Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz
HUTCHDB #99208 üzenetére
25k és ez a legalja
-
varmi2
nagyúr
válasz
HUTCHDB #99033 üzenetére
Extrem digital. Van debrecenben is.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
törölt tag
válasz
HUTCHDB #97773 üzenetére
Up neki! Nagy kár hogy csak jövőhónapban lesz lehetőségem telefont váltani,most azonnal megvenném egyébként! Tegnap sikerült megtapizni az mm-ben,nagyon megtetszett,iszonyat jó telefon,bárki bármit mond a kínai márkáról... És méretben nagyon ott van,6" és kisebb mint az LG V10,pedig az "csak" 5,7"
-
diablo1984
veterán
válasz
HUTCHDB #97440 üzenetére
az egy nagyon jó választás volt!
a sütött kártya valahol a rossz és a jó ára között kell, hogy legyen, ha jól működik, ezt nem árt le is írni, hogy ilyen és semmi garit nem vállalsz rá, eljön, megnézi, ha jó viszi, így a vevő is tisztában lesz vele, hogy csak idő kérdése, hogy megpusztuljon megint a kártya.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #97390 üzenetére
Kérdés:
Ér valamit egy hibás (vagy nem?) videokártya?
"Kék halála" volt, ki lett sütve, most jól működik, olyan, mintha semmi baja nem lenne, de nyilván senkit nem akarok átverni...
Mivel tegnap vettem másik kártyát, így erre már nincs szükségünk.
Ha igen, ez mennyit érhet, esetleg érdekel itt valakit? -
Laraxior
titán
válasz
HUTCHDB #97397 üzenetére
Én egy GTX460-at vettem a gyereknek, ő is kb fél évig használta, aztán egyszer csak hol adott képet, hol nem... Asszem az is 20k volt, 4-ért sikerült eladni, mert jó hűtője volt.
Régi VGAknak ez az átka, amik nem vízzel vannak hűtve, azoknak véges az idejük.
Pedig ez a GTX460 is Windforce hűtéssel volt, azért bíztam benne... Aztán mégse nyert -
GIJoe
addikt
válasz
HUTCHDB #97390 üzenetére
Nálam van egy eladó MSI HD 7850 2GB Twin Frozr 3 OC 25E ért bármelyik pillanatban vihető...
-
mghltm
addikt
válasz
HUTCHDB #97390 üzenetére
ez eleg jo vetelnek tunik, szerintem alku utan 20-21e korul elhozhato es helyben van, tehat fizetes elott megtekintheto, tesztelheto
-
törölt tag
válasz
HUTCHDB #92346 üzenetére
III. 10. 15. Általános rendelkezés a teljes fórumra, illetve Hardverapróra és Logoutra is vonatkozóan.
-
gps76
őstag
válasz
HUTCHDB #92147 üzenetére
Mi az állomásnál a Stationban voltunk osztálytalálkozón kb.25-en. Jó a kaja(svédasztalost kértünk) 1500/fő volt. tavaly és semmi más költség nem jött rá. Aki akar biliárdozhat, bowlingozhat meg jó a hangulata az egésznek nem csak egy asztalnál ücsörög az ember ha mást is akar.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
-
törölt tag
válasz
HUTCHDB #89695 üzenetére
Kérsz valakitől egy olyan gázlámpát aminek látszó helyen van a kevert levegője. (Például ilyen. Azaz elöl a csőrön vannak lyukak.) Eltakarod a levegőnyílást, ettől a szúróláng megszűnik, és lobogni fog. A lassan, túl kevés levegővel égő bután pedig kormozni fog. Ezt a kormolást kell kihasználni a szinezéshez. Nem kell túl közel tartani, mert a búra megolvadhat. Biztonságos távolságból is lehet kormozni.
Ha nem tetszik a végeredmény egyszerűen lemosod.
Ha megvan a kívánt hatás akkor matt lakkal fújd le.
Fontos! Ha kormozol, ha nem, ha találsz szines lakkot,, ha simával fújod meg mindegy, de mindenképpen fújáspróbát kell tenni. Egyes lakkok oldhatják a műanyag búra anyagát. -
törölt tag
válasz
HUTCHDB #89695 üzenetére
A Trinát lakk alapból sárga. A rétegvastagság függvénye, hogy ez mennyire fog látszani kezdetektől fogva.
Léteznek színezett lakkok. A Tamiya biztosan gyárt ilyesmit. [link] Persze ezek nem kültéri használatra vannak tervezve. Emellett Mo-on a beszerezhetőségük is érdekes kérdés.* Választék mindenesetre van belőlük. Gondolom létezik normál kivitelben is, én elsődlegesen művészellátókban néznék szét, nem prakkerben. Üvegfestékek között néznék szét, bár azok meg nem spray kivitelűek, szóval neked kell szétkenned, lehetőleg egyenletesen.
* - Makettfestékeknél jelenleg kb háború zajlik. Az egyik cég (AK, akik egyébként lenyúlták a Vallejo festékét, csak nem tudják még közel sem olyan minőségben gyártani, de legalább a rommáhígított állagút is drágábban adják) úgy akar piacot szerezni a nem éppen csúcsminőségű akrilfestékeinek, hogy el akarja érni, hogy EU területén betiltsák a többi akrilt, és még a szintetikus olaj/műgyanta bázisúakat is. Előbbieknél a hivatkozás az, hogy izopropil alkohol az oldószerük, utóbbiaknál a észterhígító. Bár érdekes, hogy ezt hogyan lehetne keresztülverni, mert a háztartási fertőtlenítőszerek kb 99%-a tartalmaz IPA-t. (A legjobb minőségű festékeket egyébként mai napig a Tamiya és a Gunze gyártja.) A hivatkozás egyébként az, hogy az IPA és az észterhígító káros az egészségre. Ehhez képest az AK tisztítófolyadéka nitrohígító, ami aztán nagyon egészségbarát.
De ha már itt tartunk: izopropil alkoholt hol lehet beszerezni?
-
törölt tag
válasz
HUTCHDB #89687 üzenetére
Minden gyártó arra törekedik, hogy ne sárguljon a lakkja, ne sárgítsa a felületet. A régi Trinát lakk lenne jó neked, de az meg csak tégelyben van. Emellett lámpabúra esetén az sem árt ha hőálló valamennyire.
Tudnék még mondani olyan lakkokat, amelyek mindenki szerint sárgulnak (nálam érdekes módon nem), de azok meg aranyárban vannak, mert makettező lakkok. Ezek sem spray formátumúak legalább.
-
GIJoe
addikt
válasz
HUTCHDB #89558 üzenetére
Nekem anno a LibreOffice a wordból kitörölte, szerintem a pptben is mennie kéne...
-
mezis
félisten
válasz
HUTCHDB #87887 üzenetére
Próbálj meg egy Live Linux kliensel csatlakozni.
-
mezis
félisten
válasz
HUTCHDB #87882 üzenetére
Ez lenne az igazi ? (Első találat)
Be tudsz jelentkezni a modem-routered beállító menüjébe ? -
HUTCHDB
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest