- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Laraxior #11078 üzenetére
Na ez az, hogy az előzetesek épp azt pedzegették, hogy nem lesz mindegy, hogy mennyire irtod őket, mivel ha "nem nagyon", akkor pl. összefoghattok a végén az alienek ellen... Ehhez képest mit hozott az első rész sztorija?
És ebből nem hiszem, hogy lehet úgy folytatást csinálni, hogy függjön tőle...
Én azon a véleményen vagyok, hogy a motorban nagyon nagy lehetőségek vannak (néztem a hétvégén egy-két érdekes videót, és képet), viszont a Crysis nevű játékban ennek töredékét sem használták ki, a vége erősen össze lett csapva feeling, és "majd folytatjuk..." Na most kérdés, hogy mikor, és hogyan: még megváltozhat a véleményem a trilógiáról, és ha egyben tetszik, és lesz hozzá addigra vas is, hogy "very high"-on tekerjen, tuti befigyel egy Collectors Edition - gondolom majd adnak ki olyat.
-
Desy
tag
válasz
Laraxior #11063 üzenetére
Bírom, ha valaki minden szintet végig visz és tudja, mire számíthat(nagyjából). A gond nálam, hogy szintenként nő a hibák és buggok száma A Delta szinten már annyi a hiba, hogy szinte unalmas a játék... mert anyiszor kell vissza lépni előbbre
Hát, az előzőnél is elakadtam a kikötőben, mert csak nem jönnek azok a nyavajás tankok... pedig már kiírtani sincs kit.
-
donsergiooo
senior tag
válasz
Laraxior #10749 üzenetére
Nekem olyan bugjaim vannak hogy meghal egy koreai,vagy éppen lezuhan egy helikopter az csörög zörög nem pedig kussban van. Mozog,csörög zörög,mintha nem találná a helyét hogy hova essen.
Ugyanez a problematikám! Béna a fizika is!Nem beszélve mikor a Koreai félig állva marad mikor meghóó! Sztem baromi bugos a játék! Látszik, h jó a motor, de nagyon csak összecsaptak mindent! Kár, hogy az EA intézte a márketinget! PCGURU
Nos lássuk:
Egyedülálló történet
Lebilincselő történet, mely a játékost az idegen invázió ellen küzdő, az emberiséget megmentő harcos szerepébe helyezi.
Hűűhaaa, ilyennel mintha már találkoztam volna...
Intelligens idegen faj
Találkozás egy döbbenetes, fenyegető idegen fajjal, mely intelligens módon használja érzékeit, és összehangoltan dolgozik, olyan kemény ellenfélként, amire az eddigi FPS játékokban nem akadt példa.
Ez meg csak Duma!
Valódi katonai taktikák
Az ellenséges és a szövetséges MI a való életből ellesett katonai taktikákat alkalmaz.
Mikor egy kupacban egymáson vannak a katonák és egymással szembe néznek?
Dinamikus játékmenet
Változékony játékmenet; a játékban végrehajtott akciók befolyásolják a jövőbeli eseményeket, így minden játékosnak egyedi élményben lehet része.
Hát ez sem igaz! Talán ha csak egy kis szűk területre igaz! Koreai észre vesz, kilövi a rakétát és jön az erősítés!A Többi menüpont elfogadható.. de nem vágom miért kellett ez a felhajtás, vagyis már igen ... az eladási statisztikákból következtethető!
Nah utólag annyit, h vannak jó pillanatok a játékba és nálam is ez a favorit, de nagyon csak hiányoznak belőle dolgok és nagyon csak elkapkodva dobták ki!
Utólag is dícséretes a látványért felelős embereknek és az EA reklám menedzsereinek! Ők biztos jó munkát végeztek!
-
Vistaboy
veterán
válasz
Laraxior #10671 üzenetére
"A Crysis támogatja mind a DirectX9-et és a DirectX10-et is, szóval Windows XP és Vista alatt is futtatható. Legalább a Shader Model 2-t támogató grafikus kártyára viszont mindenképpen szükségünk van. A többprocesszoros rendszerek és a 64bites operációs rendszerek természetesen támogatottak.
Minimális rendszerkövetelmény
OP rendszer - Windows XP (DirectX 9), vagy Windows Vista
Processzor - 2.8 GHz, vagy gyorsabb (XP), illetve 3.2 GHz, vagy gyorsabb* (Vista)
Memória - 1.0 GB RAM (XP), vagy 1.5 GB RAM (Vista)
Videokártya - 256 MB**
Merevlemez tárhely - 12GB
Hangkártya - DirectX 9.0c kompatibilis* Támogatott processzorok: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz a Vistához), vagy gyorsabb, Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz a Vistához), vagy gyorsabb, AMD Athlon 2800+ (3200+ a Vistához), vagy gyorsabb.
** Támogatott típusok: NVIDIA GeForce 6800 GT, vagy újabb; ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro Vistához), vagy újabb. A laptopokra fejlesztett kártyák működhetnek ugyan, de nem támogatottak. Az integrált videovezérlők nem támogatottak. A hang- illetve videovezérlő meghajtó programjainak frissítésére szükség lehet.
Ajánlott rendszerkövetelmény
OP rendszer - Windows XP (DirectX 9), vagy Windows Vista
Processzor - Intel Core 2 DUO @ 2.2GHz, vagy AMD Athlon 64 X2 4400+
Memória - 2.0 GB RAM
Videokártya - NVIDIA GeForce 8800 GTS/640, vagy egyenértékű."Ezek szerint mégis van benne. De nem akarok vitát, inkább linkeld be a cikket, amiben Cevat Yerli ezt mondja, elolvasnám...
-
Mr. Green
tag
válasz
Laraxior #10661 üzenetére
Nem rossz alternatíva az sli-sem. Februárra uis lemegy 1 picit az ára , meg addig legalább lehet is kapni
. Vagy inkább veszek ati-t és akkor cf (egyébként az ati-t jobban komázom, most is az van
) több játékfejlesztéssel is 1ütműködhetnének, és akkor talán a teszteken is jobban szerepelnének.Olyan jó lenne már a játék elején ezt látni : ATi Get IN The Game
. Hú már előre látom mit fogok ezért kapni az nVidia fanoktól
. Az 1280 nekem elég mivel 19-es tft-m van, azt meg egy ideig még nem tervezem lecserélni.
-
Mr. Green
tag
válasz
Laraxior #10654 üzenetére
Annak idején amikor megjelent a cryengine játszható formában (Far Cry, 2004-ben asszem március körül
) azt sem 1 évre tervezték, és mégis elment annak idején egy 9800xt-n fullon. Nekem csak az volt a bajom, hogy nagyon next-gen a cucc (persze ez lehet nem baj, még látok is benne fantáziát: most végigtoltam (2x-is
) medium, low grafikán, februárban (akkor lesz meg az új gépem) majd végigtolom highon is, majd mire meg jön a kövi rész, és addigra aktiválják az ultra high beállítást
megint lesz új vga-m. Végülis ha úgy vesszük 3 különbőző élményben lesz részem
. Az üzleti politikát nem kell bemutatni, noan jól tudom hogy a játékok végül is egy húzóágazat-ként felfogható dolgok. A Far Cry 2-őt már én is naon várom, nem tod mikorra lesz itt?
2008 Q1? talán
. Ha már szóba került az id software, szerintem nem lesz doom 4 vagy quake 5, "helyettük" lesz Rage 2008 végén, 2009 elején-ben (erre mérget ne vegyetek, annyi bizto: még sokat kell addig aludni
. Én már előre elkönyveltem neki a sikert, ugyanis az id nem ma kezte, és amit eddig kiadtak az mindig f@sza volt
(habár egy újabb doom jól jönne, mostanában semmi jó parás fps-t nem adnak ki).
-
Mr. Green
tag
válasz
Laraxior #10650 üzenetére
Az lehet, hogy most a crytek azzal, hogy kihozta a cryengine 2-őt sok ember szemében mekkora ász lett, oké ezt elismerem! Viszont ha nem néznénk a csilli villi grafikát, most őszintén, milyen játék lenne a CrySis? Talán ha 80%-ot kapna. A crytek mindig is ezt csinálta és fogja is, tudják ők jól, hogy az emberek nem azért szeretik a játékaikat mert jó történet, jó játékmenet hanem a grafika miatt. A valve-t a source enginnel és többre tartom, és a játékaikat is. De azért azt gondolom te is elismered, hogy a source engine sem piskóta, ha fullra teszel mindent, és amellett, hogy jól néz ki ezerszer jobban van optimalizálva. Jó most majd biztos azt fogod mondani, hogy dehát ember, azt a sok poligont meg efektet ami a crysis-ban van képtelenség ennél jobban optimalizálni. Hát én ebben kételkedek, jó nem vagyok programozó, uhogy azt sem tom mi fán terem ez az optimalizálás dolog, de azért az elég vicces, hogy nincs a piacon olyan egyedüli vga ami vinné a crysis-t fullon 1280x1024-ben játszható sebességgel, és ez az alapfelbontás már, mi van azokkal akik 1600-ban játszanak? Ennyire azért nem kellett volna túllőni a célon. A Far Cry amikor megjelent, iszonyat durva volt a grafika, de lagalább volt olyan gép amin elfutott rendesen. Remélem azért más csapatok nem veszik át ezt a szokást, hogy csináljunk iszonyat durva grafikát, a többivel ne foglalkozzunk, és akkor jók leszünk. Ja és a játék végén rakjunk már be egy idétlen boss-fightot
.
-
Mr. Green
tag
válasz
Laraxior #10648 üzenetére
Ami igaz, az igaz! Akármi is a rangja, tévedett! Amire ő gondolt az szerintem az intro, és outro. Pontosabban kellene fogalmazni PH!addikt létére! Az átvezető múvi csak két pálya között, vagy a pályán valamely fontos esemény bekövetkeztekor van, nem pedig a játék elején és végén. Ahogy leírtam azokat intro-nak és outro-nak hívjuk. Szóval még 1szer: a HL-ekben nincsenek átvezető filmek!
-
-
-
DigitXT
félisten
válasz
Laraxior #9959 üzenetére
Na ez érdekes volt, köszi.
amikor váratlanul feltűnik a stáblista…
Engem is ez "b*szott fel" főként. Persze tudtam is, hogy "vége" lesz, de valahogy akkor is arculcsapott... Előtte meg már kifejezetten idegesítőek voltak bizonyos dolgok, szabadság nuku, lehetőségek nuku, csak menj egyenesen előre, egy-két piff-puff szumma kétfajta ufóra, ennyi. És akkor jönnek a játékélménnyel...Érdekes, hogy pl. a Prince of Persia is trilógia lett, mégis sikerült már a legelső részét is konkrétan katartikus élményt adóan befejezni: nem véletlen lett az a játék nagy kedvencem, ami a Crysisből sosem lesz.
(Jó persze, meglehetősen eltérő műfaj, így csak megemlítem.
) Az persze nem volt rossz, hogy viszonylag változatos volt egy darabig, de pl. anno olyankat írtak róla, hogy mennyire befolyásolni fogja a sztorit, hogy irtod-e a koreaiakat, vagy sem: nos nem hiszem, hogy bármennyire befolyásolná, de ha igen, kíváncsi vagyok...
Ha lényegi különbség lenne, akkor lehet, nekilátnék egy "altatólövedékes láthatatlan kommandó"-nak, de amúgy felesleges mégegyszer nekirugaszkodni. Max. kb. egy 8800GTX-en a grafika miatt.
-
Pala
veterán
válasz
Laraxior #9909 üzenetére
A többiek nem értik, hogy te még azt az óriáspókot lövöd. Nem az a főellenség! Abba csak szimplán sokat kell lőni és kifekszik, a TAC fegyver hatástalan ellene.
Lődd halomra, majd miután meghal, jönni fog az idegenek űrhajója. Na ide kell majd a TAC fegyver, itt már működni fog,amit a többiek leírtak (csak előtte ki kell lőni a lövegtornyait) -
athomi
veterán
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
Laraxior #9609 üzenetére
tt menj az ösztöneid után
amugymeg nem nagyon lehet elakadni..ahol falak vannak várj mig eltünnek aztán ott lesz két oldalt 1-1 lyuk ahova nemtudsz bemenni mert kifele jön az áramlat ott a kettő között kiscsit visszább van egy lyuk ahova menj le majd fel aztán tovább ésa végén meg várj mig be nem indul a sk áramfejlesztő majd menj be az ajtón és kész -
Sirandrish
legenda
válasz
Laraxior #9497 üzenetére
én is azt várom már ezerrel
szvsz ez a Crysis a 6. pályáig ér valamit...amugy nemis értem hgy minek bele ALien...mi értelme?
ok hogy 2019ben vagyunk de akkor is...
én már csak azért vittem végig hgy ne mondják hgy fél játékról alkotok véleményt...persze ha befejezem hamarabb akkor jobb véleménnyel lennék róla de így... -
Sirandrish
legenda
válasz
Laraxior #8693 üzenetére
hát valahol van egy map..a opicba is bevan linkelve párszor (sajna pontosan nemtudom hol) ..az olyan hogy bemásolod..felülirod és uj játéknál lesz benne Alien is plussz a parton ott figyel az összes fegyver plussz verdák plussz hajók plussz helikópáterek...ezt csak bemásolni kell és a fkozatot ugyanugy állitod..persze ha a Sandboxba már mindent bepakoltál és teljes képen is lehet futtatni akkor szvsz már mindegy
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Trollok komolyan
- Vírusirtó topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest