Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • izee

    senior tag

    válasz radi8tor #79393 üzenetére

    Eeeeeeej, nem erre akartam válaszolni.

    Manapság is gyártott M5A78L-M USB3 alaplap AMD 760G (780L)/SB710 északi/déli chipsetekkel. Garancia után is pótolható. Ha azonos chipsetes lapot talál - nem tudom, de talán - rendszert sem kell újratelepíteni. De maga az alaplap sem ritkaság, használtan biztos kapható lesz. (egy használt jobb mint egy döglött és ha katasztrófa történt a géppel (azon belül a lappal), ez a darab bizonyára anyagilag sem vág földhöz)

    Maga a lap akár kókány is lehet (érdemes értelmes lapot venni -> nem_szívni egy alaplaphibával, mert néha megőszülsz, mire kiderül a hiba oka), de a speckói rendben vannak.
    Alapvető chipset szolgáltatások megvannak. Chipset teljesítmény: :DDD Déli híd nélkül jobb lenne, hogy ne romolhasson el. (Procikba építve nem olyan elhullósak, mint az önálló chipsetek)

    AMD oldal legerősebb vonala. A társított proci viszont jobban közelíthetné a 4GHZ-et, hogy competitive game-eknél ne legyen fps drop.

    Imperium a notebook-os topic alapján (jól jönne egy asztali gépes kiegészítés):
    [link]
    [link]
    [link][link]
    [link]

    A tulaj egy személyben intézi a rendelések hibáit és/vagy hibás rendeléseket. Egy rossz kupec. Ha lennének jól érthető elvei, a garanciális ügyintézést (vagy nem ügyintézést) az esetek 95%-ában lepasszolhatná egy megbízható kollégának. Általában a garancia nem_ügyintézésnél szerintem az a közös minden esetben, hogy minél tovább húzódik, annál nagyobb az esélye, hogy mégsem a pénzvisszát kéred vagy valamiféle kompromisszumra hajlandó leszel.
    Nem nagyon lehet mást tenni, mint minden paraméterről külön meggyőződni. Amit nem kérdeztél meg, az természetesen nem úgy van. Én még a garijegyre vagy a számlára külön ráíratnám, hogy jótállás+szavatosság, ha nincs feltüntetve és ha jótállás > 1 év (különben úgyis mindenki tudja, hogy min. 1 év kötelező). De ez is csak személyesen opció, meg esetleg időrabló lehet.

    Euronics-ot jobban merem ajánlani. Az expert-tel azért válhattak szét, mert a közös időszakban adócsalásban voltak érintettek. E-digital-t és Imperiumot kevésbé.

    Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s

Új hozzászólás Aktív témák