- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KROK640 #162247 üzenetére
Szerintem már 30 éve, az akkori forgalommal se lehetett volna egyszerű módon lezárni évekre egy ekkora csomópontot, hogy több szintes forgalmat alakítsanak ki ott. Meg lehet nézni, hogy a Dósa nádor téri mélygarázzsal is két évig szüttyögtek, pedig az szerintem negyed akkora terület sincs...
Alagút nélkül az egész projektnek semmi értelme, ezt ők is tudják, azért nem kezdik el az "egyszerűsített" tervet. A felszíni infrastruktúra a jelenlegi forgalmat is alig bírja el.
Az egyirányúsítást is sikerült a lehető legszarabb módon megoldani, valóban ha 1 sávot le kell zárni valahol, meghal az egész belváros.
-
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #162203 üzenetére
Persze, ésszel kell. Én jellemzően megnézem mit ad ki a matek, és mit nem, és majd az alapján vásárolok.
Pl: Ez egy 256-os telefon:
Telekomos kedvezmények az 512-es modellre:
Ebből ugye a kötbért nem kell nézni, mert majd akkor vásárolom meg amikor már lejárt a hűség.
És ekkora a matek, ehhez egy 20e csomagot kell kötni:
Persze nem ilyet fogok venni, ez csak egy példa. De az arányokat jól szemlélteti. Teljesen jó árakat lehet összekattintgatni olcsóbb telefonokra is, ha azon az ár környékén akarok maradni havi költésben, mint a jelenlegi.
Így amikor a flottás ismerőseim említik, hogy megérné nekem is csatlakozni hozzájuk, én nem a havi díjban, és költségben gondolkozom, hanem ilyesmikben, a könnyebb ügyintézésben, olcsóbb termékben, stb... -
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #162200 üzenetére
Nekem meg az otthoni net kb ami szükségtelen.
Jellemzően hétvégén is alig vagyok otthon, a tv-t/XBoX-ot leszámítva minimális az otthoni netfogyasztásom. Útközben/napközben viszont kevés 1 hónapra a legtöbb korlátos csomag.Sima, általános kiesés nem szokott lenni, ha van az viszont akkora hogy bemondja a híradó is.
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #162189 üzenetére
Telekomnál 2 év alatt 11900-> 18260 lett.
Úgy, hogy elvben ingyen van a 2 multisim kártya az előfizetéshez.
Cserébe vettem egy 5G routert, és az egyik kártya abban parkol. Lazán hoz 100-150-es sebességet, pedig elvben itt csak a 4G alapú 5G van.... -
-
lorcsi
veterán
válasz
KROK640 #161724 üzenetére
Reggel, meg delben ebed utan is
volt egy frissen orolt smi eros volt, az porgetett
bar fejemben is ereztem azert
tea sem rossza szemuveges temahoz:
az osszel online rendeltem szemuveget, a szemuvegek.hu-rol
elotte mavrendelos alapos vizsgalat
utana beneztem fel tucat szemuvegeshez ( 30-70/ kerettol meg a 100-150/ par lencsetol dobtam egy hatast.. pedig nem ma kezdtem
online az orvosi ertekek elkuldesevel mindenestol megsllt 67-ben, markas kerettel es normalis lencsevel
mondjuk ehhez biztosan kell tudni a jo meretu keretet is -
-
Shokkolo
addikt
válasz
KROK640 #161714 üzenetére
Az a baj, hogy teenager korom óta szeretem a kávét.
Lassan (szerintem) már nincs is akkora hatása rám ennyi év távlatából... de szeretem az ízét, illetve azt a kis rituálét körülötte.
Olyankor arra a pár percre megáll a világ körülöttem, és mindenki hagyjon békén.
Most kávézok...
Igazából számomra a "hogy lehet kávé nélkül élni?!" ugyan akkora rejtély, mint a koránkelés
@lorcsi
Milyen motiovációra gondolsz? Alapvetően az vagyok felkelni, mégse megy... akkor sem ha nem munkával folytatódik a napom, hanem számomra kedves tevékenységgel.
Szüleim egymás gyökeres ellentétei.
Ahogy említettem fentebb anyukám a korán kelő, ráadásul magától.
Apukám mozdonyvezető volt, leélte az életét úgy, hogy gyakorlatilag a bioritmus szó neki maximum a szótárból lehetett ismerős, rendszeresség az életében dupla 0.
Cserébe ha párnát ér a feje, alszik. Bárhol, bármikor
Viszont ha kell ő az aki szinte bármeddig elketyeg.
Rá hasonlítok, cska mint a legtöbb szellemi foglalkoztatottat engem is utolért már az átok.
Hiába fekszek le, még pörög az agyam. Amíg meg nem áll... addig hiába fekszem csukott szemmel -
RandomName
senior tag
-
zolikaDB
veterán
válasz
KROK640 #161502 üzenetére
Jó reggelt!
Ez lett végül:
1, Alaplap: ASROCK B760M Pro RS/D4 WiFi
2, Processzor: INTEL Core i5-14400F
3, Processzorhűtő: ID-COOLING SE-206-XT
4, Videókártya: ASUS RTX 4060 8GB
5, Tápegység: SEASONIC G12 GC 750W
6, SSD: SAMSUNG 500GB 980 PRO M.2
7, RAM: CORSAIR 64GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz CL16 KIT
8, Ház: COOLERMASTER MasterBox MB400L ablak és ODD nélküli
+ házventillátor 1db: BE QUIET! Shadow Wings 2 140mm PWM
+ nyomtató: BROTHER HL-1222WE - iPon - hardver és szoftver hírek, tesztek, webshop, fórum -
lorcsi
veterán
-
Cs1csó
titán
válasz
KROK640 #161377 üzenetére
Igen, sajnos ez a szivárvány fix, és a nullához kell az FN. DE számomra ezen két dolgon kívül gond nincs. Ha a világítást lehetne változtatni egyszínűre pl. sárga vagy barna vagy narancs vagy zöld az jobb lenne.
Megjegyzem ez sem annyira gond, mert nem nagyon nézem a billentyűzetet vagy csak ritkán mert vakon tudok gépelni (asdf jklé és mehet a móka, iskolában tanultam) de a nulla hogy nincs dedikált gomb az tényleg zavar. -
vlevi
nagyúr
válasz
KROK640 #161377 üzenetére
Sajnos már nem beszerezhető, de én sokáig agyaltam egy ilyenen.
[link]
Méretben TKL, de mégis van rajta kurzorgomb, és numerikus rész is, és nincs is összenyomorítva a jobb széle.
És ezt valamikor 50 éve kitalálták az IBM XT gépek billentyűzete ilyen volt, a Num-Lock gombbal a mai napig lehet váltogatni, hogy a numerikus részen a számok, vagy a kurzorgombok működjenek-e. -
lorcsi
veterán
válasz
KROK640 #161356 üzenetére
átnyálaztam a pcx oldalát
nem őrültem meg..10-15 körül is találtam értelmesnek tűnő bill-t (mediába benézek, megtapizni amit ott találok)
rapoo
Dell KB500 - foton nem magyar, de a leírásban már az szerepel
Logitech Signature K650 ez a legdrágább, de még ez is a töredéke a mecha billeknekinkább felteszek egy led szalagot valahova
-
Cs1csó
titán
válasz
KROK640 #161356 üzenetére
Nekem meg alap, hogy 65%-osat veszek csak tehát nem csak numpad ne egyen de az iránygombos rész a felette lévő insert-del stb. gombokkal se.
Tudok tízujjas vakon gépelést és sokkal jobb ha pontosan középre esik a bill és ha a jobb oldalt lévő egeret nem kell túl messzire tenni vagy túlságosan "jobb szélen" használni nem esik jól a vállamnak és a karomnak sem. -
lorcsi
veterán
válasz
KROK640 #161350 üzenetére
mi volt ennek a falcon-nak a nagy extrája a többihez mérten?
pontosan, van most egy ami kb mindent tud..de 68 gombos..Tenkeyless...kiherélt valami
épp azon agyalok, tudok e F sor-num pad-nyilak nélkül élni..meg az insert-home részleg
fúú...a mostanimat már nem lehet kapni
de asszem eltakarítom, kiszedem a gombokat és hátha gy elvagyok vele még egy ideig
sok pénz 20-30 ezer egy kiherélt valamire -
wwhy
veterán
válasz
KROK640 #161352 üzenetére
Mert kicsit mohó vagy, azé', wazze
- Megbízható,
- normális
- oktatók,
- nem túl nagy várólista,
- baráti árak, és
- jó vizsgázási esély az elsődleges szempontok.Még jó, hogy nem írtad a másodlagosakat is. Majd ha kihúzod a kezed a biliből, és felébredsz, akkor szólj
Ha csak a felét kéred, akkor sem hiszem, hogy lesz épkézláb ajánlat ... sajnos.
Billentyűzet: igen, sajnos a Fuji sem gyártja már a KB910-et, pedig abból is vennék tartalékot.
-
bul07
nagyúr
válasz
KROK640 #161345 üzenetére
Ő Debreceni nézd meg a videóit és akkor a stílusát már megtudod ítélni, hogy aztán nála egyéni döntés
(Nem ismerem csak a videóiba botlottam bele pár hete)Autós iskolák statisztikái meg itt találhatók
bár nem elég informatív mert nem oktatóra lebontva van hanem cégre -
lorcsi
veterán
válasz
KROK640 #161332 üzenetére
ha még nem is full konfig, de egyenlőre bill-ben kérnék helpet:
Bekerdeztem a billentyuzetes szaktopikba….
seggreultem, 50k/ billzet
szakosak es rendesek a sracok… de naa logi k800 doglodik, nem vesz minden gombot
a kriteriumok:
- magyar
- vezetek nelkuli
- halk
- es jo lenne ha vilagitana
- max 20k…
szerinteted ?nem vágom a technologiákat, annyit tudok, h már a második ollóst nyúzom és kényelmes
-
lorcsi
veterán
válasz
KROK640 #161324 üzenetére
nem feltetlen a legkisebb sff kell megvenni, vannak nagyobbak is
de ertem mire gondolsz es el tudom kepzelni h a nagy vga miatt komolyabb gep kell.. az meg nem az olcso brand lesznekem is egy q regi ntel konfigom van, i5 4670 talan. Otthoni dolgokra hasznalom.. meg most egyszerubb cad
azt se tudom hogy es mire upgradeljem gazdasagosan. Mert smikee hasznaljuk ez is boven jo… csak idonkent jon egy sugallat… -
zolikaDB
veterán
válasz
KROK640 #161324 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
Ami érdekel még:
- mi az az IPC?
- ha a RAM-ot lefelezem az az árát is lefelezi
- nem lesz játék, RTX 4060 alá érdemes menni? Ez a modell jó, megfelel?
- SSD: most 256GB van bent, ebből a windows foglal helyet, meg pár giga ez-az, a többi szabad évek óta (tudom, minél nagyobb, annál gyorsabb, de érted...)
- ODD nem lesz, semmihez nem kell már ODD (maga az Autodesk progi is felhőből dolgozik), ez a ház árban oké, meg szeretem a Coolermastert, és nem önszivatás, ha egy nagyon bevált cuccot pakolok be egy full ismeretlennel szemben (jó, Fractal, Lian-Li is jó lenne, de erre nem érdemes költeni annyira)
- FONTOS:
~ táp: több vagy kevesebb, márka jó-e?
~ 14400F-hez vegyek külön hűtőt?
~ ebben a házban 1 venti van, kell-e több, s ha igen, milyen, s hova tegyem?
KöszönömSrácok, brand gép: brand gép a laptop, hulltottak már ki belőle dolgok, és volt izzadás mire pótoltam, számlával... Addig állt és néztem ki a fejemből.
Volt "rendes" brand-es gép, most kihagynám.
Tudom, ez összelegózott, de ha baja van, kiveszem, számla, gari, megy vissza, és ha gáz van szerintem annyira szabvány minden, hogy bármikor bármivel pótolhatom bárhonnan számlával, garival, 2 nap futárral és megyünk tovább, de Urambocsá, otthonról hozok egy modul RAM-ot és jó vagyok amíg jön a következő, vagy van fölös lomos VGA, bepattintom és ugyanez. -
zolikaDB
veterán
válasz
KROK640 #161314 üzenetére
Köszönöm, és közben jut is eszembe, hogy már diskuráltunk ilyesmiről egyszer.
Node, a lényeg!
Kellene nekem egy munkahelyi PC, kb 0-ról építkezve. (2db monitor van, ami HDMI/DP tyúkbéllel képes a VGA-ba csatlakozni)
Főbb szempontok, követelmények:
- Autodesk CAD-CAM szoftver a fő felhasználási terület, de leginkább CAM, azaz egyszerű modellek készítése, majd CNC program generálása
- magyar forgalmazó, fejlesztőmérnök a minél erősebb egymagos procierőt javasolja
- GPU másodlagos, kevés feladta van (ahogy én tudom, olvastam, mondták!), teljesen értelmetlen emiatt pl Quadro alkalmazása, de Nvidia jó lenne
- ami kell majd nekem: WIFI, mert csak így kap netet a gép, nincs másra lehetőség, így vagy sima lap + PCI-os adapter, vagy WIFI-s lap
- nyomtató: csak fekete-fehér üzemmód, heti 5-10db A4-es lap (műhelyrajzok nyomtatása...)
- mATX méret
- nem ragaszkodom sem a pcx-hez, sem az ipon-hoz, de ezekkel van egyelőre jó tapasztalatom, és itt találtam meg mindent, ami kellAz én elképzelésem, amit nagyon nehezen szültem meg, pontokba szedve ide leírom.
Amennyiben van ilyen, ehhez hasonló, vagy épp ár/értékben jobb, OLCSÓBB, vagy olcsóbban picit "gyengébb"/ugyanilyen erős konfigra tipp, netán cserélgetnél, vagy bki javasolna más komponenseket, elő vele, mert amit leírtam, az egy kiindulási pont, ami valszeg megfelel majd, de semennyire nem vagyok amúgy képben a hw-világgal manapság.
Tehát ha az Intel kuka, és full AMD, oké.
Ha az LGA-1700, 14. generáció kuka, mert ugyanilyen erős proci van a 12. genből fele ennyiért, oké.
Ha a GPU fölösleges túlzás, mert 40 ezerrel olcsóbb is oké, jöjjön.
Ha a nyomtató nem jó, mert van HP olcsóbban, nekem királyság.
Bármi tipp, ötlet jöhet.
Ami kiszolgálja most a fenti szoftvert: HP Zbook 15, Intel i7-4700MQ, 16GB DDR3, 256GB SSD, Quadro K610M.Az én elképzelésem:
- Alaplap: GIGABYTE B760M GAMING X AX DDR4 (rev. 1.0) - van benne egy wifi 6e tudású hálózati adapter, és az antennát ki lehet pakolni a gép tetejére, tehát nem a csavaros verzió jár hozzá
- Processzor: INTEL Core i5-14600K 3.50GHz LGA-1700 BOX - tudom, K-s proci, amit Z-s lapban lehetne húzni, de azt nem akarom, viszont magas órajelen dolgozik turbóban, és nem tudom, mi lenne ekvivalens ezzel a procival, ami olcsóbb, de kb ennyire erős, csak odáig jutottam, hogy ez kb a top ma(jó, i9, de az nagyon messze van már)
- CPU hűtő, mert az nincs: BE QUIET! Pure Rock 2
- VGA: ASUS DUAL-RTX4060-O8G Dual OC GeForce RTX 4060 8GB GDDR6 DLSS3 - nem tudom, hogy eszik vagy isszák, és elegendő-e manapság egy 3050-3060 hosszútávra (csak annyit, hogy ennyiért 3060-ak mennek), nekem mindegy hány ventis, hány szlotos, csak elég legyen
- RAM: CORSAIR 64GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz CL16 KIT CMK64GX4M2E3200C16 - szerintem nem kell elmenni DDR5 irányba, a 64GB-on is filózok, hogy kell-e, bár ezer éves szabály, hogy memóriából sosem elég
- SSD: SAMSUNG 500GB 970 EVO Plus M.2 PCIe M.2 2280 MZ-V7S500BW
- Táp: SEASONIC G12 GM-850 850W
- Ház: COOLERMASTER MasterBox MB400L TG + ODD+ NYOMTATÓ: BROTHER HL-1222WE
-
SOAD19
addikt
válasz
KROK640 #161048 üzenetére
A kép közepén, a fa mögött van a helyiség bejárata. De, csak hétfő 14-14.30 környékén vannak ott, akkor lehet vinni a ruhákat, illetve átvenni az elkészülteket. Legalábbis a legutóbb még így volt, de ennek volt már fél éve kb., de jó ideje így működtek, biztos továbbra se változott. Eddig mindig elkészültek a következő hétre. Esetleg meg tudom adni a számaikat (anya, lánya páros):
0630 182 5074
0620 384 2983 -
-
KROK640
nagyúr
-
-
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #160888 üzenetére
Minden tisztelettel szeretném kifejezni azon véleményemet, hogy egy lófaszt.
S7 kijelzőbeégés,garis csere, jó volt minden, a szervízessel átbeszéltük, hogy szoktam havernál az akváriumban szelfibottal víz alatti videókat csinálni, megmaradt-e az IP védettség? A srác kézbevette a telefont, átnézte, és azt mondta, hogy igen, megmarad. És tényleg.
Később lett S9+, ott meg úgy működött a kijelzőcsere, hogy kaptak egy csomagot amiben ott az új kijelző, egy új hátlap, és egy új akku. (Fizetősben akkor volt kb 70e Ft)
Mert ha te a szétszedéshez megkemencézed a telefont, akkor vagy eltörik az üveghátlap, vagy nem. Van pótalkatrész. Ha meg már ennyire szétszedted, akkor meg már rakj bele új akkut is. -
husztiimi
csendes tag
válasz
KROK640 #160776 üzenetére
Oké, de Salex1 nem említett feladott poggyászt, így gondoltam, hogy anélkül utazik.
Ismerem a youtube csatornát, követője vagyok, de szerintem nagyon jó, hogy belinkelted ide, mert így legalább azok is megismerhetik, akik nem ismerik, és érdeklődnek a repülés iránt.
Aryes: Én meg ismerek olyat, aki ismer olyat, akinek az unokatesójának a nagymamája ismer olyat, aki ...
-
-
-
7Sony7
addikt
-
-
7Sony7
addikt
válasz
KROK640 #160592 üzenetére
6100 vagy 8100 használtban gondolkodtam először, de alaplapot nem tudom, hogy merjek-e használtat. Ha meg az új, akkor már egy használt procit nem sokat nyerek, bár nem tudom mennyire jó gondolat. Ramom most 5Gb van, csak elég lesz a 16, remélem. A táp a hp géphaz sajátja, valószínűleg jó régi. Viszont ház is kell, mert hp brand.
-
SOAD19
addikt
válasz
KROK640 #160588 üzenetére
Az ilyeneken relative könnyen átlátok, és sosem értettem miért jó többnek mutatnia magát, mint ami...
Egyszerű! A legtöbben versenyeznek egymással, kinek van jobb kocsija, nője, szebb, ügyesebb, jobb gyereke, pasija, kinek volt drágább nyaralása. Megy a versengés egymással, sokszor még családon belül is. -
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #160582 üzenetére
Én még mindig a hiteleseken égek ki.
Saját példa. Kellett pénz. Felmentem 2-3 kalkulátorra, matekoltam, pár nap alatt meglett az aminek jó a kamat, nincs variálás a törlesztővel, és elég hozzá a keresetem.
Dealer hív, átbeszéljük, teljesen idegen bank, bemegyek, megkötjük, fizetem, örülünk, ok.
Volt kolléga:
Kellett pénz, bementek a bankba, hogy akkor mennyit adnak? Tetszett az összeg, aláírták, és most sírnak, hogy sose tudnak a törlesztővel kalkulálni, mert mindig van valami korrekciós díj, meg a fidesz a hibás, mert az akciós 3 hónap után megemelkedett(!) a törlesztő, meg ilyesmi...
És amikor mondod, hogy ő a hülye, akkor jön az ultimate érv, hogy ő öregebb, nagyobb élettapasztalata van, az ő végzettségével ne gondoljam már... De amikor belekérdeztem, hogy elolvasta-e mit ír alá, akkor meg ment az arcoskodás, hogy ki bír annyit olvasni, meg hasonlóak....Néha az embereket nem lehet megvédeni a saját hülyeségüktől.
Akikről te írsz, az meg egyfajta kirakatgeneráció. Küszöbrágás mellett kell kifelé mutatniuk, hogy nekik mindenkinél jobb...
-
SOAD19
addikt
válasz
KROK640 #160551 üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy milyen célból hozták létre, többek között a vendéglátóipar fellendítéséhez, ahol a kormányhoz köthető emberkéknek is sok érdekeltsége van. Csak hát ez inkább egy jobb életszínvonalú országban lenne jó, ahol a megélhetéssel alapvetően nincs gond, simán kijönnek az emberek a fizuból, és ilyen programmal próbálják őket rávenni, ösztönözni, hogy szórakozásra is költsenek kicsit többet, hogy felpörgessék a gazdaságot, és ne csak takarékoskodjanak, rakják be a megtakarításaikat állampapírba, vagy egyéb befektetésbe. Bár, ez idehaza nem annyira jellemző, a magyarok többsége nem kimondottan tudatos, előrelátó, ami a pénzügyeket illeti. A választás előtti pénzosztás jó része is el lett költve, ami erősen hozzájárult az infláció elszállásához.
-
7Sony7
addikt
válasz
KROK640 #160550 üzenetére
Mondanám, hogy tegyen bele egy 1050ti- Asust, nekem az éppen belefért a HP gépházba, de a mostani nagyobb frissítés óta már vannak pályák, ahol a proci is kevés neki! (Q9400). Szóval mindenképp platform csere. Én is nézegetem szerintem jövőre az aprót, nem (csak) emiatt, amúgy is kell lassan a csere.
-
-
7Sony7
addikt
válasz
KROK640 #160538 üzenetére
Ha valami működik, akkor azt is elb@szarintják ezzel a sok frissítéssel. Jó, ok, biztonság, meg minden, de nem menjen már a használhatóság rovására.
SSD-t már vettem, sokat gyorsított a gépen, a kölkökében meg van (nekik) elég ram. Az egyiknek 8, a másiknak 12Gb. Az én gépem a leg lepukkantabb, 5Gb ddr2, csak nekem mindent cserélni kéne. Alaplap, proci, ram, táp, gépház...
Játszani csak a wártündér, Crysis.A munkámhoz meg villáskulcs kell, nem számítógép. -
RandomName
senior tag
válasz
KROK640 #160400 üzenetére
A fegyverkezelés egy érdekes helyzet lett mára.
Mivel ebbe a régióba is kezd beszivárogni az indokolatlan iskolai lövöldözés, és egyéb nehézsúlyú fegyverhasználatok, én egy új sorkatonaság esetén is szakemberrel vizsgáltatnám hogy ki az aki kaphat rá kiképzést...
Mondom ezt úgy, hogy szerintem pár héten belül megyek Apafára élménylőni mert azért érdekel, hogy '99-es sorkatonaságom óta mennyit változott ez az egész.... (De lehet Február-Márciusra csúszik)
Aki akar csatlakozhat, de akkor írjon privit....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen videókártyát?
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrotik routerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- EAFC 25
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest