- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
7Sony7 #168791 üzenetére
Néztem még ezt is
Amazfit Bip 6 Blush [link]
Max. akkumulátor üzemidő 624 óra (26 nap) Átlagos akkumulátor üzemidő 336 óra (14 nap)
Felület nyelve Angol, Cseh, Magyar, Német, Szlovák
Értesítés a telefonról Bejövő hívás, E-mail, Közösségi hálók, Messenger, Naptár, SMS, WhatsAppAmazfit GTS 3 White [link]
Max. akkumulátor üzemidő 480 óra (20 nap) Átlagos akkumulátor üzemidő 288 óra (12 nap)
Felület nyelve Angol, Cseh, Német, Szlovák , Itt nincs magyar sajnos csak az alkalmazás nyelvénél
Értesítés a telefonról Bejövő hívás, Bejövő hívás elutasítása, E-mail, Közösségi hálók, Messenger, Naptár, SMS, WhatsAppCsak nem tudom hogy az Amazfit milyen minőséget képvisel szabad e megvenni.
Fizetés az nem kell még telefonnal se fizet
-
bul07
nagyúr
válasz
7Sony7 #168789 üzenetére
40-50e Ft alatt a legjobb választás érdekelne, a ebben a sávban a legjobb értékű cucc, óra karkötő is jöhet.
De nem gond ha több is jó lehet, én átküldöm a linkeket és majd választ öcsém.
Én nem hordok se órát se ilyen "okos" dolgot, nem bírja a kezem, és így nem is vágom a témát.
De az tényleg meglepet hogy el lehet adni cuccot kezdő 18órával, és mi lesz egy két év múlva a csuklójára szigetelőszalagozik egy power bankot hogy töltse. Na ne már. És 140e láttam a cuccot nem egy kínai pár ezer forintos kacat.
-
válasz
7Sony7 #167967 üzenetére
Szerdán viszik el a szállítók, amikor hozzák az újat. Mivel 10 éves, úgy döntöttünk, hogy addig veszünk újat, amíg
ér valamit a forintGlamour napok vannakAz LG saját weboldaláról vettünk végül újat, kuponozva, majdnem pont azt és annyiért, mint amennyiért most a 220-outlet.hu oldalon van (F6WV709P1). Találomra néztem egyet a HK-Outlet oldalán, az sem tűnik akkora deal-nek. Ráadásul az LG mindent ingyen szállít házhoz. 😊
Egyébként alánéztem és ami a fotón látható vonal, nem repedés volt, csak vmi kosz. A lyuk nem látható helyen van.
-
RandomName
senior tag
válasz
7Sony7 #166947 üzenetére
Nem, mert a töltők, annyira töltenek, mint amit le tudnak kommunikálni egy készülékkel. Régen 2A-ig ez sima ellenállással ment, (0Ohm 2A -> 200Ohm felett max 500mA) mióta van gyorstöltés, és miatta különböző feszültségszintek, (nem csak a sima 5V) már handshake megy a töltés előtt.
Inkább ami kárt tehet ilyenben, a túl hideg, túl meleg, a teljesen lemerítve marad sokáig, (hetek) folyamatosan a töltőn van. Tehát a végletesség. Átlag akku 70-90% töltöttségnél tárolható hosszú távon. Ezt van aki 100%-nak hazudja, van aki meg hagyja fullra tölteni, emiatt kb lutri hogy tárold, ha nincs hozzá leírás... -
dbius
veterán
válasz
7Sony7 #166349 üzenetére
Szívesen. Hasznos oldal a témában
-
Cs1csó
titán
válasz
7Sony7 #165986 üzenetére
Alaposan befújod valami erős fertőtlenítővel, aztán teteszed egy kukazsákba a száját elkötöd, így hagyod egy napig aztán kiveszed és egy napra kiteszed eresz alá szellőzni.
A legjobb pl. valamilyen formalinos fertőtlenítő spray kapható boltban is bár nem olcsó lehet keresgélni hátha van olcsóbb.
Pl.: Sanytol fertőtlenítő spray -
-
Papaj x
senior tag
válasz
7Sony7 #165673 üzenetére
Világos. Én az utóbbi időben személyem szerint azt tapasztaltam (kb. márkától és ártól függetlenül is), hogy lassan csoda lesz, ha valami kibírja a gari időt, de lehet csak Én nyúlok mellé mindig.. Utóbbi 3 rendelésemből, 2 új már nem ment, így kezdem ezt az új dolgokat egyre jobban elengedni (mindig akkor bacok rá)..
-
-
Timeola
aktív tag
válasz
7Sony7 #165657 üzenetére
DKV
A bérlet a www.dkvejegy.hu internetes oldalon, valamint az állandó bérletpénztárakban, a DKV Zrt. ügyfélszolgálatán, illetve egyes időszakos pénztárban, a kártyatípusú személyazonosító igazolványra vagy Debrecen városkártyára vásárolható meg.Ellenőrzéskor az érvényes személyazonosító igazolványt vagy városkártyát - amelyre a vásárlás történt - fel kell mutatni, és kérésre az ellenőrzést végző személynek át kell adni.
Az elektronikus bérlet másra át nem ruházható.
Tanuló bérletszelvény használatára jogosultak:
A 6-14 éves kor közötti gyermek.
Nappali és esti oktatás munkarendje szerint folyó oktatásban részt vevő tanuló, középiskola, szakiskola végéig.
Nappali és esti tagozatos felsőoktatásban tanuló (hallgató).
Egyéb, a közforgalmú személyszállítási utazási kedvezményekről szóló Korm. rendeletben meghatározott jogosultak.
Az elektronikus tanuló bérlet a www.dkvejegy.hu internetes oldalon, valamint az állandó bérletpénztárakban, a DKV Zrt. ügyfélszolgálatán, illetve egyes időszakos pénztárban, érvényes diákigazolványra vásárolható meg.Ellenőrzéskor az érvényes diákigazolványt - amelyre a vásárlás történt - fel kell mutatni, és kérésre az ellenőrzést végző személynek át kell adni.
Az elektronikus bérlet másra át nem ruházható.
-
sto1911
veterán
válasz
7Sony7 #165657 üzenetére
Ha tudod igazolni, hogy érvényes (pl. hozzá csatolt személyi vagy diákigazolvány), akkor el kell fogadnia szerintem. Egyébként hívjon rendőrt, nem vagy köteles megvárni vele, az ellenőr meg nem érhet hozzád, úgyhogy kísérjen el, ha akar. Nektek mindenképpen érvényes a jegyetek.
Egyébként holnap felhívod az ügyfélszolgálatot és megmondják.
-
Timeola
aktív tag
válasz
7Sony7 #165649 üzenetére
A bérlet személyihez kötött, az ellenőr személyit kér az ellenőrzéshez, akkor is ha online vásárolt (online vásárlásnál is személyi ig. számot kér). Tanulóknál meg városkártyát vagy diákot. A telót nem értem, mit mutat azon? Be van szkennelve oda? Kétlem, hogy azt egy ellenőr okmány nélkül elfogadná, de lehet le vagyok maradva
.
-
Cs1csó
titán
válasz
7Sony7 #165651 üzenetére
+1 sto1911
Ha QR kód vagy kép akkor gondolom elég az esetleg személyi igazolvány az ellenőrzés másik részéhez (tehát , hogy aki a kódot felmutatja ugyanaz mint aki használja bár lehet nem is kell mert a kód beolvasása után az ellenőr eszközén megjelenhet az utas fényképe és így összehasonlíthatja? Passz nem tudom de érdemes utánanézni)
-
vlevi
nagyúr
válasz
7Sony7 #165649 üzenetére
Nem keveredik össze.
Nekem is van telefonom, és tabletem, ugyanazzal az accounttal.
Persze,ami új levelet elolvasok a telefonon, az nem lesz új, olvasatlan levél a tableten, és fordítva is, a PH fórum se jelzi, hogy van olvasatlan hozzászólás.
Persze, ha már olyan telefont visz, amin van email, satöbbi, akkor meg miért nem viszi a sajatjat? -
Cs1csó
titán
válasz
7Sony7 #165628 üzenetére
+1 vetésforgó. 2-3-ra előfizetsz egy időben és mondjuk félévente lemondod, és előfizetsz másik 2-3-ra. Aztán folytatod.
Megjegyzem, én arra álltam át, hogy egy sorozatot csak akkor nézek HA legalább 1 évad lement belőle vagy "záros" határidőn belül meglesz az egész évad (pl. a Tulsa királya c. sorozat 2. évadát elkezdtem nézni mert már volt belőle akkor vagy 4 rész de amúgy is kb. 10 részes a teljes évad tehát nem sok idő múlva be is tudom fejezni.)Persze a legjobb ha már be is fejezték a sorozatot és az összes évadot egyszerre tudod ledarálni.
A "darálás"-t sokan csinálják. -
RandomName
senior tag
válasz
7Sony7 #165628 üzenetére
Kockás papír. A5 méret. Összeírod milyen film/sorozat érdekel, és oldalanként gyűjtöd melyiken adják.
Amikor egy oldal betelik, akkor arra fizetsz elő adott hónapban.
Néha Netflix, máskor MAX, vagy SkyShowTime, esetleg Amazon Prime, stb....
Ne faszmérésnek fogd fel, hanem annak, hogy ami érdekel, azt hol látod. -
sto1911
veterán
válasz
7Sony7 #165628 üzenetére
Torrent
Netflix van, de a következő bajaim vannak vele:
- magyar nyelv vagy van, vagy nincs, és ez vonatkozik régi szinkronizált filmekre is. Tudom, licensz stb., csak nem érdekel. Ha magyart akarok, marad a torrent.
- nyelvre szűrni nem is tudsz
- jó, akkor legyen magyar felirat: sokszor az sincs
- több részes filmekből találtam már olyat, hogy egyes részei nem voltak fent, így felét ott néztem, a másikat meg torrenten...
