- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
werszomjas
addikt
válasz
patex1983 #34991 üzenetére
Ja és választásnál figyelj a zajszintre is, nálunk a meleg nyári napokon néha egész éjszaka ment a klíma, de teljesen hangtalan, sztem fontos, hogy lehessen mellette aludni.
Ahogy zolikaDB is írja, sokkal több energiába kerül egy szobát újra és újra lehűteni, mint szinten tartani egy inverteressel.
-
werszomjas
addikt
válasz
patex1983 #34977 üzenetére
Mivel gondolom nem 1-2 évre veszed, válassz valami minőségi japánt. Pl. Fujitsu, ja és mindenképp inverterest szereltess.
Ha több is kell a lakásba meg lehet fontolni a multi split rendszert, de nézd meg az árakat alaposan, nálunk pl két egységnél jobban megérte a mono split (1 kültérihez, 1 beltéri), mint az 1 kültéri, 2 beltéri.
-
-
perge666
veterán
válasz
patex1983 #32093 üzenetére
Igen szeretném kiszedni hogy ne zajoljon a gépbe.
Valószínűleg eladó lesz amint szerzek SSD-t.Amúgy nagyon észre lehet venni a különbséget HDD és SSD között?Sebességre értem.
ati012:Akkor lehet érdemes lenne megtartani benne a 250-es HDD-t,és mellé venni egy 64-es SSD-t?
Ha nem dolgozik a HDD akkor az is zajtalan úgy is. -
törölt tag
válasz
patex1983 #31220 üzenetére
A zajokat nem a csatlakozó szedi össze, hanem a nem megfelelő minőségű, vagy nem megfelelően elvezetett kábel.
kungzi: Miért ragaszkodna mindenki ennyire a Discovery-hez? A sok ismétlés és reklám az egyetlen (na jó, ez már kettő) dolog ami hosszú ideje kiemeli őket a többi csatorna közül.
-
SOAD19
addikt
válasz
patex1983 #28788 üzenetére
Én anno, kb. vettem meg a mostani kártyafüggetlen Nokiámat, és már elég régi volt a sim kártyám, nem tudtam a telefonnal sms-t küldeni. Bementem a Vodához, és elsírtam a gondom, és adtak egy új sim kártyát jelképes összegért. Szerintem esélyes, hogy az esetedben is így járnának el, szerintem menj el, és kérdezz rá.
-
válasz
patex1983 #28109 üzenetére
Az opciós díjban foglalt forgalmi keret időkorlátozás nélkül bármely napszakban felhasználható, a megrendelést követő 30.
napig (ciklus végéig) vagy az opcióban foglalt adatmennyiség felhasználásáig. A csomagban foglalt belföldi adatmennyiség
elérésekor a szolgáltatást kikapcsoljuk. Az internetezés új ZsebNet opció vagy kiegészítő adat opció (PluszAdat)
megvásárlását követően folytatható. A kiegészítő adatopció vásárlása elérhetővé teszi ügyfeleink számára, hogy
rugalmasan és kontrollálhatóan alakítsák csomagjaikat.ez meg az ÁSZFben van
-
patex1983
őstag
válasz
patex1983 #27175 üzenetére
Ja és ami kimaradt, egy Asus Xonar DG hangkari, ami szintén garis.
(#27177) fenergie84: Igen, a múltkori üzlet nem jött össze sajnos. Köszi.
-
perge666
veterán
válasz
patex1983 #23572 üzenetére
Nekem lassan 5 hónapja van SGS2,amin gyári 4.0.3-as android van még azóta,de semmi gondom vele,és gyors is.
Pedig van rajta egy csomó plusz program,játék,képek,videók,de semmi döcögés.
Egyedül a hívásnapló ami néha 1-2 másodperccel később jön be,mint szeretném,de az sem vészes./majd valahogy törlöm a naplót,mert már nagyon sok van benne. -
giigz
veterán
válasz
patex1983 #23572 üzenetére
Én is így voltam az androiddal 2-3 éve, aztán vettem 20k-ért egy ZTE Blade-et, és felraktam rá az akkor legjobb főzött romot. Már a 2.3.6-os android is olyan stabil volt, hogy a félév alatt, amíg nálam volt, egyszer sem fagyott le, vagy indult újra... Igaz a hardveréből adódóan lassú volt. Aztán lecseréltem ZTE Skate-re, itt a gyári rommal sem volt semmi gond, egy főzött romot pedig majdnem egy évig használtam mindenféle újratelepítés nélkül, és egyszer sem fagyott le, vagy indult újra... Aztán azt most nemrég lecseréltem egy Galaxy S-re, felraktam rá egy 4.2-es Jelly Bean romot, és mióta megvan a teló, mondjuk egy féléve, egyszer sem fagyott le, vagy indult volna újra.
Valószínűleg már odáig fejlődött az android, hogy kinőtte a stabilitási gondokat, vagy csak szimplán valaki nem ért hozzá, és csodálkozik, hogy szar.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
patex1983 #23418 üzenetére
Műanyag 5 cellás, B profilos.
2db 210*150as, 2db 150*150es ablak, plusz egy komplett erkélyfal ajtóval ami nyíló-bukó. Mindegyik ablak nyíló-bukó. Redőnnyel. Külső-belső párkánnyal, kérésre vékony vagy széles. Plusz bejárati ajtó 15 ponton záró, acél, hi/sec, beépítve, takaró csíkkal. Törmelék elszállítással. Számlával, minőségi tanúsítvánnyal 450e Ft volt.
Egy napot késtek, és ezért ingyen kaptam az egyik ablakba beszerelve egy automata szellőzőt.
Valamint előszobába megkarcolták a saroktakaró elemet, egyből ment a főnök a Baumaxba és vett újatSzóval nagyon korrektek voltak
-
válasz
patex1983 #19053 üzenetére
Mert feldobtam a magas labdát
so-so valamit fejlődött, cirka 50%-ot (sandy és az ivy közötti átlag.) Még az is lehet, i5 lesz a következőm, ugyanis erre van hűtőm és azért a legolcsóbb ivy 44k körül kezdődik és azt elméletileg 3.7-ig turbozhatom egy kis bios-olás után. (a legolcsóbb z77-tel). Sandy is tökéletes, csak lenne 30%-kal olcsóbb. Én nem kötnék kompromisszumot. Van x4 750k, van fx6300, van i5, ezek közül választanék. Csak tudjam, mire kell. -
werszomjas
addikt
-
válasz
patex1983 #19030 üzenetére
Igen!? És az miben különbözik az 5 éves 775-ös QX9770-től?
Csak mert mostanában inkább a fogyasztásra mentek.
Az viszont elkerülte a figyelmemet, hogy a turbo boostos procinak lehet húzni a boost órajelét, "ugyanis a Turbo Boost szorzókat az eredeti beállításnál néggyel magasabbra emelhetjük." (pl 36x100-ról 40x100-ra) de akkor is ha az nem K-s végű.
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
patex1983 #17820 üzenetére
Ventillátorokat nézegettem, egyik másik vetekszik az ipon áraival, az aqua-t meg egyenesen veri.
Mondjuk más alkatrész a másik kettőnél lehet hogy pont olcsóbb lesz, de érdemes kicsit uánanézni, mielőtt az ember észnélkül költekezne...Vegyetek is valamit:
- Acer Aspire 1300 (melegszik)
- Micro headset, puskázáshoz tökéletes
- pci-os 4 portos USB (usb 1-es)
- sd ram 32bit (for free)
- 2db régi atx-es táp (145W, és 250W)
- Golf III alkatrészek
Árat mondjatok Ti! Privátban lehet bombázni! -
SOAD19
addikt
válasz
patex1983 #17330 üzenetére
Szemvizsgálat... Tudom, hogy nem jó a szemem, de szerintem ez, amit írtam nem függ össze, hogy jó-e a szemem. Ízlés kérdése, vagy tényleg nem jól van beállítva a filmeknél a fényerő/kontraszt.
(#17331) daa-raa
Akkor, most ez a trend, hogy direkt sötétebbre készítik a filmeket, de mit értesz az alatt, hogy nagy a dinamika? -
törölt tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SUSE Linux
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest