Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zerodot

aktív tag

válasz st3v3np3t3r #5315 üzenetére

Hiába teoretizálsz arról, hogy mi lesz jó, meg mi nem... én a konkrét tapasztalatomat írtam le, ez működött nekem. Ha rákeresel, látni fogod, hogy más országokban is ez a "trükk" segített többeknek is.

A support jó eséllyel nem fog semmi hasznosat mondani jó ideig, miközben lehet, hogy 1 perc alatt megoldható a probléma a leírtak szerint. De ja, szerinted felesleges...

Eleve azzal kezdtem, hogy ez egy bug a Curvenél, innentől nem sok értelme van logikát keresni a workaroundben. Egyébként az, hogy egy telszám tagoltan van kijelezve, valszeg csak az olvashatóságot segíti, különben a hátterrendszernek tökmindegy, az nem veszi figyelembe a szóközöket, egy tagolatlan számsorral dolgozik. Vagyis nem lesz "nem létező szám" csak azért mert a logikátlan tagolás szerint ránézésre annak tűnik. Feltételezem a Curvenél cseszik el valahol valamelyik konverziót, szerintem levágják a +36-ból a 6-ost, így az elveszik, de ha a másik mezőben adod meg, akkor nem veszik el, és teljes számot ad ki végül, mikor a telfonszolgáltató apijába kell küldeni.

Új hozzászólás Aktív témák