-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
feka007 #15988 üzenetére
Szoktam én is, viszont erősen gondolkozom egy letöltő/netesgép építésén!
Egy AMD 790GX/HD3300 és valami keveset fogyasztó X2 pont jó lenne. (780G-t nem akarok, mert gagyi a lapok minősége)
De bízom benne, hogy az ATi-nak sikerűl kiadni lassan egy PowerPlay fixed BIOS-t a kártyáihoz. -
keIdor
titán
válasz
feka007 #15986 üzenetére
Mindig is ezt csinálták...
6800GT/Ultra-->7800GT/GTX
7800GT/GTX-->7900GT/GTX
Nem ez volt az első lépésük, csak akkor azért még tudták, hogy hol a határ. Szerintem szánalmas, amikor egy VGA annyit eszik, mint egy kisebb klíma... ezek term. igazak néha az ATi-ra is...
Amúgy Idle-vel sokat ér az ember... gondolom senki se azért vesz egy GT200-at, hogy netezzen rajta. -
keIdor
titán
válasz
feka007 #15984 üzenetére
Csak egy példa ami hírtelen eszembe jutott.
De nagyon nem tudok értelmes 1 magos CPU-t... talán a Plesler, bár az is csak egy die shrink. Vagy AMD-nél a Venice, vagy San Diego.
GT200 valóban a legerősebb, de elég nagy volt ennek az ára. Ha nincs RV770 ki se hozták volna asztali piacra... én személy szerint egy munkaállomásba tervezett GPU-t nem vennék. Miért? A fogyasztás miatt. Inkább GT200b az már oké... -
keIdor
titán
válasz
feka007 #15978 üzenetére
Hadjuk már ezt... ennyi erővel a Prescott jobb, mint a Conroe, mert elöbbi 1 magos a másik meg kettő... gondolom procinál se azt nézed, hogy hány magos, hanem azt, hogy milyen az architektúra, mennyire van kihasználva és az ár/érték arányt.
A jövő meg a multi-GPU, elég hülye az Nvidia, hogy nagy és bonyolult GPU-kat erőlteti, de Nvidia mindig is le volt maradva technikailag... ha nekik jó ez a nagy selejtarány... -
sas1980
tag
válasz
feka007 #15978 üzenetére
Én nem hiszem, hogy a magok száma lenne a lényeg, hanem az ár/érték arány!!!
Olvasd el amit linkeltem, nem véletlenül esik az nvidia ára!!Nem akarom lehúzni az nvidia-t, a GTX-280 igenis egy ütős jó kártya!!! Csak túl volt árazva elég rendesen, mint a többi nvidia kártya is. Na erről van szó.
-
west
őstag
-
Pala
veterán
válasz
feka007 #15881 üzenetére
Nagy kár, bár lehet, hogy ilyen sűrű vegetáció mellett még a legerősebb PC-k is behalnának.
Ez a játék viszont grafikailag tényleg megelőzte a korát, talán 1.5-2 év múlva eljutunk oda, hogy egy akkori középkategóriás gép is elviszi majd max részletességen, normális sebességgel (ami nem 25-30fps)
-
Pala
veterán
válasz
feka007 #15734 üzenetére
Hát felraktam én is! Azt kell mondjam, hogy ez valami überbrutál! Porig alázza a natural modot de a very high-t is!
Elsőre picit erősnek tűnt a HDR, de végül megszoktam és teljesen jó így.
Amikor a reggeli napfelkelte bearanyozza a tájat, az valami egészen elképesztő látvány!Próbáljátok ki, hogy a napfelkeltekor beugratok a vízbe és a tengerfenékről nézitek a napot. Az szavakkal le nem írható.
Ennél jobb grafikai modot még életemben nem láttam. Ráadásul legnagyobb megdöbbenésemre egészen jól fut, 1280x1024-ben szűrők nélkül 20-30fps, ami ilyen látvány mellett szinte csoda. Na az tuti, hogy én most így fogom végigvinni a game-t újra, kíváncsi vagyok a többi pályára is. -
nsrking
senior tag
válasz
feka007 #15732 üzenetére
Szerintem abszolút nem gagyi a Natural mod. Lehet hogy azért írod ezt rá mert nem játszottál vele olyan sokáig. Én most a 2. pályán vagyok, és sokkal jobban tetszik mint az Ultra High (ezzel akasztottam ki a game-t) mert szerintem sokkal élethűbbek a színek is. Plusz még jobban is fut a game.
MOD: Ez a cfg pedig amit most linkeltél be tökre olyan mint a Natural mod és az Ultra High keveréke.
-
Pala
veterán
válasz
feka007 #15725 üzenetére
Nekem nincs fent a natural mod, csak úgy mondtam (a képek alapján), hogy szebb. Natural mod nem jött be igazán, a very high (ultra high) életszerűbben néz ki.
Csak az a baj, hogy nekem már a dx9 very high beállításokat se nagyon bírja a videokártyám (10-15fps), pláne nem 1280x1024-ben.Bár ahogy a telepítési instrukciókból kiveszem, többféle részletesség közül lehet választani, legfeljebb nem teszem maxra.
-
Pala
veterán
válasz
feka007 #15712 üzenetére
De nagy kár, hogy belerakták ezt a baromságot, hogy kinyír a játék. Mert ha a víz irányába menekülsz és elkapnak a cápák vagy lelő a hajó az még úgy okés, de itt meg lényegében a semmitől meghalsz.
Pedig most megint megpróbáltam és sikerült egészen magasra jutni godmode-dal. Egy-két helyen nagyon trükkös a feljutás, de nem lehetetlen. Igazából csak a jó utat kell megtalálni.Keldor: körbe fogok nézni a többi pályán is. A harmadikon nem tudom mit lehetne megmászni, mert szinte az egész mapot egy nagy fal veszi körül. Viszont ott úgy vettem észre, hogy a folyó irányába irdatlanul sokiáig el lehet menni. Érdemes még azelőtt elkószálni arrafelé, mielőtt elmegyünk az ásatáshoz, mert utána már éjszaka lesz és úgy nem az igazi.
Lost Paradise-on még nem gondolkoztam. Először el kell jutnom addig mert nemrég volt reinstall.
Viszont az Awakening és az Ascension pályák érdekesek lehetnek, mert ott sok lankás-sziklás rész van
Vagy esetleg az utolsó pályán felmászni a hajó legfelső elérhető pontjára. -
Pala
veterán
-
Pala
veterán
válasz
feka007 #15699 üzenetére
Olyan magasra azért nem tudsz felmenni.
Max repülés cheattel, ha van ilyen egyáltalán.
Viszont a kanyonban fel lehet ugrálni az oldalsó sziklák tetejére. Vagy próbálkozz ott, miután az alien elrabolja Bohócot és szabaddá válik a hajó mögötti terep; asszem ott is fel lehet jutni magasabbra, csak nehéz megtalálni az ideálig helyet a felugráláshoz + nagyon számít a sziklák dőlésszöge, mert valamelyiken még éppen fel tudsz menni marha lassú tempóban, valamelyikről meg éppen lecsúszol, ha megszakadsz is. -
Rusher
őstag
válasz
feka007 #15695 üzenetére
Persze úszni lehet csak úgy gyorsabb
Azokról a helyekről is tudnál tölteni pár képet, amiken olyan szép volt a látvány? ezt, hogy érted? Milyen helyek? Gyönyörű ez mindenhol még egy bózót mögött isPala ja a többire nem sok esély van, de ez nme fog lelőni csak maradj hajón amig tudsz mert hamar felzabálnak a dögök....nem könyű..na ha sikerül újra akkor csinálok onnan is képeket, mert azt a múltkor nem csináltam....amúgy korrekt a hajó még fémes hangja is van ahogy mész rajta csak villódzanak a sárga szegélyek amik fel vannak rá festve, de persze ez kit érdekel
-
Rusher
őstag
válasz
feka007 #15681 üzenetére
Na igen trükkösen
Figyu asszem, hogy három hajó van egymástól távol ugye....annál a résznél ahol a domb tetején levő bunker van a legmagasabb ponton ha lenézel akkor szakadék és ott vannak a hajók egy a közelben egy pedig balra...na ahhoz viszonylag közel lehet menni anélkül, hogy lelőnének persze egy idő után beindulnak a szirénák itt is szerzel egy motorcsónakot vagy vagy simát a partról, kievezel a kis szigetek között szembe a hajóval és amikor megszólalnak a szirénák beugrasz a vízbe max.speeddel lefele/előre ahogy csak tudsz....egyből jönnek a cápák tehát sietni kell...kikerülöd az elsőt aztán ne nézz hátra csak ússz a víz alól lehet majd látni a hajót akkor felmész a víz tetejére és menj a hajó mögé a cápa oda nem tudott jönni vagy nem akart
ahol a legalacsonyabb a hajó hátulján fel lehet ugrani a víz alól max. speed felfele és akkor kirepülsz a vízből..sok sikert...nem egyszerű a cápák miatt a felugrás még hagyján...
-
Gyusz
őstag
válasz
feka007 #14175 üzenetére
COD4-ben az AI olyan amilyen, de a scriptelés ellenére ők is dolgozhattak volna még egy kicsit rajta.
A Bioshock pedig szerintem nagyon jó lett, sokan ugyan a hype miatt csalódtak benne. Én az elejétől figyelemmel követtem a fejlesztést, és hozta is azt, amit elvártam. Az audio rész utoljára talán csak a Doom 3-ban volt ilyen ütős, szinkronhangokban meg nem is tudom mi versenyezhetne vele (bár talán a Fahrenheit zenében és szinkronban is állná a sarat egy összehasonlításban).
Medal of Honor Airborne nekem eleinte nem tetszett, az utolsó három küldetés viszont nagyon hangulatos volt.Eső egyébként volt, amikor a gömbből kifelé kellet haladni, az eső keveredett a szállingózó hóval, eszméletlenül jól nézett ki. Nekem annyira nem hiányzik egy Crysis folytatás, de valami realisztikusabb, mutánsoktól és idegen életformáktól mentes, dzsungel mellett más terepeket is felvonultató játéknak nagyon örülnék.
kariad
A 6750-ben duplaannyi az L2 cache, talán azt érezni. -
fiATHaLON
őstag
válasz
feka007 #13949 üzenetére
Pontosan ezt kérdeztem én is valakitől itt, hogy azt hogy
lehet megcsinálni, mert ugye a youtube-on van ilyen video,
tehát valakinél már megy...
Én is azt vártam leginkább az ultra beállítástól.
Na meg talán, hogy megoldják tisztességesen a távoli
látkép kérdést, mert néha azért elég otromba a semmiből előszökkenő
fa/bokor/hordó... -
fiATHaLON
őstag
válasz
feka007 #13908 üzenetére
Én azért nem tettem fel, mert rémlik valami kép
a crysis mod oldalról, ahova feltették a szokásos
előtte-utána képeket, hogy néhány pályán érthetetlen megoldásokat
alkalmaz. Volt egy, ahol teljesen szürke volt minden, míg az eredetiben
volt egy-két eltalált tónus, ami megmaradt a szürkületben.
Annyival meg nem jobb az egész összhatás, így azt kihagytam. -
T.Peter
őstag
válasz
feka007 #13589 üzenetére
Előszőr 3 volt. Lehet, hogy még több is fog jönni. Szerintem a 4. videó abból az új játékból van, ami háborús, és lehet, hogy ez a Vigilance a neve. Mindenesetre jól néz ki, de azt veszem észre, hogy a cryengine 2-vel készülő játékokban (ebben a Vigilance-ben, az mmo-s játékban (blue mars), és valószínűleg a többi készülő játéban is, ahol nincs környezeti változás, gondolok itt arra a The day nevű játékra, amiben az őserdős részen kívül(az rajzokból ítélve) más a környezet többnyire) ugyanazokat az elemeket használják a pályán, pl a hordó, a fa, stb. A Blue marsos "dzsungel" tisztára crysis beütésű, és én úgy gondolom, hogy egy ilyen Second life-ra hasonlító (legalábbis ezt írták) játékba nem kéne a crysis dzsungelét egy az egyben áttenni, mert nem illik oda. Újabb textúra kéne, vagy más, például a homok, vagy a pálmafa, amit egyáltalán nem alakítanak át (nem csak ezeket). Mondjuk ez az én magánvéleményem, mindenkinek más.
-
törölt tag
válasz
feka007 #13398 üzenetére
Hát amint 3k lesz a játék (és lesz olyan single gpu ami elviszi 2 monitoron @ 1680 veryhigh
) énis megveszem. [...] Egyébként is meg fog lódulni az eladás mert ,ha megint ilyen pangós időszak lesz mint tavaly nyáron (lehet csak nekem volt az
) akkor szinte biztos ,hogy jópáran akik eddig kihagyták pótolni fogják. Továbbá eléggé jellemző tendencia ,hogy a szinglire kihegyezett játékokat tolják leginkább multiban úgyhogy még akár "multivirágkorát" is élheti
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest