mint egy műanyag síró kínai gyerekek könnyeivel összepréselt alig szellőző szöveg,plasztik szorításban
-
werszomjas
addikt
válasz
ngabor2 #4364 üzenetére
nyamíí
de jó színe van a konyhapultotoknak
Egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele, de sztem a palacsinta akkor a legfinomabb, ha más készíti el
Én mikor magamnak csinálok sose esik olyan jól, mint mikor más süti ki
(#4368) PindurAnna> mert az hova lett? mégse vált be?
de a színe ilyen volt
-
-
sto1911
veterán
válasz
ngabor2 #2993 üzenetére
De, pedig teged minosit...
Ezek utan a jartathatod a szad az 50 hsz utan, kit fog erdekelni?Vegyetek ki az elso hszbol akkor...
"az utolsó megjegyzésedhez meg annyit
fűznék: ha valakinek eltér a tiedtől a
véleménye, az már szégyen?" - az a szegyen, hogy 90%-okat irkalsz, pedig nem kerdeztel meg senkit, onkenyeskedsz itt, mint egy kiskakas.( #2996 ) mitulabattyi: en is gondoltam ra, de a hagyomany megiscsak erosebb, nem?
-
törölt tag
-
sto1911
veterán
válasz
ngabor2 #2976 üzenetére
Hogy tartanak be, mikor TE, mint MODERATOR is szarsz ra? Nem latom odairva, hogy ki talalta ki, ennyi erovel a 24h/50hsz-t is par ember talalta ki, es valaki meg beficcentette.. Atyauristen...
Vegyetek akkor ki...
Pinduranna: ha nem latod, tegyel fel szemuveget, ahogy Fabry mondana...
-
sto1911
veterán
válasz
ngabor2 #2970 üzenetére
Ja, eszembe jutott, ha mar osztom, akkor legalabb illene betartanom is
Nem alsobbrendu, hanem megkulonbozteto. Ugy is mondhatnam divatos szoval, hogy rasszista. Szerintem az emberek nagyobb resze piacolni jar fel ide, aki enyelegni akar az chateljen. Valamint ideznek az elso hsz-bol:"Mivel a topic egyszerre szolgál üzletelésre és beszélgetésre, annyiban állapodjunk meg, hogy a nem üzleti jellegű hsz-okat írja mindenki OFF-ba. Csak hogy elkülönüljön a két profil."
Tessek figyelmesen elolvasni, ha mar moderator tetszik lenni.
(#2968) PindurAnna: en legalabb elhalvanyitom
Ja igen, es a kaja tobb embert erdekel, mig a konkret esteben a tietek csak 2-ot.
Koszonjuk.
-
fenergie84
addikt
szerintem, ha van benne bármilyen ilyen jellegű kitétel, az a munkaviszony megszűnése után is él a meghatározott időpontig...más különben nem lenne értelme ilyen feltételeket szabni. Ez nem egyedi dolog, ismerősöm egy orvosi műszereket forgalmazó cégnél volt, neki az volt a szerződésében, h 1 évig a felmondása után nem dolgozhat a konkurens cégeknél...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest