Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pictigjis

Topikgazda

válasz Fifi #15602 üzenetére

ja, a launchpadról már tegnap óta nem érhető el a cashback menüpont, de a curve cash kártyán keresztül igen (nem látszik semmi változás egyelőre)

• pictigjis

Topikgazda

válasz Fifi #15602 üzenetére

hm, érdekes, köszi a leírást. ez alapján már valóban elképzelhető, hogy az új payment processorral (de csak azzal) valamilyen rejtélyes okból kevésbé kompatibilisek a kh-s kártyák. így a tegnapi kijelentésemet úgy kell módosítanom, hogy száz százalékig biztos vagyok abban, hogy nem kizárólag kh-s kártyahibáról van szó, hanem valami megmagyarázhatatlan együttállásról. a feleségemmel tényleg évekig használtuk a kh-s kártyáinkat alapkártyaként, a standard és szórványos decline-okon túl semmi hasonló kiugró problémát nem tapasztaltunk októberig. aztán jött az új rendszer, ez így már nem lehet véletlen. sajnos viszonyítási pontom családon belül nincs, mert a blackre váltás óta a feleségem kártyáját már egyáltalán nem használjuk, free-re downgrade-eltük

egyébként miután a hibák csúcsán új curve kártyát kértem tavaly novemberben, kifejezetten csendes időszakom volt mostanáig, csak a helyi aldi 4-es kasszájánál jöttek elutasítások, valamint 1-2 dm-es volt. aztán szombaton jött a krach. nyilván nem vagyok a saját magam ellensége, a panaszomra adott válasz függvényében elképzelhető, hogy majd valamit próbálok alakítani a szokásokon. csak ez elég nehéz, mert pont azért a kh az alapkártya, mert gondolkodás és ügyeskedés nélkül kiadja a költési profilunk a havi 4000 fix visszatérítését

A K&H tranzakciótörténetben megjelennek, de az egyenlegből le sem vonta a K&H.

ez egy nagyon idegesítően béna megoldás a kh-nál. munkanapokon este frissülnek a könyvelt tranzakciók a kh appban, és az ilyen elutasított, de egyenlegből le nem vont fantomtételeket is csak akkor tisztítják ki a tranzakciótörténetből

Új hozzászólás Aktív témák