Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Silεncε
őstag
Célplatformként régebben a PC is meg volt jelölve nem?
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Ti mire tippeltek milyen játék lesz?
Eddig elég kevés dolgot tudunk róla, mintha tavaly vagy előtte készült volna egy másik játék Norman Reedus-szal.
Ha jól emlékszem Kojima volt említve azzal kapcsolatban, csak azt mintha lelőtték volnaPress "F" to pay respects.
-
Volt róla szó, de hivatalosan egyelőre PS4.
(#3) Imilenni
Egyelőre szinte semmit nem tudunk róla. Tippre egy két világban játszódó cucc lesz. Kojima állítása szerint a legutóbbi trailerben látott víz részlet az a halál utáni terület, ahol szabadon tudunk majd úszni egy ideig.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Én úgy emlékszem a PC verzió a Sony deal előtt volt csak emlegetve, azóta csönd van róla. Szóval én nem reménykedem, de nézem a PS4 árakat.
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens
-
-
james001
veterán
Death Stranding TGA 17 trailer analízis
Ha pár dolgon nem akadt meg a szemedPl. azt észre se vettem,hogy Reedus karakterén mindvégig volt egy álomfogó
"The stars have died and the heavens go up in flames"
-
Bad Pritt
nagyúr
Nekem sok dolog feltűnt ebből, de mondjuk nagyon sokszor megnéztem már ezt a trailert is.
Mondjuk az pl nem, hogy a bálna fejjel lefelé volt, meg hát nyilván én nem babráltam a kontraszttal, szóval az inkubátort sem láttam a Mikkelsen (?) karakteren, vagy Kojima fejét a trutymóban.
Ami engem nagyon érdekelne, az tényleg az, hogy Reedus ugyanott, ugyanakkor van-e, mint minden más. Néha egyértelműnek tűnik, hogy látják egymást a másik emberkével, de mégis olyanok, mintha nem vennének tudomást annyira a másikról, kicsit mint a Hatodik érzékben.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
james001
veterán
válasz
Bad Pritt #13 üzenetére
Igen erre én is kíváncsi leszek,illetve arra hogy ez az alternatív dimenziós dolog hogy fog működni itt. Plusz ugye az élet és halál közti dimenzióra is.
Ezeknek a srácoknak a következő analízis erről a trailerről a Silent Hills/P.T.-hez való hasonlítás lesz,kíváncsi leszek rá,bár próbáltam "SH szemmel" nézni ezt az előzetest és nem sok hasonlóságot vettem észre azért."The stars have died and the heavens go up in flames"
-
Bad Pritt
nagyúr
Amúgy Kojima beszédes kedvében volt, IGN cikk.
Beszélt az esőről kicsit, a robotkarokról, babákról, semmi nagy leleplezés, csak érdekességek tényleg.
-
Liquid Snake
aktív tag
Éljen Death Stranding topik!
A Hideo Kojima Game
-
Death Stranding: Kojima Promises A Surprise Announcement in 2018
Gameplay érkezés? Béta indulás?
Live-Die-Respawn
-
-
-
-
.LnB
titán
Emily O'Brien és Troy Baker is csatlakozott a stábhoz.
Homo Ludens
-
Bad Pritt
nagyúr
És egyre több az utalás arra, hogy Troy Baker is benne lesz.
-
.LnB
titán
Na Kojima kezdi..(twitter-en)
Vajon miért annyira fontos az a Godzilla szobor?Homo Ludens
-
-
-
.LnB
titán
"..Mads Mikkelsen osztott meg a Total Filmnek nyilatkozva. A színész elmondása alapján a játék teljes koncepciója - legalábbis az ő felfogása szerint - arra fókuszál, hogy a világ különböző részein lévő emberek együttműködjenek, amely szerinte a fantasztikusság egy teljesen új szintjét jelenti. "
Homo Ludens
-
Leak 4chanról. Óvatosan azért.
Live-Die-Respawn
-
-
-
Bad Pritt
nagyúr
Szerintem is az a legnagyobb bullshit. Ez továbbra is egy termék, nem fogják egy ennyire unpredictable változóra bízni a hosszát/tartalmát. Inkább olyasmi megoldások lesznek majd benne, mint pl a Nier Automatában, aki végigtolta, tudja, mire gondolok. Hosszútávon legendás lesz az a játék az ilyen döntései miatt.
-
Live-Die-Respawn
-
james001
veterán
Érdekes mindenképp ez a gameplay. Kissé amúgy MGSV ugrott be a mozgásról,ahogy guggolva sétált pl. meg ahogy mászott. Egy meztelen Reedus megint kellett
Ja és a bébi popsin sírtam az elején mikor először láttam
De inkább csak még jobban összezavart ez az előzetes (is)"The stars have died and the heavens go up in flames"
-
Dvix
senior tag
Mikor megláttam a gameplayt: "akkor ez most egy postásról szól? GLS csomagfutár reloaded "
[ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
-
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
De hülyék, édes istenem.
Homo Ludens
Új hozzászólás Aktív témák