Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Nagyon ideges vagyok a holnapi út miatt. Próbáltam becsekkolni online, de az Alitaliánál nincs olyan "departure" ország, hogy Magyarország.
A Malév meg nem is ismeri ezt a járatszámot (jegyfoglaló az Alitalia, "flight operated by" pedig a Malév, na most légy okos Domokos).
Közben persze még egy csomó ügyintéznivalóm van. Fel kell hívnom Pécset, mert nem enged beiratkozni az a fos rendszerük, mert azt mondja, hogy nem választhatom hogy "az adatok helyesek", mert nincs minden érték kitöltve a diplomám adatainál. Az mondjuk mindegy, hogy ez egy olyan része az űrlapnak, amin nem módosíthatok, csak kipipálhatom, hogy az adatok helyesek... A szakfelelős meg nem elérhető, esetleg délután már bent lesz.
És holnap van a kinyomtatott beiratkozási lap postára adásának határideje, de holnap reggel hétkor én már repülőn ülök. 
Ja és a bank. Átutaltam a számlámról a hitelkártya számlára az éves kártyadíjat, a számlámról el is ment az összeg, viszont a hitelkártyára még nem érkezett meg, pedig bankon belüli átutalás volt. Szóval oda is kéne telefonálnom, de nem veszik fel. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
És vasalnom is kéne.

Aktív témák
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A Malév meg nem is ismeri ezt a járatszámot (jegyfoglaló az Alitalia, "flight operated by" pedig a Malév, na most légy okos Domokos).
És holnap van a kinyomtatott beiratkozási lap postára adásának határideje, de holnap reggel hétkor én már repülőn ülök.