- változik a kínálat: jön új, de cserében mindig tűnnek is el, és ha nem nézed meg időben, akkor marad a torrent.
- tele van csomó alacsony minőségű filmmel/sorozattal/egyéb műsorralEgyébként tudom ajánlani a Mindful Murder c. sorozatot onnan.
-
patex1983
őstag
válasz
7Sony7 #165628 üzenetére
Almát körtével hasonlítani.....nem igazán lehet.
Ízlés, igény függő.
Az a jó a streaming szolgáltatásokban, hogy 1 hónapra is élő tudsz fizetni, így ki lehet próbálni.... Az a havi 2-3 ezer HUF meg szerintem megér annyit, hogy kipróbáld és saját magad döntsd el, hogy neked melyik felel meg jobban. -
Zola007
veterán
válasz
7Sony7 #164898 üzenetére
3 m3 (~7 tonna) beton esetén a helyet, koszt, segéderőt, keverő bérlést, időt is beleszámolva jobban jársz a mixerrel, ha nincs kéznél min. 2db keverő és 3 haver aki ráér egy fél napot.
Másrészt otthon C25 felett nem tudsz homogén betont keverni, szóval ha nagy terhelés alá kell akkor mindenképp mixer, én nem sz*pnék a házival.Ha nem tud odaállni a mixer a talaj minőség miatt (betonnal kb 15 tonna a járgány), akkor szintén kell ember aki talicskázza, ekkor mennyiséget nem szeretnek pumpálni.
Nekünk 40e Ft/m3 nettó áron hozták a 12 m3 C30/37 F3 betont a nyáron (Karcag) mixerben
2 m3 a min. rendelési mennyiség a legtöbb helyen
-
Atomantiii
addikt
válasz
7Sony7 #164898 üzenetére
Jó kérdés, itt találtam egy árlistát pl. Debrecenben. Ahogy nézem 38 ezer a legolcsóbb / m3. Meg kérdés mennyi az a minimum mennyiség amivel elindulnak. Ha beírod a keresőbe van egy rakás mixeres cég a városban ugye.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
7Sony7 #164172 üzenetére
Szia a UPS-t hol tárolod? Ha nem lakóépületben pl. garázs, kazánház stb. akkor igen: 12V ez a lényeg és persze hogy pl. ólom-savas.
A UPS akkuk lezárt szivárgásmentesek tehát akár lakószobában is tarthatod. Az autó akkuk nem ilyenek gázt ereszthetnek ki ami zárt térben ahol tartósan emberek tartózkodnak nem ajánlott., -
válasz
7Sony7 #162365 üzenetére
Ezt régen a funkciók szoftveres letiltásával oldották meg, legalábbis B, C sorozatú Samsung tévék esetében annak idején lehetett találni leírásokat, hogy lehet szerviz menüből aktiválni a PVR funkciót meg hasonlókat.
De például az F és H sorozatú tévénken ugyanígy tudtam aktiválni a Bluetooth fülhallgató funkciót, ami alapból rejtve volt.
-
RandomName
senior tag
válasz
7Sony7 #161828 üzenetére
Valami talán Hollandból behozott cucc, de vannak a szélvédő felett, és a két hátsó ajtón olyan dekor elemek, amik a vas tulajdonságaitól eltérő indokolatlan leszorító erő képzésére lennének alkalmasak, és több megrendelő is beszólt, hogy kellene a járműre egy A-Team festés....
Volt több ember, aki mellénk jött, és dudált, és átkiabált, hogy neki ilyenje is van, de hol lehet ezt venni rá.
Pedig valami kalap sz*r szerintem.... Majd csinálok róla fotókat, ha van rá valós igény...
-
KROK640
nagyúr
válasz
7Sony7 #161686 üzenetére
Múlt kedden jártam arra, a nap folyamán többször is, délután 1 kor közepesen szar volt (10-15 perc) de visszafelé délután 4 és 5 között aránylag k*rva sz*r, majdnem 40 perc.
De ez csak a múlt keddi helyzet, hogy máskor milyen azt nem tudom, mivel kb 5 évente egyszer járok arra, de az pont múlt kedden volt. -
-
patex1983
őstag
-
Cs1csó
titán
válasz
7Sony7 #161461 üzenetére
Szia ezen az oldalon: [link]
Tényleg nem engedi
Van közvetlen telefonszám: +36304376327Nekem a telefonos vált be igaz én most 1 hete a Bethlen utcán voltam és a Jerikót ajánlották meg valami Dynalab nem a HQlab a vérvételi hely mint régen, bár ugyanott volt mint korábban.
+36 30 552 1111 (munkanapokon 7 és 15 óra között)
+36 52 52 52 52 (munkanapokon 7 és 19 óra között)(nekem a második telefonszámot adták meg és azon hívtam őket.
-
Dan-szan
senior tag
-
vlevi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Yettel topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- További aktív témák...
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest