Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Nnna... Illustrissime in Domine!
Ma vettem egy gyönyörű fotóalbumot egy indonéz cuccokat árusító boltban. Az album kézműves termék, mindenéle préselt levelekből készült a borítója, a belső oldalai is valami furcsa papírból vannak. Látszik rajta, hogy nem a lábatlani papírgyárban készült, hanem valami ősi papírkészítős technikára hajaz.
Az albumba 80 fénykép fér. Azzal foglalatoskodtam délután, hogy az amerikai fotókból, ami ugye kb. 1000, kiválasszak néhányat, amit előhívásra érdemesnek tartok, s amikkel majdan megtölthetem az albumot. Hát, 173-nál kisebbre nem tudtam szűkíteni a kört, úgyhogy most ennyi képet küldtem el előhívásra.
És miután elment a megrendelés, akkor esett le, hogy ABE telefonjával készült képekből nem is válogattam.
A képek 7000 Forintba lesznek. Prémium minőséget választottam, mert azért tényleg jó képek lettek. ABE-nak elég komoly gépe van.
Ez az utazás volt akkora élmény, hogy muszáj így is megőrizni az emlékét. Legfeljebb veszek még egy albumot a kimaradt 93 képnek.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házimozi belépő szinten
- Diablo IV
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

És miután elment a megrendelés, akkor esett le, hogy ABE telefonjával készült képekből nem is válogattam.
A képek 7000 Forintba lesznek. Prémium minőséget választottam, mert azért tényleg jó képek lettek. ABE-nak elég komoly gépe van.