- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #16868 üzenetére
Ezt írja ki... hiba! ez a hálózat telítettnek tünik. Kattintson ide a részletekhez...
Részletek:
Each Hamachi network comes with a default capacity of 16 free
members. Please see Feature Comparison Matrix for more information.Szóval ne kételkedj.
Baluka71: Elvileg nem lehetséges.Gyakorlatilag igen. Ha a 8.7-es drivert használod ami az első hivatalos 4xxx driver mennie kellene. De lehetséges hogy ez még annyira nincs jól optimalizálva 4xxx-re. Van már 8.8 beta driver. Ha 8.7 használsz akkor tedd fel a 8.8 beta-t. Ha nem akkor elég a 8.7 is.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #16867 üzenetére
Okés, akkor csinálj újat. Ez idegesít engem is... mi a fasznak foglalja valaki a helyet a hamachi-n ha sosem jön gémelni?
Vagy ha jön és meggondolja magát és többet nem, vegye a fáradtságot és törölje magát.
De mivel ez amúgy se működne legyen a jelszó nem publikus, és legyen felvéve az a 10-12 ember aki alapban mindig játszik, felváltva.
Én is újat csináltam... Hamachi név: Beowulf - Maximum Game jelszót pedig azoknak az embereknek adok akik RENDSZERESEN játszanak.Ennyi.Nincs meghívásos dolog hogy én megadom valakinek az meg továbbadja 4 másik embernek akik 1x jönnének amúgy is. Jelszót csak én adhatok ki, ill. a hamachi szerver tulajdonosa. Ez így elég lesz sztem...
Aki megszegi, az ki lesz tiltva a szerverről.Az enyémről biztos.
Muszály elejét venni ennek a dolognak, a múltkor egyébként is már beszéltük róla. -
keIdor
titán
válasz
Laraxior #16843 üzenetére
Arról halottam. Magyar NE LOPJ!
Pontosan! Ez a lényeg! A fizetés!Leszarom milyen nyelven beszélnek körülöttem, ha egyszer könnyebb az élet... inkább megtanulom a németet vagy bármi mást. Ferikéből és a kormányából nem kérek, de sokszór úgy érzem, hogy a népből se... egyébként én imádom a hegyeket és gyűlölöm az alföldet, szóval ez még egy ok, hogy elmenjek... mindigis hegyek közelében szerettem volna élni. Vagy tengerparton, csak az még egy osztrák fizuból is nehéz lenne összehozni.
Nembaj... felmérések szerint egy átlag osztrák család 3x megy nyaralni egy évben a magyar meg 3 évente egyszer és az is "csak" Balaton.
Nah OFF vége...
-
szasanyi
félisten
-
Játékos
addikt
válasz
Laraxior #16762 üzenetére
Próbáltam csatlakozni idebentről hozzátok, láttam, 6-an mókáztatok, de "Kirúgtak a szerverről" volt a válasz mindig!
Pedig a Hamachi megy, sőt, láttam a szervert is, meg, hogy kik vannak bent...
Vagy a helyi hálózathoz is mindenképp be kell jelentkezni a "Játék interneten"-be?
Mert az sajna nem fog menni, hacsak meg nem hekkeljük a kórház szerverét... -
Játékos
addikt
válasz
Laraxior #16758 üzenetére
Na ez majd megfogja a DDC-det! Pláne, ha egy cseppet kakis lesz!
Az elmúlt 2 napban én is huzigáltam a gépemet, de arra a következtetésre jutottam, hogy nem éri meg koppon járatni szegényt! Hol itt hibázik, hol ott, kékhalál, fagyi, videokba belefagyás, stb...a hőmérsékletről nem is beszélve... Nyílván egy kicsit ezért kötelező
, de sztem nem jó a határon járatni...
-
Laraxior
titán
-
-
szasanyi
félisten
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #16605 üzenetére
Jó régóta megvan már...de nem méztem még meg. Akko lehet megnézem én is! Persze nem ma....Gémelni is kellene nem?
Én kb. 23h körül érek haza.
Jó volt a délelőtti gém, bár tegnap jobban ment. De amikor szétlőttünk,robbantottunk mindent... zsír volt. Az egész pálya egy nagy halom törmelék volt.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #16578 üzenetére
Nagyon bejött nekem is hogy romba döntöttük az egész pályát!
Gránátot dobni egy házba.... kifejezetten látványos volt ahogy összedőlt!
Volt amikor fent kempelt valaki a vadászlesen, feldobtam egy gránátot, és összedőlt a vadászles, ő meg lecsúszott. Kurva jól nézett ki!
-
Játékos
addikt
válasz
Laraxior #16574 üzenetére
Neked van tesód?
Ha egy gépet használnál vele, lehet, hogy te se szaroznál mindig mindenhova belépkedni 5 percenként. Pláne, ha az ismerőseitek nagyrésze közös. Ettől függetlenül lehet, hogy Balázs is elgondolkodhat rajta, hogy a későbbiekben ne bízzon feltétlenül az öccsében. Nem rossz kissrác, csak fiatal!
Egyébként honnan ismered? -
-
Beowulf_78
addikt
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #16540 üzenetére
Az a baj...hogy XP-n is más a reg, meg a Vista-n is.
Ma még bele kell hogy férjen egy 03h-ig tartó gém fater![Új azonnali harc map-ek a Martin 1.1 kötelező, de én a többit is leszedtem]
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #16530 üzenetére
Neked...
de nekem csak 3GB lát 32bit-en a 3870 X2 miatt.
Meg minek küzdjek még 1 OP rendszer feltevésével amikor semmi se lesz jobb? Nekem minden müxik 64bit-en is, kivéve a SE Update-et. De arra meg ott az XP mentésem amit 2p alatt vissza tudok rakni.
mod: Játék lesz ma?
18h-kor keltem fel, szóval túl korán ma se fogok lefeküdni.
-
feka007
veterán
-
-
Játékos
addikt
válasz
Laraxior #16448 üzenetére
Elvette a kedved?
Bhászky! Legyél Te is pro!
Vagy a face szted így született?
Olyan érzékenyek vagytok néha! Nekem az se vette el a kedvem, mikor Beo már imádkozott, mert Te, meg a társad percenként "vadászott le" minket egy tetőről teljesen antijátékkal. Nem hogy kedvetlen lettem, hanem nyugtattam, és próbálkoztam tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest