Új hozzászólás Aktív témák
-
dewil666
őstag
válasz
Makszimusz #161144 üzenetére
Köszönöm szépen
-
diablo1984
veterán
válasz
Makszimusz #161154 üzenetére
akkor mégiscsak minőségi probléma lehet, ha ez a réteg levedlik. Elhiszem, hogy ezt a réteget azért vitték fel, hogy ellenállóbb legyen a víznek, vagy valaminek, de a valaminek nem áll ellen, ilyen gumis, latexes valami, ami nem tapad jól a hordozóanyagra ezért sérülékeny de nem gyengén(pedig nem is sportolok benne, rugdosni sem szokásom semmit, főleg bal lábbal, egyszerűen a hétköznapi használat kifogott rajta).
#161156 Cs1csó: akkor kifordított bőr, vagy a fene tudja minek hívják, én bőr cipőt szerettem volna, ezt kaptam, az nem érdekelt, hogy mit nyúztak meg érte.
-
bul07
nagyúr
válasz
Makszimusz #161148 üzenetére
Hát igen pont az eladó áruház a hibás ha a gyártó (Rieker) hazugsággal promotál és alacsony minőséget gyárt
Mintha a Tesco tehetne róla hogy van olyan gyártó ami rossz ízű bármit gyárt
Bár igazad van tehet róla a eladó áruház, miért árul silány minőséget
-
válasz
Makszimusz #161148 üzenetére
De ha valamit bőrnek hirdetnek, akkor milyen alapon tesznek a legjobban kopó részbe szar műbőrt? Ráadásul igazi bőr árban...
-
Cs1csó
titán
válasz
Makszimusz #161115 üzenetére
AdGuard Ads (talán korábban ez volt az AdGuard Base) AdGuard Annoyances
Esetleg még lehet mellé AdGuard Cookie Notice
Lehet kísérletezni.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Makszimusz #161054 üzenetére
Pénztárcában mindenképp
-
hucsikoi
senior tag
válasz
Makszimusz #161040 üzenetére
Köszi, figyelmetlen voltam.
-
válasz
Makszimusz #161043 üzenetére
Igen, de én nem a végéből akarok vágatni, hanem a közepéből.
-
válasz
Makszimusz #160915 üzenetére
Oda kell születni.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Makszimusz #160915 üzenetére
Nem tudom, én a revolutot használom, mert az kb a legjobb.
Haverom jártas az ilyesmiben megkérdeztem ő neki sem jut jobb az eszébe -
KROK640
nagyúr
válasz
Makszimusz #160901 üzenetére
Hülyeség ellen nincs orvosság - szoktam ilyenkor gondolni
-
Csöves
őstag
válasz
Makszimusz #160843 üzenetére
Sem utódja, sem boldog őse,
Sem rokona, sem ismerőse
Nem vagyok senkinek,
Nem vagyok senkinek. -
husztiimi
csendes tag
válasz
Makszimusz #160791 üzenetére
Atyaég. Én 5-6 éve nem repültem sehová, csak az utóbbi 2-3 évben. Viszont ezen utóbbi pár évben én sehol sem láttam olyat, hogy mérlegelték volna a táskákat bárhol is. Legutóbb 20kg-os kézipoggyásszal utaztam, de amikor a beszállókapunál voltam, akkor eljátszottam, hogy könnyű és lazán vittem.
-
husztiimi
csendes tag
válasz
Makszimusz #160787 üzenetére
Mikor történt ez és melyik légitársasággal?
-
husztiimi
csendes tag
válasz
Makszimusz #160781 üzenetére
A wizz csak a kalodába próbálja bele esetleg a kézipoggyászt, -ha nagyritkán belepróbálja. Tömeget nem mér kézipoggyász esetén.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Makszimusz #160742 üzenetére
Nekem nem kellett őket hívni, szerencsére cég intézett mindent.
Viszont a bőrönd kerék törést (tavalyelőtt Eindhovenből haza) korrektül intézték legalább. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Makszimusz #160740 üzenetére
Kíváncsiságból rákerestem:
"Ha alaposan megnézzük a Wizz oldalán az ügyfélszolgálati telefonszámokat, akkor bizony néhány ország esetében (pl. Azerbajdzsán, Dubai, Marokkó) egy budapesti, vezetékes számra bukkanunk: ezt azonban belföldi számról nem tudjuk felhívni, mert az automata bemondja, hogy hívjuk az emeltdíjas számukat. Próbálkozzunk valamilyen alternatív, VoIP szolgáltatóval, úgy sikerrel járhatunk."
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Makszimusz #160738 üzenetére
Szóval egy hívás többe kerül, mint a repjegy.
Igazán ügyfélbarát cég akkor... -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Makszimusz #160736 üzenetére
Örülök, hogy örömet okoztam!
Akkor nem hívja őket, nekem édes mindegy.
-
RandomName
senior tag
válasz
Makszimusz #160676 üzenetére
Ez Asus.
Arról a gyártóról beszélünk, ahol 10+ éve az Fn+F* billentyű hw szinten kapcsolta ki a wifit az W7 alatt, és ha raktál így kikapcsolt wifi után nem windowst, pl ubuntut, akkor nem volt wifi. Vissza kellett rakni a windowst, visszakapcsolni így a wifit, utána mehetett újra az alternatív oprendszer. Mert ugye a bios wifi ki-be egy másik módon kapcsolta, és ahogy az Fn+F* kapcsolta, arra meg nem volt a bios-ban kapcsoló.
Van egy fura humora a gyártónak, de nekem eddig bejött.... -
aldebaran
addikt
válasz
Makszimusz #160676 üzenetére
Köszi a linket, de nem volt benne megoldás. ha elállítom a min-max hőmérsékletet a bios-ban, az szerintem nem túl jó ötlet. Írtam megint a supportnak, hátha mondanak most valami okosat.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Makszimusz #160671 üzenetére
Köszönöm
-
aldebaran
addikt
válasz
Makszimusz #160670 üzenetére
nem tuning app. az vezérli a ventiket. anélkül pörög az összes venti 100%-on.
-
aldebaran
addikt
válasz
Makszimusz #160664 üzenetére
Tényleg. Én vak vagyok
Na, akkor megkeresem a supportot megint...Bár felesleges lesz.
De ha rámégy, hogy Support és Driver & Utility és win11, ott nincs az AI Suite 3, meg semmi néhány driveren kívül, míg a win10-nél lenyitva a software and Utility-t, van egy csomó minden. -
aldebaran
addikt
válasz
Makszimusz #160658 üzenetére
Igen, a compatibility list-et ismerem, de az nem mutatja a bolti jelenleg elérhetőeket és az árakat.
Az alaplap is fontos, mert az enyémre nincs gyártói utility win11-re, csak win10-re, így ha felteszem a win11-et, az összes ventilátor maximumon pörög a házban. Szóval, tudom, hogy fel lehet tenni, már tettem fel, működött, de nem volt hozzá sw.
Szóval, inkább kellene olyan webáruház, ahol feltüntetik a win11 kompatibilis alaplapokat.
Procit tudok innen a hw apróról venni. -
KROK640
nagyúr
válasz
Makszimusz #160617 üzenetére
Háááát, nem feltétlenül. Legalábbis errefelé sok öreg jön azzal, hogy bezzeg Kádár alatt milyen qrwa jó volt.
Elmesélik, hogy egész nap loptak a munkahelyről, meg kocsmáztak, nyaranta kalákába egymás házait építették fel, meg hétvégi telek, meg SZOT üdülés, meg négy kerék ... bezzeg a mai fiatalok, meg egy nyomorult lakást se tudnak megvenni, csak X év külföldi munka után ...
Máris igazolva van az egész. Ráadásul meg is szépülnek az emlékek. Aztán ráeszik egy kis propagandát (jajj sorosbrüsszelmigráns, a mi bölcs vezérünk megvéd és rezsit csökkent) és úgy látja, hogy máris a jó irányba tart(ana) az ország (ha hagynák). -
KROK640
nagyúr
válasz
Makszimusz #160609 üzenetére
A ruszki barát tematikán én is meglepődtem, de kellően felkészítéttek rá a népet, és mint előzőleg írtam, az egyszeri választó emlékezete nem túl hosszú. Pont az a réteg a legruszkibarátabb, aki még élt is alattuk.
Igaz, hogy a saját fiatalságuk miatt jó, nem azért mert annyira jó volt (a fene se tudja), de nem gondol már erre. -
SOAD19
addikt
válasz
Hívő ember se kérdőjelezi meg az Istent. Isten útjai kifürkészhetetlenek.
-
Cs1csó
titán
válasz
-
SOAD19
addikt
válasz
Makszimusz #160606 üzenetére
Egyszer tudják eljátszani, utána a kutya nem fog nekik pénzt adni kölcsön. Még mindig jobban járnak, ha mi magyarok fele adósodnak el Ft-ban, mintha külföldi valutában. De így se rózsás a helyzet:
Többet fizetünk az államadósság kamataira, mint a görögök, pedig nekik kétszer annyi a tartozásukNekem is állampapírban van a megtakarításom, úgyhogy viselkedjenek nekem, mert csúnyán fogok nézni.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Makszimusz #160443 üzenetére
Én '42-ben BF109-eken repültem, később megjártam a csendes óceáni hadszínteret is. Friss még az emlék, ráadásul full grafikán.
-
RandomName
senior tag
válasz
Makszimusz #160457 üzenetére
Ez annyira tiszteletreméltó....
Hétvégente, ha ráérsz éppen néha leszel a példaképem? -
Cs1csó
titán
válasz
Makszimusz #160443 üzenetére
Bevallom én Normandiát nem bírtam, a homok bement a ruhám alá a cipőmbe és ez erősen zavart (meg egy kicsit a zárótűz is persze)
-
RandomName
senior tag
válasz
Makszimusz #160413 üzenetére
A Portas egy ajtógyártó cég. Náluk van olyan szobaajtó zár ami rejtettnyelves, azaz amikor lenyomod a kilincset, akkor benne marad a nyelv a zárban, majd amikor becsukod az ajtót, akkor a nyelfogadóban lévő mágnes húzza a helyére.
Teljesen azt hittem, hogy valami ilyen megoldással küszködsz... -
válasz
Makszimusz #160413 üzenetére
Tökmindegy, találtam egy régi hangszóró mágnest és kinyitottam.
-
RandomName
senior tag
válasz
Makszimusz #160407 üzenetére
Portas ajtókon vannak erre gyári megoldások. Az miért nem jó?
-
válasz
Makszimusz #160335 üzenetére
Ez 2019-2021 közt volt, de értem mire gondolsz. Akkor még nem volt ilyen durva infláció, csak a lakásárak szálltak el elmebeteg módon.
A meghirdetett árral követtük a piacot, meg annak a lakásnak az árát, amit meg akartunk vásárolni belőle.
Annyit akartunk kapni érte, amennyit a spórolt pénzünkkel ki tudtunk pótolni, hogy megvegyük az újat. Végül sikerült, csak kellett hozzá egy kis türelem. -
SOAD19
addikt
válasz
Makszimusz #160299 üzenetére
Nyilván átvitt értelmében gondoltam.
-
SOAD19
addikt
válasz
Makszimusz #160297 üzenetére
Hogy kapják be?!
-
hucsikoi
senior tag
válasz
Makszimusz #160240 üzenetére
Akkor ezek szerint nem bennem van a hiba.
Próbálgato még egy darabig, hátha megkedvelem. Ha mégsem, csak keresek valami hasznélható darabot.
Csöves: A én régi ráncos képemből babapopsit, még varázsolni sem lehet. -
tahepa
senior tag
válasz
Makszimusz #160240 üzenetére
Ez hülyeség. Ha valaki valamihez nem ért azért nem a termék a hibás.
-
nrg_52
addikt
válasz
Makszimusz #160197 üzenetére
Simple-el lehet DKV menetjegyet venni.
-
Cs1csó
titán
válasz
Makszimusz #160158 üzenetére
durva egyetlen ilyen kapható újonnan:Acer CB272Esmiprx UM.HB2EE.E01 Monitor
-
Dan-szan
senior tag
válasz
Makszimusz #160117 üzenetére
+1 a Braun javára. Nekem volt még Remington is, de a Braun viszi a prímet.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Makszimusz #160108 üzenetére
Na, ez hasznos info nekem is.
Én is nézegettem a képeken, de nem akartam elhinni, hogy működik.
Maradok a Phillips fűnyírónál, az bevált.
Nekem volt egy Braun is, az olcsóbbikból, de ezen a 30eFt körüli árszinten szerintem a Phillips körkéses jobb. -
hucsikoi
senior tag
válasz
Makszimusz #160117 üzenetére
Ezek szerint mindenképp mozgókésest kell vennem. Akkor futok még egy kört.
Köszönöm. -
hucsikoi
senior tag
válasz
hdanesz és Sanki
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.
Mindenképp sima arcot szeretnék, mert a párom elég érzékeny a borostára.Zola007
Köszönöm neked is a választ. Hajvágásra is használod? Úgy hozta az élet, hogy egy ideig a fejemet is borotválni kell, de ott nem gond, ha nem tökéletesen sima. -
yanna
addikt
válasz
Makszimusz #160110 üzenetére
Véleményt kérdezett. Nincs semmi eltérő kettőnk véleménye között.
-
yanna
addikt
válasz
Nincs ebben semmi különös, borotválkozni borotvával lehet. Sövényt vágni több mindennel.
-
válasz
Makszimusz #160057 üzenetére
Te meg nem olvastad el, hogy készpénz ($) váltásáról volt végig szó.
-
válasz
Makszimusz #160054 üzenetére
Jó, ahhoz 4millió forintot kell váltani, de akkor is.
-
válasz
Makszimusz #160050 üzenetére
De a tranzakciós illeték 10000Ft...
-
válasz
Makszimusz #160045 üzenetére
+ wwhy: örülök, hogy örömet okoztam az ötletemmel.
Sosem volt még annyi pénzem, hogy kértem volna egyéni ajánlatot, így fogalmam sincs, hogy mekkora összegre adnak ilyet. 🤷
-
válasz
Makszimusz #159898 üzenetére
-
Papaj x
senior tag
válasz
Makszimusz #159880 üzenetére
Írok.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Makszimusz #159837 üzenetére
így van, ahogy írod. Egyébként mi is sokszor megkaptuk, hogy neten olcsóbb
Az emberek megérdemelték, csak én a (fizikai) boltosokat sajnálom a képletből, meg azt, hogy eddigi pályafutásom legeslegjobb munkahelye szűnt meg emiatt -
arpeen2
senior tag
válasz
Tűpontos!
-
aldebaran
addikt
válasz
Már bocsi, de az seholsincs rendben, hogy bárhol is átbasszák az embereket.
A boltbezárás az persze, a netes shop hozta el. -
yanna
addikt
válasz
Makszimusz #159828 üzenetére
-
KROK640
nagyúr
válasz
Makszimusz #159799 üzenetére
"Szó nélkül adta vissza a csávó az árát, vissza se kellett küldeni. Az egész azokról szólt, akik nem kérték vissza a lóvét." - hogy ez mennyire így van, azt a legnagyobb cripto láz idején a szomszédom szemléltette : Mikor boltban 220 ezer ft volt a legolcsóbb GTX1660 6GB is, akkor büszkén újságolta, hogy rendelt egyet a wishről, mindössze 65-ért.
Aztán mikor megérkezett a kártya már a doboza gyanús volt, annyi volt írva, hogy GeForce Series meg Windows 10, se márkajelzés, se semmi pontosabb. A kártya is fura volt, kicsit kicsinek tűnt, meg valahogy olyan ó divatúbbnak, pedig a hűtése stimmelt elsőre.
Gépbe rakva a programok 1660S-nek nézték, ezt is írta ki magáról. Ami viszont gyanús volt, hogyha feljebb állítottuk maximimra a pl a War thundert akkor kidobott fél percen belül az asztalra. Ugyanez ment a többi játékkal is, magasra állítva rövidebb-hosszabb idő után hibaüzenet nélkül az asztalra dobott ki. Alacsony textúrafelbontáson az idő növelhetőm, akár órákra is kitolható volt, vagy egyes játékok ki se dobták. Ugyanakkor a nagyon újabb játékok el sem indultak vele, mindenféle hibazüzenetet dobtak.Jobban megvizsgálva a cuccot kiderült, hogy a kártya valójában egy GTX 460 1GB, beleflashelve valahogy egy 1660S 6GB biosa (vagy legalábbis átírva, hogy annak látszodjon) és rámókolva egy 1660-as hűtés.
Mikor erre rájöttünk írt az eladónak, aki azonnal kérdés vagy visszaküldés nélkül visszautalta a pénzt.
Poén az, hogy később Eladtam azzal, hogy ez egy GTX 1660S 6GB, de HAMIS! Valójában egy GTX460 1GB, csak nagyon hitelesen tudja becsapni a programokat. Az eredeti hűtője ki van cserélve egy modernebb custom darabra, de ez nem GTX1660S 6GB, hiába van az ráírva, és annak látja minden program. Elmondtam a vevőnek kb háromszor, neki csak annyi jött át, hogy "GTX 1660S 6GB".
Az sem volt red flag, hogy egy akkor 220 ezer ft-os kártyát (2021 tavasza) 5 ezer ft-ért adok. Nem, nyilván ő most megcsinálja élete businessét. Persze másnap este kocogott vele vissza, hogy minden játék kidobálja az asztalra. Elmondtam neki, hogy attól, hogy a rendszer minek látja, még nem lesz az. Visszavettem valamivel olcsóbban (csak hogy tanulópénze is legyen rajta).
Pár héttel később a kártyát ellopták tőlem, de mai napig röhögök, milyen fejet vághatott a tolvaj, amikor rájött, hogy egy hamis VGA-t zsákmányolt -
válasz
Makszimusz #159799 üzenetére
Milyen az a spéci cucc?
-
foxymaci
senior tag
válasz
Makszimusz #159750 üzenetére
Sírok
-
bul07
nagyúr
válasz
(#159752) Aryes
oké
Akkor e két helyet mondom majd neki(Tesco és Laci) -
válasz
-
SOAD19
addikt
válasz
Makszimusz #159706 üzenetére
Ja, a rohadékja! Remekül szabotálta az ukránok egy nagyobb akcióját, rengeteg ukrán halála szárad a lelkén. Mostanában meg nyomatja a ruszki propagandát. A twittert is sikeresen kicsinálja, akarom mondani "X"-et, csoda, hogy nem "Z" lett...
: Felannyit sem ér a Twitter/X, mint amikor Elon Musk megvette
Mondjuk nem is baj, inkább menjen a lecsóba, minthogy a ruszkiszopokodók, trumpisák, konteósok gyűjtőhelye legyen. Teljesen megkergült az az ember, bár sose volt százas.
-
7Sony7
addikt
válasz
Makszimusz #159677 üzenetére
Mandzsetta, bakker, de rég láttam olyat.
-
válasz
Makszimusz #159677 üzenetére
-
bul07
nagyúr
válasz
Makszimusz #159651 üzenetére
Az normális hogy bojler melegítés közben a befolyó hideg víz cső olyan 80-90cm hosszan visszafelé felmelegszik a biztonsági szelep alatt?
Eddig nem volt ilyen ennél a bojlernél, az új szelep óta van
Azt mondták hogy valószínűleg nem zár jól, és keveredik a hideg meleg víz
Csepegés az persze normális felmelegítés közben, de utána már az se mikkor nyugalmi állapotba került
Tágulási tartályt nem fogok bekötni normál esetben pár deci víz miatt, mert kb annyit kellene elcsepegtetnie felmelegítés közben
-
SOAD19
addikt
válasz
Makszimusz #159612 üzenetére
Biztos vannak rajongóim, "hódolóim" itt is.
-
SOAD19
addikt
válasz
Makszimusz #159609 üzenetére
Parancsolj, a feladat adott!
-
patex1983
őstag
válasz
Makszimusz #159559 üzenetére
Semmi, a Kossuth utcaival kevertem.
Az már bezárt, a Szent Anna utcait nem ismerem. -
válasz
Makszimusz #159557 üzenetére
Szent Anna utcai hobbielektronika bolt? Az szombaton nyitva van.
-
Cs1csó
titán
válasz
Makszimusz #159517 üzenetére
A jenőnél? Ahol repedezett a mennyezet?
-
robag93
aktív tag
válasz
Makszimusz #159515 üzenetére
Hol lehet jelentkezni?
-
Atesz08
tag
válasz
Makszimusz #159490 üzenetére
köszönöm,, hogy megtiszteltél a hozzászólásoddal ! két ember egy 5 éves gyerekkel nagy bajban van, az utcán köthetnek ki a gyerekkel. én csak minden lehetséges dolgot megpróbálok és ez ekkora probléma ?
piti dolgokról vannak itt beszélgetések.
én segítséget szeretnék. bocsáss meg érte kérlek !!!
többet nem írok ide, biztos lehetsz benne. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Makszimusz #159480 üzenetére
109.5x32x39.5 cm
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Makszimusz #159480 üzenetére
Délután megnézem azt is.
-
válasz
Makszimusz #159461 üzenetére
Írtam privit.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Makszimusz #159435 üzenetére
"szél energiára is"
Nyáron valamikor láttam olyan, kisebb kapacitású szélerőművet, amit kb minden lapostetős ház tetejére fel lehetne szerelni.
Tech: A napelemnél 10-szer több áramot termel ez a lapát nélküli szélturbina, és ez még nem is a legjobb benne | hvg.huMég forgórész sincs benne, valami más trükkel oldja meg az áramtermelést.
-
Zola007
veterán
válasz
Makszimusz #159433 üzenetére
A fő probléma hogy ezekhez teljesen új, rendszerszintű tervezés illik
tehát új háznál, megfelelő tervezés és szakszerű kivitelezés mellett életképes egy teljesen elektromos rendszer, folyadék hűtés/fűtéssel.
Mai árak mellett viszont keveseknek opció egy új építésű ház. -
Zola007
veterán
válasz
Makszimusz #159411 üzenetére
A hozzászólás lényege a kettős rendszer volt, nem a gáz.
Ettől függetlenül nem értek egyet, főleg ha már bent van a telken a gáz. -
pigmeus
tag
válasz
Makszimusz #159420 üzenetére
Nem kötekedés miatt, de télen milyen megújulóból etetjük a H vagy Geo tarifát? Én értem hogy ez az irány, de a napelem télen nem fog fedezni egy villanyfűtést, vagy egy hőszipkát sem, nem?
-
válasz
Makszimusz #159425 üzenetére
Amúgy a fűtő tartályt lehet hűtő tartálynak is használni.
Amennyiben jégkockát szeretnél készíteni, minden további nélkül.
-
PLaci58
addikt
válasz
Makszimusz #159420 üzenetére
Kifelejtetted a hidrogén elégetését. Elektromos árammal a vizet felbontani és elégetve visszakapjuk a vizet! Megújuló napenergiával működik. A fa eltüzelését nem tartom megújulónak. Legalabb 10 év kell, hogy egy fa megnőjön, amit egy télen eltüzelünk 😀.
-
PLaci58
addikt
válasz
Makszimusz #159421 üzenetére
Télen jó a nagy puffertartály, de nyáron nehéz a melegvízzel hűteni 😀
-
PLaci58
addikt
válasz
Makszimusz #159421 üzenetére
Az elektromos áramot jelenleg kétféle módon (vagyis 3) lehet tárolni, akkumulátorban vagy hő formájában. Az akkuból visszanyerhető elwktromos áram, a melegvízből nehezen. Van egy harmadik tárolás, de az otthon nehezen megoldható, a víz helyzeti energiájának megváltoztatása. Víztoronyba szivattyúzás nappal, leeresztés, generátor hajtása éjszaka. Lehet, hogy vidéken ez lesz a jövő.
-
GIJoe
addikt
válasz
Makszimusz #159413 üzenetére
Az enyim is egy vélemény lesz ha szabad. Az éghajlatváltozás nem csak effektív felmelegedést jelent hanem szélsőséges időjárás is. Tehát amikor a cimbi felhozza hogy ő milyen klíma-semleges mivel neki "csak" hőszipka és napelem van, akkor megkérdezem hogy mennyi a fogyasztása decemberben, jön a válasz: ált. 1,2 MW, az az 0,2 letermel a napelem, de azt az 1 MW-ot, mivel 35%ban jelenleg energia importra szorulunk, jellemzően Szerb és Lengyel szénerőművektől vesszük (Ukrán atomE, nem játszik most sajnos + ugye az 52 épülő akkugyár + erre egyéb anód, katód,fólia gyára lesz az 65% v. több.) Szóval lehet érdemes lenne az én dec. havi 90 m3 földgázom összevetni, lehet kevesebb kibocsátással jár mint az ő 1 MW /hó energia igénye+mozgó forgó dolgokról van szó, karbantartási kts, stb.
-
bul07
nagyúr
válasz
Makszimusz #159411 üzenetére
Annyira csökkennek a hideg napok számai,
Akkor ezt nem olvastad még
„Olyan teleink lesznek, hogy újra befagy a Duna, nyáron viszont 45-48 fokos hőségektől fogunk szenvedni”Id
"Olyan teleink lesznek, amikor befagy a Duna újra. Cserébe viszont olyan nyarak jönnek, amikor nem 32 fokos, hanem akár 45-48 fokos hőségektől szenvedünk."A tanulmányból
In this work, we show that a transition of the AMOC is most likely to occur around 2025-2095 (95% confidence interval).Tehát akár két év múlva is kezdődhet
...............
Amúgy én a rendes kéményre szavazok vész megoldásnak, egy kályhát be lehet rakni és fát is találni azért
Mert ha nincs áram sokra mennek olyan rendszerek aminek kell az áram a működéshez, víz és keringtető szivattyúk -
dewil666
őstag
válasz
Makszimusz #159399 üzenetére
Persze a nagyker ár az más tészta 😉
https://klimatika.hu/termek/samsung-hoszivattyu-ehs-monoblokk-ht-quiet-80-kw-3-fazis/ -
dewil666
őstag
válasz
Makszimusz #159397 üzenetére
De "H" tarifával üzemeltethető.
-
bobace
addikt
válasz
Makszimusz #159384 üzenetére
Már tudom kit kell keresnem, ha ilyet akarok
-
bobace
addikt
válasz
Makszimusz #159369 üzenetére
Mekkora rendszer jön ki két misiből? Én ennyiért már készüléket sem szoktam látni
-
lappy
őstag
válasz
de azért hőszigetelés legyen a házon és ha ez sincs akkor már nem 2M
-
Cs1csó
titán
válasz
Az ennyire "hatékony" ? Tudom, hogy létezik ilyen de a hatékonyságával nem vagyok tisztában. Inkább kiegészítő rendszernek gondoltam, vagy úgymond fagypont feletti időszakban optimális.
-
Papaj x
senior tag
válasz
Makszimusz #159308 üzenetére
Nem értek hozzá.. Ha el tudod vállalni, várom a pirát üzenetet.
-
válasz
Makszimusz #159179 üzenetére
Ez az, ideje már vmi gonosz megjegyzéssel kompenzálni
-
SOAD19
addikt
válasz
Makszimusz #159179 üzenetére
Na jó, menjetek szobára/privátba, mielőtt az erkölcsrendészet akcióba nem lép, és be nem fóliázzák a topikot!
-
válasz
Makszimusz #159177 üzenetére
Te beszéltél rá
-
robag93
aktív tag
válasz
Makszimusz #159103 üzenetére
Mondhatjuk, igazából öcsémnek vettem, de szemfüles volt és ő is vett
-
Aksomatic
senior tag
válasz
Makszimusz #159103 üzenetére
jaj mi ez a rosszindulat, nem látod milyen jó a deal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest