- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
7Sony7 #81568 üzenetére
kamionos bolt az újvárosi úton, Convoy Truck shop. de a Szoboszlóin lévőben is kell lennie. de készülj fel, hogy viszonylag durván drága!
HUTCHDB: lehet közben ehhez a gumihoz semmi köze sincs. azért ha jó felniket és üléseket gyárt egy cég és ugyanolyan gumi kerül a piacra, ráadásul olcsón, nem biztos, hogy jó is! szerintem valami kínai gyártású gumi lehet. a black friday-ban ezt és michelint árultak, a michelin kopott, mintha ingyen adták volna....
-
Zola007
veterán
válasz
7Sony7 #81486 üzenetére
Nem sajnos
Olyasmi kell, ami garantáltan nem mozdul el sem nagyobb súly alatt, akkor sem, ha mozgatva van a heveder.
Engem kellene elbírnia, tehát nem veszem poénra a dolgot
Ez a fajta spanifer pedig azért nem jó, mert útban lenne a feszítője -
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
7Sony7 #79656 üzenetére
Köszi
(#79657) local1 Meleget én sem látok az előrejelzésben.
(#79658) Salex1 Már egy hónapja megvettem, ott van a gumisnál
(#79659) sirály69 Lehet jobb a tapadása, mint a mostani nyári gumival, amivel vettük..na meg nem is egyforma a négy. Elől egy pár pirelli, hátul meg egy pár bridgestone van fenn.
(#79660) Dan-szan Én is erre gondoltam. Hirtelen ha jön a nagyon rossz idő, akkor nézhetek ki a fejemből majd..
(#79663) mezis Már előre időpontot kellett egyeztetnem, ott ahová megyek.
(#79664) Salex1 Köszi már megvettem a METROban azt amiről kitettem a képet.
(#79668) jFox Nem lágyult el nyáron a gumi, ha azzal jártál??
-
törölt tag
válasz
7Sony7 #79621 üzenetére
És legalább annyira a festéktől is. Vannak festékek, amelyek egyáltalán nem engedik át az elektromágneses hullámokat, és vannak, amelyeket pont annak megfelelően állítanak elő, hogy a lehető legalacsonyabb csillapítást okozzák. Persze a polgári életben nem igazán írják ezt rá egyik festékre sem, szóval lutri a dolog.
-
mghltm
addikt
válasz
7Sony7 #79604 üzenetére
abszolut megertelek, hozzad hasonloan inkabb koltok valami kutyure 10-20-30e forintot, mint jarjak birosagra / korhazba es hadd ne folytassam...
meg annyit mondanek a gyarirol ( 4-4 szenzoros ford ), hogy az elsoknek a pittyegoje a muszerfal kozeleben van es magas hangon jelez akadalynal, a hatsoknak pedig valahol a csomagter kornyeken es melyebb a jelzohang.
ha megfigyeled a legujabb autokat, azokon mar 6-6 darab van, jobban figyelik az auto sarkait
-
mghltm
addikt
válasz
7Sony7 #79598 üzenetére
gyari cuccrol tudok nyilatkozni: tacsko meretu kutya, gyalogos, vascso jelzest valt ki, illetve ha dontott helyre allsz vagy onnan allsz le, a talaj szinten. ma reggel a nagyerdon parkoltunk a tornadonal es a jarda padkajara sipolt szepen. fenyezest inkabb ne, fontosabb a normalis erzekeles, mint a kinezet.
nalunk csak akkor kezdem a tolatast, ha a gyereket a kocsi elott latom vagy mar biztosan a hazban van az anyjaval.
-
mezis
félisten
válasz
7Sony7 #79596 üzenetére
Valóban jobb, ha a garancia könnyen érvényesíthető. Nekem a 4 szenzor közül egy már a próba üzemben bizonytalankodott, beszerelve meg rövid működés után teljesen megszűnt működni.
Kiszereltem, vissza a METRO-ba az egész garnitúrát, adtak helyette egy másikat.
Az viszont rendben működik. (Ezt már alaposabb próba üzem után szereltem csak be.) -
PindurAnna
Közösségépítő
-
lappy
őstag
válasz
7Sony7 #79567 üzenetére
ezeket nézted már és megoldódik a hova tegyem a kamerát kérdés plusz nagyobb látótér van hártafelé
-
simonzé
addikt
válasz
7Sony7 #79567 üzenetére
Az enyémben a kijelző a napelenző tükör helyére került, Nem túl szerencsés, mert a kábeleket elég gagyi módon rakta be a """mester""" (sok idézőjel). Az alternatív hely az utas fejénél lévő kapaszkodó alatt lett volna. Az én autómban nem lett volna útban, pont befért volna a felhajtható kapaszkodó alá (Megane)
Kiváló képet ad, de egy baja van: A távolságokat egyáltalán nem érzékelteti. Simán lehet hogy a padkától 30, vagy 5 centire állsz meg, nem érezhető a különbség a képen.
-
Calogero
addikt
válasz
7Sony7 #79567 üzenetére
Nekem ilyen volt a kocsimba: ParkPatrol PM55-8 Parking System
[link], [link], [link], [link], [link], [link], [link]
Ha az első szenzorokat nem kapcsolom ki rossz időben, akkor még a sűrű esőt is kijelzi.
45 500 Ft volt az ára 2008-ban, 30 000 Ft-ért szerelték be.
[ Módosította: #65675776 ]
-
törölt tag
válasz
7Sony7 #79228 üzenetére
Vettem ilye*t 3M-re szitázva pár éve, nem polarizált, de jó cucc. Ez a fuel tank keret ölhetetlen. Csak azért nincs meg a mai napig, mert kolléga hozott ajándékba Avanglion tokot ami olyat tudott, hogy két hónap után kiesett belőle a szemüveg...
*Az enyém aranyra volt fújva.
-
Fricu
tag
válasz
7Sony7 #78930 üzenetére
Ha nem húzod túl. nem áll le a hűtésed és a tápod is jó - túl él bennünket.
Én még csak tönkretett (nem ment) procival találkoztam.
Nyugodtan vegyél alá akár használt alaplapot.
Hamarabb fogod megunni, majomkodásból lecserélni (hú, a havernek már... van), mint tönkremenne.
Inkább az a kérdés a lap mitől halt be? Táp, kávé?
Nehogy megismétlődjön. -
yanna
addikt
-
belinho
senior tag
válasz
7Sony7 #77691 üzenetére
Üdv!
Egy ilyenre van szükséged kb 200Ft, szerintem a Hobby elektronikában a Kossuth utcán kapsz is!
Egyikbe megy a hangfal, a másikba a hosszabbító!
-
-
mong08
tag
-
lappy
őstag
válasz
7Sony7 #76316 üzenetére
Szia!
Szerintem egészen jól szól, persze ahhoz hogy ezt ténylegesen el tudja vki dönteni ahhoz sok mp3 lejátszót kellene tesztelni. Biztos van olcsóbb mp3 lejátszó is, várj egy kicsit hátha ajánl vki mást is. Sajnos fül/fejhallgatót nem tudok ajánlani, de nézz el ide . -
törölt tag
válasz
7Sony7 #75425 üzenetére
Jól emlékszel. Ezért sem egyszerű alumíniumot hegeszteni. Kb csak plazmával lehet értelmesen.
Ettől még lehet forrasztani. Ahhoz nem is kel megolvadnia az anyagnak, mert a forrasztás adhéziós kötés. Elektronikai megoldásoknál sem olvad meg az alkatrész kivezetése és a PCB rézsávja sem. Csak a kötőanyag. Persze az alut forrasztani sem feltétlenül könyű, mert első körben a felületi oxidot el kell távolítani a megfelelő kötés érdekében. Csak ugye ahogy elkezded melegíteni, egyből gyorsba oxidálódni kezd.
De a lényeg, hogy mindenképpen érdemes szakemberre bízni.
-
Zola007
veterán
válasz
7Sony7 #73130 üzenetére
az a szabadonfutó kalapácsa
A kazettád nyekkent meg, éppen javítható, de ha ez gallyra megy, akkor az agy és fogsor nem mai csirke, tehát minden más alaposan kopott lehet már benne.Minimum átfűzeted, de meg kell nézni a teljes kerék állapotát, lehet hogy érdemesebb egy komplett kereket venni
ui: komplett hátsó kazettás agyad duplafalú kereket úgy 6000-től vehetsz
-
törölt tag
válasz
7Sony7 #73121 üzenetére
Milyen régi? Valószínűleg ki van kopva a racsni, vagy meg van már nyúlva kicsit a lánc. Szoktad kenni valamivel?
Elvben csere a megoldás. De ha láncot cserélsz lehet ugrani fog a kopott racsnin. Tehát az is csere. Rossz esetben a hajtóművet is cserélni kell. De ezt a kopottsági fok határozza meg.
De lehet nincs is baja.
Hoztak hozzám hasonló bajjal bicajt. Ott meg az okos olajjal kente a láncot. Földúton fel is kapta a port, és úgy beszáradt a racsniba hogy majdnem egy óra volt mire ki tudtam vakarni a dzsuvát belőle...Utána nem ugrott terhelésnél...
daa-raa: lánctányérsornak tanultam.
-
mackosajt
addikt
válasz
7Sony7 #72943 üzenetére
A baj az, hogy az egyik lapban benne volt mind a 4 giga ram. Win7 64 bit. Jól ment. Csak az alaplapi vga kezdett sovány lenni már egy youtubehoz is.
Szereztem vga-t, de hülye a BIOS. Nem állt át rá. Másik lap nem tud, csak 2 gigat. Ezt a 64 bites win nem csípi.
Patt helyzet. -
SOAD19
addikt
válasz
7Sony7 #71664 üzenetére
Anno még, olyan 2007-2008 körül a Test drive unlimiteddel játszottam. Nagyon tetszett a grafikája, és, hogy nem volt egyáltalán gépigényes. Szerintem még ma is jól el lehet vele játszani. Voltak benne ilyen 1 órás kihívások is, úgyhogy kellett hozzá kitartás, de ezt pozitívumnak éltem meg.
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
7Sony7 #71575 üzenetére
Kormányablakban nem tudják ezt megcsinálni? Lehet egy telefont megérne a dolog, náluk hátha gyorsabb...
-
belinho
senior tag
válasz
7Sony7 #69331 üzenetére
Ez pont olyan megoldás, nem egyszer csináltam már, több kártyán is ilyen van, még egy ram süni sem esett le. Olyan vékony az a kis ragasztóréteg, hogy az nem szigetel semmit, DDR2-es VRAM-os kártyán szinte forró a kis ALU borda olyan jól átvezeti a hőt.
Egyébként vettem korábban minőségi ZALMAN hűtőborda készletet, s ott is így volt megoldva a ragasztás. -
Salex1
őstag
-
mezis
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nintendo Switch 2
- Láncfűrész topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Synology NAS
- Cyberpunk 2077
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- E-roller topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest