- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
válasz
patex1983 #64983 üzenetére
Szerintem lopják a neted, rákapcsoltak egy másik routert ami a tolvaj gépeinek továbbítja kvázi a neted. (szerintem) Válts wifi lejszót, WPA2 kódolást használj, és kapcsold ki a WPS azaz QSS pint!
A wnetwatcher.exe progival tudod scannelni a hálózatban lévő eszközöket. -
gps76
őstag
válasz
patex1983 #63461 üzenetére
A doboziban hibátlan,igaz itt lépcsőházanként van 2 router a lakóknál,nincs kihasználva a kraft.
copass:
Nekem is Zanussi cuccaim vannak,a TL582 mosógépem 18 éves és egy 1400 Ft-os szivattyú,meg egy csőtoldás kellett bele eddig,pedig megy rendesen itt is.Reggel kérdeztem az alaplapot,procit... Az AM1 platform van valakinek itt?
-
mezis
félisten
-
mghltm
addikt
válasz
patex1983 #62101 üzenetére
szerintem ez forditott logikaval megy: a listaban megadott eszkozok elerik a netet, mig ami nem szerepel, az nem
-
törölt tag
válasz
patex1983 #61761 üzenetére
Még mindig a SanDisk gyártja a legmegbízhatóbb flash tárolókat. Legyen szó akár pendrive-ról vagy memóriakártyáról. Velük egy lapon ebből a szempontból maximum a Lexar említhető.
Persze lehet vannak gyorsabbak, de kérdés meddig működik egyáltalán az a termék. Volt már szerencsém kifejezetten gyors Kingston SD kártyához. Kár, hogy minden 6-8. fénykép csak úgy lazába eltünt róla nyom nélkül. Nem véletlen, hogy a fényképezőgépgyártók kb egyike sem ajánlja pl a Kingston termékeket. SanDisk-et meg Lexart meg kb mind ajánlja.
-
AndrewBR
senior tag
válasz
patex1983 #53925 üzenetére
Én vagy 2 napja "teszteltem" a Tanksapkás
sört:
Első benyomásom pozitív, igaz, ízben nem tér el a normál
Sopitól -szerintem, vagy alig észrevehető, alk. %-ban viszont erősebb...Tuborg a régi kedvenc, de sajna amelyik boltba mentem ma
(Coop) ott nem volt, szóval ezért esett a választás a
Heineken-re......de lehet mostanság sűrűbben fogom ezt a márkát inni, mert
az új pénztáros lány igen szimpatikus...Kovi29: Lidl?
-
copass
veterán
válasz
patex1983 #51677 üzenetére
nos, nekem 2db chieftec blackbox van, a vinyó bírja a terhelést azzal nincs gond hosszú távon. de az elektronikával már bajok lehetnek a külső hdd-n. nekem az egyik csinált baromságokat,crc ilyesmik véletlenszerűen. egy jó minőségű hdd rack-et kell szerezni vagy mindíg ellenőrzött (crc) másolást csinálni akkor nem lesz gond.
-
vlevi
nagyúr
válasz
patex1983 #51677 üzenetére
Nem tudom, a Revoltek ház milyen, de nekem egy Sharkoon Rapid Case USB3-ban van egy WD RED winchester. Szinte folyamatosan megy, töltögetés fel/le. Egyáltalán nem melegszik, legfeljebb kézmeleg. Még akkor sem melegedett, amikor a gépben lévő belső vinyóról másoltam rá USB3-on (80-100mega sebességgel) majd 1TB-ot. Ebben része van a RED vinyónak is, mert szándékosan 24/7 üzemre tervezték, de a Sharkoon USB ház is jó, mert teljesen fém, és jól kivezeti az esetleges hőt belülről. Másik házam egy Kolink, az már korántsem ilyen jó, mert műanyag érintkezik a vinyóval, és sokkal rosszabbul adja át a hőt.
Ja, és a Sharkoon ház másik jósága, hogy ha 10-15 percig nem történik semmi, akkor leállítja a vinyót, és csak akkor pörgeti fel újra, ha valaki hozzá akar nyúlni. Persze ez 5-10másodperc késlekedést jelent, de legalább egyáltalán nem megy 24/7-ben a vinyó, hacsak nincs rá tényleg szükség. -
-
mong08
tag
válasz
patex1983 #45579 üzenetére
És te úgy láttad,hogy azok a hozzászólások olyanok voltak, mint aki azt sem tudja merre van fel és merre le ?
Na mindegy, hagyjuk, nincs harag, csak éppen ha nekem érteni kellene ami a sorok mögött van akkor nekik sem ártana ezt a tanfolyamot elvégezni. Nem rossz szándékkal írtam, csak éppen kicsit csipkelődve mint ők, és úgy látom ő sem tudta kellően fülig érő szájjal lereagálni, akár csak én.
-
giigz
veterán
válasz
patex1983 #44671 üzenetére
Az a baj, olyat is olvastam, hogy pont egy ilyesmi (D-ban vásárolt...) bakancsról a hó miatt kopott le a festék, a boltban meg elhajtották... Kockáztatni meg nem szeretnék, és tényleg több rossz tapasztalatot is olvastam...
Tehát festék lekopás, talp leválás, ilyen minőségbeli hibák, amiket én szeretnék elkerülni...
Nyilván ha az idő azt kívánja, akkor lehet, hogy évente 2-3 hónapot is használnám, és ahogy olvasom, ezek a cipők nem nagyon bírnák több évig még viszonylag kevés használat mellett sem...
-
luckyboi82
tag
-
wwhy
veterán
válasz
patex1983 #44080 üzenetére
Gyakorlatilag nem megoldható. Én egy 10 emeletes panelban gondolkodtam hasonlóban, ismerős cég foglalkozik is hangszigeteléssel, de amikor a kb. összeget mondta, illetve megemlítette, h pl. távhő, gáz stb. csöveket is szigetelni kellene, akkor elment a kedvem az egésztől.
-
Gercsa
senior tag
válasz
patex1983 #44066 üzenetére
A beszédhang jellemzően nem a falon át szól legtöbbször, hanem pl szellőző járatokon.
Olyan helyeket keresetek ahol a levegő nagyjából szabadon jár köztetek.
Második lépésben szerelvények-csövek amikben levegő van (kémény, csatorna szellőző cső).
(Egyébként értelmes határok közt nincs megoldás arra, hogy egy panelban hogyan szigeteld le magad a küldő zajoktól.)
-
gps76
őstag
válasz
patex1983 #43716 üzenetére
Kösz az infókat,mert még a 7.x-es verziós HTC-m volt,de alig volt használható dolog rá,meg se microSD,csak Zune-n lehetett elérni,csomó kötöttség.Viszont néha unom már a droidot meg azt,hogy egy erőgép is ugyanúgy akadozik időnként.
Ha minőséget is akarok csak Nokia-ban érdemes gondolkodni? Ha igen melyik tipus alá ne adjam? -
dudikpal
senior tag
-
rayoliviero
veterán
-
Gercsa
senior tag
válasz
patex1983 #40623 üzenetére
Nem kellene velük foglalkozni, és nem is kapnának.
Konkrétan abból élnek, hogy figyeled, követed, fikázod, kommenteled őket.
Nekik mindegy, hogy rajongsz, vagy megveted őket, a lényeg hogy foglalkozz vele.Ha a kutyát nem érdekelné, nem lennének sportszer-sörgyár-autós szponzoraik, és a politikusok sem tudnák őket felhasználni semmire.
-
Engineer086
Modder
válasz
patex1983 #39849 üzenetére
A Ceglédi utca végén, az Acustic Center.
Ha már hangfalak, tud valaki Debrecenben olyan helyet, ahol foglalkoznak hangszórók építéséhez szükséges dolgok (hangszórók, hangváltók, csatlakozók stb. )forgalmazásával? Jó pár évvel ezelőtt foglalkoztak ilyesmivel a Hobbi elektronikában és a Szent Anna utcán, nem tudom, most csináljék-e. -
válasz
patex1983 #37580 üzenetére
Én a jogsim cseréje miatt háromszor voltam az okmányirodában.
Elsőként itthonról neten foglaltam időpontot. Csodás. Megadott időpontban papírok/fénykép elintézve.
Mondja nekem az ügyaintéző hölgy, hogy majd kapok sms-ben értesítést amikor elkészül a jogsi, akkor be kell jönnöm személyesen és majd húzzak sorszámot. Én ezt úgy értelmeztem, hogy sms megjön, besétálok...és az információnál kapok sorszámot és bye.Ehhez képest kiderült, hogy ott is csak olyan sorszámot adnak mintha a neten foglalnék magamnak...
Tehát tök felesleges volt a második utam, ballaghattam vissza a 3nappal későbbre szóló cetlivel.Majd a harmadik alkalommal 2perc alatt sikerült egy aláírás kíséretében megszereznem az új jogsit.
Ez az egész még foglalt időpontokkal is utazással mindennel együtt laza 3órába került. -
-
gps76
őstag
válasz
patex1983 #36630 üzenetére
Megtanulom(nám) én,de két hét alatt ennyit,ami ráadásul szakszöveg,nem igazán kivitelezhető,főleg hogy nap mint nap kérdezik az előző nap ledarált dolgokat és még készüljek a vizsgára is,meg család,gyerek lármázik estig,stb.
Ezért akarnék "könnyíteni" a dolgon.
Az a gond az A/4-essel is,hogy sokmindent nem tudok leírni,kevés ami nálam lenne egyszerre papirka. -
-
rayoliviero
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest