- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Először is túlélik, nem kell külön írni.
Mondtam, hogy egy ember nem bír ki egy napot víz és élelem nélkül? Nem mondtam, de azt mondom, hogy kellemetlen helyzet, és senki sem akar belekerülni. A hókotró nem tud járni, az autók pedig nem tudnak megmozdulni, mert akkora hó van. Rosszabb esetben gyalog sem lehet közlekedni, és ez már egy napja így megy.
Nincs pánikkeltés, tehát pánikkeltés, ezt sem kell külön írni... Színtiszta tényekről beszélünk.
Mondok egy szintén kellemes helyzetet... Valakinek sürgős orvosi ellátásra van szüksége, de nem tud érte menni a mentő, mert ugye az sem ugorja át a feltorlódott kocsikat. Szintén igaz ez egy tűz estén, amit nem fog eloltani senki, mert nem tud. Vagy ugye a bűncselekmények, mert nem tud kimenni a rendőr...
A lényeg a lényeg, szerintem ez egy brutál komoly helyzet...
-
xuldar
addikt
A Vámospércsi úton van a Panoráma útig. A Panoráma úton sokan bicajoznak, és az autósok se szoktam 100-zal közlekedni a bukkanók miatt. Illetve a Monostorpályin a Lencz telepig, onnan lehet tovább menni Pacra, ahonnan földút vezet a Panoráma-útig. A Vekeri-tóhoz ezt a két útvonalat tudom javasolni. A 47-esen is megy kerékpárút a Hosszúpályiba vezető út csatlakozásáig.
Ha hosszabb útvonal is érdekel, akkor a Sámsoni úton menjetek ki az Acsádi útig, azon végig a Panoráma útig, és onnan a Vekerire. Illetve Hajdúsámsonig is van kerékpárút, bár ramaty állapotú, onnan át lehet menni Martinkára, ahonnan vissza lehet jönni Debrecenbe. -
petiwr
senior tag
Én is ismerek egy nagyon rendes oktatót tesóm és én is nála voltunk plusz a fél család még.
Nem úgy tanít mint más oktató. Ráadásul rendőr szóval jól megtanít vezetni. Majdnem minden nap vezethetsz ha neked jó.Nekem nála a jogsi 1 hónappal hamarabb lett meg. Ha érdekel szólj és adok telefon számot.
Orbán autós iskolában fő oktató de még vagy 6-8 iskolában mellék oktató.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest