- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stb123 #95229 üzenetére
[link] Inkább a 20-24-48-72 execution unit-os integralt procikat keresgelnem "retro" celokra.
Azert lehet, h nem kompatibilis egyes játékokkal... nekem könnyű beszélni, mert csak néhány céljáték érdekel, aminek utána lehet nézni a neten intel VGA-val.Meg AMD integrált vga sincs kizárva, de úgy tdom, jobban állnak driverekkel az Nvidiánál.
Jó, elérhető áron egyik integrált sem hozza az 5750-et (még éppen nem; továbbá 72EU-s intel procik amik elvileg beelőzik az 5750-t is, azok igen drágák), de magam részéről 2x is meggondolnám kell-e diszkrét VGA GTX 650(TI), Radeon 7790 alatt.
-
mghltm
addikt
válasz
stb123 #95203 üzenetére
~1 eve 6000-re araztak a 2gb-os garis verziot, 3-et mondanek
-
birq
tag
-
PLaci58
addikt
válasz
stb123 #88745 üzenetére
Szerintem a mikró a ludas, ha csak a világítással leveri.
Az ajtó érintkezők a mikrókban biztonsági kötésben vannak, az egyik rövidre zárja a hálózatot, a másik egy vagy kettő megszakítja. Szerintem valamelyik kezd átégni.
[link]
A képen a monitor switch rövidre zárja a mikrót, hogy nyitott ajtónál ne tudjon működni. Van olyan kapcsolás, ahol a hálózatot zárja rövidre és ha a megszakító érintkező nem nyit, akkor buli van az automatánál. -
-
Atomantiii
addikt
válasz
stb123 #82244 üzenetére
Kétségtelen, hogy van sok használt cuccuk, de azért szoktak lenni újak is legalábbis régebben így volt. Mostanában nem nagyon jártam arra így nem tudom most mi a helyzet. Egy próbát azért megérhet hátha.
A Lansoft árlistája meg nem teljesen mérvadó, úgyis akkor derül ki, hogy mi a helyzet ha odamész.
-
tahepa
senior tag
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
stb123 #81566 üzenetére
Egy nyári gumitól valszeg jobb lesz, a méretből kiindulva gondolom nem egy 300+ Le-s 2,5 tonnás SUV-ra lesz...
Ha nem a hegyekbe akarsz járni vele nap mint nap szerpentinen, akkor ide az alföldre minden bizonnyal jó lesz. De mindenesetre ez a dolog, hogy a MOMO már gumikat is gyárt ez egy új keletű dolog lehet. Ennek minden előnyével-hátrányával...
(mondjuk érdemes lehet olyan gumikat nézni ami már legalább, mint gyártó előfordult pl.: ADAC gumitesztjein)Más:
tudtok-e ajánlani megbízható , jó referenciákkal rendelkező építészt?
(3. opciót direkt nem írok, mert tudom, hogy 3-ból úgy is kettőt lehet max választani...)
Jöhet privátban! (ha van vele saját tapasztalat, az csak jó) -
dewil666
őstag
-
Blabcsi
senior tag
válasz
stb123 #76641 üzenetére
Legolcsóbban az Andó bútoripari kft-nél kapsz ilyen bútorösszehúzó csavart.
-
zolikaDB
veterán
válasz
stb123 #73749 üzenetére
Opeles topikban is őt ajánlották, illetve hallottam egy olyat, h a Drei Cargonál is értelmes áron töltenek.
Tavaly nekem 5e volt egy takarítás, és egy pollenszűrő, de ez nem ózonos.
Töltés idén 10e.
Ezek fölé semmiképp ne menj, ha lehet.(#73751) Chesterfield: ez melyik cég??
-
Chesterfield
őstag
-
PLaci58
addikt
válasz
stb123 #72030 üzenetére
Ezt ajánlanám. Mondjuk én akcióba 900.- Ft-ért vettem nemrég náluk. Ez a töltő tud 1,7A-t! A Samsungnak nevezett 2A-es töltő 1A-t sem tud leadni.
-
zolikaDB
veterán
válasz
stb123 #67519 üzenetére
Nekem is tetszettek az ilyenek mindig is
A cikket nem olvastam, csak fb-on kedvelem az android authority-t, és jönnek a hírei.
Ez a gyakorlatban hogy működik? Van egy külső HDD-m, USB-n rádugom a csöppségre, ami wifi-n/LAN-on csatlakozik egy routerre, úgy a TV-re, ami monitor? És ha kell, letöltöm a mini PC segítségével a tartalmat a HDD-re, és onnan játszom le? Vagy te hogyan képzeled el? -
-
ati012
őstag
válasz
stb123 #62241 üzenetére
Van most egy pár konfigom
...meg monitorm! -
ati012
őstag
válasz
stb123 #60031 üzenetére
A legtöbb mosógép panelhibás, nagyon ritka hogy más baj jön elő.
Teszem hozzá nem vagyok mosógép szerelő, csak a környezetembe mindnek ez a hibája. Kivéve a mi Hajdúnkat <3.Méhtelepen nem fogják csak úgy átvenni. A műanyagot, a követ ki kell építeni belőle.
Aztán marad a végén ~20kg vas, 1.200 Ft .Ha elfér és nincs útban, OLX-re rakd fel picipénzé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest