Keresés

Aktív témák

• blise

tag

válasz Gh0sT #52 üzenetére

hello

nebasz,de nemugy gondoltad hogy megy a gép és utánna rakod be a házba hanem ha megy és még vanidő akkor berakod a házba és restart bios kivesz visszaad...

• blise

tag

szia

szerintem ha a biosban fel ismeri a vinyodat a SATA -st akkor fel is megy rá az xp, tényleg csak a raid hez kell neki a floppy lemez, max annyi teendőd lesz hogy a lap indulásakor belépsz a raid utilitybe (kiirja milyen gomb) és definiálsz egy 1db vinyoból álló tömbőt, az ujabb lapoknál ez már nem kell de az NF7 s szerintem kéri (illetve ebből is van ám sok változat)....
    3 óra alatt simán megoldható a telepitgetés az adatmentés viszont jó sok idődet el fogja venni. ami a kb 2-3 hét egyfolytában üezemet illeti: nálam simán megy ennyit egyhuzamban a gép és nekem is xp van fenn, és elég intenziv használat folyik rajta, mert melo is megy rjat naponta meg éjjel nappal ftp, dc meg torrent, ami gond szokott lenni, hogy adc klienstől függően eléggé el tud fogyni a memo egy idő után és azt veszed észre hogy baromi lassú a taszkok közti váltás, vagy pl ha sok torrent filét töltesz le egyszerre akor is ez van.
    de alap esetben az xp simán bir enniy időt
    soksikert
    ja mellesleg egy bios chip kb 4000-5000 ft a tetszőleges laphoz való programozással együtt....

Aktív témák