Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• madagaszkar

tag

Sziasztok!
    Új CURVE használó vagyok. Két nappal ezelőtt regisztráltam. Mivel a fizikai kártyám még nem érkezett meg, ezért értelemszerűen a virtuális mögé regisztráltam egy OTP-s mastercardot. A CURVE kártyát hozzárendeltem a Google Pay-hez. Tegnap vásároltam így ebben a formában a Google Pay-el. Az első 8200 ft-os, majd a következő 12.000 Ft-os vásárlásom is rendben ment, azonban harmadszorra volt egy Coop-os közel 21.000 Ft-os vásárlásom, amit a CURVE elutasított. Én csináltam valamit rosszul, esetleg első napon használva sok volt a kb. 40.000 ft-os vásárlás, vagy valami más van a háttérben? Utána nem próbáltam még egyszer érinteni, attól félve, hogy megint nem sikerül, tekintettel a mögöttem lévő sorra. Inkább átállítottamA elsődleges fizetési módnak az eddig használt Simple-t és úgy sikeresen lezajlott a vásárlás.
    A Google Pay-el való fizetési lehetőség miatt igényeltem, de ha ez ilyen döcögősen működik nem biztos, hogy jó ötlet volt. Egyébként ha nem szeretném használni a CURVE-t, hogyan tudom megszüntetni? A regisztrált bankkártyát hogyan lehet törölni az alkalmazásból? Mert nekem nem engedte törölni, mivel gondolom az az alapértelmezett.
    Köszi a segítséget előre is.

Új hozzászólás Aktív témák